- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.421
O zaman süper yeter ki akşamı atlat yarın senin için daha iyi bir gün olacak canımaslında açlık hissetmiyorum. Çok sıkıntı olmadı
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, çok sevindim :)İnstegramda takip ediyorduk birbirimizi orda paylasim yapiyor kizi olmus
wendy cnm sen neyve ile kuruyemisi kessen kilo verirsin yemiyorken ne guzelde vermistin
Bence onun hakkında bi sen gelirsin
İnşALLAH canımO zaman süper yeter ki akşamı atlat yarın senin için daha iyi bir gün olacak canım
Biz onla beraber girdik takima dukandastik mazimiz eski yaniBence onun hakkında bi sen gelirsin
Bence onun hakkında bi sen gelirsin
Bugun tartilip bildirim yapacaktin menude paylas artik o 57 buraya gelsinAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, çok sevindim :)
Ya zatengben balpamuk prensesss016 el atmışlardı sende geldin tam oldu. Kaç zamandır bildirim yapmamıştım, yakalandım zaten :)
Razıyım ya, el atın bana, bi 57 kiloda nasıl olurum göreyim o zaman.
Evet kesinlikle, istesem veriyorum, motivasyonum da tam :) spor olayını düzene oturtsam bi ah. Eve bisiklet alıcam ama severim çünkü. Başka çarem kalmadı. @Egeliegeli bisikletle be biçim zayıflamıştı :) gerçi bi de elmayla :)
Vay arkadaş ele alınacağım günü iple mi çektiniz siz :)
senin motivasyonsuzluğun yüzünden kilo aldık şiştik bizVay arkadaş ele alınacağım günü iple mi çektiniz siz :)
Eveeettt....Bugun tartilip bildirim yapacaktin menude paylas artik o 57 buraya gelsin
Sizin maziniz ve hemşehriliğiniz hakkında biraz bilgim olduğu içinBiz onla beraber girdik takima dukandastik mazimiz eski yani
Bugun tartilip bildirim yapacaktin menude paylas artik o 57 buraya gelsin
Biz birde memleketliyiz yazin bak yine ordayim temmuzda
Saol cnm tesekkurler haydi wendi ilk adimi at kilonla yuzles sonrada bir guzel vedelas iyi vedalas ki aranizda bir munasebet kalmasin sana bir daha geri donmesin
Süper süper
Bence hemen simdi basla pazartesi sıkı tutmaya baslarsin yarin baslarim demek en buyuk kacis yolu biliyosun kacma artikUnutmamışlar da.
Ay gel kuzum gel inşallah, bu sefer buluşsak hatta.
Ya valla düştüm elinize. Bari pazartesi başlasaydık.
bi o eksikEve havuz yaptır :)
Canım yaa, bende istiyorum aslında.
Sipariş versen? Tavuk şiş mesela. Yanında pilav ekmek istemiyorum de, köz bişiler getirirler belki.
Kaç kez etiketledim yazmadı ki hiç. Gebelikte de takip etmedi herhalde buraları. Kızı mı oldu oğlu mu?
sağol canım trafik kazası rabbim kimseye yaşatmasınGecmis olsun bilmiyordum canim rahatsizligini. Yuruyus yapabilirsin, tum aletleri takima bagisla
omurum yamuk canım ondan mı sadece yüzme yap dedi bilmiyorum kibilemedim canım. Bizim komşunun kızı bel fıtığı oldu dr.u pilatesi önermiş. benim pilates setini vermiştim. kullanması için. sen yinede dikkat et
deniz henüz listeye giremiyor. mezun olanların 6 ay süresi var.dennisgo o süre içinde 2. mezuniyeti yaşar
yok canım sade türk kahvesi şekersiz çaylar bozmuyor ayran ceviz falan bozuyorAma mezun oldu ve sonrasında sağlıkla ilgili süreç başladı.
nilsub yeşil çay leptini bozuyor mu? olmadı bu gün karatay takılayım ben
yok canım ara öğün ekliyoruz kuşhan görse bu benim dediğim diyet mi derBence de zaten bizim kızlar ekleme yaparak kuşhan yapmıyor muydu ben yanlış mı hatırlıyorum. Eklemeli kuşhan yapacaklar diye düşündüm ve bence onlara çok iyi gelecek :)
biliyosun ben size aldırırımı o üyeliğiCepten görünmüyormuş galiba şekerim, bilgisayardan girince görürsün :)
Çok pahalı bi şey değil zaten herkes 3-5 kuruş verse alırız sana bi pro üyelik
Bu sefer kıskanmadım cünkü biz de 7:39'da uyandık
Zaten görmüyorlardı şekerim belki merak edip bi kurcalarlar
Aa bak bunu bilmiyordum
Allahtan tek izin verdiği spor yüzmeymiş ki o kadar alet almışsın. Başka şeylere de izin verse sizin evi kapatıp spor salonu açardınız herhalde
Pilateste bazı hareketler beli zorlayabiliyor ama dikkatli yapıldığı sürece iyi geliyor, doğru
Yaz yaz takıma can kan lazım, biraz toparladık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?