- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.441
Baha için de dr. yüzme, pilates, yoga demişti. onunda skolyozu vardı yaa...omurum yamuk canım ondan mı sadece yüzme yap dedi bilmiyorum ki
yok canım sade türk kahvesi şekersiz çaylar bozmuyor ayran ceviz falan bozuyor
dimi birde yazın nasıl serin oluyorBaha için de dr. yüzme, pilates, yoga demişti. onunda skolyozu vardı yaa...
Sen derede yüz o zaman bol bol. Havuza ne gerek.
Neyse ki kargoya gerek yokbiliyosun ben size aldırırımı o üyeliği
Başlarız dünürcüm aramızda kuşhanın lafı mo olurYa ben aslında ara ara niyetleniyorum tekrar listeye girmeye ama sonra dur sakin diyorum :) yoksa benim mezuniyet kilom 60,5 şu an için çok zor.
Ya öğlen simit yiyince akşamı zor etmiştim ama ben, kh acıktırdı beni elim ayağım titremişti. Proteine alışan bünye.
Bence de. Gerçi onda fıtık var kafasına göre de yapmamalı.
Ferahta başlarsa olurfancynancy nilsub
Dukan ekspreste yapabilirsiniz daha eglenceli gelebilirBaşlarız dünürcüm aramızda kuşhanın lafı mo olur
Biz parka yürüyüşe gittik geldikNereye gitti herkes bu sogukta AVM mi geziyorsunuz
Nereye gitti herkes bu sogukta AVM mi geziyorsunuz
Merhaba kızlar uzun zaman oldu nasılsınız bakalım:))
İyim bende canım sadece 5 kilo almış olarak buradayımBende evde kızımla vakit geçiriyorum malum çocuk Evi bile özlüyor :)
AA canım hoşgeldin, biz iyiyiz sen nasılsın asıl? Özledik ya.
İyim bende canım sadece 5 kilo almış olarak buradayım( biraz saldım kendimi bugün aklımı başıma alarak dikkat etmeye başlıyorum :) Sen ne durumdası
Biraz kör biraz da sağır olunca insan iyi oluyormuş ya da iyi taklidi yapmayı öğrendim diyelim :)kızım çok iyi kocaman oldu 2 yaşına girecek Doğum günü hazırlığı içindeyim daha birbuçuk ay var ama :)) sen nasılsın hayat nasıl sen niye kilo aldın kaç kilosun5 kiloysa iyiymiş :) bende durum daha vahim :)
İyisin dimi? Herşey yolunda, kızın iyi.
Biz Beykoz'a geldik. Balık yiciz inşALLAH.Nereye gitti herkes bu sogukta AVM mi geziyorsunuz
Biraz kör biraz da sağır olunca insan iyi oluyormuş ya da iyi taklidi yapmayı öğrendim diyelim :)kızım çok iyi kocaman oldu 2 yaşına girecek Doğum günü hazırlığı içindeyim daha birbuçuk ay var ama :)) sen nasılsın hayat nasıl sen niye kilo aldın kaç kilosun
Ah kuzum geçmiş olsun çok üzüldüm üzülme sakın bende varım gel birlikte zayıflayalım o zaman bu kilolar artık Ciddi derecede Canımı sıkıyor :))Aman iyi ol kuzum, iyi olmana çok sevindim İnan. Oo 1,5 aya ne hazırlıklar yapılır ya, yeter ki iste, çok güzel yaparsın Eminim.
Bende iyiyim, iş güç kızım uğraşıyorum bende, yokluğunda bi düşük bi dış gebelik geçirip çocuk fikrini azıcık rafa kaldırdım, her geçen gün 1 kilo 1 kilo derken aldım işte bişiler ama saolsun takımdaki arkadaşlar ele aldı beni :) el birliğiyle zayıflatacaklar. Sende gel destek ol, yanımda kiloyu zaten Doğum gününe verirsin sen.
Ah kuzum geçmiş olsun çok üzüldüm üzülme sakın bende varım gel birlikte zayıflayalım o zaman bu kilolar artık Ciddi derecede Canımı sıkıyor :))
Biz Beykoz'a geldik. Balık yiciz inşALLAH.
Aaa kimler gelmiiisMerhaba kızlar uzun zaman oldu nasılsınız bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?