Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok kaliteli bi protein tercihi, afiyet olsun :)

Bizde İstanbul’a gelince Sarıyer’de yeriz, en büyük keyfimiz denize bakarak orda keyif yapmak.
Bizde de kofteli corba ve tavuklu bulgur pilavi var protein patlamasi yani oglum tavuk yemeyince ona da corba pisirdim

Kızlaaaarrrrr.... Bugün temizlik günümdü hazır kadın da evdyken herşeyi elden geçirip evi toplayalım dedik. Neredeyse hazır taşınacak hale geldi ev ama benimde pestilim çıktı resmen... Neyse taşımacılar el atmadan ben hallettim tez canlıyım zaten bekleyemedim

Dün menümü yazmayı unuttum akşam yine bu işlerle uğraştığım için.

Bugün de gündüz koşturmaktan fırsat bulamafığım için öğün atladım maalesef ve bu saate 2 hurma 3 ceviz yedim. Biraz fazla ama gündüz de birşey yiyemedim neredeyse. Bugün ki menümü yazayım da yorumlarınızı alayım. He bir de artık dayanamadım bu kadar mahrumluğa ve sabah 2 dilim beyaz peynir yedim yani süt ürünü aldım bunca gün sonra...

Sabah;
-1 parça otlu omlet
-2 dilim beyaz beynir
-5 zeytin
-salatalık, domates

Öğle;
-2 yk mantarlı tavuk sote

Akşam; (18.30)’da;
-5 medine hurma, 2 ceviz

Şu anda ise (21.00’da);
-2 hurma, 3 ceviz
-yeşil çay (limonlu)

Toplam hurma çok olmuş tabi ama akşam bi sey yememissin zaten başka.

Doktorun ne kadar süre yeme demişti gluten, süt ürünlerini?

Kahvaltı hariç olmamış bence. 2yk az olmuş. Tavuk soteden 5-6yk yiyebilirdin 1 gün de 7 hurma 5 ceviz de bilemedim.

Toplam hurma çok olmuş tabi ama akşam bi sey yememissin zaten başka.

Doktorun ne kadar süre yeme demişti gluten, süt ürünlerini?

3 hafta yeme dedi de ya o kadar kısır bir listede dönüp duruyorum ki ondan da bunaldım biraz. 2. Haftadayım. Muhtemelen uzun süre de yeme diyecek yeniden kontrole gittiğimde.

Kahvaltı hariç olmamış bence. 2yk az olmuş. Tavuk soteden 5-6yk yiyebilirdin 1 gün de 7 hurma 5 ceviz de bilemedim.

Ya aslında günde 2 meyve hakkı kullanmış oldum. 1 porsiyon mesine hurmasını 4-5 adet veeiyordu bana diyetisyenim. Ancak geç saate kalması mesele oldu bence de tolere edilmez birley mi bu saatte meyve yemiş olmak onu bilemedim... Yemekte pek yiyemediğim için yağ grubundan 5 ceviz almak ehh diyelim. Lakin hala açım...

Canım arkadaşım
Çok teşekkür ederim. Sağolasın, varolasın.
Dediğin gibi "sabretmeliyim", yavaş olsa da bu kiloları vereceğim inşallah. Tek endişelendiğim nokta yavaş kilo verişimin takımın sıralamasını olumsuz etkileme ihtimali.
Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bana güvenebilirsiniz.
Mesajına biraz geç cevap yazabildim. Bugün dışarıdaydım, akşam internete girebildim.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…