- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.461
Bir lodos burada çatılar uçacak başıma ağrı girdiBiz parka yürüyüşe gittik geldik
Hava güneşli ve güzel bu tarafta :) Ankara'nın o tarafları nasıl?
Beykoz bile yeterince uzak bize. Sarıyer almayayım canımÇok kaliteli bi protein tercihi, afiyet olsun :)
Bizde İstanbul’a gelince Sarıyer’de yeriz, en büyük keyfimiz denize bakarak orda keyif yapmak.
İyiym canım sen nasılsın evet artık size katılmam lazım kilolar aldı başını gidiyorAaa kimler gelmiiis
Nasılsın iyi misin :)
Gel takıl bizimle ver kilolarını yeniden
İyiyim ben de nolsun iste aynı :)İyiym canım sen nasılsın evet artık size katılmam lazım kilolar aldı başını gidiyor
Bende severim baligi afiyet olsun bizim gezmeler yarinBiz Beykoz'a geldik. Balık yiciz inşALLAH.
Bizde de kofteli corba ve tavuklu bulgur pilavi var protein patlamasi yani oglum tavuk yemeyince ona da corba pisirdimÇok kaliteli bi protein tercihi, afiyet olsun :)
Bizde İstanbul’a gelince Sarıyer’de yeriz, en büyük keyfimiz denize bakarak orda keyif yapmak.
Bende disari ciktim bi ara gunesli ama soguk bir gunduBiz parka yürüyüşe gittik geldik
Hava güneşli ve güzel bu tarafta :) Ankara'nın o tarafları nasıl?
Şimdiden iyi gezmelerBende severim baligi afiyet olsun bizim gezmeler yarin
O da olur inaşlaahhhhBen mezunum canım listeye gelmeyi düşünmüyorum yakın zamanda. Beni tek bir neden listeye döndürebilir gibi geliyor bana :)
Toplam hurma çok olmuş tabi ama akşam bi sey yememissin zaten başka.Kızlaaaarrrrr.... Bugün temizlik günümdü hazır kadın da evdyken herşeyi elden geçirip evi toplayalım dedik. Neredeyse hazır taşınacak hale geldi evama benimde pestilim çıktı resmen... Neyse taşımacılar el atmadan ben hallettim tez canlıyım zaten bekleyemedim
Dün menümü yazmayı unuttum akşam yine bu işlerle uğraştığım için.
Bugün de gündüz koşturmaktan fırsat bulamafığım için öğün atladım maalesef ve bu saate 2 hurma 3 ceviz yedim. Biraz fazla ama gündüz de birşey yiyemedim neredeyse. Bugün ki menümü yazayım da yorumlarınızı alayım. He bir de artık dayanamadım bu kadar mahrumluğa ve sabah 2 dilim beyaz peynir yedim yani süt ürünü aldım bunca gün sonra...
Sabah;
-1 parça otlu omlet
-2 dilim beyaz beynir
-5 zeytin
-salatalık, domates
Öğle;
-2 yk mantarlı tavuk sote
Akşam; (18.30)’da;
-5 medine hurma, 2 ceviz
Şu anda ise (21.00’da);
-2 hurma, 3 ceviz
-yeşil çay (limonlu)
Kahvaltı hariç olmamış bence. 2yk az olmuş. Tavuk soteden 5-6yk yiyebilirdin 1 gün de 7 hurma 5 ceviz de bilemedim.Kızlaaaarrrrr.... Bugün temizlik günümdü hazır kadın da evdyken herşeyi elden geçirip evi toplayalım dedik. Neredeyse hazır taşınacak hale geldi evama benimde pestilim çıktı resmen... Neyse taşımacılar el atmadan ben hallettim tez canlıyım zaten bekleyemedim
Dün menümü yazmayı unuttum akşam yine bu işlerle uğraştığım için.
Bugün de gündüz koşturmaktan fırsat bulamafığım için öğün atladım maalesef ve bu saate 2 hurma 3 ceviz yedim. Biraz fazla ama gündüz de birşey yiyemedim neredeyse. Bugün ki menümü yazayım da yorumlarınızı alayım. He bir de artık dayanamadım bu kadar mahrumluğa ve sabah 2 dilim beyaz peynir yedim yani süt ürünü aldım bunca gün sonra...
Sabah;
-1 parça otlu omlet
-2 dilim beyaz beynir
-5 zeytin
-salatalık, domates
Öğle;
-2 yk mantarlı tavuk sote
Akşam; (18.30)’da;
-5 medine hurma, 2 ceviz
Şu anda ise (21.00’da);
-2 hurma, 3 ceviz
-yeşil çay (limonlu)
AhahahaaaEve havuz yaptır :)
Hımmmm ona da bir bakayım sağol canım.Dukan ekspreste yapabilirsiniz daha eglenceli gelebilir
Oooo nerelerdesin sen şekerim?Merhaba kızlar uzun zaman oldu nasılsınız bakalım:))
Toplam hurma çok olmuş tabi ama akşam bi sey yememissin zaten başka.
Doktorun ne kadar süre yeme demişti gluten, süt ürünlerini?
Sen de haklısın zor bir diyet cidden, kolaylık diliyorum sana canım3 hafta yeme dedi de ya o kadar kısır bir listede dönüp duruyorum ki ondan da bunaldım biraz. 2. Haftadayım. Muhtemelen uzun süre de yeme diyecek yeniden kontrole gittiğimde.
Kahvaltı hariç olmamış bence. 2yk az olmuş. Tavuk soteden 5-6yk yiyebilirdin 1 gün de 7 hurma 5 ceviz de bilemedim.
Canım arkadaşımCanım maşallah sana, tartıya çok takılma bence, sen yavaş kilo veriyo gibi görünsende sıkılaşarak oldukça yol katettin. İnşallah 3 ay sonra çok daha farklı olacak her şey. Emeğinin karşılığını biraz geç alıyosun ama napalım.
Benim de yaa, haftasonu keyfim istanbullu gelinle tam oluyo :)
Olmuş olmuş, şükür anladın :)
Kızz cidden 5 saat Araştırma mı yaptın sen? İnanmıyorum sana hakkaten herşeyi dökmüşsün ortaya :)
Bi dönem (benim geldiğim dönemde de) gerçekten 5. Takım birinciliğe, yarışmalara vs oynayan bir takımdı. Bende izne ayrılıp dönemedim ki mümkünatı da Yok izin kiloma dönmeme şu an :)
Bu arada proluğun hayırlı olsun, imzanı göremedim ama.
Bence senden güzel kaptan yardımcısı da olur sanki :)
Sen de haklısın zor bir diyet cidden, kolaylık diliyorum sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?