- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.481
Kan grubun nedir merak ettim belkide hurmadandir icinde her turlu vitamin var birde seker orani yuksekBir de bu kadar sıkı yapıp da kilo verememek nedir yahu? Acaba süt ürünleri yemediğim için mi zayıflayamıyorum
Canım arkadaşım,Bu saate kadar ben ne yaptım?
Takımın eski defterlerini karıştırdım, 5. takımın iki yıllık mazisini gözler önüne seriyorum.
İzne gidip gidip verdiğiniz güzelim kiloları geri alıp alıp gelmişsinizO kadar kişi içinde geri gelip listeye girebilen bir caanım @lydznp var
İzne gitmeyi yasaklasın bize kaptan
Ya mezun oluncak ya mezun oluncak.
Hedeflerinizi bilmediğim için pek anlam ifade etmiyor bakınca ama en azından takım sahipliğini sağlayabilmek adına geçmişi bilmek iyi olur dedim. Nerden geldiğimizi bilelim ki nereye gideceğimiz net olsun
Nisan 2016 analizinde takımımız birinci olmuş, 17 haftada 4 kere birincilik, 2 kere ikincilik ve 1 defa üçüncülük almış.Sevgili morordek ve nilsub yarışmaya başlamış, aynı analiz dönemi içinde morordeki mezun etmiş
Eylül 2016 analizinde takım beşinci olmuş, 18 haftada 1 kere ikincilik, 5 kere üçüncülük almışSevgili nilsub yarışmaya devam etmekteymiş.
Ocak 2017 analizinde takımımız üçüncü olmuş, 21 haftada 2 kere birincilik, 5 kere ikincilik ve 4 kere üçüncülük almış.Medusa38 ve wendigo yarışmaya kayıt yaptırmışlar. Toplight mezuniyet sonrası kaydı yaptırmış. Servey izinden dönmüş, nilsub izne ayrılmış. Bireyselde sevgili @medusa38 (sıkı durun) %38.91 kilo vererek birinci olmuş. Tam olarak 34.4 kilo
Nisan 2017 analizinde takımımız yine beşinciliğe gerilemiş, 17 haftada birer kez birinci ikinci ve üçüncü olmuşSevgili medusa38 mezun olmuş, lydznp ve fancynancy yarışmaya kaydolmuş, servey devam ediyormuş. 0zlem izinden dönmüş, toplight izne ayrılmış.
Eylül 2017de takım dokuzunculuğa kadar gerilemiş, 18 haftada sadece 1 defa birinci olabilmişbir kere de sonuncu Servey, lydznp, fancynancy, 0zlem bu donem yarışmaya devam etmişler.
Ocak 2018 henüz yayınlanmamış, umarım son durumdan parlaktır.
Nisan 2018 raporu bu şekilde olmamalı, bizi yansıtmalı.
Cannlarım kanlarım @bluedolphin ,lydznp , @prensesss016 , @besbb9 , @esd_04 şimdilik olay bizde. Sevgili @0zlem , @fancynancy , @servey , @nilsub , @morordek ve kaptanımız @toplight bizi dışarıdan desteklemeye devam edecekler. Umuyorum @balpamuk ortim, @kkelebeketkisi , @sergerdan ve @zamena en kısa zamanda aramıza katılıp bu yolculuğumuzda yanımızda yürürler
Meşazımı aldıysanız evet diyorsanız 500 gr eksileri görelim haftaya cumaa
Listedışı arkadaşlar siz de dahilVermeyenin bireyseldeki başarılarını ortaya dökücem sevgili arkadaşlar bu saate kadar boşuna uyanık kalmadım ben, kirli çamaşır çok
Ocak 2018 yayınlanmamış iyi ki yoksa benimkiler de ortalıkta olurdu şu an
Not: Bu yazıyı toplamda 5 saatte yazmış olmam
Kan grubun nedir merak ettim belkide hurmadandir icinde her turlu vitamin var birde seker orani yuksek
Kan grubumuz ayniymis0 rh poxitif kan grubum. Bununla bir ilgisi var mı ki? Ama her gün de hurma yemedim ki... 2 haftalık diyette gram verilmez mi? Çok ilginç değil mi?
Kan grubumuz ayniymiscok takip edemedim menulerini genelde neler yedin birde yedigin saatlerde onemli
Yeterince sebze yedinmi
Tavuk balik et grubunu nasil tukettin
Glutensiz besleniyordun galiba misir unu falanda mi yasak
Ayni kan grubu ve bircok yontrm denemis biri olarak soyleyebilecegim bazi seyler var belki sanada yardimci olurEvet glutnsiz besleniyorum. Aynı zamanda sütsüz, yani süt ürünsüz ve şekersiz...Unların hiçbirini tüketmiyorum. 2 veya 3 gün 2 kaşık pilav tüketmişimdir. Meyvelerimi genelde sabah yiyotum veya en geç ikindi ara öğününe bırakıyotum ama akşama bıraktığım hiç olmamaıştı. İlk defa bugün... Buna rağmen 1 gram vermedim 2 haftada çok ilginç... Demoralize oluyorum resmen...
Canım takım sıkıntıya aynı hafta birden fazla kişi kg almış olarak gelirse giriyor. Herkes her hafta eksiye dusemeyebilir (regl haftası olur vs) ama elimizden geleni yapıp az da olsa eksi görebilirsek tartıda takım için yeterli olurCanım arkadaşım
Çok teşekkür ederim. Sağolasın, varolasın.
Dediğin gibi "sabretmeliyim", yavaş olsa da bu kiloları vereceğim inşallah. Tek endişelendiğim nokta yavaş kilo verişimin takımın sıralamasını olumsuz etkileme ihtimali.
Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bana güvenebilirsiniz.
Mesajına biraz geç cevap yazabildim. Bugün dışarıdaydım, akşam internete girebildim.
Sevgiler.
Ya evet tartı bize bazen oyunlar oynuyor :) Ayse'nin kan grubu ile söylediği şeyler doğru olabilir ben denemedim ama kendisi cok faydasını gördü belki de onla alakalıdır :)Bir de bu kadar sıkı yapıp da kilo verememek nedir yahu? Acaba süt ürünleri yemediğim için mi zayıflayamıyorum
Pozitif negatiften daha cok grubu farkediyo cnm galiba kan grubuna diyet onerileride var bazi kisilere uymasada cogunlukla uyguladiginda ise yariyorCanım takım sıkıntıya aynı hafta birden fazla kişi kg almış olarak gelirse giriyor. Herkes her hafta eksiye dusemeyebilir (regl haftası olur vs) ama elimizden geleni yapıp az da olsa eksi görebilirsek tartıda takım için yeterli olur
Ya evet tartı bize bazen oyunlar oynuyor :) Ayse'nin kan grubu ile söylediği şeyler doğru olabilir ben denemedim ama kendisi cok faydasını gördü belki de onla alakalıdır :)
medusa38 bu kan gruplarına göre yenecek şeylerde pozitif negatif farkı oluyor mu peki yoksa sadece A, B, 0 falan onlarda mı değişiyor?
Benim tecrubelerime goreCanım takım sıkıntıya aynı hafta birden fazla kişi kg almış olarak gelirse giriyor. Herkes her hafta eksiye dusemeyebilir (regl haftası olur vs) ama elimizden geleni yapıp az da olsa eksi görebilirsek tartıda takım için yeterli olur
Ya evet tartı bize bazen oyunlar oynuyor :) Ayse'nin kan grubu ile söylediği şeyler doğru olabilir ben denemedim ama kendisi cok faydasını gördü belki de onla alakalıdır :)
medusa38 bu kan gruplarına göre yenecek şeylerde pozitif negatif farkı oluyor mu peki yoksa sadece A, B, 0 falan onlarda mı değişiyor?
Ben de 0 pozitifim, yıllarca kendimi negatif biliyordum gerci ondan sordumPozitif negatiften daha cok grubu farkediyo cnm galiba kan grubuna diyet onerileride var bazi kisilere uymasada cogunlukla uyguladiginda ise yariyor
Canım miktar gündüz tolere edilirdi ama bende saat 9dan sonra yediğim meyveler yağa dönüşmüştü. Yakilmiyor. Yarında tolere edemezsen geçmiş olsun oluyorYa aslında günde 2 meyve hakkı kullanmış oldum. 1 porsiyon mesine hurmasını 4-5 adet veeiyordu bana diyetisyenim. Ancak geç saate kalması mesele oldu bence de tolere edilmez birley mi bu saatte meyve yemiş olmak onu bilemedim... Yemekte pek yiyemediğim için yağ grubundan 5 ceviz almak ehh diyelim.Lakin hala açım...
Bir gun dikkat et bugday ve turevlerini yedigin gun aynisi oluyormuBen de 0 pozitifim, yıllarca kendimi negatif biliyordum gerci ondan sordum
Yazdıkların benim için de geçerli o zaman. Buğday ürünlerine benim de hassasiyetim var diye tahmin ediyorum ama kesmekte zorlanıyorum.
Hasimoto hastalığım var ve onda direkt gluteni kesin diyorlar aslında. Ama irade gösterememekten korkuyorum
Kolay kilo vermeye orneksin masallah bir sene olmadsn tum kilolari verdinBen de 0 pozitifim, yıllarca kendimi negatif biliyordum gerci ondan sordum
Yazdıkların benim için de geçerli o zaman. Buğday ürünlerine benim de hassasiyetim var diye tahmin ediyorum ama kesmekte zorlanıyorum.
Hasimoto hastalığım var ve onda direkt gluteni kesin diyorlar aslında. Ama irade gösterememekten korkuyorum
Tamam canım.Canım takım sıkıntıya aynı hafta birden fazla kişi kg almış olarak gelirse giriyor. Herkes her hafta eksiye dusemeyebilir (regl haftası olur vs) ama elimizden geleni yapıp az da olsa eksi görebilirsek tartıda takım için yeterli olur
Bende 0 pozitifim. Yeni farkettigim birşey var kendimde pirinç pilavı yediğim zaman ödemim acayip artıyor. 1yk pilav sabaha 500gr olarak döndü. Bulgur pilavın da öyle olmuyor. Bir kere daha aynı şeyi yaşamıştım ama anlam verememiştim. 2yk pilav yiyip ertesi gün +1,5 Kilo gelmiştimBir gun dikkat et bugday ve turevlerini yedigin gun aynisi oluyormu
Halsizlik karin sisligi bazen bas agrisi su icsem yariyor hissi
Sadece sebze ve protein yedigin gun cok rahatsin hafifsin ve daha enerjik oluyorsun
Evet aslında birkaç gün deneyebilirim haklısınBir gun dikkat et bugday ve turevlerini yedigin gun aynisi oluyormu
Halsizlik karin sisligi bazen bas agrisi su icsem yariyor hissi
Sadece sebze ve protein yedigin gun cok rahatsin hafifsin ve daha enerjik oluyorsun
Sağol canım, emzirme sayesine oldu, yediklerime pek dikkat ettim diyemem. Şu aralar takıldım gerci ama o kadar sorun etmiyorum :)Kolay kilo vermeye orneksin masallah bir sene olmadsn tum kilolari verdin
Tamamdır süpersinTamam canım.
Elimden gelenin en iyisini yapacağım.
Geçen hafta 5 gün 10000 adım yürüdüm.
Dün 10000 adım yürüdüm. Bugün de 60 dakika yürüyüş yaptım. 10000'e az kaldı. Elmden gelenin en iyisini yapıyorum,yediklerime de çok dikkat ediyorum.
Doktoruma danışacağım. İnsülin direncim çıkınca ilk başta doktorum glucophage adlı bir şeker ilacı vermişti, bu ilaç kilo vermeme yardımcı olacaktı. Fakat ishal durumu olunca bu ilacı bıraktırmak zorunda kalmıştı.
Gerekirse doktoruma danışıp, tekrar bu ilacı denemenin bir mahsuru olup olmadığını soracağım.
İşte o zaman tutmayın beni
Sut urunleri bende seviyorum yumurta yasak degil diye biliyorum sut urunlerinde sadece direk sut icmek sakincali oda laktoz alerjisiyle karismasin diye senin rahatsizliginda yasak degilse kontrollu tuketebilirsinmedusa38
Internetten bi aratayım dedim şöyle bir şey buldum 0 grubuyla ilgili. Gluten kısmı bana uyuyor bence ama süt ürünlerinden yoğurt, ayran, yumurta cok severim onu napicaz
http://www.diyetz.com/0-kan-grubuna-gore-beslenme/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?