Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım arkadaşım,
Ellerine sağlık, ne güzel yazmışsın, çok emek vermişsin. Sağolasın.
Ben her zaman yanındayım. Takımımızın ilk üçe girmesi, eskisi gibi birinci olması için her birimiz elümizden gelenin en iyisini yapalım.
Sevgilerimle.

0 rh poxitif kan grubum. Bununla bir ilgisi var mı ki? Ama her gün de hurma yemedim ki... 2 haftalık diyette gram verilmez mi? Çok ilginç değil mi?
Kan grubumuz ayniymis cok takip edemedim menulerini genelde neler yedin birde yedigin saatlerde onemli
Yeterince sebze yedinmi
Tavuk balik et grubunu nasil tukettin
Glutensiz besleniyordun galiba misir unu falanda mi yasak

Kan grubumuz ayniymis cok takip edemedim menulerini genelde neler yedin birde yedigin saatlerde onemli
Yeterince sebze yedinmi
Tavuk balik et grubunu nasil tukettin
Glutensiz besleniyordun galiba misir unu falanda mi yasak

Evet glutnsiz besleniyorum. Aynı zamanda sütsüz, yani süt ürünsüz ve şekersiz...Unların hiçbirini tüketmiyorum. 2 veya 3 gün 2 kaşık pilav tüketmişimdir. Meyvelerimi genelde sabah yiyotum veya en geç ikindi ara öğününe bırakıyotum ama akşama bıraktığım hiç olmamaıştı. İlk defa bugün... Buna rağmen 1 gram vermedim 2 haftada çok ilginç... Demoralize oluyorum resmen...

Ayni kan grubu ve bircok yontrm denemis biri olarak soyleyebilecegim bazi seyler var belki sanada yardimci olur
Bizim kan grubumuzda olanlarin genelinde bugday urunlerinden rahatsiz olma var zaten
Kilo vermek istiyorsak
Olabildigince az meyve
Kuruyemiste cok sıkıntılı
Baklagillerin cogu dokunuyor
Ben bu yuzden dukan tarzi beslendim insulin direncime ragmen guzel kilolar verdim tabi yaninda bol yuruyusle
Sana direk dukan yap demiyorum ama cok fazla yemek alternatifi var onlardan yapabilirsin
Kereviz ispanak pirasa ve diger sebzeler iyi geliyor

Bir gozum okudu bir gozum okumadi yazdiklarinizi. Dun geceki uykusuzluktan mi bilmiyorum basim cok fenaydi tum gun ve gecmedi
Erken uyuyacagim sanirim.
Menuleri okuyunca uyandim kendim de yazmadim.
Dun ve bugun icin menu:
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 4 marul, 1 tbe, ceyrek avokado
Oglen: mantar yemegi, bulgur pilavi, yogurt, 1 dilm ekmek
Aksam dun: 4 kofte, 3 yk karisik sebze, 2 yk bulgur pilavi, 2 yk yogurt
Aksam bugun: 2 tavuk but, guvecte patates sogan, 2yk yogurt, 2 dilim ekmek
Aralar dun: 1.5 muz, 2 ceviz
Aralar bugun: 1 portakal, bi de galiba muz yicem uyumadan aciktim. İyi geceler hatunlar

Canım takım sıkıntıya aynı hafta birden fazla kişi kg almış olarak gelirse giriyor. Herkes her hafta eksiye dusemeyebilir (regl haftası olur vs) ama elimizden geleni yapıp az da olsa eksi görebilirsek tartıda takım için yeterli olur
Bir de bu kadar sıkı yapıp da kilo verememek nedir yahu? Acaba süt ürünleri yemediğim için mi zayıflayamıyorum
Ya evet tartı bize bazen oyunlar oynuyor :) Ayse'nin kan grubu ile söylediği şeyler doğru olabilir ben denemedim ama kendisi cok faydasını gördü belki de onla alakalıdır :)

medusa38 bu kan gruplarına göre yenecek şeylerde pozitif negatif farkı oluyor mu peki yoksa sadece A, B, 0 falan onlarda mı değişiyor?

Pozitif negatiften daha cok grubu farkediyo cnm galiba kan grubuna diyet onerileride var bazi kisilere uymasada cogunlukla uyguladiginda ise yariyor

Benim tecrubelerime gore
En zor kilo verenler
A
Ab
Kolay kilo verenler
0 ve B

Pozitif negatiften daha cok grubu farkediyo cnm galiba kan grubuna diyet onerileride var bazi kisilere uymasada cogunlukla uyguladiginda ise yariyor
Ben de 0 pozitifim, yıllarca kendimi negatif biliyordum gerci ondan sordum
Yazdıkların benim için de geçerli o zaman. Buğday ürünlerine benim de hassasiyetim var diye tahmin ediyorum ama kesmekte zorlanıyorum.
Hasimoto hastalığım var ve onda direkt gluteni kesin diyorlar aslında. Ama irade gösterememekten korkuyorum

Canım miktar gündüz tolere edilirdi ama bende saat 9dan sonra yediğim meyveler yağa dönüşmüştü. Yakilmiyor. Yarında tolere edemezsen geçmiş olsun oluyor
Açsam papatya çayı iç iyi. Hem kaç gündür ev topluyorsun dinlenmiş olursun

Bir gun dikkat et bugday ve turevlerini yedigin gun aynisi oluyormu
Halsizlik karin sisligi bazen bas agrisi su icsem yariyor hissi
Sadece sebze ve protein yedigin gun cok rahatsin hafifsin ve daha enerjik oluyorsun

Kolay kilo vermeye orneksin masallah bir sene olmadsn tum kilolari verdin

Tamam canım.
Elimden gelenin en iyisini yapacağım.
Geçen hafta 5 gün 10000 adım yürüdüm. Dün ve bugün de 10000 adım. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Yediklerime de özen gösteriyor,dikkat ediyorum.
Doktoruma danışacağım. İnsülin direncim çıkınca ilk başta doktorum glucophage adlı bir şeker ilacı vermişti, bu ilaç kilo vermeme yardımcı olacaktı. Fakat ishal durumu olunca bu ilacı bıraktırmak zorunda kalmıştı.
Gerekirse doktoruma danışıp, tekrar bu ilacı denemenin bir mahsuru olup olmadığını soracağım.
İşte o zaman tutmayın beni
İnşallah takımda listeye daha çok arkadaşımız dahil olursa, böylelikle takımlar arası yarışmalarda da daha güçlü duruma geliriz. Bence yakında listeye dahil olacak çok iyi takım arkadaşlarımız var. Başarılar diliyorum.
Mutlu haftasonları 5. takım

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece sebze ve protein yedigin gun cok rahatsin hafifsin ve daha enerjik oluyorsun
Bende 0 pozitifim. Yeni farkettigim birşey var kendimde pirinç pilavı yediğim zaman ödemim acayip artıyor. 1yk pilav sabaha 500gr olarak döndü. Bulgur pilavın da öyle olmuyor. Bir kere daha aynı şeyi yaşamıştım ama anlam verememiştim. 2yk pilav yiyip ertesi gün +1,5 Kilo gelmiştim

Evet aslında birkaç gün deneyebilirim haklısın
Kolay kilo vermeye orneksin masallah bir sene olmadsn tum kilolari verdin
Sağol canım, emzirme sayesine oldu, yediklerime pek dikkat ettim diyemem. Şu aralar takıldım gerci ama o kadar sorun etmiyorum :)

Tamamdır süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…