- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.521
Haydi ben yatar hanımlar.
Birazdan fensinensim gelirsabah da lydznp dükkanı açar
Tamam canım. Not alayım ve bir sonraki kontrolde sorayım.Ben insulin direncinde matofin kullandim onuda sorabilirsin doktoruna bi yan etkisini gormedim
Sorma bende bir tatile çıktım fenalardayım aylardırBiraz kendimi salayım dedim abarttım galiba :))
Hahahaaa nasıl da biliyor ördekimiz biziHaydi ben yatar hanımlar.
Birazdan fensinensim gelirsabah da lydznp dükkanı açar
Bir ornek daha ben domates yiyerek cok guzel kilo veriyorum ama A gruplarina iyi gelmez domatesOfff ne kadar büyük farklar oluyor yahu! Ay dur deneyeceğim bundan sonra. Bir önceki gün ne yediğimi düşünüp bir sonraki gün nasıl çıktığım arasında bağlantı kuracağım bundan sonra. Yediklerimi bu şekilde değerlendirmeyi hiç düşünmemiştim. Söylediğiniz gibi su tutma oranı yüksek olabilir bir sebze dahi olsa...
Sen dukkani kapatmaya geldin galibaKimseciklerde kalmamış ki
Kimseciklerde kalmamış ki
Gece gec yatmakta kilo verdirmiyo cnm bende simdi yatiyorum gune ne kadar erken baslarsan metobolizma calisir iyi gecelerBen d varım. Gece kuşları bizi zaten fancy, seni yalnız bırakır mıyım!???
Demek ben o yüzden domates sevmiyorumBir ornek daha ben domates yiyerek cok guzel kilo veriyorum ama A gruplarina iyi gelmez domates
Hahahaa ben nöbetçiyim genelde şekerim, kimsecikler kalmıyo ya, in cin top oynamasın diye geceleri takılıyorum buralardaSen dukkani kapatmaya geldin galiba
Bırakma tabiiiiBen d varım. Gece kuşları bizi zaten fancy, seni yalnız bırakır mıyım!???
Bırakma tabiiii
Uyumadın di mi kızzzz
Uyumadım da, meyilliyimmmm...yoruldum bu aralar. Yoksa bu saatte buraları ve seni yalnız bırakmam
Ay ben bına niye dukan diyorum ki acabaaa? Kuşhan wendicim dukan seviyor diye mi öyle yazıyorum acaba yoksa kader bizi dukana mı yönlendirmeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?