Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende hayatim boyunca asla tatlandırıcı kullanmadım. Yapabiliyorsam şekersiz, olmuyorsa hepten hayatından çıkar modelini uyguluyorum.
Wendi tatlandirici almistio donem ama tatlandirici kakao ve turevleri duraksama yapiyo dukanda da bence insani sadece yasak degil olarak fikren kandirmali ama yapilmamali

kız sen ne dedin de işe yaramadı sağol bilgilerini paylaştığın için

Tabiki canım. Herkes bildiği birşey paylaşınca bilgilerimiz artıyor

Kesinlikle katılıyorum medusa38 bir günde baya aydınlandım sayende. Çok mutlu oldum burada olmana. Sen daha önce kaç kilo verdin? Şu anda kaç kilosun ve hedefin nedir?

Wendi tatlandirici almistio donem ama tatlandirici kakao ve turevleri duraksama yapiyo dukanda da bence insani sadece yasak degil olarak fikren kandirmali ama yapilmamali
Tatlandırıcı beyine şeker sinyali gonderiyormus. Hal böyle oluncada ha şeker tüketmişsin ha tatlandırıcı. Fark yok. Duraklama bu durumda kaçınılmaz

Gunaydinnnn
Diyetler baya konusulur olmuss medusa bizi kulagimizdan cekip hizaya getirecekk.
500 gr hedefimizi gun gun tamamliyor muyuz arkadaslarr
0 pozitifin aktif spor yapması lazımmış. Bak bunuda biliyorum ama kendi deneyimlemelerimden. Sporsuz gr gr giderken spor yapınca kilo kilo gidiyor. Bol bol spor yapmam lazım

Kesinlikle katılıyorum medusa38 bir günde baya aydınlandım sayende. Çok mutlu oldum burada olmana. Sen daha önce kaç kilo verdin? Şu anda kaç kilosun ve hedefin nedir?
95 ten 53 e kadar indim cnm sıkı diyet ve sporla yas 39 tekrar biraz aldim 60 civariyim 30 yasina kadar hep 54 kiloydum evlilik ve dogum sonrasi aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…