- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.561
Wendi tatlandirici almistio donem ama tatlandirici kakao ve turevleri duraksama yapiyo dukanda da bence insani sadece yasak degil olarak fikren kandirmali ama yapilmamaliBende hayatim boyunca asla tatlandırıcı kullanmadım. Yapabiliyorsam şekersiz, olmuyorsa hepten hayatından çıkar modelini uyguluyorum.
Yok cnm ne kulak cekmesi siz motive olun kilo verin yeterGunaydinnnn
Diyetler baya konusulur olmuss medusa bizi kulagimizdan cekip hizaya getirecekk.
500 gr hedefimizi gun gun tamamliyor muyuz arkadaslarr
biz takim olarak guzel laftan anlamadigimiz icin sartYok cnm ne kulak cekmesi siz motive olun kilo verin yeter
niye ya ben söz dinlerim aslındabiz takim olarak guzel laftan anlamadigimiz icin sart
kız sen ne dedin de işe yaramadı sağol bilgilerini paylaştığın içinGenelde mezun olanlar sirra kadem basiyorya bende kendimi unutturayim dedim ama bi baktim takimim eski gunleri ozler olmus az buralarda olayim dedim goren beni diyetisyen sanacak yok anam issiz ogretmenim ben sadece tecrubelerimi ve arastirmalarimi paylasiyirum insallah isinize yarar
Balpamuk a uymaz simit makarna o gluten diyeti yapiyorbalpamuk istersen biz senle dukan ekspress yapalim son 2 gunu yapmayiz ama olur mu
@ balpamuk sen gluten yemiyorsun ya sabahlar icin misir unundan krep falan yapsana pankek tarzida olur
Tabiki canım. Herkes bildiği birşey paylaşınca bilgilerimiz artıyorGenelde mezun olanlar sirra kadem basiyorya bende kendimi unutturayim dedim ama bi baktim takimim eski gunleri ozler olmus az buralarda olayim dedim goren beni diyetisyen sanacak yok anam issiz ogretmenim ben sadece tecrubelerimi ve arastirmalarimi paylasiyirum insallah isinize yarar
Aramıza döndün ne güzel oldu yaaa... hep seni anlatırlardı diyet işini nasıl çözüdüğünü. Arada bir bir karabatak gibi görünüp kayboluyordun ama hep buralarda ol sen. Bah aydınlandık bir gün de
Tatlandırıcı beyine şeker sinyali gonderiyormus. Hal böyle oluncada ha şeker tüketmişsin ha tatlandırıcı. Fark yok. Duraklama bu durumda kaçınılmazWendi tatlandirici almistio donem ama tatlandirici kakao ve turevleri duraksama yapiyo dukanda da bence insani sadece yasak degil olarak fikren kandirmali ama yapilmamali
0 pozitifin aktif spor yapması lazımmış. Bak bunuda biliyorum ama kendi deneyimlemelerimden. Sporsuz gr gr giderken spor yapınca kilo kilo gidiyor.Gunaydinnnn
Diyetler baya konusulur olmuss medusa bizi kulagimizdan cekip hizaya getirecekk.
500 gr hedefimizi gun gun tamamliyor muyuz arkadaslarr
Ben senin buraya kulak çekildiği icin az ugradigini biliyorumniye ya ben söz dinlerim aslında
Arastirdim misir unu bugdaydan yapilmadigi icin degil princ unu findik unu vs de yasak degilGlutensiz beslenenlere mısır unu da yasak değil mi?
95 ten 53 e kadar indim cnm sıkı diyet ve sporla yas 39 tekrar biraz aldim 60 civariyim 30 yasina kadar hep 54 kiloydum evlilik ve dogum sonrasi aldimKesinlikle katılıyorummedusa38 bir günde baya aydınlandım sayende. Çok mutlu oldum burada olmana. Sen daha önce kaç kilo verdin? Şu anda kaç kilosun ve hedefin nedir?
Evet canim ben bi ara adim programi indirmistim gunde 12 km yurudugumu bilirim0 pozitifin aktif spor yapması lazımmış. Bak bunuda biliyorum ama kendi deneyimlemelerimden. Sporsuz gr gr giderken spor yapınca kilo kilo gidiyor.Bol bol spor yapmam lazım
Onemli degil cnm maksat ayniKesinlikle katılıyorummedusa38 bir günde baya aydınlandım sayende. Çok mutlu oldum burada olmana. Sen daha önce kaç kilo verdin? Şu anda kaç kilosun ve hedefin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?