Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Balpamuk a uymaz simit makarna o gluten diyeti yapiyor balpamuk istersen biz senle dukan ekspress yapalim son 2 gunu yapmayiz ama olur mu
Ama dukan değil kuşhan çok güzel menüleri var, simit var, makarna var gerçekten bak şaka değil yani. Sadece ara öğünü yok ama biz ekstra ara öğün ekliyoruz canım.

Bu yazıyı okudum şimdi ve bazı doğrulukları yakalıyorum. Kabak ıspanak yediğim zamanlar ile kapuska yediğim zaman arada fark var. Ben kapuska şişkinlik yapıyor diye düşünüyordum ama zaten o şişkinlik lahana bana yaramadığı için demek ki
Yapabilirsem buradaki yiyecekleri dikkate alarak menü olusturayim bir müddet.

Dün bir yazıya rastladım. Tatlandırıcı kullanmak yerine az miktarda şeker kullanmak daha sağlıklı diyor. Tatlandırıcıları çok masum gibi gösterip tüketiciye sunuyorlar ama şekerden daha zararlılar. Çünkü tamamen kimyasal ve aspartam içeriyor. Kansorejen

Aman neyse benim sevdiğim meyveler zararlı değilmiş

Evet canım kronik yorgunluk yapıyor. Bana da iyotlu tuz önerdi. Pek hoş bir hastalık değil aslında.
Doğru olabilir ben de bu durumdayım. Kendim cok kararlıyım ama evdeki anne ve eşi ne yapacağız bilmiyorum. Onlar yüzünden yiyorum zaten ne yiyorsam
Ay ben bına niye dukan diyorum ki acabaaa? Kuşhan wendicim dukan seviyor diye mi öyle yazıyorum acaba yoksa kader bizi dukana mı yönlendirmeye çalışıyor
Dukan seni çağırıyor olmasın

Ben 3 ay kadar dukan yaptim ve hic tatlandirici kullanmadim tarcinli sut ve kahve ictim cok tatli isteyince de zero

Genelde mezun olanlar sirra kadem basiyorya bende kendimi unutturayim dedim ama bi baktim takimim eski gunleri ozler olmus az buralarda olayim dedim goren beni diyetisyen sanacak yok anam issiz ogretmenim ben sadece tecrubelerimi ve arastirmalarimi paylasiyirum insallah isinize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…