- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.541
Çok sevinirim valla.Ben de sizinle başlayabilir miyim ortim? Ekstra sütsüz olarak tabii.
Ama dukan değil kuşhanO her ne ise beni de alır mısınız aranıza ? lütfennnnnnnn........
Ama dukan değil kuşhançok güzel menüleri var, simit var, makarna var gerçekten bak şaka değil yani. Sadece ara öğünü yok ama biz ekstra ara öğün ekliyoruz canım.
Kushan mimli zaten bos verin siz onu dukan ekspress te wendide daha hakim olabilirAy ben bına niye dukan diyorum ki acabaaa? Kuşhan wendicim dukan seviyor diye mi öyle yazıyorum acaba yoksa kader bizi dukana mı yönlendirmeye çalışıyor
Bu yazıyı okudum şimdi ve bazı doğrulukları yakalıyorum. Kabak ıspanak yediğim zamanlar ile kapuska yediğim zaman arada fark var. Ben kapuska şişkinlik yapıyor diye düşünüyordum ama zaten o şişkinlik lahana bana yaramadığı için demek kimedusa38
Internetten bi aratayım dedim şöyle bir şey buldum 0 grubuyla ilgili. Gluten kısmı bana uyuyor bence ama süt ürünlerinden yoğurt, ayran, yumurta cok severim onu napicaz
http://www.diyetz.com/0-kan-grubuna-gore-beslenme/
Dün bir yazıya rastladım. Tatlandırıcı kullanmak yerine az miktarda şeker kullanmak daha sağlıklı diyor. Tatlandırıcıları çok masum gibi gösterip tüketiciye sunuyorlar ama şekerden daha zararlılar. Çünkü tamamen kimyasal ve aspartam içeriyor. KansorejenOkudum da çok ilginç. Sanki bazı yerlerde tutarsızlıklar var gibi süt ürünleri ve buğday ürünleriyle ilgili kategoride. Deniz ürünleri yiyebilir diyor sonra uzak durulması gerekenlere kabuklu deniz canlıları koymuş. Yalnız kan grubuna göre beslenme ilginçmiş. Gerçekten de şu bahsettiği gıdaları sindiremiyorum ilginç şekilde beni yavaşlatıyor, şişiriyor ve halsizleştiriyor. Ama glutensiz, sütsüz, şekersiz beslenmeye başladığımdan ber cildim de düzeldi enerjim de arttı. Gerçi ben Dukan diyeyi yaparken de çok iyiydim. Enerjim tavan yapıyor dukan yaparken ama onda da bazen tatlı krizine girebiliyorum fazla protein tüketimi sonrası ve tatlandırıcıyla tatlk yapmak beni çok rahatsız ediyor. Bence hangi marka olursa olsun tatlandırıcı çok zararlı ve kesinlikle daha çok körüklüyor tatlı isteğini... E dukanda meyve yemekte yasak son evreye kadar. İşte o tamamen tatlısızlığa dayanmak çok zor oluyor yoksa dukan bana her anlamda çok iyi geliyor...
Aman neyse benim sevdiğim meyveler zararlı değilmiş0 kan gruplarinin kizlar taneli yiyeceklere karsi sorunu var zor sindiriyor bu yuzden fasulye nohut bezelye princ iyi gelmez bize meyvelerdende ananas kivi muz ayva yesil elma nar ve eksi diger meyveler olabilir kuru igde seven varsa denesin kaloriside az mandalina portakal gusel ama bizi sisiriyor
Evet canım kronik yorgunluk yapıyor. Bana da iyotlu tuz önerdi. Pek hoş bir hastalık değil aslında.Maalesef Haşimato çok halsizlik, yorgunluk yapıyor. Bende de Haşimato başladığından beri enerjimde çok düşüş oldu. Sabahları kafamı kaldırmak çok zor geliyor uyanınca.
Bir de merak edip iyotlu tuz mu iyotsuz tuz mu kullanmalıyım." diye sordum. Tuz olarak iyotlu tuz kullanmamı önerdi doktorum.
Doğru olabilir ben de bu durumdayım. Kendim cok kararlıyım ama evdeki anne ve eşi ne yapacağız bilmiyorum. Onlar yüzünden yiyorum zaten ne yiyorsamBence de yol yakınken başlamalısın bebeğin henüz küçük. Ben bu halsizliğin üzerine çocuk bana ısrar edince sinirleniyordum birden. Allah aşkına gek isteğim şu an beni bırak ve oyuncaklarınla oyna diyordum. Düşününce üzülüyorum ama ruhsal durumumu da depresif yapıyor şekerli ve gutenli beslenme. Bunun farkına vardım kesinlikle! Sana da iyi geleceğine çok eminim. %100 denenmiş, garantili...
Dukan seni çağırıyor olmasınAy ben bına niye dukan diyorum ki acabaaa? Kuşhan wendicim dukan seviyor diye mi öyle yazıyorum acaba yoksa kader bizi dukana mı yönlendirmeye çalışıyor
Benimde ne tesadufAman neyse benim sevdiğim meyveler zararlı değilmiş
Ben 3 ay kadar dukan yaptim ve hic tatlandirici kullanmadim tarcinli sut ve kahve ictim cok tatli isteyince de zeroDün bir yazıya rastladım. Tatlandırıcı kullanmak yerine az miktarda şeker kullanmak daha sağlıklı diyor. Tatlandırıcıları çok masum gibi gösterip tüketiciye sunuyorlar ama şekerden daha zararlılar. Çünkü tamamen kimyasal ve aspartam içeriyor. Kansorejen
Aramıza döndün ne güzel oldu yaaa... hep seni anlatırlardı diyet işini nasıl çözüdüğünü. Arada bir bir karabatak gibi görünüp kayboluyordun ama hep buralarda ol sen. Bah aydınlandık bir gün deBenimde ne tesaduf
Bende hayatim boyunca asla tatlandırıcı kullanmadım. Yapabiliyorsam şekersiz, olmuyorsa hepten hayatından çıkar modelini uyguluyorum.Ben 3 ay kadar dukan yaptim ve hic tatlandirici kullanmadim tarcinli sut ve kahve ictim cok tatli isteyince de zero
Genelde mezun olanlar sirra kadem basiyorya bende kendimi unutturayim dedim ama bi baktim takimim eski gunleri ozler olmus az buralarda olayim dedim goren beni diyetisyen sanacak yok anam issiz ogretmenim ben sadece tecrubelerimi ve arastirmalarimi paylasiyirum insallah isinize yararAramıza döndün ne güzel oldu yaaa... hep seni anlatırlardı diyet işini nasıl çözüdüğünü. Arada bir bir karabatak gibi görünüp kayboluyordun ama hep buralarda ol sen. Bah aydınlandık bir gün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?