- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.581
Evet anmis bulunduk birazBeni mi anıyorsunuz acaba :)
wendy senle birlikte yarin baslayacak bir dukan ekspres turu baslatalim katilimcilar bildirim yapsin sonra yarin sabah kilo bildirimlerini dikkate alalim yazalim sonra hergun icin alternatifli ortak bir liste yapalim katilmak isteyenler tekrar cikamayacak pazartesi kilo bildirimdede kac kilo verildi belli olacak azaydidem hatirlarsin zor kilo veriyordu benim listeyle bes gunde 1.6- 1.8 verirdi hep ne dersin
Olur ben varım,fancynancy de var, 0zlem gelir mi acaba? Bi de spor ne yapıcaz? Onu da netleştirelim.
Başka kimler katılır??
medusa38 aşağı yukarı menüleri de netleştirsek? Menüye uyunca süper oluyo.
Gece yazdıklarını gördüm canım, biraz sizlerle sohbet etmeyi, cevap yazmayı da çok istedim, ama sabah erken kalktığım için salonda uyuyakalmışım.Hahahaa ben nöbetçiyim genelde şekerim, kimsecikler kalmıyo ya, in cin top oynamasın diye geceleri takılıyorum buralarda
Arastirdim misir unu bugdaydan yapilmadigi icin degil princ unu findik unu vs de yasak degil
Aynen canım. Destek olalım birbirimize. Bilgi paylaşımı yaparız, faydalı olan şeyleri paylaşırız, birlikte üstesinden geliriz inşallah.Evet canım kronik yorgunluk yapıyor. Bana da iyotlu tuz önerdi. Pek hoş bir hastalık değil aslında.
Doğru olabilir ben de bu durumdayım. Kendim cok kararlıyım ama evdeki anne ve eşi ne yapacağız bilmiyorum. Onlar yüzünden yiyorum zaten ne yiyorsam
Dukan seni çağırıyor olmasın
Bende menu yapalim diyorum ben aksam ayarlar bir iki alternatif paylasirim sende neler aklina geliyor yaz sporda alternatifli yazalim
Eliptik ip atlama
Leslie
Sureler belirleyelim isteyen istedigini secsin
Benim de kan grubum 0+0 pozitifin aktif spor yapması lazımmış. Bak bunuda biliyorum ama kendi deneyimlemelerimden. Sporsuz gr gr giderken spor yapınca kilo kilo gidiyor.Bol bol spor yapmam lazım
MerhabalarGenelde mezun olanlar sirra kadem basiyorya bende kendimi unutturayim dedim ama bi baktim takimim eski gunleri ozler olmus az buralarda olayim dedim goren beni diyetisyen sanacak yok anam issiz ogretmenim ben sadece tecrubelerimi ve arastirmalarimi paylasiyirum insallah isinize yarar
SankiiiiEvet canım kronik yorgunluk yapıyor. Bana da iyotlu tuz önerdi. Pek hoş bir hastalık değil aslında.
Doğru olabilir ben de bu durumdayım. Kendim cok kararlıyım ama evdeki anne ve eşi ne yapacağız bilmiyorum. Onlar yüzünden yiyorum zaten ne yiyorsam
Dukan seni çağırıyor olmasın
Evet yaaa onu da az önce okuyunca hatırladım şekerim. Kusura bakma.fancynancy evet haklı medusa ben glutensiz beslenmek zorundayım. Medusa biz birlikte yapalım öyleyse bana uyar.
Çalışıyorsunuz tabi, erkenden kalkıyorsunuz. İnşallah sonuçların iyi çıkar canım.Gece yazdıklarını gördüm canım, biraz sizlerle sohbet etmeyi, cevap yazmayı da çok istedim, ama sabah erken kalktığım için salonda uyuyakalmışım.
Dün Endokrinoloji uzmanımın istediği kan tahlilleri için sabah erkenden hastaneye gidip, kan verdim. Hayırlısı, inşallah iyi çıksın sonuçlarım. D vitaminime de bakılacakmış.
Sevgiler.
Bebeim isin zor ya ne diyim bilemedim..Dünden beri günüm geceme karıştı valla. Gece mert uyanınca 3te zor uyuttum. 4 ve 5 gibi kızım iki defa tuvalet için kaldırdı6 gibi mert süt için kalktı, 7 ye gelirken de öksürükle uyanıpbr daha uyumadı. Benim uyku paramparçaaa
Salona getirdim ablasıyla babasını uyandırmasın diye huysuzluk tavan. Offff. Öğlen yatıp uyuyabildim onunla ama sersem gibi oldum
Yemeklerimde saçma sapan oldu. Artık dukanla güzel bir şeylere başlamak istiyorum.
Dünden beri günüm geceme karıştı valla. Gece mert uyanınca 3te zor uyuttum. 4 ve 5 gibi kızım iki defa tuvalet için kaldırdı6 gibi mert süt için kalktı, 7 ye gelirken de öksürükle uyanıpbr daha uyumadı. Benim uyku paramparçaaa
Salona getirdim ablasıyla babasını uyandırmasın diye huysuzluk tavan. Offff. Öğlen yatıp uyuyabildim onunla ama sersem gibi oldum
Yemeklerimde saçma sapan oldu. Artık dukanla güzel bir şeylere başlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?