- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.601
Kuzucum kolay gelsin insallah gecer hemen bu huysuz dönem. Meme bırakma işi nasıl gidiyor?Dünden beri günüm geceme karıştı valla. Gece mert uyanınca 3te zor uyuttum. 4 ve 5 gibi kızım iki defa tuvalet için kaldırdı6 gibi mert süt için kalktı, 7 ye gelirken de öksürükle uyanıpbr daha uyumadı. Benim uyku paramparçaaa
Salona getirdim ablasıyla babasını uyandırmasın diye huysuzluk tavan. Offff. Öğlen yatıp uyuyabildim onunla ama sersem gibi oldum
Yemeklerimde saçma sapan oldu. Artık dukanla güzel bir şeylere başlamak istiyorum.
Geçmiş olsun canımDünden beri günüm geceme karıştı valla. Gece mert uyanınca 3te zor uyuttum. 4 ve 5 gibi kızım iki defa tuvalet için kaldırdı6 gibi mert süt için kalktı, 7 ye gelirken de öksürükle uyanıpbr daha uyumadı. Benim uyku paramparçaaa
Salona getirdim ablasıyla babasını uyandırmasın diye huysuzluk tavan. Offff. Öğlen yatıp uyuyabildim onunla ama sersem gibi oldum
Yemeklerimde saçma sapan oldu. Artık dukanla güzel bir şeylere başlamak istiyorum.
Ben menuleri yapiyorum cnm sende katilanlari ve baslangic kilolarini listele olurmuOlur canım, ama o iş sende. Sen ayarlamayı iyi yapıosun.
Evet canım inşallah.
Sağol orticim, mert coştu iyice valla.Bebeim isin zor ya ne diyim bilemedim..
Allah sabir ve kolaylik versin..
Sorma bebeyim yaaa 1 haftadır iyice cozuttu
Fensim cok zor yaa nasil dayaniyor bunyen maasallah.
HastaKuzucum kolay gelsin insallah gecer hemen bu huysuz dönem. Meme bırakma işi nasıl gidiyor?
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Medusacım pazartesi sabah tartılarını mı başlangıç sayacağız? Geçtiğimiz Cuma tartısını mı?Ben menuleri yapiyorum cnm sende katilanlari ve baslangic kilolarini listele olurmu
Hissediyordur bence de :) geçmiş olsun kuzuya.Hastacuma günü doktora götürdüm ibufen, öksürük şurubu ve burun spreyi verdi. Bu haldeyken de bıraktırmak istemiyorum ağlayacak salya sümük, öksürüğü çoğalacak sonra diyorum ya ördeğim ne zaman şu gün tamam bıraktırıyorum desem çocuk hasta oluyor
Kesin karar verdim hisli çocuk oğlum, hissediyor bünyesi de bu gerçeği kaldıramıyor
Şaka bir yana iyileşsin inşallah en azından sabahları kesmeyi planlıyorum. Gece uyurken içer. Bakalım planlarım böyle bebeğim.
95 ten 53 e kadar indim cnm sıkı diyet ve sporla yas 39 tekrar biraz aldim 60 civariyim 30 yasina kadar hep 54 kiloydum evlilik ve dogum sonrasi aldim
@wendigo senle birlikte yarin baslayacak bir dukan ekspres turu baslatalim katilimcilar bildirim yapsin sonra yarin sabah kilo bildirimlerini dikkate alalim yazalim sonra hergun icin alternatifli ortak bir liste yapalim katilmak isteyenler tekrar cikamayacak pazartesi kilo bildirimdede kac kilo verildi belli olacak azaydidem hatirlarsin zor kilo veriyordu benim listeyle bes gunde 1.6- 1.8 verirdi hep ne dersin
Olur ben varım,fancynancy de var, @0zlem gelir mi acaba? Bi de spor ne yapıcaz? Onu da netleştirelim.
Başka kimler katılır??
Dünden beri günüm geceme karıştı valla. Gece mert uyanınca 3te zor uyuttum. 4 ve 5 gibi kızım iki defa tuvalet için kaldırdı6 gibi mert süt için kalktı, 7 ye gelirken de öksürükle uyanıpbr daha uyumadı. Benim uyku paramparçaaa
Bende çok istiyorum valla canım ya. Hadi bakalım yarın ve tüm hafta güzel gelsin hepimizeeeeeYarın sıkı başlayıp bu hafta bir güzel motive olalım fancycim yaa. Az biraz versek motive olacağız da bizde tık yok.Hadi dukanexpressle bu hafta kıralım şeytanın bacağını. Amin.
Hadi bakalım, inşallah faydası olur canım. Merakla bekeeyeceğizzz.Kızlar inanamazsınız ama az önce tartıldım ve 67.8 çıktım. Yani 2 haftadır aç bilaç dolaşıp acılar içinde gezmeme rağmen verdiğim 200 gr a seviniyorum şu an!Allahım ne günlere kaldım....
Bu arada ben yarın saat 2’de biorezonansa gidiyorum. İlk seansımı yaptıracağım. Umarım tatlı ve karbonhidrat isteğimi tarihe gömen bir uygulama olur ve bir daha asla canım istemez!
Bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde bilgilendireceğim sizi. İşe yararsa yaşadık! :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?