Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzucum kolay gelsin insallah gecer hemen bu huysuz dönem. Meme bırakma işi nasıl gidiyor?

Geçmiş olsun canım

Bugunku menum:
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta,
Ara: 1 dilim gullac
Oglen: 2 yk mantar, 1 tavuk but, 2 yk bulgur pilavi, 2 yk yogurt
Aksam: 2 kepce un corbasi, 4 dilim turp, firinda pismis minik 1 patates
Aralar: birazdan birkac kestane yiycem.

Kuzucum kolay gelsin insallah gecer hemen bu huysuz dönem. Meme bırakma işi nasıl gidiyor?
Hasta cuma günü doktora götürdüm ibufen, öksürük şurubu ve burun spreyi verdi. Bu haldeyken de bıraktırmak istemiyorum ağlayacak salya sümük, öksürüğü çoğalacak sonra diyorum ya ördeğim ne zaman şu gün tamam bıraktırıyorum desem çocuk hasta oluyor
Kesin karar verdim hisli çocuk oğlum, hissediyor bünyesi de bu gerçeği kaldıramıyor
Şaka bir yana iyileşsin inşallah en azından sabahları kesmeyi planlıyorum. Gece uyurken içer. Bakalım planlarım böyle bebeğim.

Hissediyordur bence de :) geçmiş olsun kuzuya.
Akışına bırak madem, kademeli azaltman daha iyi olur

95 ten 53 e kadar indim cnm sıkı diyet ve sporla yas 39 tekrar biraz aldim 60 civariyim 30 yasina kadar hep 54 kiloydum evlilik ve dogum sonrasi aldim

İnanılmazsın. Hayran oldum... Bravo ya. Umarım ben de bu işi senin gibi azimle çözebilirim. Gerçekten takdire şayan irade, bravo...

Ay hadiiii.... yapalım yapalımmmm.... @wendigo ben kesinlikle varım! Hadi yapalım çok heveslendim.

Yarın sıkı başlayıp bu hafta bir güzel motive olalım fancycim yaa. Az biraz versek motive olacağız da bizde tık yok. Hadi dukanexpressle bu hafta kıralım şeytanın bacağını. Amin.

Yarın sıkı başlayıp bu hafta bir güzel motive olalım fancycim yaa. Az biraz versek motive olacağız da bizde tık yok. Hadi dukanexpressle bu hafta kıralım şeytanın bacağını. Amin.
Bende çok istiyorum valla canım ya. Hadi bakalım yarın ve tüm hafta güzel gelsin hepimizeeeee

Kızlar inanamazsınız ama az önce tartıldım ve 67.8 çıktım. Yani 2 haftadır aç bilaç dolaşıp acılar içinde gezmeme rağmen verdiğim 200 gr a seviniyorum şu an! Allahım ne günlere kaldım....

Bu arada ben yarın saat 2’de biorezonansa gidiyorum. İlk seansımı yaptıracağım. Umarım tatlı ve karbonhidrat isteğimi tarihe gömen bir uygulama olur ve bir daha asla canım istemez!

Bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde bilgilendireceğim sizi. İşe yararsa yaşadık! :)))

Hadi bakalım, inşallah faydası olur canım. Merakla bekeeyeceğizzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…