- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.621
medusa38 dukana bakayım dedim ama çok teferruatlı geldi. İlk gün sanırım sırf protein olacak.
Sanırım güne yumurtayla başlayabiliriz o zaman.
Çok geçmiş olsun canım yaaa.Evet canim ben paylasacagim birazdan o kitaplari kac kez okudum dukanin butun sitelerini altust ettim sabahlara kadar
Biraz gece kaldi yazmam cunku evine gittigimiz arkadas bobrek tasi dusuruyo rahatsizlandi mide kanamasi gecirdi esimle birlikte hastsneye gittiler gec vakit bize geldik tekrar acillik olursa diye onlarda bizde yeni telrfon alabildim sabah tartiniz baslangic yani cuma degil
Saol cnmÇok geçmiş olsun canım yaaa.
Cnm sen gluten diyeti yaptigin icin yulaf kepegini kullanmaAy hadiiii.... yapalım yapalımmmm.... @wendigo ben kesinlikle varım! Hadi yapalım çok heveslendim.
Bu motivasyona bu hafta bir birincilik gelmeli artikYarın sıkı başlayıp bu hafta bir güzel motive olalım fancycim yaa. Az biraz versek motive olacağız da bizde tık yok.Hadi dukanexpressle bu hafta kıralım şeytanın bacağını. Amin.
İnanılmazsın. Hayran oldum... Bravo ya. Umarım ben de bu işi senin gibi azimle çözebilirim. Gerçekten takdire şayan irade, bravo...
Cnm sen gluten diyeti yaptigin icin yulaf kepegini kullanma
Sut ve yogurtta tabii ilk gun zorlanabilirsin ama diger gunler de daha kolay olacak
Geçmiş olsun kuzuyaBu arada oğlumun ateşi varo yüzden yine böyle geçe kaldım. Ateş düşürücü verdim şimdi daha iyi. Bende gidip yatayım bari. Herkese iyi geceler, iyi sabahlar
insallah hadi bakalim
Ya harikasın hiçbir detayı da atlamıyorsun.2 haftada 200 gr eksik çıkan ben bu haftama inanıyorum. Allahımmm yüzümü kara çıkarma!
Ben aynı zamanda sizden farklı olarak hem sütsüz hem glutensiz beslendiğim için ilk günüm daha kısıtlı olacak ancak çözeceğim bu işi medusa... Senden inanılmaz güç aldım. Çok iyi hissettirdin bana sağol...
Gecmis olsun canim bence bu hafta dukan ekspress tecrube et bir haftada tum dukani yasiyosun zaten sonrasinda da yoluna dukanla devam edersin ekspressste bu diyetin sana yarayip yaramadigini gorebilirsinBu arada oğlumun ateşi varo yüzden yine böyle geçe kaldım. Ateş düşürücü verdim şimdi daha iyi. Bende gidip yatayım bari. Herkese iyi geceler, iyi sabahlar
Kizlar merak edenler google dukan ekspress yapanlar yazsin annekaz sitesinde bu diyeti grupla yapmis guzel kilo verenler var bu sira karbonhidrati fazla kacirip odem tutanlar varsa 3-3.5 kg ya kadar verebilirsinizBurda sarjim bitti o yuzden mesaj bos geldi
Gunaydin cnm kolay gelsin ista buldasin ya bi sure gun boyu diyet paketi gonderen bi yerlemi anlassan gun boyu hazir hazir yersinGünaydın herkese.
Yine sabahın ayazında ben. Bu sefer sırtım ve boynum tutulmus. Dünde bu haldeydim. Aman yaaa bende çok sıkıldım. Diyette hep yemek taşımaktan
Sağlıklı olan ve bulduğumu yemek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?