Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canim ben paylasacagim birazdan o kitaplari kac kez okudum dukanin butun sitelerini altust ettim sabahlara kadar
Biraz gece kaldi yazmam cunku evine gittigimiz arkadas bobrek tasi dusuruyo rahatsizlandi mide kanamasi gecirdi esimle birlikte hastsneye gittiler gec vakit bize geldik tekrar acillik olursa diye onlarda bizde yeni telrfon alabildim sabah tartiniz baslangic yani cuma degil
medusa38 dukana bakayım dedim ama çok teferruatlı geldi. İlk gün sanırım sırf protein olacak.
Sanırım güne yumurtayla başlayabiliriz o zaman.

Dukan ekspress adindan da anlasilacagi gibi dukanin hizli versiyonu 2-5 kilo diyor ama haftalari tekrarliyabilirsiniz
1.gun saf protein
2.gun sebze ve protein
3. Gun protein+sebze+ meyve
4.gun protein +sebze +meyve + bir dilim ekmek
5.gun protein +sebze + meyve+bir dilim ekmek + yagli beyaz peynir
6. Gun 6. Gune nisasta 7. Gun odul ogunu ekleniyor tavsiyem diyetiniz devam edecegi icin nisasta ve odulu eklemeyin sonrasinda duraksama olabilir ya da odulunuz tatli olmasin nisastayla sorunu olanlar yinede cok cok almak istiyo ise patates yesin ama insulin direnci olanlar patates yemesin daha dusuk gi olan bezelye olabilir bundan sonraki mesajda birinci gun ve oneriler olacak kendinizde netten bakarak cesitlendirebilirsiniz

Çok geçmiş olsun canım yaaa.

Dukan ekspres birinci gun
#Arkadaslar en onemli tavsiyem ilk gun asla kacamak yapmayin cunku en cok kilo verceginiz gun bugun
# takimda dukan bira biliniyo zaten hafta boyu icebilirsiniz
#bir bardak sutten fazlasini icmeyin sutu kahve ve tarcinla tercih edebilirsiniz mumkunse bu tercihiniz gunduz olsun
#ayran en az 1.5 litre su bitki caylari ve cok kola sevenler zero icebilir
# her zaman protein miktariniz fazla olacak
1.5 yemek kasigi yulaf kepegi kullanabilirsiniz dukan krep ekmek yerini tutar
Tuzu az baharatlari bol kullanabilirsiniz
Sarimsak ve bir sogan kullsnabilirsiniz
2-3 kucuk kornison tursu yenebilir
# arka arkaya ayni menuyu bir gunde yemeyin sabah oglen yumurta gibi
Ornek menu
Sabah
Yumurta haslanmis veya omlet
Az yagli peynir
Dukan krep
Ogle
Yogurt
Tavuk izgara, haslanmis baget haslanmis gogus olabilir ya da et haslama tarzi tavuk corbasi hindi fume cogaltabilirsiniz
Aksam

Kofte icinde ekmek olmayan bir tur hangisi kolayiniza gelirse yogurdu oglen kullanmayip aksam ayran icebilirsiniz
İlk gun cok su icin bas agrisi olmasin
Her gun en az yarim saat yuruyus yapin ya da diger alternatif sporlsri bir saat maksimum olsun birinci gun gectimi diger gunler cok daha kolay

Bu arada instegramda gezenler bilir ameliyatsiz diyet ve sporla 40 kilo veren biri var her zamanki # sadece inan
Baslarken ben yapamam edemem veremem demeyin evrene kotu mesaj yollamayin tam tersi tarti tersini soylese de olacagina inanin hatta yarin birde olcu alin dukan amca tartida olmasada incelmeyi illaki saglayan bi diyet sunmus bize deneyin gorun derim

Dukanın sitesinde yarından dukana başlarsam, Doğum günümden 3 gün önce hedefime ulaşacağımı yazmış. Aman Allah’ımmmm! medusa38 ben normal dukan mı yapsam acabaaaa? Hazır senle @wendigo wendiciğimin tecrübeleri de varken. Yoksa sizle ekspres mi takılayım. Çok kararsız kaldım. Ama test sonucu beni pek bir motive etti diyebilirim. Olur mu ki?
Birçok olumsuz taraflarını da okudum ama ne kadar sağlıklı besleniyoruz ki? Dün ve bugün yediklerimi düşünürsem dukan sağlıklı x 1000 gözümde.

Cnm sen gluten diyeti yaptigin icin yulaf kepegini kullanma
Sut ve yogurtta tabii ilk gun zorlanabilirsin ama diger gunler de daha kolay olacak

Ya harikasın hiçbir detayı da atlamıyorsun. 2 haftada 200 gr eksik çıkan ben bu haftama inanıyorum. Allahımmm yüzümü kara çıkarma!
Ben aynı zamanda sizden farklı olarak hem sütsüz hem glutensiz beslendiğim için ilk günüm daha kısıtlı olacak ancak çözeceğim bu işi medusa... Senden inanılmaz güç aldım. Çok iyi hissettirdin bana sağol...

insallah hadi bakalim

Bu arada oğlumun ateşi var o yüzden yine böyle geçe kaldım. Ateş düşürücü verdim şimdi daha iyi. Bende gidip yatayım bari. Herkese iyi geceler, iyi sabahlar
Gecmis olsun canim bence bu hafta dukan ekspress tecrube et bir haftada tum dukani yasiyosun zaten sonrasinda da yoluna dukanla devam edersin ekspressste bu diyetin sana yarayip yaramadigini gorebilirsin

Günaydın herkese.
Yine sabahın ayazında ben. Bu sefer sırtım ve boynum tutulmus. Dünde bu haldeydim. Aman yaaa bende çok sıkıldım. Diyette hep yemek taşımaktan
Sağlıklı olan ve bulduğumu yemek istiyorum...

Gunaydin cnm kolay gelsin ista buldasin ya bi sure gun boyu diyet paketi gonderen bi yerlemi anlassan gun boyu hazir hazir yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…