Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin cnm kolay gelsin ista buldasin ya bi sure gun boyu diyet paketi gonderen bi yerlemi anlassan gun boyu hazir hazir yersin
Günaydın adaşım
Bende düşünmüyor değilim hani bu aralar. Bilmiyorum hastalıktan olsa gerek bir de üstüne üstlük regli de olunca bi bıkkınlık geldi bana. elim kolum oynamıyor

Bu arada oğlumun ateşi var o yüzden yine böyle geçe kaldım. Ateş düşürücü verdim şimdi daha iyi. Bende gidip yatayım bari. Herkese iyi geceler, iyi sabahlar
Gecmis olsun canim...
Kizlar merak edenler google dukan ekspress yapanlar yazsin annekaz sitesinde bu diyeti grupla yapmis guzel kilo verenler var bu sira karbonhidrati fazla kacirip odem tutanlar varsa 3-3.5 kg ya kadar verebilirsiniz
insallah canim ellerine saglik..

Ay hadiiii.... yapalım yapalımmmm.... wendy ben kesinlikle varım! Hadi yapalım çok heveslendim.

tamam canım, başladık bile

Beni de al gruba wendycim ölümüne beraberiz seni hiç bırakmıyorum farkında mısın? Yapıştım sana hahahaha

ben halimden memnunum sıkıntı yok

Bende çok istiyorum valla canım ya. Hadi bakalım yarın ve tüm hafta güzel gelsin hepimizeeeee

inşallah kuzum, merto nasıl oldu?

gözün aydın, 200 gr 200 gr'dır sevinilecek bi haber

o biorezonansa pek inanmıyorum sanki ama etki eder de bende yolunu tutarım inşallah.

medusa38 dukana bakayım dedim ama çok teferruatlı geldi. İlk gün sanırım sırf protein olacak.
Sanırım güne yumurtayla başlayabiliriz o zaman.

aynen canım, yumurta güzel başlangıç

bende ayşeye katılıyorum, bu hafta expresi yap hoşuna giderse dukana başlayalım.

Gunaydin kizlar..
wendy kilom 79.2

oke kuzucum kaydediyorum.

başka bizimle başlayan vaaar mı?
Bende mi katılsam acaba
Klasik bildiğimiz dukandan farklı bu. Araştırdım. Hoşuma gitti. Ama ben yarın başlayabilirim. Sabah domates biber zeytin yedim ve öğlen kabak var. Gerçi c.tesiden kalan hindi füme dolapta hâlâ. Yoğurtla birlikte.

Sen diyetisyene gidiyorsun ve guzel veriyorsun canim
Listenden sasma bence

Canim gecmis olsun dislerden mi?

Bu dukan ise yaramazsa ve 500gr veremezsen icinde kendini de goreceksin

tehdite bak
Yaaaa cok sevindimmm aksiyonlar aksiyonlar ustunee
prensesss016 ortim ne cikti sabah tartinn? lydznp @bluedolphin takimin gulleri sizin kac?
besbb9 ve esd_04 hadi bana guzel rakamlarla gelinnn biz listedeyizzzz

oo süpersin gbencim, listedekileri takipte sende.

kuzum sen geçen hafta protein günü yaptın aslında çokta uzak değilsin, etkisini de biliyosun

yine de yapmak istersen bekleriz :)

Dün akşam 78.3düm. Sabah tartılmadım. Çok ağrım olduğu için yüzüm gözüm şiş. Yine ödem tavan yaptı.
Cumaya kadar gecer insaallah. Gecmezse imzaa
Benim tartim 68.6 eksilmis 200 gr.
Dun 68.2 idim zaten ondan yuz bulup yedim kestane gullac ama bana kestane yaramiyor anlasilan
Bir de veremezmisim 500 gr Tam skandal

Cumaya kadar gecer insaallah. Gecmezse imzaa
Benim tartim 68.6 eksilmis 200 gr.
Dun 68.2 idim zaten ondan yuz bulup yedim kestane gullac ama bana kestane yaramiyor anlasilan
Bir de veremezmisim 500 gr Tam skandal

o zaman da tüm takımları gezer ben paylaşırım gben bizi tehdit edip kendi veremedi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…