- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.641
Günaydın adaşımGunaydin cnm kolay gelsin ista buldasin ya bi sure gun boyu diyet paketi gonderen bi yerlemi anlassan gun boyu hazir hazir yersin
Gecmis olsun canim...Bu arada oğlumun ateşi varo yüzden yine böyle geçe kaldım. Ateş düşürücü verdim şimdi daha iyi. Bende gidip yatayım bari. Herkese iyi geceler, iyi sabahlar
insallah canim ellerine saglik..Kizlar merak edenler google dukan ekspress yapanlar yazsin annekaz sitesinde bu diyeti grupla yapmis guzel kilo verenler var bu sira karbonhidrati fazla kacirip odem tutanlar varsa 3-3.5 kg ya kadar verebilirsiniz
Beni de al gruba wendycim ölümüne beraberiz seni hiç bırakmıyorum farkında mısın? Yapıştım sana hahahaha
Bende çok istiyorum valla canım ya. Hadi bakalım yarın ve tüm hafta güzel gelsin hepimizeeeee
Kızlar inanamazsınız ama az önce tartıldım ve 67.8 çıktım. Yani 2 haftadır aç bilaç dolaşıp acılar içinde gezmeme rağmen verdiğim 200 gr a seviniyorum şu an!Allahım ne günlere kaldım....
Bu arada ben yarın saat 2’de biorezonansa gidiyorum. İlk seansımı yaptıracağım. Umarım tatlı ve karbonhidrat isteğimi tarihe gömen bir uygulama olur ve bir daha asla canım istemez!
Bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde bilgilendireceğim sizi. İşe yararsa yaşadık! :)))
medusa38 dukana bakayım dedim ama çok teferruatlı geldi. İlk gün sanırım sırf protein olacak.
Sanırım güne yumurtayla başlayabiliriz o zaman.
Eki Görüntüle 2098436
Dukanın sitesinde yarından dukana başlarsam, Doğum günümden 3 gün önce hedefime ulaşacağımı yazmış. Aman Allah’ımmmm!medusa38 ben normal dukan mı yapsam acabaaaa? Hazır senle wendy wendiciğimin tecrübeleri de varken. Yoksa sizle ekspres mi takılayım. Çok kararsız kaldım. Ama test sonucu beni pek bir motive etti diyebilirim. Olur mu ki?
Birçok olumsuz taraflarını da okudum ama ne kadar sağlıklı besleniyoruz ki? Dün ve bugün yediklerimi düşünürsem dukan sağlıklı x 1000 gözümde.
Gunaydin kizlar..
wendy kilom 79.2
Gunaydinnnn
Diyetler baya konusulur olmuss medusa bizi kulagimizdan cekip hizaya getirecekk.
500 gr hedefimizi gun gun tamamliyor muyuz arkadaslarr
Dukan Expressciler
medusa38 ---->
wendy ------> 71,4
fancynancy -->
balpamuk ---->
0zlem ---------> 79,2
Canim gecmis olsun dislerden mi?Bu arada oğlumun ateşi varo yüzden yine böyle geçe kaldım. Ateş düşürücü verdim şimdi daha iyi. Bende gidip yatayım bari. Herkese iyi geceler, iyi sabahlar
Bu dukan ise yaramazsa ve 500gr veremezsen icinde kendini de goreceksinsonunda gördüm imzanı
Yaaaa cok sevindimmm aksiyonlar aksiyonlar ustuneeDukan Expressciler
medusa38 ---->
wendy ------> 71,4
fancynancy -->
balpamuk ---->
0zlem ---------> 79,2
Bende mi katılsam acababaşka bizimle başlayan vaaar mı?
Sen diyetisyene gidiyorsun ve guzel veriyorsun canimBende mi katılsam acaba
Klasik bildiğimiz dukandan farklı bu. Araştırdım. Hoşuma gitti. Ama ben yarın başlayabilirim. Sabah domates biber zeytin yedim ve öğlen kabak var. Gerçi c.tesiden kalan hindi füme dolapta hâlâ. Yoğurtla birlikte.
Dün akşam 78.3düm. Sabah tartılmadım. Çok ağrım olduğu için yüzüm gözüm şiş. Yine ödem tavan yaptı.Yaaaa cok sevindimmm aksiyonlar aksiyonlar ustunee
prensesss016 ortim ne cikti sabah tartinn? lydznp @bluedolphin takimin gulleri sizin kac?
besbb9 ve esd_04 hadi bana guzel rakamlarla gelinnn biz listedeyizzzz
Sen diyetisyene gidiyorsun ve guzel veriyorsun canim
Listenden sasma bence
Canim gecmis olsun dislerden mi?
Bu dukan ise yaramazsa ve 500gr veremezsen icinde kendini de goreceksin
Yaaaa cok sevindimmm aksiyonlar aksiyonlar ustunee
prensesss016 ortim ne cikti sabah tartinn? lydznp @bluedolphin takimin gulleri sizin kac?
besbb9 ve esd_04 hadi bana guzel rakamlarla gelinnn biz listedeyizzzz
Bende mi katılsam acaba
Klasik bildiğimiz dukandan farklı bu. Araştırdım. Hoşuma gitti. Ama ben yarın başlayabilirim. Sabah domates biber zeytin yedim ve öğlen kabak var. Gerçi c.tesiden kalan hindi füme dolapta hâlâ. Yoğurtla birlikte.
Cumaya kadar gecer insaallah. Gecmezse imzaaDün akşam 78.3düm. Sabah tartılmadım. Çok ağrım olduğu için yüzüm gözüm şiş. Yine ödem tavan yaptı.
Cumaya kadar gecer insaallah. Gecmezse imzaa
Benim tartim 68.6 eksilmis 200 gr.
Dun 68.2 idim zaten ondan yuz bulup yedim kestane gullac ama bana kestane yaramiyor anlasilan
Bir de veremezmisim 500 grTam skandal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?