Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun kuzuya
Sağol bebeğim.

Gecmis olsun canim bence bu hafta dukan ekspress tecrube et bir haftada tum dukani yasiyosun zaten sonrasinda da yoluna dukanla devam edersin ekspressste bu diyetin sana yarayip yaramadigini gorebilirsin
Oke canımmm

Haklısın ama işte sabretmelisin sen azimli bir kadınsın şekerim.

evet hanımlaar, artık spor ve menü takibi de bende, kaptanımın da izni olursa toplight

düzenli menü, spor bildirmeyenin durumu sallantıda, haberiniz olsun.
Canim tabiki seni de bu kadar motive gormek beni cok mutlu etti ama kilonu gordugum zaman gozlerim faltasi gibi acildi bugun regli olmam lazim acaip sisim ve aramizda 1 kg fark var hadi bakalim en kisa surede atarsin bu kilolari

tehdite bak

oo süpersin gbencim, listedekileri takipte sende.

kuzum sen geçen hafta protein günü yaptın aslında çokta uzak değilsin, etkisini de biliyosun

yine de yapmak istersen bekleriz :)
Begenmediysen sen daha iyi bi tehditle gel
o zaman da tüm takımları gezer ben paylaşırım gben bizi tehdit edip kendi veremedi diye.
Hemen vermem lazimm
Günaydınlarrr
Sabah sabah motivasyon doldum yahu
Herkes gaza gelmiş, Dukan'a başlanmış Kendimden utandım şu an.
Sözde gluten yemeyecektim 1 gün, neeeerde
1 gunlukse yarin yapiver sozunu tutmus olursun
Dün yediklerimi yazsam beni yardımcılıktan tut, takımdan atarsınız öyle diyeyim...
Ben atmam kacamak yaptim bende

dikkat edince hemen 69'lara geçiyorum ama bugün tavan yaptı

tamam canım, sıkı yönetim. az destek olun kaçmayayım bende.
Baak yaa cakallik yapmis tavan kilosunu yazmis ki cumaya cok vermis olsunnn
Gunaydinlarr
Sonunda evimde yeniden duzenimi kuracagim gerci cocuklar evde ve hastalar ama burayi da ozel sebeblerden cok ihmal ettim
Keyfi degil ya kaptanim Allah saglik versin gerisi bos.

Ben kendimi muaf tutmuştum yahu
Muaf mi
Canim 5.takimda misin degil misinn Sen muaf olursan izindekileri nasil sorumlu tutucammm herkes vercek
Canim tabiki seni de bu kadar motive gormek beni cok mutlu etti ama kilonu gordugum zaman gozlerim faltasi gibi acildi bugun regli olmam lazim acaip sisim ve aramizda 1 kg fark var hadi bakalim en kisa surede atarsin bu kilolari
Kaptanim cumaya kadar 500gr vermeye bakin sizi imzamda gormek beni uzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…