- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.661
Günaydınlarrr
Sabah sabah motivasyon doldum yahu
Herkes gaza gelmiş, Dukan'a başlanmış Kendimden utandım şu an.
Sözde gluten yemeyecektim 1 gün, neeeerde
Yalnız kilonu görünce benDukan Expressciler
@medusa38 ---->
wendy ------> 71,4
fancynancy -->
@balpamuk ---->
@0zlem ---------> 79,2
Kaptanımız verir herhalde izni, tut sen wendicimevet hanımlaar, artık spor ve menü takibi de bende, kaptanımın da izni olursatoplight
düzenli menü, spor bildirmeyenin durumu sallantıda, haberiniz olsun.
Dün yediklerimi yazsam beni yardımcılıktan tut, takımdan atarsınız öyle diyeyim...aramızda utanacak en son kişi sanırım sensin
Yalnız kilonu görünce ben
Kuzum yapma etme ya, hadi Dukan'la 6'lara geri dön!
Kaptanımız verir herhalde izni, tut sen wendicim
Dün yediklerimi yazsam beni yardımcılıktan tut, takımdan atarsınız öyle diyeyim...
Gunaydinlarr
Sonunda evimde yeniden duzenimi kuracagim gerci cocuklar evde ve hastalar ama burayi da ozel sebeblerden cok ihmal ettim
Hoşgeldin kaptanımGunaydinlarr
Sonunda evimde yeniden duzenimi kuracagim gerci cocuklar evde ve hastalar ama burayi da ozel sebeblerden cok ihmal ettim
Sağol bebeğim.Geçmiş olsun kuzuya
Oke canımmmGecmis olsun canim bence bu hafta dukan ekspress tecrube et bir haftada tum dukani yasiyosun zaten sonrasinda da yoluna dukanla devam edersin ekspressste bu diyetin sana yarayip yaramadigini gorebilirsin
Haklısın ama işte sabretmelisin sen azimli bir kadınsın şekerim.Günaydın herkese.
Yine sabahın ayazında ben. Bu sefer sırtım ve boynum tutulmus. Dünde bu haldeydim. Aman yaaa bende çok sıkıldım. Diyette hep yemek taşımaktan
Sağlıklı olan ve bulduğumu yemek istiyorum...
umut emdiyse sorun yok, cumaya 500 gitmezse gben imzasında olursun ama, kaptan yardımcısıyım diye kaçışın yok sanma :)
bu hafta verilecek :)
Sağol tatlım.Gecmis olsun canim...
Hafif ateşi var hala. Pek uyuyamadım yineinşallah kuzum, merto nasıl oldu?
bende ayşeye katılıyorum, bu hafta expresi yap hoşuna giderse dukana başlayalım.
Canim tabiki seni de bu kadar motive gormek beni cok mutlu etti ama kilonu gordugum zaman gozlerim faltasi gibi acildi bugun regli olmam lazim acaip sisim ve aramizda 1 kg fark var hadi bakalim en kisa surede atarsin bu kilolarievet hanımlaar, artık spor ve menü takibi de bende, kaptanımın da izni olursatoplight
düzenli menü, spor bildirmeyenin durumu sallantıda, haberiniz olsun.
Canim gecmis olsun dislerden mi?
Canim eger pc basindaysan ekleyebilirsin degilse ben az sonra pc yi acip yaparim cepten zor oluyorHoşgeldin kaptanım
Performansı hazırlamıştım ben, senin işlerin olduğunu sanarak. Bilgin olsun
Canim pc den bakamadigim icin imzani goremiyorum cok merak ediyorumYaaaa cok sevindimmm aksiyonlar aksiyonlar ustunee
@prensesss016 ortim ne cikti sabah tartinn? @lydznp @bluedolphin takimin gulleri sizin kac?
@besbb9 ve @esd_04 hadi bana guzel rakamlarla gelinnn biz listedeyizzzz
Begenmediysen sen daha iyi bi tehditle geltehdite bak
oo süpersin gbencim, listedekileri takipte sende.
kuzum sen geçen hafta protein günü yaptın aslında çokta uzak değilsin, etkisini de biliyosun
yine de yapmak istersen bekleriz :)
Hemen vermem lazimmo zaman da tüm takımları gezer ben paylaşırım gben bizi tehdit edip kendi veremedi diye.
1 gunlukse yarin yapiver sozunu tutmus olursunGünaydınlarrr
Sabah sabah motivasyon doldum yahu
Herkes gaza gelmiş, Dukan'a başlanmış Kendimden utandım şu an.
Sözde gluten yemeyecektim 1 gün, neeeerde
Ben atmam kacamak yaptim bendeDün yediklerimi yazsam beni yardımcılıktan tut, takımdan atarsınız öyle diyeyim...
Baak yaa cakallik yapmis tavan kilosunu yazmis ki cumaya cok vermis olsunnn
dikkat edince hemen 69'lara geçiyorum ama bugün tavan yaptı
tamam canım, sıkı yönetim. az destek olun kaçmayayım bende.
Keyfi degil ya kaptanimGunaydinlarr
Muaf mi
Ben kendimi muaf tutmuştum yahu
Kaptanim cumaya kadar 500gr vermeye bakin sizi imzamda gormek beni uzerCanim tabiki seni de bu kadar motive gormek beni cok mutlu etti ama kilonu gordugum zaman gozlerim faltasi gibi acildi bugun regli olmam lazim acaip sisim ve aramizda 1 kg fark var hadi bakalim en kisa surede atarsin bu kilolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?