Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kendimi muaf tutmuştum yahu

yok muafiyet sana. bu hafta herkes -500.

Canim tabiki seni de bu kadar motive gormek beni cok mutlu etti ama kilonu gordugum zaman gozlerim faltasi gibi acildi bugun regli olmam lazim acaip sisim ve aramizda 1 kg fark var hadi bakalim en kisa surede atarsin bu kilolari

yaa kaptanım sorma, fancynancy de bu kiloyla izne ayrılmıştı zamanında.

Canim eger pc basindaysan ekleyebilirsin degilse ben az sonra pc yi acip yaparim cepten zor oluyor
Ekledim kaptanım
Oglusa da geçmiş olsun bu arada
1 gunlukse yarin yapiver sozunu tutmus olursun
Aslında amacım 1 gün deneyip ertesi güne kendimi iyi hissedersem devam etmek. Pazartesi başlayayım dedim, kahvaltıda bozuldu
Muaf mi
Canim 5.takimda misin degil misinn Sen muaf olursan izindekileri nasil sorumlu tutucammm herkes vercek
Ya ama ama ben hemen hemen hedef kiloma ulaştım, kilo vermem durdu neredeyse artık
Amacım kilo almaya geçmemek biraz da...

günaydın kızlar nasılsınız??

ben bu sabah üzülerek tartılamadan çıktım
uyanmamla çıkmam arası 8 dk oldu maalesef saçımı bile tarayamadım

bir süredir pek paylaşımda bulunamıyordum ama bu hafta itibari ile biraz rahatlayacağım gibi o yüzden sahalara geri dönüyorum.

fancynancy canim mertoya gecmis olsun en kisa surede toparlar insallah cnm yaa bizim de buyuk oglanin hastaliktan agzinin ici yara icinde onunden yemek kacirdigim cocuga surekli biseyler yedirmeye calisiyorum yiyemiyor
Gecmis olsun hemen iyilesir insaallah. Antibiyotik kullaniyor mu? Agiz yarasi yapiyor bazilari, drna soylerseniz degistirir belki.
Yok bebeyim dişlerimiz tamamlandı şimdilik şükür, soğuk algınlığı benim de ağzım burnum dolu, şifayı kaptım herhalde iyice.
Gecmis olsun ya bu seneki mikrop yapisti mi gitmek bilmiyormus zaten.a
Canim pc den bakamadigim icin imzani goremiyorum cok merak ediyorum
Kaptanim 500grlar verilmezse asil o zaman imzami gor

fancynancy canim mertoya gecmis olsun en kisa surede toparlar insallah cnm yaa bizim de buyuk oglanin hastaliktan agzinin ici yara icinde onunden yemek kacirdigim cocuga surekli biseyler yedirmeye calisiyorum yiyemiyor
Sağol kaptanım, oofff çok geçmiş olsun kuzuna. Kıyamam ya. Karbonatla çalkalayınca iyi gelebilir. Ağız içindeki yaralara iyi geliyormuş. Onu da çocukları emzirmeden önce göğsümü karbonatlı suyla siliyordum aft olmasın diye ordan biliyorum.

Begenmediysen sen daha iyi bi tehditle gel

kız niye beğenmicem, pro muyum ben, daha iyi tehdit yok bende

Baak yaa cakallik yapmis tavan kilosunu yazmis ki cumaya cok vermis olsunnn

çakallık ne alaka yaa, tartıldım yazdım işte. yine de 69 ya da 68 küsürlü bi rakam görmeyi çok isterim.

dünkü menüm;
sabah domates salatalık
zeytin peynir
1tambugday ekmek

ara türk kahvesi
öğlen kuru fasulye

ara yoğurt

akşam et sote 2 dilim ekmek

su 2 litre spor akşama kadar oturmadığım için ayağım ağrıyor ama spor sayılır mı bilemedim

menü güzel ama miktarlarda önemli, umarım miktarı kararında yemişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…