- 23 Ağustos 2012
- 14.773
- 39.064
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.681
Ben kendimi muaf tutmuştum yahu
Canim tabiki seni de bu kadar motive gormek beni cok mutlu etti ama kilonu gordugum zaman gozlerim faltasi gibi acildi bugun regli olmam lazim acaip sisim ve aramizda 1 kg fark var hadi bakalim en kisa surede atarsin bu kilolari
Ekledim kaptanımCanim eger pc basindaysan ekleyebilirsin degilse ben az sonra pc yi acip yaparim cepten zor oluyor
Aslında amacım 1 gün deneyip ertesi güne kendimi iyi hissedersem devam etmek. Pazartesi başlayayım dedim, kahvaltıda bozuldu1 gunlukse yarin yapiver sozunu tutmus olursun
Ya ama ama ben hemen hemen hedef kiloma ulaştım, kilo vermem durdu neredeyse artıkMuaf mi
Canim 5.takimda misin degil misinnSen muaf olursan izindekileri nasil sorumlu tutucammm herkes vercek
Canim pc den bakamadigim icin imzani goremiyorum cok merak ediyorum
Gecmis olsun hemen iyilesir insaallah. Antibiyotik kullaniyor mu? Agiz yarasi yapiyor bazilari, drna soylerseniz degistirir belki.fancynancy canim mertoya gecmis olsun en kisa surede toparlar insallah cnm yaa bizim de buyuk oglanin hastaliktan agzinin ici yara icinde onunden yemek kacirdigim cocuga surekli biseyler yedirmeye calisiyorum yiyemiyor
Gecmis olsun ya bu seneki mikrop yapisti mi gitmek bilmiyormus zaten.Yok bebeyim dişlerimiz tamamlandı şimdilik şükür, soğuk algınlığıbenim de ağzım burnum dolu, şifayı kaptım herhalde iyice.
Kaptanim 500grlar verilmezse asil o zaman imzami gorCanim pc den bakamadigim icin imzani goremiyorum cok merak ediyorum
Sağol kaptanım, oofff çok geçmiş olsun kuzuna. Kıyamam ya. Karbonatla çalkalayınca iyi gelebilir. Ağız içindeki yaralara iyi geliyormuş. Onu da çocukları emzirmeden önce göğsümü karbonatlı suyla siliyordum aft olmasın diye ordan biliyorum.fancynancy canim mertoya gecmis olsun en kisa surede toparlar insallah cnm yaa bizim de buyuk oglanin hastaliktan agzinin ici yara icinde onunden yemek kacirdigim cocuga surekli biseyler yedirmeye calisiyorum yiyemiyor
yok muafiyet sana. bu hafta herkes -500.
Begenmediysen sen daha iyi bi tehditle gel
Baak yaa cakallik yapmis tavan kilosunu yazmis ki cumaya cok vermis olsunnn
Ben dün tartıldım gene 63'tü. Cuma bildirimim 62.6.
Nerdeyse 1 kilo mu vermem gerek cumaya?
Ay benim hiç aklıma gelmedi ya, yarım akıllılığa geçiş yapamadım ben
Bugün tartılmayı unuttumbugün? karışmam, 62,6'nın altında olmalı kesin. yoksa kilo almış olacaksın?
dünkü menüm;
sabah domates salatalık
zeytin peynir
1tambugday ekmek
ara türk kahvesi
öğlen kuru fasulye
ara yoğurt
akşam et sote 2 dilim ekmek
su 2 litre spor akşama kadar oturmadığım için ayağım ağrıyor ama spor sayılır mı bilemedim
Ay hatırlatmasaydın hiç dünürüm yaaa oldu mu şimdiyok muafiyet sana. bu hafta herkes -500.
yaa kaptanım sorma,fancynancy de bu kiloyla izne ayrılmıştı zamanında.
Ay hatırlatmasaydın hiç dünürüm yaaa oldu mu şimdi
ikimizi birden gömdüm sus
ders olsun bize.
Ölçülerimi almaya gidiyorum şimdi sorma da oturup paşa paşa yumurtamı yiycim.
Peynirli omlet olur mu? Bir de yumurtaların sarısını ayırmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?