Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bu sabah 72.5 ciktim cumaya gedefim eger regli bi aksilik yapmazsa 71.5

Canim antibiyotik kullaniyor ishal de yapti da olmazsa bugun dr una bi ugrayayim

Ben dün tartıldım gene 63'tü. Cuma bildirimim 62.6.
Nerdeyse 1 kilo mu vermem gerek cumaya?
Aaaa hic olmadi simdi
kız niye beğenmicem, pro muyum ben, daha iyi tehdit yok bende

çakallık ne alaka yaa, tartıldım yazdım işte. yine de 69 ya da 68 küsürlü bi rakam görmeyi çok isterim.
İnsaallahhh goreceksinn Guzel basladik haftaya bence
bugün? karışmam, 62,6'nın altında olmalı kesin. yoksa kilo almış olacaksın?
@morordek i sana havale ediyorum sen karar ver ortim, mezun oldugu icin grami dusurebiliriz belki onun icin

Bugün sebze günün yarın mi başlasam. Bugün proteine mi dönsen

dönme hiç karıştırma sen, zaten senin protein günün dukanın protein sebzesi sayılır. 3 gün yine devam etsen cumaya süper olur.

İnsaallahhh goreceksinn Guzel basladik haftaya bence

inşallah yaa, ben bi 57 görmeden ölmeyim.

@morordek i sana havale ediyorum sen karar ver ortim, mezun oldugu icin grami dusurebiliriz belki onun icin

tamam ortim, 62,6'nın altında olsun da ne gelirse kabulüm :) morordek

Gunaydin canimm neyse cumayi unutmazsan sikinti yokk
500 gr vermis olucaz en az

Gunaydinlarr
Sonunda evimde yeniden duzenimi kuracagim gerci cocuklar evde ve hastalar ama burayi da ozel sebeblerden cok ihmal ettim
Geçmiş olsun kuzulara.
Bende çok hastayi m yaaaa.... ne zaman bana spor diyet hevesi gelse regl ve grip ikiliside bize katılıyor

dimi, ferahta başlayıp bırakıyo, aynı ben. sıkı sıkı tuttum ama kaçamaz, özelden de dürtüp durcam :)

yok yaa, gelir o bi kaç güne, henüz öyle bi durum yok. hiç hazır da değilim zaten.
Ortim Cumaya bu dukanla sen benim kiloma gelirsen artik rakibe oluruz birbirimize her hafta challenge lar kim kimi ifsa edecekler oooh girla
Ben bu sabah 72.5 ciktim cumaya gedefim eger regli bi aksilik yapmazsa 71.5
Kaptandan ilham alin bakin hedefi nasil buyuk tutuyor
Waww cok asilmis imzan tatlim
Size layik degil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…