- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.701
Kilomu da yazayımda toptan gömün beni. Taksit taksit çekmeyeyim acı
80,8
Yoksa yoksa?
Sen de 7'lere veda etmişsin canımın içi.
Bu dukanla kendinize dönün artık
Yoksa yoksa?
Ben bu sabah 72.5 ciktim cumaya gedefim eger regli bi aksilik yapmazsa 71.5Begenmediysen sen daha iyi bi tehditle gel
Hemen vermem lazimm
1 gunlukse yarin yapiver sozunu tutmus olursun
Ben atmam kacamak yaptim bende
Baak yaa cakallik yapmis tavan kilosunu yazmis ki cumaya cok vermis olsunnn
Keyfi degil ya kaptanimAllah saglik versin gerisi bos.
Muaf mi
Canim 5.takimda misin degil misinnSen muaf olursan izindekileri nasil sorumlu tutucammm herkes vercek
Kaptanim cumaya kadar 500gr vermeye bakin sizi imzamda gormek beni uzer
Waww cok asilmis imzan tatlim
Canim antibiyotik kullaniyor ishal de yapti da olmazsa bugun dr una bi ugrayayimGecmis olsun hemen iyilesir insaallah. Antibiyotik kullaniyor mu? Agiz yarasi yapiyor bazilari, drna soylerseniz degistirir belki.
Gecmis olsun ya bu seneki mikrop yapisti mi gitmek bilmiyormus zaten.a
Kaptanim 500grlar verilmezse asil o zaman imzami gor
Wendy ve sen isi saglam tutun bence bu hafta guzel kilo vereceksiniz
80,8
Bugün sebze günün yarın mi başlasam. Bugün proteine mi dönsentehdite bak
oo süpersin gbencim, listedekileri takipte sende.
kuzum sen geçen hafta protein günü yaptın aslında çokta uzak değilsin, etkisini de biliyosun
yine de yapmak istersen bekleriz :)
Aman sorma ördekim.
Sen de 7'lere veda etmişsin canımın içi.
Bu dukanla kendinize dönün artık
Yoksa yoksa?
Aaaa hic olmadi simdi
Ben dün tartıldım gene 63'tü. Cuma bildirimim 62.6.
Nerdeyse 1 kilo mu vermem gerek cumaya?
İnsaallahhh goreceksinnkız niye beğenmicem, pro muyum ben, daha iyi tehdit yok bende
çakallık ne alaka yaa, tartıldım yazdım işte. yine de 69 ya da 68 küsürlü bi rakam görmeyi çok isterim.
@morordek i sana havale ediyorum sen karar ver ortim, mezun oldugu icin grami dusurebiliriz belki onun icinbugün? karışmam, 62,6'nın altında olmalı kesin. yoksa kilo almış olacaksın?
O imzayı biraz da kendine salla istersenCumaya kadar gecer insaallah. Gecmezse imzaa
Benim tartim 68.6 eksilmis 200 gr.
Dun 68.2 idim zaten ondan yuz bulup yedim kestane gullac ama bana kestane yaramiyor anlasilan
Bir de veremezmisim 500 grTam skandal
Canim senin diyetisyenin son listesi iyi gelmisti degistirme benceBugün sebze günün yarın mi başlasam. Bugün proteine mi dönsen
Ay hatırlatmasaydın hiç dünürüm yaaa oldu mu şimdi
ikimizi birden gömdüm sus
ders olsun bize.
80,8
Dürt valla bebeyimdimi, ferahta başlayıp bırakıyo, aynı ben. sıkı sıkı tuttum ama kaçamaz, özelden de dürtüp durcam :)
yok yaa, gelir o bi kaç güne, henüz öyle bi durum yok. hiç hazır da değilim zaten.
İnşallaaaahhhWendy ve sen isi saglam tutun bence bu hafta guzel kilo vereceksiniz
Bugün sebze günün yarın mi başlasam. Bugün proteine mi dönsen
İnsaallahhh goreceksinnGuzel basladik haftaya bence
@morordek i sana havale ediyorum sen karar ver ortim, mezun oldugu icin grami dusurebiliriz belki onun icin
Gunaydin canimm neyse cumayi unutmazsan sikinti yokkgünaydın kızlar nasılsınız??
ben bu sabah üzülerek tartılamadan çıktım
uyanmamla çıkmam arası 8 dk oldu maalesef saçımı bile tarayamadım
bir süredir pek paylaşımda bulunamıyordum ama bu hafta itibari ile biraz rahatlayacağım gibi o yüzden sahalara geri dönüyorum.
Geçmiş olsun kuzulara.Gunaydinlarr
Sonunda evimde yeniden duzenimi kuracagim gerci cocuklar evde ve hastalar ama burayi da ozel sebeblerden cok ihmal ettim
Geçmiş olsun kuzulara.
Bende çok hastayi m yaaaa.... ne zaman bana spor diyet hevesi gelse regl ve grip ikiliside bize katılıyor
garantisi var o iş bendeGunaydin canimm neyse cumayi unutmazsan sikinti yokk
500 gr vermis olucaz en az
Ortim Cumaya bu dukanla sen benim kiloma gelirsen artik rakibe oluruz birbirimize her hafta challenge lar kim kimi ifsa edecekler oooh girladimi, ferahta başlayıp bırakıyo, aynı ben. sıkı sıkı tuttum ama kaçamaz, özelden de dürtüp durcam :)
yok yaa, gelir o bi kaç güne, henüz öyle bi durum yok. hiç hazır da değilim zaten.
Kaptandan ilham alin bakin hedefi nasil buyuk tutuyorBen bu sabah 72.5 ciktim cumaya gedefim eger regli bi aksilik yapmazsa 71.5
Size layik degil amaWaww cok asilmis imzan tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?