- 28 Ocak 2011
- 466
- 546
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.721
aynen canım öğlende akşamda kaşık hesabı yapmadım ama birer tabaktımenü güzel ama miktarlarda önemli, umarım miktarı kararında yemişsindir.
Begenmediysen sen daha iyi bi tehditle gel
Hemen vermem lazimm
1 gunlukse yarin yapiver sozunu tutmus olursun
Ben atmam kacamak yaptim bende
Baak yaa cakallik yapmis tavan kilosunu yazmis ki cumaya cok vermis olsunnn
Keyfi degil ya kaptanimAllah saglik versin gerisi bos.
Muaf mi
Canim 5.takimda misin degil misinnSen muaf olursan izindekileri nasil sorumlu tutucammm herkes vercek
Kaptanim cumaya kadar 500gr vermeye bakin sizi imzamda gormek beni uzer
Napiyim uzum uzume baka baka karariyor isteO imzayı biraz da kendine salla istersen
Hedefimiz bile ayniii nerdeyse benimki 58dönme hiç karıştırma sen, zaten senin protein günün dukanın protein sebzesi sayılır. 3 gün yine devam etsen cumaya süper olur.
inşallah yaa, ben bi 57 görmeden ölmeyim.
tamam ortim, 62,6'nın altında olsun da ne gelirse kabulüm :) @morordek
Yalniz birakmayalim diyorlarsa demekGeçmiş olsun kuzulara.
Bende çok hastayi m yaaaa.... ne zaman bana spor diyet hevesi gelse regl ve grip ikiliside bize katılıyor
Bir aralar bende bu kilolardaydım şekerim üzülme veriliyor sonra
Kilomu da yazayımda toptan gömün beni. Taksit taksit çekmeyeyim acı
80,8
Bu kiyagi bir daha yapmayiz mordak, 100 gr kiyak gectik bakdönme hiç karıştırma sen, zaten senin protein günün dukanın protein sebzesi sayılır. 3 gün yine devam etsen cumaya süper olur.
inşallah yaa, ben bi 57 görmeden ölmeyim.
tamam ortim, 62,6'nın altında olsun da ne gelirse kabulüm :) @morordek
Oooo iddiali bir yarismaciiigarantisi var o iş bende
Ortim Cumaya bu dukanla sen benim kiloma gelirsen artik rakibe oluruz birbirimize her hafta challenge lar kim kimi ifsa edecekler oooh girla
Kaptandan ilham alin bakin hedefi nasil buyuk tutuyor
Size layik degil ama
aynen canım öğlende akşamda kaşık hesabı yapmadım ama birer tabaktı
Ne yemistin sabah bugun hic sebze turu yeme sadece protein al berabrr baslamis olursun sendeBugün sebze günün yarın mi başlasam. Bugün proteine mi dönsen
Yazık mördaka kuzum yok mu olsun biz kilo vereceğiz diyeAaaa hic olmadi simdi
İnsaallahhh goreceksinnGuzel basladik haftaya bence
@morordek i sana havale ediyorum sen karar ver ortim, mezun oldugu icin grami dusurebiliriz belki onun icin
Sıkıldım kaptan. 2 hafta bitti. Bu 3. Hafta ilk hafta iyiydi regl duzenimi alt-üst etti. Biraz hızlıca bu ödem gitsin istiyorum. Verdiğim ödem yeniden geri geldi.Canim senin diyetisyenin son listesi iyi gelmisti degistirme bence
Hedefimiz bile ayniii nerdeyse benimki 58
Bu kiyagi bir daha yapmayiz mordak, 100 gr kiyak gectik bak
Dukan Expressciler
medusa38 ---->59.3
wendy ------> 71,4
fancynancy --> 80,8
balpamuk ---->
0zlem ---------> 79,2
Sıkıldım kaptan. 2 hafta bitti. Bu 3. Hafta ilk hafta iyiydi regl duzenimi alt-üst etti. Biraz hızlıca bu ödem gitsin istiyorum. Verdiğim ödem yeniden geri geldi.
Sorma bir kere daha böyle acayip gaza gelmiştim. Regl, grip birde tansiyon 3lü gelmişlerdi. Sabah yine başım dönüyordu ama iyiydim. Ayakta durabiliyorum çok şükürNapiyim uzum uzume baka baka karariyor iste
Hedefimiz bile ayniii nerdeyse benimki 58
Yalniz birakmayalim diyorlarsa demek
Emzirmenin bana verdigi avantaji her gun 1 dilim gullac yiyerek azaltabilirim merak etme, evde bir tepsi var su anay inşallah gbenim, sen emziriyosun gerçi ama bende bir anda aldım, yerleşmiş kilo sayılmaz. senin kiloya geleyim de yarışalım, ipte yarışıyoduk güzel oluyodu yaa.
değil mi, kaptaniçemiz bizim yaa
tamam canım, baklagillere dikkat etmek lazım.
Sayemizde victoria nin melegi olur fena miYazık mördaka kuzum yok mu olsun biz kilo vereceğiz diye
E napalim hatun mezun olmus hem de 2 defacanım ortim yaa, ne tatlıyız(dukan bira o ellerindekiler ), pamuğun da öyle sanki balpamuk
seni de insafa getirdim ortim, insafsızdın sen
amaan medusaya bakmayın, cumaya 55, haftaya 52 olur o
Domates biber zeytin yedimNe yemistin sabah bugun hic sebze turu yeme sadece protein al berabrr baslamis olursun sende
Bence 2 ogun yeme saf proteinde ne kadar protein yersen o kadar kilo veriyorsun hem cok az yemissin aclik krizi falan gelir sonra keske yumurtayi 2-3 arasi yeseydin sonra yogurt falan ye acikmazsan buhday ruseymi degil kepegini kullaniyorlar yulaf kepegi olmayinca onu degilde varsa yulaf ezmesi kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?