- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.741
Odemin hain intikami fimini izliyoruz surekli sendeSıkıldım kaptan. 2 hafta bitti. Bu 3. Hafta ilk hafta iyiydi regl duzenimi alt-üst etti. Biraz hızlıca bu ödem gitsin istiyorum. Verdiğim ödem yeniden geri geldi.
Hizli baslayannn bir denizzSelam kızlar
Diyetisyenden geliyorum kilom 65,8 hadi bakalım haftaya kaç olacağız :))) listemi de paylaşayım..
ozlem yaa simdi fark ettim 73e kadar dusmussun oncesindee
Haftaya p.tesi.diyetisyen günün ne zaman? yarın mı?
Emzirmenin bana verdigi avantaji her gun 1 dilim gullac yiyerek azaltabilirim merak etme, evde bir tepsi var su an
Sayemizde victoria nin melegi olur fena mi
Canim sadece pek uymayan zeytin olmus sen oglen proteinini al odem icinde protein zaten iyi geliyo belki bi kismini yarin sabaha vermis olursunHaftaya p.tesi.
Diyetisyene gittiğim ilk gün tartı çıktısı ile sondan 1 önceki tartı çıktısı arasında değişmeyen tek şey ödemdi. Son gittiğimde 1.8kilo ödem gitmişti. Ilk defa ama çok uzun sürmedi iste p.tesi diyetisyen oohh ne güzel ödem gitmiş. Çarşamba regli olamaz yine mi ödem durumlarındaydımOdemin hain intikami fimini izliyoruz surekli sende
Hizli baslayannn bir denizz
ozlem yaa simdi fark ettim 73e kadar dusmussun oncesindeehemen inersin sen geri
Arkadaslar bir de aciklama yapmak isterim, sabit gelenin kilosu takim ortalamamizi cok etkiliyor. Hani sabit diye fark ettirmiyor dusunmeyin. Ben sonradan uyandim bu mevzuya, belki ben gibi bilmeyen vardir diye yaziyorum
ozlem yaa simdi fark ettim 73e kadar dusmussun oncesindeehemen inersin sen geri
Tamamdır o bendeCanim sadece pek uymayan zeytin olmus sen oglen proteinini al odem icinde protein zaten iyi geliyo belki bi kismini yarin sabaha vermis olursun
Geçmiş olsun canım sana da.Geçmiş olsun kuzulara.
Bende çok hastayi m yaaaa.... ne zaman bana spor diyet hevesi gelse regl ve grip ikiliside bize katılıyor
Bence motivasyon değil dalgaydı buBir aralar bende bu kilolardaydım şekerim üzülme veriliyor sonra
Aynen tatlim ama daha once de soyledim ptesiye kadar diyetisyenin menusune devam et yeni menuye bakar devam edersinGeçmiş olsun kuzulara.
Bende çok hastayi m yaaaa.... ne zaman bana spor diyet hevesi gelse regl ve grip ikiliside bize katılıyor
O zaman ben kırmızı et yiyciiimmm öğlenKizlar 0 ve B gruplari disinda ozellikle A kan grubu olanlar bugun kirmizi et yiyecekse oglen ogunununde tercih etsin aksam tavuk yogurt yiyebilirler onlar kirmizi eti zor sindiriyor birde dukanda olsa aksam yemeginiz 7 yi gecmesin
Menu alternatifleri icin instegram kullananlar dukan aratarak sayfalara bakabilir kk da dukan sayfasi bir ara bayag aktiftiO zaman ben kırmızı et yiyciiimmm öğlen
Canim protein sadece bir gun ya sen bol yesilcay ic bitki caylari falan yogurda yarim salatalikta katabilirsin ev yogurdu kullaniyorsan yok beni bir gunde etkiler dersen sen bilirsin ama yarin sebzeler giriyor listeyeKızlar bir de bir şey soracağım ben şimdi demir eksikliği yüzünden demir hapı da kullanıyorum proteinli beslenince wc sıkıntı olabilir. Acaba diyorum duphalac kullansam mı?
Her gun 1.5 corba kasigi ister krep yap ister corbaya koftene katDukancı hatunlar, mamaları resimlesek tarif falan atsak birbirimize de be yapsak diye düşünmesek nasıl olur?
Bu arada her gün yulaf kepeği yiyecek miyiz?
daha once yaptigim atak yemekleriDukancı hatunlar, mamaları resimlesek tarif falan atsak birbirimize de be yapsak diye düşünmesek nasıl olur?
Kizlar 0 ve B gruplari disinda ozellikle A kan grubu olanlar bugun kirmizi et yiyecekse oglen ogunununde tercih etsin aksam tavuk yogurt yiyebilirler onlar kirmizi eti zor sindiriyor birde dukanda olsa aksam yemeginiz 7 yi gecmesin
Dukancı hatunlar, mamaları resimlesek tarif falan atsak birbirimize de be yapsak diye düşünmesek nasıl olur?
Kızlar bir de bir şey soracağım ben şimdi demir eksikliği yüzünden demir hapı da kullanıyorum proteinli beslenince wc sıkıntı olabilir. Acaba diyorum duphalac kullansam mı?
canım ödem için bende süper bir tarif var istersen inanılmaz iyi geliyor.Sıkıldım kaptan. 2 hafta bitti. Bu 3. Hafta ilk hafta iyiydi regl duzenimi alt-üst etti. Biraz hızlıca bu ödem gitsin istiyorum. Verdiğim ödem yeniden geri geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?