Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sıkıldım kaptan. 2 hafta bitti. Bu 3. Hafta ilk hafta iyiydi regl duzenimi alt-üst etti. Biraz hızlıca bu ödem gitsin istiyorum. Verdiğim ödem yeniden geri geldi.
Odemin hain intikami fimini izliyoruz surekli sende
Selam kızlar
Diyetisyenden geliyorum kilom 65,8 hadi bakalım haftaya kaç olacağız :))) listemi de paylaşayım..
Hizli baslayannn bir denizz
ozlem yaa simdi fark ettim 73e kadar dusmussun oncesindee hemen inersin sen geri

dukanda öğün çok öenmli değil aslında, canın istiyorsa yersin, ama kepek ruşeymden tamamen farklı.

Emzirmenin bana verdigi avantaji her gun 1 dilim gullac yiyerek azaltabilirim merak etme, evde bir tepsi var su an

kız konu komşu bayram etsin, dağıt hepsini yemeye kalkma.

Sayemizde victoria nin melegi olur fena mi

Odemin hain intikami fimini izliyoruz surekli sende

Hizli baslayannn bir denizz

ozlem yaa simdi fark ettim 73e kadar dusmussun oncesindee hemen inersin sen geri
Diyetisyene gittiğim ilk gün tartı çıktısı ile sondan 1 önceki tartı çıktısı arasında değişmeyen tek şey ödemdi. Son gittiğimde 1.8kilo ödem gitmişti. Ilk defa ama çok uzun sürmedi iste p.tesi diyetisyen oohh ne güzel ödem gitmiş. Çarşamba regli olamaz yine mi ödem durumlarındaydım yani cuma gününe- 1ile değil- 2.5 kilo ile gelebilecekken hepsi yalan oldu

Arkadaslar bir de aciklama yapmak isterim, sabit gelenin kilosu takim ortalamamizi cok etkiliyor. Hani sabit diye fark ettirmiyor dusunmeyin. Ben sonradan uyandim bu mevzuya, belki ben gibi bilmeyen vardir diye yaziyorum

kız azıcık dikkat etse hemen 74 zaten, sonrasında bırakıyor, spor kraliçemiz o bizim.

Kizlar 0 ve B gruplari disinda ozellikle A kan grubu olanlar bugun kirmizi et yiyecekse oglen ogunununde tercih etsin aksam tavuk yogurt yiyebilirler onlar kirmizi eti zor sindiriyor birde dukanda olsa aksam yemeginiz 7 yi gecmesin

Geçmiş olsun kuzulara.
Bende çok hastayi m yaaaa.... ne zaman bana spor diyet hevesi gelse regl ve grip ikiliside bize katılıyor
Geçmiş olsun canım sana da.

Bir aralar bende bu kilolardaydım şekerim üzülme veriliyor sonra
Bence motivasyon değil dalgaydı bu nalçaaakkk, bak sonra nal toplatırım sana ahahaha demedi deme emziriyorum da hala

Kızlar bir de bir şey soracağım ben şimdi demir eksikliği yüzünden demir hapı da kullanıyorum proteinli beslenince wc sıkıntı olabilir. Acaba diyorum duphalac kullansam mı?
Canim protein sadece bir gun ya sen bol yesilcay ic bitki caylari falan yogurda yarim salatalikta katabilirsin ev yogurdu kullaniyorsan yok beni bir gunde etkiler dersen sen bilirsin ama yarin sebzeler giriyor listeye

Kizlar 0 ve B gruplari disinda ozellikle A kan grubu olanlar bugun kirmizi et yiyecekse oglen ogunununde tercih etsin aksam tavuk yogurt yiyebilirler onlar kirmizi eti zor sindiriyor birde dukanda olsa aksam yemeginiz 7 yi gecmesin

ya bana et iyi gelmiyo zaten ama bugün dünden kalan etim vardı mecburen onu getirdim.

Dukancı hatunlar, mamaları resimlesek tarif falan atsak birbirimize de be yapsak diye düşünmesek nasıl olur?
Bu arada her gün yulaf kepeği yiyecek miyiz?

ya o kaç zamandır aklımda benim, tabak fotosu isteyebiliriz aslında. bize de değişik şeyler yapma fırsatı olur.

Kızlar bir de bir şey soracağım ben şimdi demir eksikliği yüzünden demir hapı da kullanıyorum proteinli beslenince wc sıkıntı olabilir. Acaba diyorum duphalac kullansam mı?

kullanma canım hele bi duruma bakalım.

Sıkıldım kaptan. 2 hafta bitti. Bu 3. Hafta ilk hafta iyiydi regl duzenimi alt-üst etti. Biraz hızlıca bu ödem gitsin istiyorum. Verdiğim ödem yeniden geri geldi.
canım ödem için bende süper bir tarif var istersen inanılmaz iyi geliyor.

sabah uyanır uyanmaz içilmesi gerekli o sebeple ben geceden demliyordum

1 su bardağı kaynamış suya; 1 dilim elma + 1 dilim limon + 1 parça kabuk tarçın + 4 -5 dal maydanoz + 2 adet karanfil atıp demleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…