Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunlarda 2 .gun alternatif olabilir

Eklentiler

• IMG_20180122_120547.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20180122_120509.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 31
Geçmiş olsun canım sana da.

Bence motivasyon değil dalgaydı bu nalçaaakkk, bak sonra nal toplatırım sana ahahaha demedi deme emziriyorum da hala
Sen o emzirmenin avantajını değil dezavantajını yaşıyorsun çok güvenme
Aynen tatlim ama daha once de soyledim ptesiye kadar diyetisyenin menusune devam et yeni menuye bakar devam edersin
Bu regli grip mahvediyor zaten hepimizi
benim 3 gün sebze var ya onu atlamayı düşünüyorum.
Kaynatmıyor musun?

Bunlarda 2 .gun alternatif olabilir
Bu listedeki yemekler
Yumurtali ispanak guvecte karabiberle super oluyor
Balik ve salata ayrilmaz ikili
Kiymali ispanak
Tavuk salata ve cacik salata miktarini az tutun
Etli yaprak sarma icinde princ yok
Guvecte kofte yapmistim onun resmi yok superdi
Yine kiymali biber dolma var
Ayrica kusbasi li pirasa
Evde tavuk sis
Adana kebap
Yaninda salata ve ayranla
Daha aklima gelenleri yazarim
Tek dikkat etmeniz gereken koca bi tabak salata yemeyin protein fazla olsun birde salata ogunu genelde oglen olsun sebzelerde su tutuyo biliyosunuz

tamam ortim, 62,6'nın altında olsun da ne gelirse kabulüm :) morordek
Bu kiyagi bir daha yapmayiz mordak, 100 gr kiyak gectik bak
Ay süpersiniz gelirim herhalde azıcık sıksam
Yazık mördaka kuzum yok mu olsun biz kilo vereceğiz diye

Sıkıldım kaptan. 2 hafta bitti. Bu 3. Hafta ilk hafta iyiydi regl duzenimi alt-üst etti. Biraz hızlıca bu ödem gitsin istiyorum. Verdiğim ödem yeniden geri geldi.
Moral bozma, geçen hafta çok iyiydin. Ödem geri geldi diye salmak yok. Ödem bu, gider elbet :)

Canim protein sadece bir gun ya sen bol yesilcay ic bitki caylari falan yogurda yarim salatalikta katabilirsin ev yogurdu kullaniyorsan yok beni bir gunde etkiler dersen sen bilirsin ama yarin sebzeler giriyor listeye
Hımmm ona dikkat etmemişim. Norma dukan yapmaya başlarsam eğer bakarım duruma göre o zaman.

Bugünkü menüm

Sabah ; 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 dilim çiya tohumlu ekmek yeşillik

Öğlen 1 dilim ekmek, 20 tane ızgara Hamsi, yeşil salata 1 kepçe mercimek çorbası

Ara ; 3 adet kuru erik

Ara ; sade kahve 2 ceviz

Akşam : 8 kaşık ıspanak, 1 dilim ekmek, salata

Ara 1 bardak kefir

3 litre su
1 bardak Yeşilçay+1 maden suyu+yarım limon

Bence de alternatif olur hiç değilse ileride tekrar yaparsak.

evet hanımlaar, kaçamaksız olanlarından güzel öğün fotoları istiyoruz.

ben iş yerinde olduğum için görsel olarak güzel olmayacak ama olsun, alternatif olur en azından diyet şeyler yemiş oluruz :)

Ay bu ara kendimi çok şiş hissediyorum sabahları yüzüklerim sıkıyor ekşi elma mı normal elma da olur mu canım nu akşam demleyeyim yarın sabah içerim

Kızlaaarrr çok mutluyum direnci kırıyorum galiba. Bu sabah her zaman tartıldığım tartıda 67.5 çıktım. Ancak pili saçmaladığı için sabah arzumun pilsiz baakülünü aldım ki pil bitme derdi olmasın. Tekrar onda aç karnına tartıldığımda 66.7 çıktım şimdi hangisini baz alacağız.

Sırf bu yüzden kesecem çocuğu memeden. Aynı fikirdeyim senle de çaktırma

valla emzirme sevenler bana kızıcak belki ama sen şu anda merte iyilik değil kendine kötülük yapıyosun.

uzatmanın faydası yok ki, sana zararı var, bırak artık vücudun temizlensin şu hormonlardan, kendine gelsin, kendine bakmaya başlasın, depolarını doldursun, deliksiz uyu mesela, hiç uyudun mu son zamanlarda?

benim şahsi fikrim, yeter kendine eziyet etme.

Tabiki hafif olanı :)

gözün aydın, 26'yı baz alalım :)

Senin ilacin motivasyonmus beyne basaracagim mesaji yollayinca patir patir vermeye basladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…