- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.761
Diyetisyenim ile aramda özel bir bağ vardır. Türkiye’ye adım atınca kendimi ona teslim ediyorum :)Odemin hain intikami fimini izliyoruz surekli sende
Hizli baslayannn bir denizz
ozlem yaa simdi fark ettim 73e kadar dusmussun oncesindeehemen inersin sen geri
Sen o emzirmenin avantajını değil dezavantajını yaşıyorsun çok güvenmeGeçmiş olsun canım sana da.
Bence motivasyon değil dalgaydı bunalçaaakkk, bak sonra nal toplatırım sana ahahaha demedi deme emziriyorum da hala
benim 3 gün sebze var ya onu atlamayı düşünüyorum.Aynen tatlim ama daha once de soyledim ptesiye kadar diyetisyenin menusune devam et yeni menuye bakar devam edersin
Bu regli grip mahvediyor zaten hepimizi
Kaynatmıyor musun?canım ödem için bende süper bir tarif var istersen inanılmaz iyi geliyor.
sabah uyanır uyanmaz içilmesi gerekli o sebeple ben geceden demliyordum
1 su bardağı kaynamış suya; 1 dilim elma + 1 dilim limon + 1 parça kabuk tarçın + 4 -5 dal maydanoz + 2 adet karanfil atıp demleyin.
Bu listedeki yemeklerBunlarda 2 .gun alternatif olabilir
tamam ortim, 62,6'nın altında olsun da ne gelirse kabulüm :)morordek
Ay süpersiniz gelirim herhalde azıcık sıksamBu kiyagi bir daha yapmayiz mordak, 100 gr kiyak gectik bak
Yazık mördaka kuzum yok mu olsun biz kilo vereceğiz diye
Moral bozma, geçen hafta çok iyiydin. Ödem geri geldi diye salmak yok. Ödem bu, gider elbet :)Sıkıldım kaptan. 2 hafta bitti. Bu 3. Hafta ilk hafta iyiydi regl duzenimi alt-üst etti. Biraz hızlıca bu ödem gitsin istiyorum. Verdiğim ödem yeniden geri geldi.
Hımmm ona dikkat etmemişim. Norma dukan yapmaya başlarsam eğer bakarım duruma göre o zaman.Canim protein sadece bir gun ya sen bol yesilcay ic bitki caylari falan yogurda yarim salatalikta katabilirsin ev yogurdu kullaniyorsan yok beni bir gunde etkiler dersen sen bilirsin ama yarin sebzeler giriyor listeye
Bence de alternatif olur hiç değilse ileride tekrar yaparsak.ya bana et iyi gelmiyo zaten ama bugün dünden kalan etim vardı mecburen onu getirdim.
ya o kaç zamandır aklımda benim, tabak fotosu isteyebiliriz aslında. bize de değişik şeyler yapma fırsatı olur.
kullanma canım hele bi duruma bakalım.
Ay bu ara kendimi çok şiş hissediyorum sabahları yüzüklerim sıkıyor ekşi elma mı normal elma da olur mu canım nu akşam demleyeyim yarın sabah içerimcanım ödem için bende süper bir tarif var istersen inanılmaz iyi geliyor.
sabah uyanır uyanmaz içilmesi gerekli o sebeple ben geceden demliyordum
1 su bardağı kaynamış suya; 1 dilim elma + 1 dilim limon + 1 parça kabuk tarçın + 4 -5 dal maydanoz + 2 adet karanfil atıp demleyin.
Sırf bu yüzden kesecem çocuğu memeden. Aynı fikirdeyim senle de çaktırmaSen o emzirmenin avantajını değil dezavantajını yaşıyorsun çok güvenme
benim 3 gün sebze var ya onu atlamayı düşünüyorum.
Kaynatmıyor musun?
Sen niye yapmiyorsun ekspress hem boyle sisim falan diyorsun iyi gelirdiAy bu ara kendimi çok şiş hissediyorum sabahları yüzüklerim sıkıyor ekşi elma mı normal elma da olur mu canım nu akşam demleyeyim yarın sabah içerim
Sırf bu yüzden kesecem çocuğu memeden. Aynı fikirdeyim senle de çaktırma
Tabiki hafif olanı :)Kızlaaarrr çok mutluyum direnci kırıyorum galiba. Bu sabah her zaman tartıldığım tartıda 67.5 çıktım. Ancak pili saçmaladığı için sabah arzumun pilsiz baakülünü aldım ki pil bitme derdi olmasın. Tekrar onda aç karnına tartıldığımda 66.7 çıktım şimdi hangisini baz alacağız.
Kızlaaarrr çok mutluyum direnci kırıyorum galiba. Bu sabah her zaman tartıldığım tartıda 67.5 çıktım. Ancak pili saçmaladığı için sabah arzumun pilsiz baakülünü aldım ki pil bitme derdi olmasın. Tekrar onda aç karnına tartıldığımda 66.7 çıktım şimdi hangisini baz alacağız.
Senin ilacin motivasyonmus beyne basaracagim mesaji yollayinca patir patir vermeye basladinKızlaaarrr çok mutluyum direnci kırıyorum galiba. Bu sabah her zaman tartıldığım tartıda 67.5 çıktım. Ancak pili saçmaladığı için sabah arzumun pilsiz baakülünü aldım ki pil bitme derdi olmasın. Tekrar onda aç karnına tartıldığımda 66.7 çıktım şimdi hangisini baz alacağız.
Canım konuya hakim değilim pek ondan bilemiyorum dukan hakkında hiç bir fikrim yokSen niye yapmiyorsun ekspress hem boyle sisim falan diyorsun iyi gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?