- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.781
Senin ilacin motivasyonmus beyne basaracagim mesaji yollayinca patir patir vermeye basladin
Ama bu ekspress bir haftalik listesini paylastim daha onceki sayfalarda surrkli degil yani ama odem atip motive olmana yardimci olurCanım konuya hakim değilim pek ondan bilemiyorum dukan hakkında hiç bir fikrim yok
Kasar lightmi idi peynir gunu 4.gun simdi biraz daha az yagli light yemen lazimHahahahah yaaaa sen bana çok iyi geldin medusacım cidden bir yaşam koçuna ihtiyacım varmış. Az çekip çevirdin beni motive ettin döküldüm resmen
Bugün dukana başladık değil mi? Ben ancak şu an kahvaltı yapabildimomlet 2 dilim hindi füme 2 ince dilim kaşar peyniri yedim.
Sadece protein mi canım sebze artı protein mi pc başına geçince bakarım canımAma bu ekspress bir haftalik listesini paylastim daha onceki sayfalarda surrkli degil yani ama odem atip motive olmana yardimci olur
Benim boyle motivasyon ve biraz da yeme icme destegiyle 10+ 10 once alip sonra veren arkadaslarimda olduHahahahah yaaaa sen bana çok iyi geldin medusacım cidden bir yaşam koçuna ihtiyacım varmış. Az çekip çevirdin beni motive ettin döküldüm resmen
Bugün dukana başladık değil mi? Ben ancak şu an kahvaltı yapabildimomlet 2 dilim hindi füme 2 ince dilim kaşar peyniri yedim.
Bugun protein gunu yarin sebze proteinSadece protein mi canım sebze artı protein mi pc başına geçince bakarım canım
canım yaa seninle yarışmak çok isterdim ama cuma 58 çıkan ben bu sabah feci çıktım 2 gün anca onu atarım. ben sabah leslie ile başladım 30 dk. akşamada ip atlamayı ve tk 500 yapmayı planlıyorum bu hafta biraz spora ağırlık vericem inşallah hergünDemek benimle iddiaya girilmişprensesss016 sen benim eksi halime denk gelsen hiç şansın yoktu ama bakalım neler olacak pazartesi tartıya ters çıkacağım ama bir sonraki hafta güzel bir sonuç alacağım bence :)
lydznp kafamda deli sorular ip atlamam ama Leslie yapabilir miyim acaba? Bir tarafım yap diyor diğer tarafım şüpheli. Bilemedim :)
normal su yerine tarçınlı sıcak su içsem sayılıyor mu kızlar? üşüyorum zaten bi de soğuk soğuk su içemiyorum.
Canim hemen havlu atma boyle gunlerin arkasindan yapilan programlar var dilara kocak ayca kaya instegraminda paylasiyor biraz protein ve sebze agirlikli beslenip sporda yaparsan hemen verirsincanım yaa seninle yarışmak çok isterdim ama cuma 58 çıkan ben bu sabah feci çıktım 2 gün anca onu atarım. ben sabah leslie ile başladım 30 dk. akşamada ip atlamayı ve tk 500 yapmayı planlıyorum bu hafta biraz spora ağırlık vericem inşallah hergün
vay beeee maşşallah canım tebik ediyorum seniBu saate kadar ben ne yaptım?
Takımın eski defterlerini karıştırdım, 5. takımın iki yıllık mazisini gözler önüne seriyorum.
İzne gidip gidip verdiğiniz güzelim kiloları geri alıp alıp gelmişsinizO kadar kişi içinde geri gelip listeye girebilen bir caanım @lydznp var
İzne gitmeyi yasaklasın bize kaptan
Ya mezun oluncak ya mezun oluncak.
Hedeflerinizi bilmediğim için pek anlam ifade etmiyor bakınca ama en azından takım sahipliğini sağlayabilmek adına geçmişi bilmek iyi olur dedim. Nerden geldiğimizi bilelim ki nereye gideceğimiz net olsun
Nisan 2016 analizinde takımımız birinci olmuş, 17 haftada 4 kere birincilik, 2 kere ikincilik ve 1 defa üçüncülük almış.Sevgili morordek ve nilsub yarışmaya başlamış, aynı analiz dönemi içinde morordeki mezun etmiş
Eylül 2016 analizinde takım beşinci olmuş, 18 haftada 1 kere ikincilik, 5 kere üçüncülük almışSevgili nilsub yarışmaya devam etmekteymiş.
Ocak 2017 analizinde takımımız üçüncü olmuş, 21 haftada 2 kere birincilik, 5 kere ikincilik ve 4 kere üçüncülük almış.Medusa38 ve wendigo yarışmaya kayıt yaptırmışlar. Toplight mezuniyet sonrası kaydı yaptırmış. Servey izinden dönmüş, nilsub izne ayrılmış. Bireyselde sevgili @medusa38 (sıkı durun) %38.91 kilo vererek birinci olmuş. Tam olarak 34.4 kilo
Nisan 2017 analizinde takımımız yine beşinciliğe gerilemiş, 17 haftada birer kez birinci ikinci ve üçüncü olmuşSevgili medusa38 mezun olmuş, lydznp ve fancynancy yarışmaya kaydolmuş, servey devam ediyormuş. 0zlem izinden dönmüş, toplight izne ayrılmış.
Eylül 2017de takım dokuzunculuğa kadar gerilemiş, 18 haftada sadece 1 defa birinci olabilmişbir kere de sonuncu Servey, lydznp, fancynancy, 0zlem bu donem yarışmaya devam etmişler.
Ocak 2018 henüz yayınlanmamış, umarım son durumdan parlaktır.
Nisan 2018 raporu bu şekilde olmamalı, bizi yansıtmalı.
Cannlarım kanlarım @bluedolphin ,lydznp , prensesss016 , @besbb9 , @esd_04 şimdilik olay bizde. Sevgili @0zlem , @fancynancy , @servey , nilsub , @morordek ve kaptanımız @toplight bizi dışarıdan desteklemeye devam edecekler. Umuyorum @balpamuk ortim, @kkelebeketkisi , @sergerdan ve @zamena en kısa zamanda aramıza katılıp bu yolculuğumuzda yanımızda yürürler
Meşazımı aldıysanız evet diyorsanız 500 gr eksileri görelim haftaya cumaa
Listedışı arkadaşlar siz de dahilVermeyenin bireyseldeki başarılarını ortaya dökücem sevgili arkadaşlar bu saate kadar boşuna uyanık kalmadım ben, kirli çamaşır çok
Ocak 2018 yayınlanmamış iyi ki yoksa benimkiler de ortalıkta olurdu şu an
Not: Bu yazıyı toplamda 5 saatte yazmış olmam
Bende sana katılıyorum Vesilem. Ama tercih yine de sizin tabiki emziren anneler.valla emzirme sevenler bana kızıcak belki ama sen şu anda merte iyilik değil kendine kötülük yapıyosun.
uzatmanın faydası yok ki, sana zararı var, bırak artık vücudun temizlensin şu hormonlardan, kendine gelsin, kendine bakmaya başlasın, depolarını doldursun, deliksiz uyu mesela, hiç uyudun mu son zamanlarda?
benim şahsi fikrim, yeter kendine eziyet etme.
inşallah canım yaa bende öyle düşünüyorum o yüzden sıkı bi sporla başladım güne ama işte başa sarmak çok kötü oluyo. bu sabah 57 yi görmek çok isterdim. bide günde milletin gazına geldim yok senin kilon iyi ne kilo vermesi falan çok rahat hissettim kendimi ama ben memnun değilim göbeğimdenCanim hemen havlu atma boyle gunlerin arkasindan yapilan programlar var dilara kocak ayca kaya instegraminda paylasiyor biraz protein ve sebze agirlikli beslenip sporda yaparsan hemen verirsin
Evet canim bencede yemek yemeleri lazim cunku mevsimine gore yiyeceklerde bizi koruyor onlar bundan mahrum kaliyorBende sana katılıyorum Vesilem. Ama tercih yine de sizin tabiki emziren anneler.
Birde bak aklıma ne geldi bugün? Bu anne sütü tüm enfeksiyonlardan koruyordu yaaa.... neden yaş alan ve emen çocuklar daha çok hasta oluyor? Anne sütüne abanip yeterli beslenemiyor olabilirler mi? Diye düşündüm yani öyle...benim kardeşimin kızı da sürekli hasta olurdu. Antibiyotik antibiyotik çocuğun canı çıktı. Annesi memeden kestikten sonra daha az hasta oldu. Çocuk yemeye başladı çünkü
inşallah canım yaa bende öyle düşünüyorum o yüzden sıkı bi sporla başladım güne ama işte başa sarmak çok kötü oluyo. bu sabah 57 yi görmek çok isterdim. bide günde milletin gazına geldim yok senin kilon iyi ne kilo vermesi falan çok rahat hissettim kendimi ama ben memnun değilim göbeğimden
bide yeni program falanmı uyguluyorsunuz bişeyler var ama grupta daha okuyorum çöcemedim.
vay beeee maşşallah canım tebik ediyorum seniayrıca sendende korkmaya başladım. keşke bu yazıyı cumartesi okusaymışım daha iyi bi hafta sonu geçirirdim. şimdi bakalım bu hafta 58.1 e inip hemde nasıl üstüne 500 vericem
Benim öğlene kadar 1.5-2lt oluyor. Şimdilik 1.850Hic icmemekten iyidir bence aksam basin agrimazsa yeterli olmustur kizlar bol su hemen su icin bakalim unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?