Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa ne güzel yazmışsın, yüreğine sağlık, emeğine sağlık

evet canım, becerebilirsek 5 kişiyiz
Bak okadar paylasimda bulundum becermemmiz lazim biz guclu ve azimliyiz herseyin karsisinda dururuz yeter ki isteyelim biz dunyayi sifirdan bu hale getirmis insaniz
Ama en buyuk dusmanimiz kendi nefsimiz haydi onuda alt edelim wendi o 57 gelsin artik sen 60 gormustun bunuda yaparsin bence

dukan zor be canım tabi yapabilenleri çok tebrik ediyorum. iradesi kuvvetli insanları hep taktir etmişimdir. hepinizmi başladınız
Benim protein günüm dukan eksprese benziyormuş zaten bende sebze ve protein günümü değiştirdim. Araya 1 gün sebze aldım. Vücudu şaşırtayım diye

tebrik ederim canım seni geçen haftada ben öyleydim hep oğluma taşımıştım. ah bunu keşke hafta sonuda yapsaydım
Birak artik kendini dovmeyi biraz zaman kaybetmis oldun ama farkina vardin hatanin olumsuz enerjiyi ustunden atip onune bak kendini camdanda atsan haftasonuna donemezsin

Birazdan eve gececem oglen yemegini 3-3.30'da yemis olurum. Aksam da 8:30da yesem gecmi olur? Normalde en gec 6'30 da falan yerim.

Odemin hain intikami fimini izliyoruz surekli sende

Hizli baslayannn bir denizz

ozlem yaa simdi fark ettim 73e kadar dusmussun oncesindee hemen inersin sen geri
Ah canim ahh 3 yil once falan baska takimdayim orada 67'ye kadar inmis ama sonra tekrar aldim..

kız azıcık dikkat etse hemen 74 zaten, sonrasında bırakıyor, spor kraliçemiz o bizim.

Kizlar 0 ve B gruplari disinda ozellikle A kan grubu olanlar bugun kirmizi et yiyecekse oglen ogunununde tercih etsin aksam tavuk yogurt yiyebilirler onlar kirmizi eti zor sindiriyor birde dukanda olsa aksam yemeginiz 7 yi gecmesin
Bende aksam et yapicaktim. O zaman aksam tavuk yapim.

tamam canım, meyve ve kuruyemişte yok, dayanıcam, sen varsan yaparım, düşünce tutuyodun sen

57 ye kadar abur cubur vedalas bizim evde bi poset biskrem halley hanimeller var yemiyorum ne haber

valla bizde de adını vermek istemediğim o kadaaaaaaaar çok şey var ki, neyse yiyince mutlu olmuyorum, bana keyif veren şeyleri yiyim bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…