- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.801
Kolay gelsin iyi sonuclar olsun insŞu an biorezonans a gidiyorum ve çok heyecanlıyımmmm
Oku oku cozersin
hemde ne fenaHahahah gben çok fenasıııınnnnnn
Bazi diyet hatalarini paylasmak istiyorum umarim faydali olur
Oncelikle ben diyetteyim degil de saglikli besleniyorum demek lazim yasam bicimi olmali ki sonraki donem geri alinmasin
+ Bir hafta kilo verdik mi hemen odul geliyo arkasindan bu da bizi kisir donguye sokuyor al ver gulum
+ bu nedenle sure uzuyor ve bikkinlik ve motivasyon eksikligi basliyor o zamanda ilk yemege sariliyoruz suya sarilin kardesim
+ kacamak yapinca dunyanin sonu gibi oluyor kacamaklar silsilesi devam ediyo farkedince durun cnm ertesi gun odem atan bi corba diyeti yapin
+ fazlami kacirdiniz fazla spor yapin kacamak oncesi dusunun 2 kat spor yapacaksin vaktin yoksa o kacamagi vaktin oldugu gune saklayin
+ soguk bahane edip yuruyusten kacmayin sogukta iki kati kalori yakiliyor
+ ya hep ya hic demeyin mukemmel olmadiginizi bilin yine ayaga kalkacak olan kendinizsiniz
+ yazin ne kadar guzel fit oldugunuzu hayal edin ne kadar saglikli oldugunuzu enerjik oldugunuzu kendinizle kilo verince degil bugun barisin
+ birkac hedef koyun kucuk adimlar ilkesini uygulayin bebekler bile hemen kosmuyor emekliyor once
+ bir diyet arkadasi edinin burda sansliyiz hep beraber iz bol katilim bol motivasyon
+ kk ya zaman ayirmak kendiniz icin bir sey yapmak bence kucuk bir adim haydi devami gelsin
+ spor spor bolbol hareket ip atlayin leslie yapin eliptik mekik plank squat ne biliyorsunuz zaman yok mu sadece bes dakika ayirin
Bunlar benim aklima gelin sizlerde yaptiginiz hatalardan korkmayin paylasin ve onlarin size biraktigi yukten kurtulun
Hep beraber hafifleyelim
Ben sadece 500 ml icebildim. Carsiya cikacagimiz icin cok icmek istedim. Ama şuandan itibaren bol bol icebilirim.Benim öğlene kadar 1.5-2lt oluyor. Şimdilik 1.850
dukan zor be canım tabi yapabilenleri çok tebrik ediyorum. iradesi kuvvetli insanları hep taktir etmişimdir. hepinizmi başladınızdukan yapandan zarar gelmez, sevin dukan yapanları
dukan zor be canım tabi yapabilenleri çok tebrik ediyorum. iradesi kuvvetli insanları hep taktir etmişimdir. hepinizmi başladınız
Bu ekspress hizlandirlmisi esas dukan kadar zorlamaz ve sonuclarida hizli oldugu icin motive edicidukan zor be canım tabi yapabilenleri çok tebrik ediyorum. iradesi kuvvetli insanları hep taktir etmişimdir. hepinizmi başladınız
Bak okadar paylasimda bulundum becermemmiz lazim biz guclu ve azimliyiz herseyin karsisinda dururuz yeter ki isteyelim biz dunyayi sifirdan bu hale getirmis insanizevet canım, becerebilirsek 5 kişiyiz
evet canım, becerebilirsek 5 kişiyiz
Hadi yaaa banada bilgi verirmisiniz lütfeeeennn belki bende katılırım nasıl oluyomuşBu ekspress hizlandirlmisi esas dukan kadar zorlamaz ve sonuclarida hizli oldugu icin motive edici
57 ye kadar abur cubur vedalas bizim evde bi poset biskrem halley hanimeller var yemiyorum ne haberarkadaşım kitkat almış kahvenin yanına, yemedim
Canim gecmis sayfalarda bilgisi var yazmistim bakabilirsinHadi yaaa banada bilgi verirmisiniz lütfeeeennn belki bende katılırım nasıl oluyomuş
tebrik ederim canım seni geçen haftada ben öyleydim hep oğluma taşımıştım. ah bunu keşke hafta sonuda yapsaydımarkadaşım kitkat almış kahvenin yanına, yemedim
o kadar net yaniCanim gecmis sayfalarda bilgisi var yazmistim bakabilirsin
Benim protein günüm dukan eksprese benziyormuş zaten bende sebze ve protein günümü değiştirdim. Araya 1 gün sebze aldım. Vücudu şaşırtayım diyedukan zor be canım tabi yapabilenleri çok tebrik ediyorum. iradesi kuvvetli insanları hep taktir etmişimdir. hepinizmi başladınız
Birak artik kendini dovmeyi biraz zaman kaybetmis oldun ama farkina vardin hatanin olumsuz enerjiyi ustunden atip onune bak kendini camdanda atsan haftasonuna donemezsintebrik ederim canım seni geçen haftada ben öyleydim hep oğluma taşımıştım. ah bunu keşke hafta sonuda yapsaydım
Birazdan eve gececem oglen yemegini 3-3.30'da yemis olurum. Aksam da 8:30da yesem gecmi olur? Normalde en gec 6'30 da falan yerim.Bence 2 ogun yeme saf proteinde ne kadar protein yersen o kadar kilo veriyorsun hem cok az yemissin aclik krizi falan gelir sonra keske yumurtayi 2-3 arasi yeseydin sonra yogurt falan ye acikmazsan buhday ruseymi degil kepegini kullaniyorlar yulaf kepegi olmayinca onu degilde varsa yulaf ezmesi kullanabilirsin
Ah canim ahh 3 yil once falan baska takimdayim orada 67'ye kadar inmis ama sonra tekrar aldim..Odemin hain intikami fimini izliyoruz surekli sende
Hizli baslayannn bir denizz
ozlem yaa simdi fark ettim 73e kadar dusmussun oncesindeehemen inersin sen geri
kız azıcık dikkat etse hemen 74 zaten, sonrasında bırakıyor, spor kraliçemiz o bizim.
Bende aksam et yapicaktim. O zaman aksam tavuk yapim.Kizlar 0 ve B gruplari disinda ozellikle A kan grubu olanlar bugun kirmizi et yiyecekse oglen ogunununde tercih etsin aksam tavuk yogurt yiyebilirler onlar kirmizi eti zor sindiriyor birde dukanda olsa aksam yemeginiz 7 yi gecmesin
Bence motivasyon yazimida oku suan tam ihtiyacin varo kadar net yanipaşa paşa oku geçmişi diyosun
çok iyi yapıyosun canım akşama eve giderken okuyayım aklıma yatarsa katılırım size
Bak okadar paylasimda bulundum becermemmiz lazim biz guclu ve azimliyiz herseyin karsisinda dururuz yeter ki isteyelim biz dunyayi sifirdan bu hale getirmis insaniz
Ama en buyuk dusmanimiz kendi nefsimiz haydi onuda alt edelim wendi o 57 gelsin artik sen 60 gormustun bunuda yaparsin bence
57 ye kadar abur cubur vedalas bizim evde bi poset biskrem halley hanimeller var yemiyorum ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?