- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.821
Canim 8:30 gec bir saat ogleni hafif tutup aksami erkene cekebilirsin A grubuydun galiba onlara gec yemek yaramiyor zatenBirazdan eve gececem oglen yemegini 3-3.30'da yemis olurum. Aksam da 8:30da yesem gecmi olur? Normalde en gec 6'30 da falan yerim.
Ah canim ahh 3 yil once falan baska takimdayim orada 67'ye kadar inmis ama sonra tekrar aldim..
Bende aksam et yapicaktim. O zaman aksam tavuk yapim.
Onlar oldugu yerde tukenmiyo cnm 57 olunca haftada bir odul ogunu ayda birde odul yemegi yaparsin dukan amcanin dedigi gibi kacamak arkasi sp yaparak verir bi daha almazsin bu isin matematiginide biraz kapmak lazim al ver nereye kadar simdi sen 2 bilemedin 3 ay dayan 58-57 olursuntamam canım, meyve ve kuruyemişte yok, dayanıcam, sen varsan yaparım, düşünce tutuyodun sen
valla bizde de adını vermek istemediğim o kadaaaaaaaar çok şey var ki, neyse yiyince mutlu olmuyorum, bana keyif veren şeyleri yiyim bundan sonra.
ah süper yaaa 2 gün girmedim neler kaçırmışımBenim protein günüm dukan eksprese benziyormuş zaten bende sebze ve protein günümü değiştirdim. Araya 1 gün sebze aldım. Vücudu şaşırtayım diye
Ben tutarim buralardayimtamam canım, meyve ve kuruyemişte yok, dayanıcam, sen varsan yaparım, düşünce tutuyodun sen
valla bizde de adını vermek istemediğim o kadaaaaaaaar çok şey var ki, neyse yiyince mutlu olmuyorum, bana keyif veren şeyleri yiyim bundan sonra.
Onlar oldugu yerde tukenmiyo cnm 57 olunca haftada bir odul ogunu ayda birde odul yemegi yaparsin dukan amcanin dedigi gibi kacamak arkasi sp yaparak verir bi daha almazsin bu isin matematiginide biraz kapmak lazim al ver nereye kadar simdi sen 2 bilemedin 3 ay dayan 58-57 olursun
Ben tutarim buralardayim
ah süper yaaa 2 gün girmedim neler kaçırmışımbide üstüne neler almışım
yok canım bardakta demliyorum sabah kalkınca üzerine kaynar su ekleyip ılıtıp soluksuz içiyorumSen o emzirmenin avantajını değil dezavantajını yaşıyorsun çok güvenme
benim 3 gün sebze var ya onu atlamayı düşünüyorum.
Kaynatmıyor musun?
canım onun ayrımını yapmadı ama tatlı elmada tadını iç beğenmemiştim eksi elmada daha güzel oldu birde ben limonunun çok koydum hep zor içmeyeyim diye tavsiye ederim.Ay bu ara kendimi çok şiş hissediyorum sabahları yüzüklerim sıkıyor ekşi elma mı normal elma da olur mu canım nu akşam demleyeyim yarın sabah içerim
kesinlikleeee :) :)Tabiki hafif olanı :)
Birak artik kendini dovmeyi biraz zaman kaybetmis oldun ama farkina vardin hatanin olumsuz enerjiyi ustunden atip onune bak kendini camdanda atsan haftasonuna donemezsin
malesef döndürememde canım yaaa sen nerelerdeydin nasıl iyi geldin bugün eve giderken bütün yazdıklarını okucam. bide ben a grubuyum bu arada evet bana akşam yemeği geç yemek yaramıyor. ama 8.30 dan öncede yemek yiyemiyorum. o yüzden bende bu hafta akşam yemeklerimi kaldırmaya karar verdim şimdi öğle yemeğimi yedim akaşama hiçbirsey yemicem bitki çayı belki ikindide bi yoğurdum var. ondan sonra finish nasıl iyi olur demiBence motivasyon yazimida oku suan tam ihtiyacin var
Not dusuk seker sorunu olanlar icmesin insulin direncine iyi geliyorKizlar alternatif kis icecegi ariyorsaniz bi ara dennisgoda iciyordu hibuskus cayi icebilirsiniz tadi guzel ben bu ara ananasli yesilcay iciyorum
Kizlar alternatif kis icecegi ariyorsaniz bi ara dennisgoda iciyordu hibuskus cayi icebilirsiniz tadi guzel ben bu ara ananasli yesilcay iciyorum
bende bende ananslı yeşil çaya sardım bu ara çok lezzetliKizlar alternatif kis icecegi ariyorsaniz bi ara dennisgoda iciyordu hibuskus cayi icebilirsiniz tadi guzel ben bu ara ananasli yesilcay iciyorum
Aksam yemegini kaldirma canim sebze yemekleri ye yaninda yogurt olsun A gruplarinin etle arasi pek olmadigi icin et turevlerini gunduz tercih et aksam cok cok gece kalacagini bildiginde mumkunse yaninda kucuk yogurtlardan falan olsun saat 7 gibi hemen kasiklarsinmalesef döndürememde canım yaaa sen nerelerdeydin nasıl iyi geldin bugün eve giderken bütün yazdıklarını okucam. bide ben a grubuyum bu arada evet bana akşam yemeği geç yemek yaramıyor. ama 8.30 dan öncede yemek yiyemiyorum. o yüzden bende bu hafta akşam yemeklerimi kaldırmaya karar verdim şimdi öğle yemeğimi yedim akaşama hiçbirsey yemicem bitki çayı belki ikindide bi yoğurdum var. ondan sonra finish nasıl iyi olur demi
Birde yemeklerinde domatesi fazla kullanmamaya calis salca oranini azaltabilirsin A gruplari farkinda olmadan salca yuzunden kilo veremiyor olabilirAksam yemegini kaldirma canim sebze yemekleri ye yaninda yogurt olsun A gruplarinin etle arasi pek olmadigi icin et turevlerini gunduz tercih et aksam cok cok gece kalacagini bildiginde mumkunse yaninda kucuk yogurtlardan falan olsun saat 7 gibi hemen kasiklarsin
Deliksiz uyku mu?valla emzirme sevenler bana kızıcak belki ama sen şu anda merte iyilik değil kendine kötülük yapıyosun.
uzatmanın faydası yok ki, sana zararı var, bırak artık vücudun temizlensin şu hormonlardan, kendine gelsin, kendine bakmaya başlasın, depolarını doldursun, deliksiz uyu mesela, hiç uyudun mu son zamanlarda?
benim şahsi fikrim, yeter kendine eziyet etme.
Yeterki su olsun bebeyim.normal su yerine tarçınlı sıcak su içsem sayılıyor mu kızlar? üşüyorum zaten bi de soğuk soğuk su içemiyorum.
Kaçırdığına üzülmüş aldığına da sevinmiş gibisinah süper yaaa 2 gün girmedim neler kaçırmışımbide üstüne neler almışım
Bizde öyle bir sıkıntı yok şükür, yemeklerini güzel yiyor.Bende sana katılıyorum Vesilem. Ama tercih yine de sizin tabiki emziren anneler.
Birde bak aklıma ne geldi bugün? Bu anne sütü tüm enfeksiyonlardan koruyordu yaaa.... neden yaş alan ve emen çocuklar daha çok hasta oluyor? Anne sütüne abanip yeterli beslenemiyor olabilirler mi? Diye düşündüm yani öyle...benim kardeşimin kızı da sürekli hasta olurdu. Antibiyotik antibiyotik çocuğun canı çıktı. Annesi memeden kestikten sonra daha az hasta oldu. Çocuk yemeye başladı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?