Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim 8:30 gec bir saat ogleni hafif tutup aksami erkene cekebilirsin A grubuydun galiba onlara gec yemek yaramiyor zaten

Onlar oldugu yerde tukenmiyo cnm 57 olunca haftada bir odul ogunu ayda birde odul yemegi yaparsin dukan amcanin dedigi gibi kacamak arkasi sp yaparak verir bi daha almazsin bu isin matematiginide biraz kapmak lazim al ver nereye kadar simdi sen 2 bilemedin 3 ay dayan 58-57 olursun

Ben tutarim buralardayim

evet bu durumda nisana benim iş tamam

Ben tutarim buralardayim

ah süper yaaa 2 gün girmedim neler kaçırmışım bide üstüne neler almışım

tamamen tahmin ediyorum 61 gördün tartıda?

başladığın yere dönüş işte, ama ben 3-4 gün spor ve dikkat ile anında hallediceğine eminim.

Sen o emzirmenin avantajını değil dezavantajını yaşıyorsun çok güvenme

benim 3 gün sebze var ya onu atlamayı düşünüyorum.

Kaynatmıyor musun?
yok canım bardakta demliyorum sabah kalkınca üzerine kaynar su ekleyip ılıtıp soluksuz içiyorum

bir hafta her gün yaptım bunu ve inanılmaz ödem attım.

bu hafta tekrar başlıycam bende yapmaya

Ay bu ara kendimi çok şiş hissediyorum sabahları yüzüklerim sıkıyor ekşi elma mı normal elma da olur mu canım nu akşam demleyeyim yarın sabah içerim
canım onun ayrımını yapmadı ama tatlı elmada tadını iç beğenmemiştim eksi elmada daha güzel oldu birde ben limonunun çok koydum hep zor içmeyeyim diye tavsiye ederim.

diyetimin ilk haftasında vermişti bu karışımı ama istediğin zaman yapabilirsin dedi bende yapıcam bu akşam

Birak artik kendini dovmeyi biraz zaman kaybetmis oldun ama farkina vardin hatanin olumsuz enerjiyi ustunden atip onune bak kendini camdanda atsan haftasonuna donemezsin

Bence motivasyon yazimida oku suan tam ihtiyacin var
malesef döndürememde canım yaaa sen nerelerdeydin nasıl iyi geldin bugün eve giderken bütün yazdıklarını okucam. bide ben a grubuyum bu arada evet bana akşam yemeği geç yemek yaramıyor. ama 8.30 dan öncede yemek yiyemiyorum. o yüzden bende bu hafta akşam yemeklerimi kaldırmaya karar verdim şimdi öğle yemeğimi yedim akaşama hiçbirsey yemicem bitki çayı belki ikindide bi yoğurdum var. ondan sonra finish nasıl iyi olur demi

Kizlar alternatif kis icecegi ariyorsaniz bi ara dennisgoda iciyordu hibuskus cayi icebilirsiniz tadi guzel ben bu ara ananasli yesilcay iciyorum
Not dusuk seker sorunu olanlar icmesin insulin direncine iyi geliyor
Birde takimda insulin direnci yasayanlar cok oldugu icin haftaya dusuk gi diyetinide deneyebiliriz aclik ve yeme krizlerini onler ama insulin direnci olanlara en buyuk tavsiyem sakin sebze diye patates yemeyin %85 seker iceriyor

Kizlar alternatif kis icecegi ariyorsaniz bi ara dennisgoda iciyordu hibuskus cayi icebilirsiniz tadi guzel ben bu ara ananasli yesilcay iciyorum

yaw hibiskusta meğer bizim nar çiçeğiymiş

hiç araştırmadım adını, çok severdim ben, alayım da içeyim

açık yeşilçayım var içine ananas atsam mı bende?

moni ablam sende görmüştüm ortadaki kalın kısmını kesip çayın içine atmıştın, ben orasını dayanamayıp yiyorum ya hep olgun aldığımdan heralde orası da yumuşak çıkıyo

Aksam yemegini kaldirma canim sebze yemekleri ye yaninda yogurt olsun A gruplarinin etle arasi pek olmadigi icin et turevlerini gunduz tercih et aksam cok cok gece kalacagini bildiginde mumkunse yaninda kucuk yogurtlardan falan olsun saat 7 gibi hemen kasiklarsin

Birde yemeklerinde domatesi fazla kullanmamaya calis salca oranini azaltabilirsin A gruplari farkinda olmadan salca yuzunden kilo veremiyor olabilir
Aksam yemegini atlarsan belki metobolizma hizin dusebilir ters tepebilir yani

Deliksiz uyku mu? Çok nadir oluyor ne yalan söyleyeyim. Bende yoruldum ama öyle severek içiyor ki vicdanım elvermiyor be vesilem. İnanki, bazen öyle bunalıyorum ki, yapışık ikiz gibiyiz çünkü. Yorulsa, uykusu gelse, kızsa, keyfi yerinde olsa vs her an meme istiyor. Ablasıyla oynarken bir anda aklına geliyor kalkıp yanıma geliyor. Ben boynumdaki ağrının tedavisi için ilaçlara başlayamıyorum düşün. Annelik manyaklık işte kuzucum Napiyim kıyamıyorum ki. Hasta da oluyor sürekli, kısmet olmadı bir türlü.

Bizde öyle bir sıkıntı yok şükür, yemeklerini güzel yiyor.

Cok hizli tempoda olmasada yuruyusum. Bizim burada carsiya arabayla gitmek zor.Araci gorumcemin evinin oraya park edip normal tempoda yuruduk.Durmadan bukadar yurumusuz.6600 adim.
Spordan sayarmisiniz bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…