- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.841
Canım ilaçlara baktın mı emzirirken kullanılmıyor mu? Etken maddelerini araştır istersen, muadili vardır belki de.. En azından tedavini geciktirmemiş olursun.Ben boynumdaki ağrının tedavisi için ilaçlara başlayamıyorum düşün.
Uyar canim biber orani fazla olmasin sogan bir adetYa kızlar soğan be biberle et sote uyar değil mi öğlene?
Normalde sayilir ama sende her zaman yuruyus var vucudunu sasirt aksamda biraz eliptik falan yaparsinEki Görüntüle 2098587
Cok hizli tempoda olmasada yuruyusum. Bizim burada carsiya arabayla gitmek zor.Araci gorumcemin evinin oraya park edip normal tempoda yuruduk.Durmadan bukadar yurumusuz.6600 adim.
Spordan sayarmisiniz bunu?
Eki Görüntüle 2098587
Cok hizli tempoda olmasada yuruyusum. Bizim burada carsiya arabayla gitmek zor.Araci gorumcemin evinin oraya park edip normal tempoda yuruduk.Durmadan bukadar yurumusuz.6600 adim.
Hadi Vesilem seni de mezun edelim listeye girdeevet bu durumda nisana benim iş tamam
tamamen tahmin ediyorum 61 gördün tartıda?
başladığın yere dönüş işte, ama ben 3-4 gün spor ve dikkat ile anında hallediceğine eminim.
Bende yapayım bakalım bende işe yarayacak mıyok canım bardakta demliyorum sabah kalkınca üzerine kaynar su ekleyip ılıtıp soluksuz içiyorum
bir hafta her gün yaptım bunu ve inanılmaz ödem attım.
bu hafta tekrar başlıycam bende yapmaya
Ev aktara döndü ama içmeye adam lazımKizlar alternatif kis icecegi ariyorsaniz bi ara dennisgoda iciyordu hibuskus cayi icebilirsiniz tadi guzel ben bu ara ananasli yesilcay iciyorum
İyi aferin yakışıklıyaBizde öyle bir sıkıntı yok şükür, yemeklerini güzel yiyor.
Az once uzerimi degisirken tartildim.Sabahki kilomdan 300-400 gr daha az ciktim.Bak okadar paylasimda bulundum becermemmiz lazim biz guclu ve azimliyiz herseyin karsisinda dururuz yeter ki isteyelim biz dunyayi sifirdan bu hale getirmis insaniz
Ama en buyuk dusmanimiz kendi nefsimiz haydi onuda alt edelim wendi o 57 gelsin artik sen 60 gormustun bunuda yaparsin bence
Evet canim A grubuyum. Acikirsam saat 7de falan tavuk gogsu haslar yogurtla yerim. Acikmazsamda yogurt+yulaf yerim.Canim 8:30 gec bir saat ogleni hafif tutup aksami erkene cekebilirsin A grubuydun galiba onlara gec yemek yaramiyor zaten
Canim çok sık olmasa patates yiyorum. Haslayip kavurmasini yapiyorum.Bazende kahvaltida cok az yagda buhariyla pisirip patatesli yumurta yapiyorum.Not dusuk seker sorunu olanlar icmesin insulin direncine iyi geliyor
Birde takimda insulin direnci yasayanlar cok oldugu icin haftaya dusuk gi diyetinide deneyebiliriz aclik ve yeme krizlerini onler ama insulin direnci olanlara en buyuk tavsiyem sakin sebze diye patates yemeyin %85 seker iceriyor
Benim yemekte firindan cikmak uzere..Çok geç kaldım yemek için kahvaltıyı geç yapınca Of.
Bir suredir yurumede dahil dogru duzgun spor yapmiyorum. Aksam eliptik ve ip atlicam insallah.Normalde sayilir ama sende her zaman yuruyus var vucudunu sasirt aksamda biraz eliptik falan yaparsin
Yapicam insallahh.akşamda azıcık bişiler yaparsan kabul
yok canım yaa çok şükür okadar olmadımda 60 ı gördümevet bu durumda nisana benim iş tamam
tamamen tahmin ediyorum 61 gördün tartıda?
başladığın yere dönüş işte, ama ben 3-4 gün spor ve dikkat ile anında hallediceğine eminim.
caım yanımda yoğurt getirdim zaten 5.30 gibi onu yemeyi planlıyorum sonrada başka da yemem işte zaten eşimde gececi bu hafta evde değil oğlumda annanesinde yiyor ben gidene kadar zor olmaz bnim için yani yememekAksam yemegini kaldirma canim sebze yemekleri ye yaninda yogurt olsun A gruplarinin etle arasi pek olmadigi icin et turevlerini gunduz tercih et aksam cok cok gece kalacagini bildiginde mumkunse yaninda kucuk yogurtlardan falan olsun saat 7 gibi hemen kasiklarsin
hadi yaa bunu bilmiyordumki çok severim salçalı yemekleri ve domatesi malesef kışın bile domates yiyenlerdenimBirde yemeklerinde domatesi fazla kullanmamaya calis salca oranini azaltabilirsin A gruplari farkinda olmadan salca yuzunden kilo veremiyor olabilir
Aksam yemegini atlarsan belki metobolizma hizin dusebilir ters tepebilir yani
Kaçırdığına üzülmüş aldığına da sevinmiş gibisin
sayılır tabi canım yaaa her türlü hareket spordur benceEki Görüntüle 2098587
Süper derimKizlar dusundumde insanin kendini yenileyen en onemli yeri midesi karaciger de var ama onu saymiyorum
Bizim konumuz mide
120 kg bi insan mide kucultme ameliyati olup 50 kg verip sonra 40 kg alabiliyo yani bu midenin genisleyebildigininde kaniti yani otursak bi okuzu yeriz sanki
Hic dusundunuz mu kolumuz bacagimiz gozumuz kendini yenileyemiyor ama mide baska
Nedenmi bence mide bizim imtihan yerimiz onu istedigimiz gibi sekillendirirken vucudumuzada sekil veriyoruz
Biz ikinci beynimiz mide ve bagirsaklar orda saorun oldumu hastaliklarda basliyor
Bizim irademizde midede galiba kafada degil ona hakim olan omru boyunca rahat yoksa omrumuz midemiz ve bize actigi fiziksel ve ruhsal sorunlarla geciyor
Az yemekte aslinda bir felsefe degilmi bunun uzerine cok yazi var
Ama isin ozu nefse hukmetmek onu ikna ettikmi gerisi kolay
Haydi kizlar herkes kendi midesiyle savassin derinlerde hala olmemis bir ruh var cikarin onuda azcik ruh beslensin ne dersiniz
Hadi Vesilem seni de mezun edelim listeye girde
yok canım yaa çok şükür okadar olmadımda 60 ı gördüm
Eki Görüntüle 2098616
Kizlar yemegimi simdi yiyecegim. Yogurduma limon sıkmak , bunun yaninda acı biber ve yesillik yemek isterdim ama olmaz sanırım.
Senin durumun özel olabiliyor sanırım listeye dönmem için izin kilona gelmen gerekmiyordur. Hattainşallah, niyetim var, listeye girersem sorumluluğum da var, bakalım cumaya 69'lu olursa gireyim kaptanım da ok derse :)
aman 60 ne ki yaa, bişi olmaz, kh ödemidir o, hala -500 hedefin devam ediyo bu durumda, hadi devam.
Limon az miktar olur 2-3 kornison yiyebilirsinEki Görüntüle 2098616
Kizlar yemegimi simdi yiyecegim. Yogurduma limon sıkmak , bunun yaninda acı biber ve yesillik yemek isterdim ama olmaz sanırım.
canim sende insulin direnci vardi limon meyve sekerinden dolayi belki sorun olabilir en ifak atladigimiz detaylar bizi aylarca ugrastiyoLimon az miktar olur 2-3 kornison yiyebilirsin
Senin durumun özel olabiliyor sanırım listeye dönmem için izin kilona gelmen gerekmiyordur. Hattanilsub içinde öyle olsa gerek. Ben geleli 1 yıl oldu siz hala izindesiniz. bir dönüş olmalı mutlaka
Şimdilik çok şikayetim yok diye fazla üstüne düşmüyorum bebeğim. İnşallah fazlalaşmaz, azıcık daha idare etsin beni ağrımCanım ilaçlara baktın mı emzirirken kullanılmıyor mu? Etken maddelerini araştır istersen, muadili vardır belki de.. En azından tedavini geciktirmemiş olursun.
Ne buldumsanırım 2016 aralıkta izne ayrılmıştım, 1 yılı geçti artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?