Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2098587
Cok hizli tempoda olmasada yuruyusum. Bizim burada carsiya arabayla gitmek zor.Araci gorumcemin evinin oraya park edip normal tempoda yuruduk.Durmadan bukadar yurumusuz.6600 adim.
Spordan sayarmisiniz bunu?
Normalde sayilir ama sende her zaman yuruyus var vucudunu sasirt aksamda biraz eliptik falan yaparsin

evet bu durumda nisana benim iş tamam

tamamen tahmin ediyorum 61 gördün tartıda?

başladığın yere dönüş işte, ama ben 3-4 gün spor ve dikkat ile anında hallediceğine eminim.
Hadi Vesilem seni de mezun edelim listeye girde
yok canım bardakta demliyorum sabah kalkınca üzerine kaynar su ekleyip ılıtıp soluksuz içiyorum

bir hafta her gün yaptım bunu ve inanılmaz ödem attım.

bu hafta tekrar başlıycam bende yapmaya
Bende yapayım bakalım bende işe yarayacak mı
Kizlar alternatif kis icecegi ariyorsaniz bi ara dennisgoda iciyordu hibuskus cayi icebilirsiniz tadi guzel ben bu ara ananasli yesilcay iciyorum
Ev aktara döndü ama içmeye adam lazım
Bizde öyle bir sıkıntı yok şükür, yemeklerini güzel yiyor.
İyi aferin yakışıklıya

Kizlar dusundumde insanin kendini yenileyen en onemli yeri midesi karaciger de var ama onu saymiyorum
Bizim konumuz mide
120 kg bi insan mide kucultme ameliyati olup 50 kg verip sonra 40 kg alabiliyo yani bu midenin genisleyebildigininde kaniti yani otursak bi okuzu yeriz sanki
Hic dusundunuz mu kolumuz bacagimiz gozumuz kendini yenileyemiyor ama mide baska
Nedenmi bence mide bizim imtihan yerimiz onu istedigimiz gibi sekillendirirken vucudumuzada sekil veriyoruz
Biz ikinci beynimiz mide ve bagirsaklar orda saorun oldumu hastaliklarda basliyor
Bizim irademizde midede galiba kafada degil ona hakim olan omru boyunca rahat yoksa omrumuz midemiz ve bize actigi fiziksel ve ruhsal sorunlarla geciyor
Az yemekte aslinda bir felsefe degilmi bunun uzerine cok yazi var
Ama isin ozu nefse hukmetmek onu ikna ettikmi gerisi kolay
Haydi kizlar herkes kendi midesiyle savassin derinlerde hala olmemis bir ruh var cikarin onuda azcik ruh beslensin ne dersiniz

Az once uzerimi degisirken tartildim.Sabahki kilomdan 300-400 gr daha az ciktim.

Canim 8:30 gec bir saat ogleni hafif tutup aksami erkene cekebilirsin A grubuydun galiba onlara gec yemek yaramiyor zaten
Evet canim A grubuyum. Acikirsam saat 7de falan tavuk gogsu haslar yogurtla yerim. Acikmazsamda yogurt+yulaf yerim.
Canim çok sık olmasa patates yiyorum. Haslayip kavurmasini yapiyorum.Bazende kahvaltida cok az yagda buhariyla pisirip patatesli yumurta yapiyorum.
Çok geç kaldım yemek için kahvaltıyı geç yapınca Of.
Benim yemekte firindan cikmak uzere..
Normalde sayilir ama sende her zaman yuruyus var vucudunu sasirt aksamda biraz eliptik falan yaparsin
Bir suredir yurumede dahil dogru duzgun spor yapmiyorum. Aksam eliptik ve ip atlicam insallah.
akşamda azıcık bişiler yaparsan kabul
Yapicam insallahh.

evet bu durumda nisana benim iş tamam

tamamen tahmin ediyorum 61 gördün tartıda?

başladığın yere dönüş işte, ama ben 3-4 gün spor ve dikkat ile anında hallediceğine eminim.
yok canım yaa çok şükür okadar olmadımda 60 ı gördüm

caım yanımda yoğurt getirdim zaten 5.30 gibi onu yemeyi planlıyorum sonrada başka da yemem işte zaten eşimde gececi bu hafta evde değil oğlumda annanesinde yiyor ben gidene kadar zor olmaz bnim için yani yememek

Birde yemeklerinde domatesi fazla kullanmamaya calis salca oranini azaltabilirsin A gruplari farkinda olmadan salca yuzunden kilo veremiyor olabilir
Aksam yemegini atlarsan belki metobolizma hizin dusebilir ters tepebilir yani
hadi yaa bunu bilmiyordumki çok severim salçalı yemekleri ve domatesi malesef kışın bile domates yiyenlerdenim zaten metobolizma hızım çok düşük troitlerden ötürü neyse bu akşam yemicem kararlıyım yarın akşama bakarız artıkın

Kaçırdığına üzülmüş aldığına da sevinmiş gibisin
ay çok güldüm yaaa evet sen deyince farkettim yanlış yerlere koymuşum emojileri

Eki Görüntüle 2098587
Cok hizli tempoda olmasada yuruyusum. Bizim burada carsiya arabayla gitmek zor.Araci gorumcemin evinin oraya park edip normal tempoda yuruduk.Durmadan bukadar yurumusuz.6600 adim.
Spordan sayarmisiniz bunu?
sayılır tabi canım yaaa her türlü hareket spordur bence

Süper derim

Hadi Vesilem seni de mezun edelim listeye girde

inşallah, niyetim var, listeye girersem sorumluluğum da var, bakalım cumaya 69'lu olursa gireyim kaptanım da ok derse :)

yok canım yaa çok şükür okadar olmadımda 60 ı gördüm

aman 60 ne ki yaa, bişi olmaz, kh ödemidir o, hala -500 hedefin devam ediyo bu durumda, hadi devam.

Eki Görüntüle 2098616
Kizlar yemegimi simdi yiyecegim. Yogurduma limon sıkmak , bunun yaninda acı biber ve yesillik yemek isterdim ama olmaz sanırım.

ikisi de sıkıntı değil diye biliyorum, yeşillik hariç. acı metabolizmayı hızlandırıyor, limon da yasaklı değil sanki?

inşallah, niyetim var, listeye girersem sorumluluğum da var, bakalım cumaya 69'lu olursa gireyim kaptanım da ok derse :)

aman 60 ne ki yaa, bişi olmaz, kh ödemidir o, hala -500 hedefin devam ediyo bu durumda, hadi devam.
Senin durumun özel olabiliyor sanırım listeye dönmem için izin kilona gelmen gerekmiyordur. Hatta nilsub içinde öyle olsa gerek. Ben geleli 1 yıl oldu siz hala izindesiniz. bir dönüş olmalı mutlaka

Canım ilaçlara baktın mı emzirirken kullanılmıyor mu? Etken maddelerini araştır istersen, muadili vardır belki de.. En azından tedavini geciktirmemiş olursun.
Şimdilik çok şikayetim yok diye fazla üstüne düşmüyorum bebeğim. İnşallah fazlalaşmaz, azıcık daha idare etsin beni ağrım

sanırım 2016 aralıkta izne ayrılmıştım, 1 yılı geçti artık.
Ne buldum
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.

2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : İzne ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 265.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 265.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…