Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uyar canim biber orani fazla olmasin sogan bir adet
Biberi sebzeden sayıp koymadım, sadece soğan o da fazla değil ve bol baharatla yaptım. 2 minik çimdik tuz, zerdeçal, bol kekik ve pul biber.

Görünüşü çekici değil ama lezzetli oldu.
Yanında da yarım bardak zero, daha ne isterim ben yaaaa

Bence nilsub ve sen buradaki 2. kurala uyuyorsunuz

inşallah, niyetim var, listeye girersem sorumluluğum da var, bakalım cumaya 69'lu olursa gireyim kaptanım da ok derse :)

aman 60 ne ki yaa, bişi olmaz, kh ödemidir o, hala -500 hedefin devam ediyo bu durumda, hadi devam.
öylemi diyosun bak şimdi içimi rahatlattın. o zaman bol şu içmeye devam 2,5 litre oldu şimdiden 2 fincan yeşil çay içtim 1 fincan bitki çayı hatta 1 fincan bitki çayı daha içicem şimdi girsin ödemler...

Tabi canımmm, eti beslediğimiz yeter artık. Sıra ruhta
Çok mantıklı valla. Nefsimizle mücadelemiz bugün başladı o zaman. Volume 1

Son düzenleme:
Tabi canımmm, eti beslediğimiz yeter artık. Sıra ruhta
Çok mantıklı valla. Nefsimizle mücadelemiz bütün başladı o zaman. Volume 1
Bugünki savasi ben kazandim. Esim kahvaltida sıcacık kebap ekmegi getirmis(lavas gibi).. Yagları, peynirleri surup surup yediler..Elimi bile surmedim.. Simdide kalan ekmekle kızıma dürüm yaptım. Bebeim bir sure bu sekilde olursak devamı gelir bence..
Ama ca

canim sende insulin direnci vardi limon meyve sekerinden dolayi belki sorun olabilir en ifak atladigimiz detaylar bizi aylarca ugrastiyo
Limonun bu sekilde etkisi olacagini dusunmemistim. Bu ara her sabah uyaninca ilik suya limon sıkıp iciyorum. Bende bir arastirayim.

Süpersin orticim. Aynen böyle devam edelim. Bende çocuklara minik sandviçlere şokella sürmüştüm, tam bıçağı temizliyordum ki dedim hhoooppp bacım, bi dur direkten döndüm yani. Süperiz yhaaa süperiz.

inşallah, niyetim var, listeye girersem sorumluluğum da var, bakalım cumaya 69'lu olursa gireyim kaptanım da ok derse :)

aman 60 ne ki yaa, bişi olmaz, kh ödemidir o, hala -500 hedefin devam ediyo bu durumda, hadi devam.
Wendy cim sen fancy i bekleme bu gazla alalim listeyr seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…