- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.861
BenceNe buldum
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : İzne ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 265.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 265.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.
öylemi diyosun bak şimdi içimi rahatlattın. o zaman bol şu içmeye devam 2,5 litre oldu şimdiden 2 fincan yeşil çay içtim 1 fincan bitki çayı hatta 1 fincan bitki çayı daha içicem şimdi girsin ödemler...inşallah, niyetim var, listeye girersem sorumluluğum da var, bakalım cumaya 69'lu olursa gireyim kaptanım da ok derse :)
aman 60 ne ki yaa, bişi olmaz, kh ödemidir o, hala -500 hedefin devam ediyo bu durumda, hadi devam.
Tabi canımmm, eti beslediğimiz yeter artık. Sıra ruhtaKizlar dusundumde insanin kendini yenileyen en onemli yeri midesi karaciger de var ama onu saymiyorum
Bizim konumuz mide
120 kg bi insan mide kucultme ameliyati olup 50 kg verip sonra 40 kg alabiliyo yani bu midenin genisleyebildigininde kaniti yani otursak bi okuzu yeriz sanki
Hic dusundunuz mu kolumuz bacagimiz gozumuz kendini yenileyemiyor ama mide baska
Nedenmi bence mide bizim imtihan yerimiz onu istedigimiz gibi sekillendirirken vucudumuzada sekil veriyoruz
Biz ikinci beynimiz mide ve bagirsaklar orda saorun oldumu hastaliklarda basliyor
Bizim irademizde midede galiba kafada degil ona hakim olan omru boyunca rahat yoksa omrumuz midemiz ve bize actigi fiziksel ve ruhsal sorunlarla geciyor
Az yemekte aslinda bir felsefe degilmi bunun uzerine cok yazi var
Ama isin ozu nefse hukmetmek onu ikna ettikmi gerisi kolay
Haydi kizlar herkes kendi midesiyle savassin derinlerde hala olmemis bir ruh var cikarin onuda azcik ruh beslensin ne dersiniz
En ince detayı dahi atlamıyorsun valla tebrik ediyorum canım seni. Süpersin.Ama ca
canim sende insulin direnci vardi limon meyve sekerinden dolayi belki sorun olabilir en ifak atladigimiz detaylar bizi aylarca ugrastiyo
Ben uymuyorum bi tekBencenilsub ve sen buradaki 2. kurala uyuyorsunuz
Bencenilsub ve sen buradaki 2. kurala uyuyorsunuz
Basak burcundan olsa gerekEn ince detayı dahi atlamıyorsun valla tebrik ediyorum canım seni. Süpersin.
Bugünki savasi ben kazandim. Esim kahvaltida sıcacık kebap ekmegi getirmis(lavas gibi).. Yagları, peynirleri surup surup yediler..Elimi bile surmedim.. Simdide kalan ekmekle kızıma dürüm yaptım. Bebeim bir sure bu sekilde olursak devamı gelir bence..Tabi canımmm, eti beslediğimiz yeter artık. Sıra ruhta
Çok mantıklı valla. Nefsimizle mücadelemiz bütün başladı o zaman. Volume 1
Limonun bu sekilde etkisi olacagini dusunmemistim. Bu ara her sabah uyaninca ilik suya limon sıkıp iciyorum. Bende bir arastirayim.Ama ca
canim sende insulin direnci vardi limon meyve sekerinden dolayi belki sorun olabilir en ifak atladigimiz detaylar bizi aylarca ugrastiyo
Ben uymuyorum bi tek
6 ayım dolmadı daha yaaa. Olmaz onlarda girmesin, anca beraber kanca beraber
Eki Görüntüle 2098628
Dukan biramı da yaptım, 2.bardağım bu. Şimdi sıra bebem uyurken ip atlamadaaaa.
Süpersin orticim.Bugünki savasi ben kazandim. Esim kahvaltida sıcacık kebap ekmegi getirmis(lavas gibi).. Yagları, peynirleri surup surup yediler..Elimi bile surmedim.. Simdide kalan ekmekle kızıma dürüm yaptım. Bebeim bir sure bu sekilde olursak devamı gelir bence..
Limonun bu sekilde etkisi olacagini dusunmemistim. Bu ara her sabah uyaninca ilik suya limon sıkıp iciyorum. Bende bir arastirayim.
Bilmiyorum bunu ben!!!! ..Eki Görüntüle 2098628
Dukan biramı da yaptım, 2.bardağım bu. Şimdi sıra bebem uyurken ip atlamadaaaa.
Ne varsa dünürümde var işteİyi madem seni beklerim, beni izin kiloma düşene kadar bekletme ama :)
Hahahaaa di miAfiyet olsun, hayret bu bardağı nasıl görmemişim ben :)
Hadi o zaman 5 dk ya başlıyorum.Bilmiyorum bunu ben!!!! ..
Birlikte atliyalim ortimmm.
750 ml yeşil çay (2 silme çay kaşığıyla demliyorum ben bebeyim), 1 maden suyu, yarın limon. Ben içine çubuk tarçında attım aroma olsun diye. Bazen acı geliyor tadı çünkü.Bilmiyorum bunu ben!!!! ..
Birlikte atliyalim ortimmm.
Wendy cim sen fancy i bekleme bu gazla alalim listeyr seniinşallah, niyetim var, listeye girersem sorumluluğum da var, bakalım cumaya 69'lu olursa gireyim kaptanım da ok derse :)
aman 60 ne ki yaa, bişi olmaz, kh ödemidir o, hala -500 hedefin devam ediyo bu durumda, hadi devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?