- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.881
Bence onlar girerse sen veBen uymuyorum bi tek
6 ayım dolmadı daha yaaa. Olmaz onlarda girmesin, anca beraber kanca beraber
Listeye girince gelir merak etme.Ben onu uzun zamandır biliyorum da motivasyon gelmiyordu :)
Seabahar ablamız ne diyordu? Mesele yeni üye değil yeğen, izindekiler dönsün önce. Di mi kaptanımWendy cim sen fancy i bekleme bu gazla alalim listeyr seni
750 ml yeşil çay (2 silme çay kaşığıyla demliyorum ben bebeyim), 1 maden suyu, yarın limon. Ben içine çubuk tarçında attım aroma olsun diye. Bazen acı geliyor tadı çünkü.
Wendy cim sen fancy i bekleme bu gazla alalim listeyr seni
Bence onlar girerse sen ve0zlem daha bi gayretlenirsiniz diye düşünüyorum.
Listeye girince gelir merak etme.
wendy Kendini hazir hissediyorsan bence de listeye girmelisin tatlim...
--
fancynancy 250 oldu..
Ne kocalar var milim milim ölçü alıyor gözleriyleEve gidince de ip atlayım bari, karnım ağrıyo gerçi arkadaş gelmiş. Ama olsun, kocama çaktırmadan atlayım ki kolların kalınlaşıyor diyo bana, kilo aldım haberi yok
Ne kocalar var milim milim ölçü alıyor gözleriyle
artık burdayımmoni cim begenini gordum cokk iyi vermissin sendee. Aslinda bilgi toplarken aldim seninkileri de ama yazmiycam artik dedigin icin oraya koyup rahatsiz etmek istemedim. Takim bizlerin takimi tekrar yazmaya baslarsan hepimiz cok seviniriz
geçmiş olsun kaptanımfancynancy canim mertoya gecmis olsun en kisa surede toparlar insallah cnm yaa bizim de buyuk oglanin hastaliktan agzinin ici yara icinde onunden yemek kacirdigim cocuga surekli biseyler yedirmeye calisiyorum yiyemiyor
ferahım sana ve kuzuya da geçmiş olsun canım,bıraksın artık şu hastalıklar yakanızı yahuYok bebeyim dişlerimiz tamamlandı şimdilik şükür, soğuk algınlığıbenim de ağzım burnum dolu, şifayı kaptım herhalde iyice.
hibiskusu sabah kahvaltıda içiyorum artık yeşil çayın yerine,tansiyon ilacını etkiliyormuşyaw hibiskusta meğer bizim nar çiçeğiymiş
hiç araştırmadım adını, çok severdim ben, alayım da içeyim
açık yeşilçayım var içine ananas atsam mı bende?
moni ablam sende görmüştüm ortadaki kalın kısmını kesip çayın içine atmıştın, ben orasını dayanamayıp yiyorum ya hep olgun aldığımdan heralde orası da yumuşak çıkıyo
hoşgeldin,ne güzel bilgilerle gelmişsinBirde yemeklerinde domatesi fazla kullanmamaya calis salca oranini azaltabilirsin A gruplari farkinda olmadan salca yuzunden kilo veremiyor olabilir
Aksam yemegini atlarsan belki metobolizma hizin dusebilir ters tepebilir yani
Takılıyorum ben kaptanım. Tabii ki listeye girmesini takım arkadaşı olarak önce ben isterim.Wendy cim sen fancy i bekleme bu gazla alalim listeyr seni
Soda diiill maden suyu ekle bebeyim daha iyi oluyor.Bende onun sodasızını içiyorum, başıma bi iş gelmez inşallah, 1 lt den fazla oluyo yeşil çay :)
Ay kaptanım istemiş girilmez mi, gireyim de vereyim :)
Gelmesi mi kalmış motivasyon fışkırıyom:)
Merhaba canım. Bugün 16:40'da foruma girebildim. Sabahtan itibaren işlerim çok yoğundu. Yöneticimin istediği, yetiştirmem gereken bir iş vardı.@bluedolphin canım nerelerdesin? selam vermemişsin bugün, merak ettim seni.
Hoşgeldin moniiişşşşartık burdayım
geçmiş olsun kaptanım
ferahım sana ve kuzuya da geçmiş olsun canım,bıraksın artık şu hastalıklar yakanızı yahu
hibiskusu sabah kahvaltıda içiyorum artık yeşil çayın yerine,tansiyon ilacını etkiliyormuş
ananasın odunsu kısmını bende seviyorum,çayı demledikten sonra onu da yiyorum
hoşgeldin,ne güzel bilgilerle gelmişsin
bende A grubuyum hatta kaç sene önce kitabını da almıştım bi kurcalayayım
yeni gelenler hoşgelmiş
hastalara da şifa diliyorum
yeşil çayımı demleyim gelicem kendimi tanıtmaya ve hatırlatmaya
Bende 10051010
Durmak yok devam. Ama dizlerimin altı acıyor biraz.
Canım arkadaşım,Yaaaa cok sevindimmm aksiyonlar aksiyonlar ustunee
@prensesss016 ortim ne cikti sabah tartinn?lydznp @bluedolphin takimin gulleri sizin kac?
@besbb9 ve @esd_04 hadi bana guzel rakamlarla gelinnn biz listedeyizzzz
Dukan ile bol eksiler diliyorum canım. Sevgiler.Dünden beri günüm geceme karıştı valla. Gece mert uyanınca 3te zor uyuttum. 4 ve 5 gibi kızım iki defa tuvalet için kaldırdı6 gibi mert süt için kalktı, 7 ye gelirken de öksürükle uyanıpbr daha uyumadı. Benim uyku paramparçaaa
Salona getirdim ablasıyla babasını uyandırmasın diye huysuzluk tavan. Offff. Öğlen yatıp uyuyabildim onunla ama sersem gibi oldum
Yemeklerimde saçma sapan oldu. Artık dukanla güzel bir şeylere başlamak istiyorum.
Merhaba canım. Bugün 16:40'da foruma girebildim. Sabahtan itibaren işlerim çok yoğundu. Yöneticimin istediği, yetiştirmem gereken bir iş vardı.
Şimdi burdayım.Ne mutlu bana, beni merak eden candan bir arkadaşım var. İyi ki varsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?