Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

750 ml yeşil çay (2 silme çay kaşığıyla demliyorum ben bebeyim), 1 maden suyu, yarın limon. Ben içine çubuk tarçında attım aroma olsun diye. Bazen acı geliyor tadı çünkü.

Bende onun sodasızını içiyorum, başıma bi iş gelmez inşallah, 1 lt den fazla oluyo yeşil çay :)

Wendy cim sen fancy i bekleme bu gazla alalim listeyr seni

Ay kaptanım istemiş girilmez mi, gireyim de vereyim :)

Bence onlar girerse sen ve 0zlem daha bi gayretlenirsiniz diye düşünüyorum.

Listeye girince gelir merak etme.

Gelmesi mi kalmış motivasyon fışkırıyom:)

wendy Kendini hazir hissediyorsan bence de listeye girmelisin tatlim...
--
fancynancy 250 oldu..

Eve gidince de ip atlayım bari, karnım ağrıyo gerçi arkadaş gelmiş. Ama olsun, kocama çaktırmadan atlayım ki kolların kalınlaşıyor diyo bana, kilo aldım haberi yok

moni cim begenini gordum cokk iyi vermissin sendee. Aslinda bilgi toplarken aldim seninkileri de ama yazmiycam artik dedigin icin oraya koyup rahatsiz etmek istemedim. Takim bizlerin takimi tekrar yazmaya baslarsan hepimiz cok seviniriz
artık burdayım

fancynancy canim mertoya gecmis olsun en kisa surede toparlar insallah cnm yaa bizim de buyuk oglanin hastaliktan agzinin ici yara icinde onunden yemek kacirdigim cocuga surekli biseyler yedirmeye calisiyorum yiyemiyor
geçmiş olsun kaptanım
Yok bebeyim dişlerimiz tamamlandı şimdilik şükür, soğuk algınlığı benim de ağzım burnum dolu, şifayı kaptım herhalde iyice.
ferahım sana ve kuzuya da geçmiş olsun canım,bıraksın artık şu hastalıklar yakanızı yahu
hibiskusu sabah kahvaltıda içiyorum artık yeşil çayın yerine,tansiyon ilacını etkiliyormuş
ananasın odunsu kısmını bende seviyorum,çayı demledikten sonra onu da yiyorum

Birde yemeklerinde domatesi fazla kullanmamaya calis salca oranini azaltabilirsin A gruplari farkinda olmadan salca yuzunden kilo veremiyor olabilir
Aksam yemegini atlarsan belki metobolizma hizin dusebilir ters tepebilir yani
hoşgeldin,ne güzel bilgilerle gelmişsin
bende A grubuyum hatta kaç sene önce kitabını da almıştım bi kurcalayayım

yeni gelenler hoşgelmiş
hastalara da şifa diliyorum
yeşil çayımı demleyim gelicem kendimi tanıtmaya ve hatırlatmaya

@bluedolphin canım nerelerdesin? selam vermemişsin bugün, merak ettim seni.
Merhaba canım. Bugün 16:40'da foruma girebildim. Sabahtan itibaren işlerim çok yoğundu. Yöneticimin istediği, yetiştirmem gereken bir iş vardı.
Şimdi burdayım. Ne mutlu bana, beni merak eden candan bir arkadaşım var. İyi ki varsın.

Hoşgeldin moniiişşşş ve çok teşekkür ederim canım.

Yaaaa cok sevindimmm aksiyonlar aksiyonlar ustunee
@prensesss016 ortim ne cikti sabah tartinn? lydznp @bluedolphin takimin gulleri sizin kac?
@besbb9 ve @esd_04 hadi bana guzel rakamlarla gelinnn biz listedeyizzzz
Canım arkadaşım,
Sen de takımımızın neşe kaynağısın ve hepimizi motive eden yaşam koçusun.
Haftasonu hep Annemlerdeydim. Kendi tartımda tartılamadım. Ama sıkı durun, Annemin tartısında 91 kg'ı gördüm, inanamadım vallahi.
Sevgiler hepinize.

Dukan ile bol eksiler diliyorum canım. Sevgiler.

Canım yokluğun belli oluyor, özledik seni :)

Sen şu tartına bi çare mi bulsan? Pil mi değiştirsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…