- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.901
Soda diiill maden suyu ekle bebeyim daha iyi oluyor.
Vallahi haklısın arkadaşım. Bir pilini de yenileyeyim.Canım yokluğun belli oluyor, özledik seni :)
Sen şu tartına bi çare mi bulsan? Pil mi değiştirsen?
Hoşgeldin canımartık burdayım
geçmiş olsun kaptanım
ferahım sana ve kuzuya da geçmiş olsun canım,bıraksın artık şu hastalıklar yakanızı yahu
hibiskusu sabah kahvaltıda içiyorum artık yeşil çayın yerine,tansiyon ilacını etkiliyormuş
ananasın odunsu kısmını bende seviyorum,çayı demledikten sonra onu da yiyorum
hoşgeldin,ne güzel bilgilerle gelmişsin
bende A grubuyum hatta kaç sene önce kitabını da almıştım bi kurcalayayım
yeni gelenler hoşgelmiş
hastalara da şifa diliyorum
yeşil çayımı demleyim gelicem kendimi tanıtmaya ve hatırlatmaya
Hadi 8’lerden bildirim gelsin artık :)Vallahi haklısın arkadaşım. Bir pilini de yenileyeyim.
Sevgiler.
Çok teşekkür ederim canım. Özlenmek çok güzel. Ben de sizleri çok özledim.Canım yokluğun belli oluyor, özledik seni :)
Sen şu tartına bi çare mi bulsan? Pil mi değiştirsen?
Bizimki ise neyse hiç girmeyeyim o konulara...Benim kocam da Başak burcu, milimi milimine alır ölçüyü cidden. Bi tartıya bakmıyor, baksa yandım, çaktırmadan tartılıyorum :)
Bizimki ise neyse hiç girmeyeyim o konulara...
Yalnız dikkat ettim de yatmadan önce mutlaka tartılıyor. Sanıyorum benim onu geçmem rahatsız etti.
eee... roller değişti evin fiti o şişkosu bendim
Hadi 8’lerden bildirim gelsin artık :)
İnşallah canımcığım.Hadi 8’lerden bildirim gelsin artık :)
Çok teşekkür ederim canım. Özlenmek çok güzel. Ben de sizleri çok özledim.
Üşengeçliğimden tartımı servise götüremedim.lydznp bazı tartılarda altındaki ayakların ayarlanabilir olduğunu söylemişti, sağolsun. Benimkinin de bir ayağı havada kalıyordu, tam yere oturmuyordu. Biraz ayaklarıyla oynadım, yere koydum, sanki biraz daha tutarlı ölçmeye başladı gibi.
Bir de pilini değiştirip duruma bakacağım. İlk fırsatta bir Tefal servisine gösteririm. Tartıda önemli bir sorun yoksa da, aklımda soru işareti kalmamış olur en azından.
rahmetli tuncel kutiz i cok severdimSeabahar ablamız ne diyordu? Mesele yeni üye değil yeğen, izindekiler dönsün önce. Di mi kaptanım
İnşallah canımcığım.
"80'ler partisi" yapacağım 5. takım için 80'leri görürsem.
Kocaman bir 8 balonu alırım. Her tarafı 8 balonlarıyla donatırım.Birlikte kutlarız.
Dayan wendy bugunu atlat devami gelcek bosver pastayi boregiKesinlikle, senin tartı seni kesin fazla tartıyo. Neyse buna da şükür.
Az kaldi 80 lere guldencim sen parti hazirliklarina baslaİnşallah canımcığım.
"80'ler partisi" yapacağım 5. takım için 80'leri görürsem.
Kocaman bir 8 balonu alırım. Her tarafı 8 balonlarıyla donatırım.
Birlikte kutlarız.
Dayan wendy bugunu atlat devami gelcek bosver pastayi boregi
Bi nebze düzeldiyse ne mutlu sana. Pilide değişince inşallah akıllanırÇok teşekkür ederim canım. Özlenmek çok güzel. Ben de sizleri çok özledim.
Üşengeçliğimden tartımı servise götüremedim.lydznp bazı tartılarda altındaki ayakların ayarlanabilir olduğunu söylemişti, sağolsun. Benimkinin de bir ayağı havada kalıyordu, tam yere oturmuyordu. Biraz ayaklarıyla oynadım, yere koydum, sanki biraz daha tutarlı ölçmeye başladı gibi.
Bir de pilini değiştirip duruma bakacağım. İlk fırsatta bir Tefal servisine gösteririm. Tartıda önemli bir sorun yoksa da, aklımda soru işareti kalmamış olur en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?