- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.921
Hadi hadi hep birlikte bu yaz fit tiri fit tiri dolaşacağız
Ee madem sende cidden fitlik yolunda emin adımlarla ilerledin, maşallah sana.
Hadi hadi hep birlikte bu yaz fit tiri fit tiri dolaşacağız
Bu cuma tartilsaydin sen de listede olacaktin guzel bir yuzden olacakti neyse artik haftayaDayandım kaptanım, akşamı da sağ Salim atlatırsam alışırım yakında sıkıntı kalmaz.
KaptanımBu cuma tartilsaydin sen de listede olacaktin guzel bir yuzden olacakti neyse artik haftaya
Ben izne ayrilali 6 ayi gectiyse listeye girebilirmiyim?moni Ayşem monişimde geldi hoşgeldi. şimdi tam olduk değil mi? Eksik yok. Listeye bu hafta wendy ve nilsub da alalım kaptanım toplight . Geriye fancynancy ve 0zlem kalıyor. kızlar sizi de en kısa zamanda listede görmek istiyoruz. Liste dışında mümkünse yeni deneme üyeleri ve mezunlarımız olsun lütfen. Böyle daha hareketli olacak buralar
Bu cuma tartilsaydin sen de listede olacaktin guzel bir yuzden olacakti neyse artik haftaya
Merhaba
kendimi tanıtayım
Ben Ayşe,47 yaşındayın,2 yetişkin oğlum,1 gelinim ve 10 aylık bir torunum varSosyoloji mezunuyum.Uzun zamandır buralardayım.
Ara verdiğim diyetime şubatın sonunda (2017 ) tekrar başladım 112,4 kg ile
5.takıma.3 mart ta 110,5 kilo ile geldim ve izinden ayrıldığım kiloya yani 108,5 ulaşınca 10 martta listeye girdim.
1 nisan da da diyetisyene başladım.gayet güzel giderken ben 80 leri pek sevmiş olmalıyım sanırım ve tabii yaşadığım duraksamalarla ve bıkkınlıkla 2 hafta önce 84,7 yi görünce ve yeterli paylaşımda bulunamadığım dan dolayı izine ayrıldım.bu hafta inşallah tekrar listedeyim
Cuma günleri diyetisyen günüm,her hafta gidiyorum.Cuma kilo bildirimleri mi de diyetisyenim den bildiriyorum
yaza kadar inşallah kilo sorunumdan sonsuza kadar kurtulmak istiyorum
artık normal kiloda yaşamak istiyorum
motivasyona ve desteğinize çok ihtiyacım var
Sağol bebeğimmmDukan ile bol eksiler diliyorum canım. Sevgiler.
Ben beklemiyorum canım. Eliptiği de akşama yaparım artık1500 atlama oldu.. Elim degdi sanirim sayacim sıfırlandı. 2000 yapip foto aticaktim ama neyse 1500 de kalsin.. Birazda eliptik kullanim.
fancynancy bebeimm yesilcaya maden suyunu eklemek icin sogumasini beklemeye gerek var mi?
Hoşgeldin moniiişşşşve çok teşekkür ederim canım.
moni monişimiz süper babannemiz gelmiş, iyice şenlendik :)
moni Ayşem monişimde geldi hoşgeldi. şimdi tam olduk değil mi? Eksik yok. Listeye bu hafta wendy ve nilsub da alalım kaptanım toplight . Geriye fancynancy ve 0zlem kalıyor. kızlar sizi de en kısa zamanda listede görmek istiyoruz. Liste dışında mümkünse yeni deneme üyeleri ve mezunlarımız olsun lütfen. Böyle daha hareketli olacak buralar
Evet haftaya, bu hafta çok vermemeye çalışırım korkma :)
Kitap yaz okuyalım monişim :) ne güzel yazmışsın. Bu arada zaten normal kilodasın artık, fit olma yolunda sende ilerliyorsun ki en imrendiğim kişilerdensin.
monişim sana hep destek tam destek bendenMerhaba
kendimi tanıtayım
Ben Ayşe,47 yaşındayım,2 yetişkin oğlum,1 gelinim ve 10 aylık bir torunum varSosyoloji mezunuyum.Uzun zamandır buralardayım.
5.takıma.3 mart ta 110,5 kilo ile geldim ve izinden ayrıldığım kiloya yani 108,5 ulaşınca 10 martta listeye girdim.
1 nisan da da diyetisyene başladım.gayet güzel giderken ben 80 leri pek sevmiş olmalıyım sanırım ve tabii yaşadığım duraksamalarla ve bıkkınlıkla 2 hafta önce 84,7 yi görünce ve yeterli paylaşımda bulunamadığım dan dolayı izine ayrıldım.bu hafta inşallah tekrar listedeyim
Cuma günleri diyetisyen günüm,her hafta gidiyorum.Cuma kilo bildirimleri mi de diyetisyenim den bildiriyorum
Sanıyorum 6ayı geçince %5 kuralı uygulanıyor girebilmen için kilonun ½5ini aldıysan izin kilonu beklemeden girebiliyorsun gibi anladım benBen izne ayrilali 6 ayi gectiyse listeye girebilirmiyim?
Benim idolümdürEvet haftaya, bu hafta çok vermemeye çalışırım korkma :)
Kendinden hiç ses gelmiyor ki?
Kitap yaz okuyalım monişim :) ne güzel yazmışsın. Bu arada zaten normal kilodasın artık, fit olma yolunda sende ilerliyorsun ki en imrendiğim kişilerdensin.
Hosgeldin..Merhaba
kendimi tanıtayım
Ben Ayşe,47 yaşındayım,2 yetişkin oğlum,1 gelinim ve 10 aylık bir torunum varSosyoloji mezunuyum.Uzun zamandır buralardayım.
hoşbuldum,inşallah hepimiz incecik olucazHosgeldin..Yaza kadar incecik olacaksin insallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?