Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

moni Ayşem monişimde geldi hoşgeldi. şimdi tam olduk değil mi? Eksik yok. Listeye bu hafta wendy ve nilsub da alalım kaptanım toplight . Geriye fancynancy ve 0zlem kalıyor. kızlar sizi de en kısa zamanda listede görmek istiyoruz. Liste dışında mümkünse yeni deneme üyeleri ve mezunlarımız olsun lütfen. Böyle daha hareketli olacak buralar

Merhaba
kendimi tanıtayım
Ben Ayşe,47 yaşındayım,2 yetişkin oğlum,1 gelinim ve 10 aylık bir torunum varSosyoloji mezunuyum.Uzun zamandır buralardayım.

Ara verdiğim diyetime şubatın sonunda (2017 ) tekrar başladım 112,4 kg ile
5.takıma.3 mart ta 110,5 kilo ile geldim ve izinden ayrıldığım kiloya yani 108,5 ulaşınca 10 martta listeye girdim.
1 nisan da da diyetisyene başladım.gayet güzel giderken ben 80 leri pek sevmiş olmalıyım sanırım ve tabii yaşadığım duraksamalarla ve bıkkınlıkla 2 hafta önce 84,7 yi görünce ve yeterli paylaşımda bulunamadığım dan dolayı izine ayrıldım.bu hafta inşallah tekrar listedeyim

Cuma günleri diyetisyen günüm,her hafta gidiyorum.Cuma kilo bildirimleri mi de diyetisyenim den bildiriyorum

yaza kadar inşallah kilo sorunumdan sonsuza kadar kurtulmak istiyorum
artık normal kiloda yaşamak istiyorum
motivasyona ve desteğinize çok ihtiyacım var

Son düzenleme:
Ben izne ayrilali 6 ayi gectiyse listeye girebilirmiyim?

Bu cuma tartilsaydin sen de listede olacaktin guzel bir yuzden olacakti neyse artik haftaya

Evet haftaya, bu hafta çok vermemeye çalışırım korkma :)

Kaptanım nilsub hakkında bi şey demedin? Alıyor muyuz bu hafta listeye?

Kendinden hiç ses gelmiyor ki?

Kitap yaz okuyalım monişim :) ne güzel yazmışsın. Bu arada zaten normal kilodasın artık, fit olma yolunda sende ilerliyorsun ki en imrendiğim kişilerdensin.

Hoşgeldin moniiişşşş ve çok teşekkür ederim canım.

moni monişimiz süper babannemiz gelmiş, iyice şenlendik :)

Hoşgeldin canım moni
Nasılsın?
Sevgiler.

monişim sana hep destek tam destek benden

Benim idolümdür moni ve dennisgo . Onların diyetisyen ile verdikleri gördükten sonra karar vermiştim diyetisyene gitmeye. İradenin ete kemiğe bürünmüş halleri ikisi de

Hosgeldin.. Yaza kadar incecik olacaksin insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…