- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.941
Bu yaz annene giderken zeyneple beni de al yanına monişim. Manzarayı telefonuma ekran görüntüsü yaptım. Aklım kaldıhoşbuldum,inşallah hepimiz incecik olucaz
Sende hosgeldinartık burdayım
geçmiş olsun kaptanım
ferahım sana ve kuzuya da geçmiş olsun canım,bıraksın artık şu hastalıklar yakanızı yahu
hibiskusu sabah kahvaltıda içiyorum artık yeşil çayın yerine,tansiyon ilacını etkiliyormuş
ananasın odunsu kısmını bende seviyorum,çayı demledikten sonra onu da yiyorum
hoşgeldin,ne güzel bilgilerle gelmişsin
bende A grubuyum hatta kaç sene önce kitabını da almıştım bi kurcalayayım
yeni gelenler hoşgelmiş
hastalara da şifa diliyorum
yeşil çayımı demleyim gelicem kendimi tanıtmaya ve hatırlatmaya
Yarin yersin yasasin kotulukAnnemler gelinimize gelmişler kızımla, bende uğradım, allahım hayır dedikçe bari birini ye diyorlar, çay içtim kuru kuru da gitmiyor :) bari salata yiyebileydim.
hangi manzaraydı kız o ,terasdan kahvaltılı mıBu yaz annene giderken zeyneple beni de al yanına monişim. Manzarayı telefonuma ekran görüntüsü yaptım. Aklım kaldı
bugün bende yürüyecektim ,hem yağmur hem fırtına gibi esen rüzgar yüzünden çıkamadımBende disari ciktim 2 saat yurudum geldim yagmur altinda tabi semsiyemle
Aksam yemegini yeyip gelirim az sonra
Canim ben ankaradayim ruzgar yoktu havada guzeldi iyi geldi yokus tirmanmakbugün bende yürüyecektim ,hem yağmur hem fırtına gibi esen rüzgar yüzünden çıkamadımşemsiyeyle de sitede meraklı komşularım sebebiyle yürüyebilirmiyim bilemedim
dün Fatih'te yağmurda ne güzel yürümüştüm
Ogleden sonra yemekten once tartildim. Sabaha gore 300-400 gr eksideydim. insallah yarin sabah daha da guzel sonuc alirim.. insallahh hepimiz guzel eksiler goruruz..Kizlar ilk gun icin hepinizemasallah diyorum gayet guzel gidiyor
Sporlar yapildi menulerde diyetimize uygun ilk sonuclar sabah kimse tartilmayi unutmasin bugun ilk odemi atma gunu
Canim bakalim nilsub istiyor mu istiyorsa alirizKaptanım @nilsub hakkında bi şey demedin? Alıyor muyuz bu hafta listeye?
Bu arada 9 dan sonra yesilcay icmeyin
Ara ogununuz olaçaksa erken saatte olsun
Su icmeyi unutmayin
Aksam melisa veya papatya cayi icebilirsiniz
Olabildigince kendinize zaman ayirin
Kuafore gidin
Sinemaya gidin
Hic biri olmazsa 10 dakika kitap okuyun
Biraz da midemizi birakip beynimizi dusunelim olmazmi
Canim bakalim nilsub istiyor mu istiyorsa aliriz
Ozlem nezaman ayrilmisti izne acaba bi de ona bakmak lazim
Monis de gelmis hosgelmisMerhaba
kendimi tanıtayım
Ben Ayşe,47 yaşındayım,2 yetişkin oğlum,1 gelinim ve 10 aylık bir torunum varSosyoloji mezunuyum.Uzun zamandır buralardayım.
Ara verdiğim diyetime şubatın sonunda (2017 ) tekrar başladım 112,4 kg ile
5.takıma.3 mart ta 110,5 kilo ile geldim ve izinden ayrıldığım kiloya yani 108,5 ulaşınca 10 martta listeye girdim.
1 nisan da da diyetisyene başladım.gayet güzel giderken ben 80 leri pek sevmiş olmalıyım sanırım ve tabii yaşadığım duraksamalarla ve bıkkınlıkla 2 hafta önce 84,7 yi görünce ve yeterli paylaşımda bulunamadığım dan dolayı izine ayrıldım.bu hafta inşallah tekrar listedeyim
Cuma günleri diyetisyen günüm,her hafta gidiyorum.Cuma kilo bildirimleri mi de diyetisyenim den bildiriyorum
yaza kadar inşallah kilo sorunumdan sonsuza kadar kurtulmak istiyorum
artık normal kiloda yaşamak istiyorum
motivasyona ve desteğinize çok ihtiyacım var
Kural sana da uyuyor canım, kaptanımız da tamam derse cuma girebilirsin :)30 Haziran-7 Temmuz
***5. Takım 525. Etap*** ETAP ONBİRİNCİSİ
servey (71,6/71,5/0,1/%0,14)
0zlem (73,2/ / /% ) bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor. (2017 1. izin hakkı)
moni (91,5/91,0 /0,5 /%0,55)
fancynancy (75,9/75,2/0,7/%0,92)
Cikilatacanavari (77.3/76.7/0.6/%0.78)
lydznp (83,8/83.2/0.6/%0.72)
5. Takım Ortalama: 0,517
Şu listeye bakıp gurur duyun30 Haziran-7 Temmuz
***5. Takım 525. Etap*** ETAP ONBİRİNCİSİ
servey (71,6/71,5/0,1/%0,14)
0zlem (73,2/ / /% ) bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor. (2017 1. izin hakkı)
moni (91,5/91,0 /0,5 /%0,55)
fancynancy (75,9/75,2/0,7/%0,92)
Cikilatacanavari (77.3/76.7/0.6/%0.78)
lydznp (83,8/83.2/0.6/%0.72)
5. Takım Ortalama: 0,517
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?