Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gayet guzel ama aksami yemediysen birini katma derim keten tohumunu mesela yulaf tok tutar onun yerine sisirmiyorsa chia koy sisiriyorsa kullanma

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Kaç gündür hep sadece okuyordum sizin takımı tekrar kadronun tamamlanmasına ve motivasyonun artmasına çok sevindim
Belki haberiniz vardır bende bir aksilikler zinciriydi gitti yaklaşık bir 10 gündür Çok şükür herşeye rağmen yağdan da kilo vermeye devam etmişim ki bir kaç kere saçma sapan beslendiğim de oldu

FIrsat buldukça başka takımlara destek olmaya çalışıyorum bazende gidip başka takımlardan enerji emikliyorum
Kendimi bir an sivri sinek gibi hissettim emikliyorum diyince

Bugün hesapta şu meşhur bozulan kombim değişecekti ama adamlar dün eşime ulaşamayınca bugün için başka işi bitirelim öyle başlarız diye salıya ertelemişler Allahın izniyle yarın yine tadilat var ama Allahtan adamlar fazla pislik yapmayacaklarmış ( adam korkma yenge iki üç yerde ufak delik açılacak okadar dedi )

Kızlar şimdiden tatil bıkkınlığı yaşamaya başladılar can sıkıntısından bütün gün kapıştılar en son ben cırlayınca hemen barışıp bir oldular ne bağırıyorsun biz oyun oynuyoruz dediler
Akşam üzere büyük kız arkadaşlarıyla AVMye gidecekti nerden estiyse kardeşimi de alayım yanıma dedi şaşırdım açıkçası çünkü genelde ufaklık yalvarır geleyim bende diye oda inatla götürmez bugün kendi teklif etti
Abla kardeş süslenip gittiler eşimde yolda telefon açıp hadi birde benden yemek yiyin demiş gerçi hesapta yemek yiyip çıktılar

Eşimde arkadaşına gidince ben kaldım tek başına ve nedense sırıtarak bilgisayar başında oturuyorum

Beslenme şükür çok güzel gidiyor iki gündür hatta cumaya göre çok çok az artıdayım oda normal maşallah cumartesi 13 kişilik misafir ağırladım ve herşeyden yedim hatta bir ara abartmış bile olabilirim onu göz önünde bulundurunca çok güzel göründü rakam gözüme

İnşallah cumaya kadar çok daha güzel rakamlar görürüm

Süpersin Ayşeciğim
Ya şu senin bir ara yaptığın elmalı limonlu zencefili çay vardı ya ondan yapsana hani Sİbele sormuştum geçen cuma kış çayı metabolizmayıda hızlandırıyor
Bende cuma dönüşte aldım eksiklerimi ( gerçi halde bir dükkanda hepsi vardı adamda yarım kilodan az vermeyince 1 yıllık malzeme almış oldum ister istemez )
İki gündür içiyorum ve gayet güzel içimi inşallah faydasını da görürüm fazlasıyla
Hatta birazdan yarın için olanı da yapıp şişeleyeceğim

Gerçi geçen gün eşim benim şişeme salça olunca farkında olmadan ondan içti adamın suratını görmeniz lazımdı iğrenç bu yaaa dedi suratını buruşturarak büyük kızda içme içme anam büyü mü yaptı ne mutfakta abuk subuk şeyler ekledi kaynattı durdu diye dedim bir daha benim şişemi ellermisin tövbe diyor

Gayet guzel ama aksami yemediysen birini katma derim keten tohumunu mesela yulaf tok tutar onun yerine sisirmiyorsa chia koy sisiriyorsa kullanma
Şuan yiyorum az kaldi canim. Aslinda chia da vardi. Keten tohumunu annekazın ekprs 1.gun menusunde gorunce esinlendim.

Bakmasam hic aklima bile gelmeyecek 6 ayı gecmisss. Cok sasirdim. Zaman ne cabuk gecmis..
--
Dusunseydik gecen Cuma girerdik listeye bu Cuma'da guzel sonuclarimiz olurdu wendiyle.. @wendigo

Ne desen haklisin..
Olsun canım bundan sonra güzel eksiler göreceksiniz inanıyorum size :)

Benim idolümdür moni ve dennisgo . Onların diyetisyen ile verdikleri gördükten sonra karar vermiştim diyetisyene gitmeye. İradenin ete kemiğe bürünmüş halleri ikisi de
Kuzum senin hikayen de harika. Kilo vermeni geçtim sağlıklı beslenmeyi bir ömür boyu yapacak şekilde hayatına soktun. Bu herşeyden önemli bence

canım eski kilomuza donmeden girebiliyormuyuz listeye

Banuşum gelmiş hoşgelmiş
senin kızlar alem zaten hele o ufak kuzuiyi olmuş çıkmışlar sen de az kafanı dinle
ay evet ya kış çayı yapayım kendime yarın
sorma geçen hafta evin tüm odalarına tuz ,sirke karışımı koymuştum, bide ada çayı tütseledim kötü enerjileri alsın diye(facebookun yalancısıyım) adım büyücüye çıktı
kış çayını da kaynatayım tam olsun
aa iyi hatırlattın şu Sibel'cimin sana ödem için verdiği karışımı paylaşsak, lydznp adaşımın da ödemi var ona da çare olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…