Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkesler uyumuşşşş bende 30 dk eliptiğimi bitirdim, dişlerimi fırçaladım, kuruldum yatağa, size son kez bakıp uyuyacaktım ki; oneeooooooo Mertoş uyandı. Sürprriiizzzzz. Burnu kanamış o yüzden bağıra çağıra ağlayarak kalktı, ödü kopuyor burnu kanayınca. durdurdum, uyuttum tekrar ve şimdi bende yatıyorum ya da yatmayı umuyorum başka aksilik çıkmazsa.
İyi geceleeerrr kuzular. Dukan ekspress yolcuları sabaha güzel tartı rakamlarıyla başlayalımmmm inşallah.

Senin diyetisyen gunu gunune hangi sebzeyi yiyecegini yaziyormu yoksa senmi seciyorsun
Aysecigim diyetisyenim 15 gün de 1 p.tesi canım. Normalde ben ne istersem onu yazıp eksiklikleri tamamlıyor ve dengeliyor. Sebze, et yada k.baklagilin seçimin ben yapıyorum. Sadece 1 kere 1 ödem atıcı vermişti. Onda sebzeyi kendi belirlemişti. 2 günde 2.5kg ödem gitmişti ama ardından yine hoooppp geri geldi. Maalesef bu ödem konusu benim derin yaram. 4ayda 5kg verdim 500gr kas 4.5kg yağ. Ödem aynen duruyordu

Bunu fırsata cevir ve psikolojik bile olsa devam et. Birde gerçekte kafanda bitirmek önemli.

Biz top model olmadan bi buluştuk
Hiç bitmesin istediğim günlerden biriydi
Sibel'in bols alata'sı mii? O da ne? Bu neyin sifresi
Ahahhaha kilolari dogurarak veriyormusuz biyorezonans sonunda kitle halinde

Bol aynasi olan bir yere gitmeyelim kendimizi suzmekten sohbet edemeyiz maazallahh
Bir beyin yangını daha yaşandı ve bitti. Yangın kontrol altına alındı. Tehlike yok
Biz en iyisi fethiyede falan bulusalim yazin gitmisken kamp yapariz gece oturup ates yakar sarkilar soyleriz
Güzel fikir

Listeme birebir uydum ondan3 aydır 80 lerden kurtulamadım diye böyle listeler veriyor bir kaç haftadır.

Çok secret

Sibel benim diyetisyenimbols alata da ,bol salata
Çörke tamadır. Çok secret bende
Ben napıyorum gerçekten ya? Sen söyleyince fark ettim. Canım gerçekten Brüksel lahanası mı çekti. Ay ben şok :)
Saat geç olunca şuur bulanıklığı yaşadın galiba. Kebap değil brüksel lahanası. Ay belkide canin brüksel çekmiş olmasın. Dur ayol yeni geldin
Off fena uykum var,bitemedi dizi yatayım
Boğazım da ne fenaada çayı içicem şimdi,yatarkende biraz bal
ALLAH acil şifalar versin tüm hastalara inşALLAH

Günaydın herkese.
Sabah sabah şişimşişim falan diyorum ya bu sabah tartıldım 79 o zaman dün 8omiydim ben
Bu nasıl bir ödem laneti bende
Çok sıkıldım ben. H.sonu yada normalde de çok kaçamak yapan biri değilim biliyorsunuz. Şu pirinç pilavını farkettigimden beri içinde pirinç olan hiçbirşeyi ağzıma da sürmüyorum. Ama bu ödem beni bırakmıyor. Gerçekten med cezir yaşıyoruz kendisiyle

Merhabalar canım balpamuk
İnşallah biyorezonansın maksimum faydasını görürsün canım. Sağolasın paylaşımın için. Sevgilerimle.

Ne olacak senin bu ödem şekerim, hayır tuz falan da yemiyorsundur.Br şey dokunuyor o zaman sana.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugün de erkenden uyandım
Keyif kahvemide yapıp direk kendimi buraya attım

Bugün hesapta kombiciler gelecekti ya dün gece telefon açtılar eşime ulaşamadıkları için başka bir yere gitmişlerdi ya orası bitmemiş abi uygunsa çarşamba gelelim demişler hani orası da yarım kalmasın üstelik sizinkide yarım gün gelirsek yarım kalır hesabı bizimkide tabiki hemen kabul etti
Artık cidden kombi yapılacak demiyeceğim ne zaman nasipse o zaman gelsinler ne diyeyim ben yapılsın diye yırtındıkça aksilik oluyor nasılsa

Ben çaylarla büyücü muhamelesi görüyorum birde diğerini yaparsam hepten sıyırdı derler yaparsamda onlara çaktırmadan yapmak lazım

Diğer konuda da işte biraz fala inanma falsızda kalma gibi bir şey aslında hani hem sakıncalı olduğunu biliyor insan hemde biraz psikolojik olarak rahatlatır düşüncesi olabilir Gerçi yaptırma şansım da yok bakma ben her şeye atlarım işe yararsa diye biliyorsun

Aynen canım herşeyin başı dua işte biraz evvel Ayşeye de dediğim gibi psikolojik

Harikasın Ayşem Karşılığınıda eminim cumaya alacaksın

Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın
Menüde çok güzel bence

Valla benimde çok ilgimi çekti özellikle sigara bırakma kısmı daha fazla ilgimi çekti ( gerçi yaptırmışken hepsini birden yaptırmak daha mantıklı hem diyet hem sigara )

fiyatları nasıl peki çok mu uçuk

Tamda ben onu merak ediyordum

Oy maşallah baya bir tuzluymuş üstelik makinede idrarla çalışırken
Şaka bir yana ama hani biraz daha uygun olsaymış ya sonuçta 2 seans gerçi makineleri alırken kim bilir kaç para verildi eğitimi alınırken falan

Benimki de alıştı iyice bir gün başına geçmediğim an laptobun başına ( cepten de girdiğimi biliyor tabi de laptobdan daha rahat diye hep söyleniyorum vermediklerinde ) adamcağız hemen diyor Kız KKya bakmayacakmısın diye
Biz Ayşeyle zaten diyetisyen bahanesiyle her hafta görüşüyoruz ama normalde de kızlarla görüşeceğim diye genel bir şey söylediğimde Ayşe arkadaşını da çağırdın mı diyor Sağ olsun kaç senedir bana can yoldaşı oldu tabiki ailemden bile daha yakın görüyorum artık

Günaydın, günaydın, günaydın
79,4 ile açılışı yapayım dukan kankileri

Günaydın Ferahcığım
Hadi inşallah hep daha aşağıları görürsün darısı benimde başıma

bize de haber vermeyi unutma sonuçlarını orticim.
Tamam canım yazarım. Çok da merak ediyorum bu kadar kilo verdim ne oldu diye :))
Senin ödem tam incelemelik idealist doktor aranıyor :)
Geçmiş olsun canım. Anladım ki annelik plansız hayatı gelişine yaşamak demek

Memleket hasreti diyorsun yani :) şimdilik hiç özlemedim de burada da hava bozdu ya sinir oldum

Hadi bakalım güzel sonuçlar alacaksınız dukancılar
Mertime de geçmiş olsun

Banuşun ödem çayını mutlaka yap inş iyi gelecek

Aminn
Tamam

Geçmiş olsun canım. Boğazın daha iyi mi bugün?
Çok teşekkür ederim canımcım,kırgınlık başladı inş daha iyi olucam

Aleyküm selam banum
Kız bahtsız bedevinin bi üst leveli ne acaba seni o na terfi ettim
Senin maceralarınla 3 sezon dizi çıkar
Beslenmem iyide hastalık çıktı başıma ,şu 79 u görmeyeyim diye başıma bi haller geliyo
Canım benim duygular ,kalpler karşılıklısende benim kaderdaşım .kızkardeşim olduniyiki varsın
İyiki varsınız

Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Sanada geçmiş olsun canımcım
Enerji bulsam yollucam da

Dur ben bi silip süpüreyim takımı havalandırayım negatif enerjiler gidip pozitifler gelsin

Ohh miss oldu misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…