- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.161
Aysecigim diyetisyenim 15 gün de 1 p.tesi canım. Normalde ben ne istersem onu yazıp eksiklikleri tamamlıyor ve dengeliyor. Sebze, et yada k.baklagilin seçimin ben yapıyorum. Sadece 1 kere 1 ödem atıcı vermişti. Onda sebzeyi kendi belirlemişti. 2 günde 2.5kg ödem gitmişti ama ardından yine hoooppp geri geldi. Maalesef bu ödem konusu benim derin yaram. 4ayda 5kg verdim 500gr kas 4.5kg yağ. Ödem aynen duruyorduSenin diyetisyen gunu gunune hangi sebzeyi yiyecegini yaziyormu yoksa senmi seciyorsun
Sağol canım.Utanma nolur surda biz bizeyiz
Aha meraklandirici spoilerli mesaj
Cabuk yaz nolmus
Madem bu kadar iddialiydin bu zamana kadar nerelerdeydin
Aaa gecmis olsun
ayseler nazara geldii
Bunu fırsata cevir ve psikolojik bile olsa devam et. Birde gerçekte kafanda bitirmek önemli.Arkadaşlaaaarrr.... @wendigo @prensesss016 @medusa38gben @morordek fancynancy @bluedolphin lydznp ve daha etiketleyemeklerim..... Bugün biyorezonansa gittim. Gelin size neler olduğunu anlatayım.
Seanstan önce neler yapılacağıyla ilgili genel bilgi verildi. İlk iş olarak idrarımı aldılar. Bence işin en ilginç kısmı buydu. Bir bardak, bir damlalık, birde küçük parfüm şişesi gibi kapaklı bir şişe veriyorlar. Öncelikle idrarını bardağa yapıp (bu kadar detaylı anlattığım için özür ama çok ilginç geldi onun için paylaşıyorum.) damlalıkla o minik şişeyi idrar dolduruyorsun. Kapağını kapatıp veriyorsun ve seni bir odaya alıyorlar. O parfüm şişesi gibi duran idrarı makineye koyuyorlar şişesiyle beraber ağzı kapalı şekilde. Verilen dalgaların kişiyle etkileşime girmesi için idrarının oraya konması önemliymiş. Makinenin diğer kısmına da nelerden, yani hangi gıdalardan arınmak istiyorsan onları içeren yine parfüm şilesi gibi minik minik şişeleri koymuşlardı topluca. Benim için koyduklarında inek sütü, şeker, makarna, pilav, abur cuburlar...vs gibi maddeler vardı ama bu işi alerji tedavisinde de kullandıkları için polen fln da koyabiliyorlar kişinin durumuna göre. Hatta özellikle de sigara bırakmak için sıkça kullanılan bir yöntem.
Elime makineye bağlı olan 2 adet metal çubuk verip alnıma bant gibi birşey taktılar. O bant dalgaları yayıyor yani beyine sinyal yolluyor. Bu maddeleri ters frekans olarak yükleyip bir daha asla canının istememesini sağlıyorlarmış. Gördüğünde, koku duyduğunda veya bir pastanenin önünden geçtiğinde artık canın aslaaa böyle şeyler istemiyormuş! Ay hadi inşallaaahhhh!
Bugün bitki çayları içmemi, sıcak duş alarak gözenekleri açıp toksinleri vücuttan atmamı istediler. Uyku hali, içsel titreme olabilirdedi ki şu an dayak yemiş gibiyim. Yatsam kalkamam, inanılmaz halsizim. Tabii seanstan çıktıktan sonra hem sıcak duş hem lavanta-hibisküs çayı içtim. Ve bol su tabii... Yarın da bu tempoda olacağım muhtemelen.
Cumartesi de 2. Seansı yapacaklar. Zaten 2 seansta bitiyor.
Birley dikkatimi çekti. Bugün sadece sabah geç kahvaltı yapmıştım ve seans 2 de başladı eve geldiğimde saat 4’tü. Yemek hazırlamak zorundaydım bu yüzden uzun süre aç kaldkm. Dolanı açtım dukan da yapıyorum ya hani... O an bir parça peynir yiyeyim bari akşam yemeğine kadar idare edeyim dedim. Peynir kabını açtım midem bulandı sanki!yemedim geri koydum. Artık psikolojik mi nilmiyorum. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz... Ama bu iş tutarsa yaşadık kızlar!
Yok yahu ne şifresi Sibel'in bols alata'sı gibi bir şey :)
Ay hadi inşallah faydasını görürsün.
Yalnız başlangıç tıpkı hamilelik testi yapacakmissin gibi geldi. Idrar, bardak, çubuk falan
Onu da al eksik kalma
Aa Ankara'daki yer neresiymistoplight kaptanım toplaşıp gidelim
Biz top model olmadan bi buluştukEşim de soruyor takım arkadaşların be durumdaymış diye hahahahaha
Sürekli elimde telefon o da artık bunları soruyor.Siz yakında buluşursunuz diyor bana. Hele bi zayıflayalım da yaza doğru hepimiz birer top model edasıyla yürüyeceğimiz zaman buluşuruz elbet
Bir beyin yangını daha yaşandı ve bitti. Yangın kontrol altına alındı. Tehlike yokSibel'in bols alata'sı mii? O da ne? Bu neyin sifresi
Ahahhaha kilolari dogurarak veriyormusuz biyorezonans sonunda kitle halinde
Bol aynasi olan bir yere gitmeyelim kendimizi suzmekten sohbet edemeyiz maazallahh
Güzel fikirBiz en iyisi fethiyede falan bulusalim yazin gitmisken kamp yapariz gece oturup ates yakar sarkilar soyleriz
Çörke tamadır. Çok secret bendeListeme birebir uydum ondan3 aydır 80 lerden kurtulamadım diye böyle listeler veriyor bir kaç haftadır.
Çok secret
Sibel benim diyetisyenimbols alata da ,bol salata
Saat geç olunca şuur bulanıklığı yaşadın galiba. Kebap değil brüksel lahanası. Ay belkide canin brüksel çekmiş olmasın. Dur ayol yeni geldinBen napıyorum gerçekten ya? Sen söyleyince fark ettim. Canım gerçekten Brüksel lahanası mı çekti. Ay ben şok :)
ALLAH acil şifalar versin tüm hastalara inşALLAHOff fena uykum var,bitemedi dizi yatayım
Boğazım da ne fenaada çayı içicem şimdi,yatarkende biraz bal
Merhabalar canımArkadaşlaaaarrr.... @wendigo @prensesss016 @medusa38gben @morordek fancynancy @bluedolphin lydznp ve daha etiketleyemeklerim..... Bugün biyorezonansa gittim. Gelin size neler olduğunu anlatayım.
Seanstan önce neler yapılacağıyla ilgili genel bilgi verildi. İlk iş olarak idrarımı aldılar. Bence işin en ilginç kısmı buydu. Bir bardak, bir damlalık, birde küçük parfüm şişesi gibi kapaklı bir şişe veriyorlar. Öncelikle idrarını bardağa yapıp (bu kadar detaylı anlattığım için özür ama çok ilginç geldi onun için paylaşıyorum.) damlalıkla o minik şişeyi idrar dolduruyorsun. Kapağını kapatıp veriyorsun ve seni bir odaya alıyorlar. O parfüm şişesi gibi duran idrarı makineye koyuyorlar şişesiyle beraber ağzı kapalı şekilde. Verilen dalgaların kişiyle etkileşime girmesi için idrarının oraya konması önemliymiş. Makinenin diğer kısmına da nelerden, yani hangi gıdalardan arınmak istiyorsan onları içeren yine parfüm şilesi gibi minik minik şişeleri koymuşlardı topluca. Benim için koyduklarında inek sütü, şeker, makarna, pilav, abur cuburlar...vs gibi maddeler vardı ama bu işi alerji tedavisinde de kullandıkları için polen fln da koyabiliyorlar kişinin durumuna göre. Hatta özellikle de sigara bırakmak için sıkça kullanılan bir yöntem.
Elime makineye bağlı olan 2 adet metal çubuk verip alnıma bant gibi birşey taktılar. O bant dalgaları yayıyor yani beyine sinyal yolluyor. Bu maddeleri ters frekans olarak yükleyip bir daha asla canının istememesini sağlıyorlarmış. Gördüğünde, koku duyduğunda veya bir pastanenin önünden geçtiğinde artık canın aslaaa böyle şeyler istemiyormuş! Ay hadi inşallaaahhhh!
Bugün bitki çayları içmemi, sıcak duş alarak gözenekleri açıp toksinleri vücuttan atmamı istediler. Uyku hali, içsel titreme olabilirdedi ki şu an dayak yemiş gibiyim. Yatsam kalkamam, inanılmaz halsizim. Tabii seanstan çıktıktan sonra hem sıcak duş hem lavanta-hibisküs çayı içtim. Ve bol su tabii... Yarın da bu tempoda olacağım muhtemelen.
Birley dikkatimi çekti. Bugün sadece sabah geç kahvaltı yapmıştım ve seans 2 de başladı eve geldiğimde saat 4’tü. Yemek hazırlamak zorundaydım bu yüzden uzun süre aç kaldkm. Dolanı açtım dukan da yapıyorum ya hani... O an bir parça peynir yiyeyim bari akşam yemeğine kadar idare edeyim dedim. Peynir kabını açtım midem bulandı sanki!yemedim geri koydum. Artık psikolojik mi nilmiyorum. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz... Ama bu iş tutarsa yaşadık kızlar!
Ne olacak senin bu ödem şekerim, hayır tuz falan da yemiyorsundur.Br şey dokunuyor o zaman sana.Günaydın herkese.
Sabah sabah şişimşişim falan diyorum ya bu sabah tartıldım 79o zaman dün 8omiydim ben
Bu nasıl bir ödem laneti bende
Çok sıkıldım ben. H.sonu yada normalde de çok kaçamak yapan biri değilim biliyorsunuz. Şu pirinç pilavını farkettigimden beri içinde pirinç olan hiçbirşeyi ağzıma da sürmüyorum. Ama bu ödem beni bırakmıyor. Gerçekten med cezir yaşıyoruz kendisiyle
Geçmiş olsun canım. Boğazın daha iyi mi bugün?Off fena uykum var,bitemedi dizi yatayım
Boğazım da ne fenaada çayı içicem şimdi,yatarkende biraz bal
banuşum ben her odaya ,mutfağa ve evin girişine koymuştum.köpürüp taştı bir kaçı bende yapamadım zannedip bide evdekiler büyücü muamelesi yapınca kaldırdımbelkide iş e yaradı
Diğer konuya gelince hurafe olduğunu biliyorum
Benim fikrimi sorarsanız bu tütsüler kurşun vs şamanizimden kalma. Kur-an ayeti okunan evde ( ihlas, fatiha, felak,nas....) Öyle şeylerin olacağıma inanmıyorum. Nazar büyü var buna inanıyorum. Felak ve nas sureleri de bunlardan korur diye inanıyorum.
Reklam arası yediklerimi de yazayım
Uyanınca 1 bardak su
Kahvaltı
2 kaşık lorla karıştırılmış yeşillikler
1 dilim tuzsus etimek
Çörekotu
Sumak
Hibiskus çayı
Ara
Sade türk kahvesi
Öğle
Bols alata
Bi kase çorba
Ara
3 gün kurusu kayısı
Ara
Ananaslı yeşil çay
Akşam
Salata
1 kase çorba
Ara
2 dilim ananas
2 y.k yoğurt
Sıcak su
Su 2,5 yatana kadar 3 olcak
Spor yok
Menü
Kahvaltı 1 domates, 1/2 biber 10tane zeytin
Ara yeşil elma
Öğlen kabak sote
Ara 10 badem vardı unuttum yemeyi
Akşam sebze yapacak tüm ama yarın protein gününe geçeceğim için kalan kabağı yedim. Az salata ve yarım kepçe tavuk çorbası
2.8lt su
2kupa yeşil çay 2kupa ıhlamur
1 sade Türk kahvesi
30dk ata sporlarından ütü.
Hastayım yorgunum uyuyacağım. Spor yapamadım 2 bütün deligimde tıkalı nefes alamıyorum. Sprey v açmadı. Yani açtığı gibi kapandı yine
Arkadaşlaaaarrr.... @wendigo @prensesss016 @medusa38gben @morordek fancynancy @bluedolphin lydznp ve daha etiketleyemeklerim..... Bugün biyorezonansa gittim. Gelin size neler olduğunu anlatayım.
fiyatları nasıl peki çok mu uçuk
2 seans yapılıyor, 2 seansı toplam 750 TL. Arkadaşım Kadıköy'de bir yerde 600 e yaptırdı 2 ay önce ama yılbaşından sonra zam gelmiş. Bir de açıkçası diyetisyenimin referans olduğu yere gitmek daha çok işime geldi. İnternetten çok araştırdım Ankara’da Çankaya’da bir yer var orası da çok iyiymiş. Birara Ankara’yagitsem mi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim.Özellikle sigara bırakmak için yurdun her yerinden geliyorlarmış oraya.
Eşim de soruyor takım arkadaşların be durumdaymış diye hahahahaha
Sürekli elimde telefon o da artık bunları soruyor.Siz yakında buluşursunuz diyor bana. Hele bi zayıflayalım da yaza doğru hepimiz birer top model edasıyla yürüyeceğimiz zaman buluşuruz elbet
Günaydın, günaydın, günaydın
79,4 ile açılışı yapayım dukan kankileri
Tamam canım yazarım. Çok da merak ediyorum bu kadar kilo verdim ne oldu diye :))bize de haber vermeyi unutma sonuçlarını orticim.
Senin ödem tam incelemelik idealist doktor aranıyor :)Aysecigim diyetisyenim 15 gün de 1 p.tesi canım. Normalde ben ne istersem onu yazıp eksiklikleri tamamlıyor ve dengeliyor. Sebze, et yada k.baklagilin seçimin ben yapıyorum. Sadece 1 kere 1 ödem atıcı vermişti. Onda sebzeyi kendi belirlemişti. 2 günde 2.5kg ödem gitmişti ama ardından yine hoooppp geri geldi. Maalesef bu ödem konusu benim derin yaram. 4ayda 5kg verdim 500gr kas 4.5kg yağ. Ödem aynen duruyordu
Geçmiş olsun canım. Anladım ki annelik plansız hayatı gelişine yaşamak demekHerkesler uyumuşşşşbende 30 dk eliptiğimi bitirdim, dişlerimi fırçaladım, kuruldum yatağa, size son kez bakıp uyuyacaktım ki; oneeooooooo Mertoş uyandı. Sürprriiizzzzz. Burnu kanamış o yüzden bağıra çağıra ağlayarak kalktı, ödü kopuyor burnu kanayınca. durdurdum, uyuttum tekrar ve şimdi bende yatıyorum ya da yatmayı umuyorum başka aksilik çıkmazsa.
İyi geceleeerrr kuzular. Dukan ekspress yolcuları sabaha güzel tartı rakamlarıyla başlayalımmmm inşallah.
Memleket hasreti diyorsun yani :) şimdilik hiç özlemedim de burada da hava bozdu ya sinir oldumÇörke tamadır. Çok secret bende
Saat geç olunca şuur bulanıklığı yaşadın galiba. Kebap değil brüksel lahanası. Ay belkide canin brüksel çekmiş olmasın. Dur ayol yeni geldin
ALLAH acil şifalar versin tüm hastalara inşALLAH
Hadi bakalım güzel sonuçlar alacaksınız dukancılarHerkesler uyumuşşşşbende 30 dk eliptiğimi bitirdim, dişlerimi fırçaladım, kuruldum yatağa, size son kez bakıp uyuyacaktım ki; oneeooooooo Mertoş uyandı. Sürprriiizzzzz. Burnu kanamış o yüzden bağıra çağıra ağlayarak kalktı, ödü kopuyor burnu kanayınca. durdurdum, uyuttum tekrar ve şimdi bende yatıyorum ya da yatmayı umuyorum başka aksilik çıkmazsa.
İyi geceleeerrr kuzular. Dukan ekspress yolcuları sabaha güzel tartı rakamlarıyla başlayalımmmm inşallah.
Banuşun ödem çayını mutlaka yap inş iyi gelecekAysecigim diyetisyenim 15 gün de 1 p.tesi canım. Normalde ben ne istersem onu yazıp eksiklikleri tamamlıyor ve dengeliyor. Sebze, et yada k.baklagilin seçimin ben yapıyorum. Sadece 1 kere 1 ödem atıcı vermişti. Onda sebzeyi kendi belirlemişti. 2 günde 2.5kg ödem gitmişti ama ardından yine hoooppp geri geldi. Maalesef bu ödem konusu benim derin yaram. 4ayda 5kg verdim 500gr kas 4.5kg yağ. Ödem aynen duruyordu
AminnÇörke tamadır. Çok secret bende
Saat geç olunca şuur bulanıklığı yaşadın galiba. Kebap değil brüksel lahanası. Ay belkide canin brüksel çekmiş olmasın. Dur ayol yeni geldin
ALLAH acil şifalar versin tüm hastalara inşALLAH
Çok teşekkür ederim canımcım,kırgınlık başladı inş daha iyi olucamGeçmiş olsun canım. Boğazın daha iyi mi bugün?
Aleyküm selam banumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de erkenden uyandım
Keyif kahvemide yapıp direk kendimi buraya attım
Bugün hesapta kombiciler gelecekti ya dün gece telefon açtılar eşime ulaşamadıkları için başka bir yere gitmişlerdi ya orası bitmemiş abi uygunsa çarşamba gelelim demişler hani orası da yarım kalmasın üstelik sizinkide yarım gün gelirsek yarım kalır hesabıbizimkide tabiki hemen kabul etti
Artık cidden kombi yapılacak demiyeceğimne zaman nasipse o zaman gelsinler ne diyeyim ben yapılsın diye yırtındıkça aksilik oluyor nasılsa
Ben çaylarla büyücü muhamelesi görüyorum birde diğerini yaparsam hepten sıyırdı derleryaparsamda onlara çaktırmadan yapmak lazım
Diğer konuda da işte biraz fala inanma falsızda kalma gibi bir şey aslındahani hem sakıncalı olduğunu biliyor insan hemde biraz psikolojik olarak rahatlatır düşüncesi olabilir Gerçi yaptırma şansım da yok bakma ben her şeye atlarım işe yararsa diye biliyorsun
Aynen canımherşeyin başı dua işte biraz evvel Ayşeye de dediğim gibi psikolojik
Harikasın AyşemKarşılığınıda eminim cumaya alacaksın
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın
Menüde çok güzel bence
Valla benimde çok ilgimi çekti özellikle sigara bırakma kısmı daha fazla ilgimi çekti ( gerçi yaptırmışken hepsini birden yaptırmak daha mantıklı hem diyet hem sigara)
Tamda ben onu merak ediyordum
Oy maşallah baya bir tuzluymuş üstelik makinede idrarla çalışırken
Şaka bir yana ama hani biraz daha uygun olsaymış ya sonuçta 2 seans gerçi makineleri alırken kim bilir kaç para verildi eğitimi alınırken falan
Benimki de alıştı iyice bir gün başına geçmediğim an laptobun başına ( cepten de girdiğimi biliyor tabi de laptobdan daha rahat diye hep söyleniyorum vermediklerinde) adamcağız hemen diyor Kız KKya bakmayacakmısın diye
Biz Ayşeyle zaten diyetisyen bahanesiyle her hafta görüşüyoruz ama normalde de kızlarla görüşeceğim diye genel bir şey söylediğimde Ayşe arkadaşını da çağırdın mı diyorSağ olsun kaç senedir bana can yoldaşı oldu tabiki ailemden bile daha yakın görüyorum artık
Günaydın Ferahcığım
Hadi inşallah hep daha aşağıları görürsündarısı benimde başıma
Sanada geçmiş olsun canımcımGunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?