Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Banum su an calisiyo kombiniz dimi ama bu sogukta allah evsizlere yardim etsin

Banum su an calisiyo kombiniz dimi ama bu sogukta allah evsizlere yardim etsin

Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazan adaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok

Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Gecmis olsun kizlar ya eskiden regli gunlerimiz ayni olurdu sim di de hastaliklarimiz ayni zaman bende bademcik yok ama bagazimdaki lenfler sismis durumda antibiyotiksiz olmaz ama antibiyotik yasak nasil gececekse
Ustune gece kucuk oglanda hastalandi

Gecmis olsun kizlar ya eskiden regli gunlerimiz ayni olurdu sim di de hastaliklarimiz ayni zaman bende bademcik yok ama bagazimdaki lenfler sismis durumda antibiyotiksiz olmaz ama antibiyotik yasak nasil gececekse
Ustune gece kucuk oglanda hastalandi
Sizinde bitmedi bi hastalıklar koşuşturmalar kaptanım Allah kolaylık versin,çok geçmiş olsun sana ve kuzuna

hoşbuldum,inşallah hepimiz incecik olucaz
Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Günaydın canım,
Çok geçmiş olsun. 1 tatlı kaşığı bal ile 1 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp ye, boğaz ağrısı ve öksürüğe çok iyi geliyor.
Süte nişasta ekleyip , ılıkken iç. İnşallah kısa sürede iyileşirsin.

Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazan adaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine umarım bir an önce toparlarsın.
Gunaydinnn
Geçmiş olsun canım.
Günaydın, günaydın, günaydın
79,4 ile açılışı yapayım dukan kankileri
Vay Ortime bak şaha kalkmış benim sabah -400 dü sadece :)

Canım Dukan birasını denedin mi? Bana çok fayda etti. Sevdim keratayı.
İnşallah en kısa sürede kurtulursun şu ödemden. Bende de olduğundan seni çok iyi anlıyorum. İçimde bir balon varmış gibi hissediyorum bazen.

Günaydınlaaaaar :)

ben okurken yazıyosunuz daha sona ulaşamadım bi türlü ya, 5 mesaj yazılacak fazlası değil 5 mesaj (özleme selamlar )

süper miyim, öpücem

Ay sorma bende de bir heyecan var ki? Ilk defa Wendy nilsub la yarışacağım aynı listede

ayy evet, bende heyecanlandım

Çörke otu olmasın o

lydznp sana katılıyorum canım, psikolojikse de gerçekse de bunu kullan, kurtul, çok güzel yazmışsın bu arada çok teşekkürler az ucuz olaymış iyiymiş ama çikolataya tatlıya o kadar para da veriyorumdur kesin (ben değilse de kocam, olmadı onu yollayım )

O cumleyi ben degil kizlardan biri kurmustu kim oldugunu animsamiyorum ama beni de etkiledi hep aklimda

ben ben, nasıl unuttunuz, beni beni wendinizi

Biz en iyisi fethiyede falan bulusalim yazin gitmisken kamp yapariz gece oturup ates yakar sarkilar soyleriz

yaa hayali bile ne iyi geldi biliyo musun, gerçi ya çoşarız, ya kuşhan kampına döneriz

allahım aynen birebir doğru. nokta.

Bunu fırsata cevir ve psikolojik bile olsa devam et. Birde gerçekte kafanda bitirmek önemli.

sana katılıyorum şekerim

Saat geç olunca şuur bulanıklığı yaşadın galiba. Kebap değil brüksel lahanası. Ay belkide canin brüksel çekmiş olmasın. Dur ayol yeni geldin

ahahaha, deli ya, brüksel çekmemiştir, brüksel olsa duramazdı

senin sorunu medusa38 çözecek inanıyorum ben, baksana hangi sebzeleri yiyosun falan diye derine inmeye başladı bile. kendisi çözdü cidden bu işi.

Günaydın, günaydın, günaydın
79,4 ile açılışı yapayım dukan kankileri

wuhuu harikasın. maşallah

Günaydın kızçeler
Ayy hiç keyfim yok

hala toparlanmadın mı monişim, geçmiş olsun

Gunaydinnn

milyon tane kalp sana, hadi toparlan, güllacı dağıt konu komşuya.

Sanada geçmiş olsun canımcım
Enerji bulsam yollucam da

Dur ben bi silip süpüreyim takımı havalandırayım negatif enerjiler gidip pozitifler gelsin

Ohh miss oldu misss

valla iyi geldi yaa

Vucut bu yapmayacağım şey yok moni cim ama senden kurtulamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…