- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.181
Tebrikler canim guzel gidiyorGünaydın, günaydın, günaydın
79,4 ile açılışı yapayım dukan kankileri
Banum su an calisiyo kombiniz dimi ama bu sogukta allah evsizlere yardim etsinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de erkenden uyandım
Keyif kahvemide yapıp direk kendimi buraya attım
Bugün hesapta kombiciler gelecekti ya dün gece telefon açtılar eşime ulaşamadıkları için başka bir yere gitmişlerdi ya orası bitmemiş abi uygunsa çarşamba gelelim demişler hani orası da yarım kalmasın üstelik sizinkide yarım gün gelirsek yarım kalır hesabıbizimkide tabiki hemen kabul etti
Artık cidden kombi yapılacak demiyeceğimne zaman nasipse o zaman gelsinler ne diyeyim ben yapılsın diye yırtındıkça aksilik oluyor nasılsa
Ben çaylarla büyücü muhamelesi görüyorum birde diğerini yaparsam hepten sıyırdı derleryaparsamda onlara çaktırmadan yapmak lazım
Diğer konuda da işte biraz fala inanma falsızda kalma gibi bir şey aslındahani hem sakıncalı olduğunu biliyor insan hemde biraz psikolojik olarak rahatlatır düşüncesi olabilir Gerçi yaptırma şansım da yok bakma ben her şeye atlarım işe yararsa diye biliyorsun
Aynen canımherşeyin başı dua işte biraz evvel Ayşeye de dediğim gibi psikolojik
Harikasın AyşemKarşılığınıda eminim cumaya alacaksın
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın
Menüde çok güzel bence
Valla benimde çok ilgimi çekti özellikle sigara bırakma kısmı daha fazla ilgimi çekti ( gerçi yaptırmışken hepsini birden yaptırmak daha mantıklı hem diyet hem sigara)
Tamda ben onu merak ediyordum
Oy maşallah baya bir tuzluymuş üstelik makinede idrarla çalışırken
Şaka bir yana ama hani biraz daha uygun olsaymış ya sonuçta 2 seans gerçi makineleri alırken kim bilir kaç para verildi eğitimi alınırken falan
Benimki de alıştı iyice bir gün başına geçmediğim an laptobun başına ( cepten de girdiğimi biliyor tabi de laptobdan daha rahat diye hep söyleniyorum vermediklerinde) adamcağız hemen diyor Kız KKya bakmayacakmısın diye
Biz Ayşeyle zaten diyetisyen bahanesiyle her hafta görüşüyoruz ama normalde de kızlarla görüşeceğim diye genel bir şey söylediğimde Ayşe arkadaşını da çağırdın mı diyorSağ olsun kaç senedir bana can yoldaşı oldu tabiki ailemden bile daha yakın görüyorum artık
Günaydın Ferahcığım
Hadi inşallah hep daha aşağıları görürsündarısı benimde başıma
Banum su an calisiyo kombiniz dimi ama bu sogukta allah evsizlere yardim etsinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de erkenden uyandım
Keyif kahvemide yapıp direk kendimi buraya attım
Bugün hesapta kombiciler gelecekti ya dün gece telefon açtılar eşime ulaşamadıkları için başka bir yere gitmişlerdi ya orası bitmemiş abi uygunsa çarşamba gelelim demişler hani orası da yarım kalmasın üstelik sizinkide yarım gün gelirsek yarım kalır hesabıbizimkide tabiki hemen kabul etti
Artık cidden kombi yapılacak demiyeceğimne zaman nasipse o zaman gelsinler ne diyeyim ben yapılsın diye yırtındıkça aksilik oluyor nasılsa
Ben çaylarla büyücü muhamelesi görüyorum birde diğerini yaparsam hepten sıyırdı derleryaparsamda onlara çaktırmadan yapmak lazım
Diğer konuda da işte biraz fala inanma falsızda kalma gibi bir şey aslındahani hem sakıncalı olduğunu biliyor insan hemde biraz psikolojik olarak rahatlatır düşüncesi olabilir Gerçi yaptırma şansım da yok bakma ben her şeye atlarım işe yararsa diye biliyorsun
Aynen canımherşeyin başı dua işte biraz evvel Ayşeye de dediğim gibi psikolojik
Harikasın AyşemKarşılığınıda eminim cumaya alacaksın
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın
Menüde çok güzel bence
Valla benimde çok ilgimi çekti özellikle sigara bırakma kısmı daha fazla ilgimi çekti ( gerçi yaptırmışken hepsini birden yaptırmak daha mantıklı hem diyet hem sigara)
Tamda ben onu merak ediyordum
Oy maşallah baya bir tuzluymuş üstelik makinede idrarla çalışırken
Şaka bir yana ama hani biraz daha uygun olsaymış ya sonuçta 2 seans gerçi makineleri alırken kim bilir kaç para verildi eğitimi alınırken falan
Benimki de alıştı iyice bir gün başına geçmediğim an laptobun başına ( cepten de girdiğimi biliyor tabi de laptobdan daha rahat diye hep söyleniyorum vermediklerinde) adamcağız hemen diyor Kız KKya bakmayacakmısın diye
Biz Ayşeyle zaten diyetisyen bahanesiyle her hafta görüşüyoruz ama normalde de kızlarla görüşeceğim diye genel bir şey söylediğimde Ayşe arkadaşını da çağırdın mı diyorSağ olsun kaç senedir bana can yoldaşı oldu tabiki ailemden bile daha yakın görüyorum artık
Günaydın Ferahcığım
Hadi inşallah hep daha aşağıları görürsündarısı benimde başıma
Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazanadaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok
Gecmis olsun kizlar ya eskiden regli gunlerimiz ayni olurdu sim di de hastaliklarimiz ayni zaman bende bademcik yok ama bagazimdaki lenfler sismis durumda antibiyotiksiz olmaz ama antibiyotik yasak nasil gececekseGunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Denizcim kac hafta kalacaksin kani bugun verecektin dimi haberdar etMemleket hasreti diyorsun yani :) şimdilik hiç özlemedim de burada da hava bozdu ya sinir oldum
Sizinde bitmedi bi hastalıklar koşuşturmalar kaptanım Allah kolaylık versin,çok geçmiş olsun sana ve kuzunaGecmis olsun kizlar ya eskiden regli gunlerimiz ayni olurdu sim di de hastaliklarimiz ayni zaman bende bademcik yok ama bagazimdaki lenfler sismis durumda antibiyotiksiz olmaz ama antibiyotik yasak nasil gececekse
Ustune gece kucuk oglanda hastalandi
hoşbuldum,inşallah hepimiz incecik olucaz
Günaydın canım,Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine umarım bir an önce toparlarsın.Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazanadaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok
Geçmiş olsun canım.Gunaydinnn
Vay Ortime bak şaha kalkmış benim sabah -400 dü sadece :)Günaydın, günaydın, günaydın
Canım Dukan birasını denedin mi? Bana çok fayda etti. Sevdim keratayı.Aysecigim diyetisyenim 15 gün de 1 p.tesi canım. Normalde ben ne istersem onu yazıp eksiklikleri tamamlıyor ve dengeliyor. Sebze, et yada k.baklagilin seçimin ben yapıyorum. Sadece 1 kere 1 ödem atıcı vermişti. Onda sebzeyi kendi belirlemişti. 2 günde 2.5kg ödem gitmişti ama ardından yine hoooppp geri geldi. Maalesef bu ödem konusu benim derin yaram. 4ayda 5kg verdim 500gr kas 4.5kg yağ. Ödem aynen duruyordu
Salatalık bu az olsa ne olur fazla olsa ne oluyor.. Afiyet olsun canım.Eki Görüntüle 2099071 Salatalık fazla mı oldu acaba?
Super misinnnn
Ay sorma bende de bir heyecan var ki? Ilk defa Wendy nilsub la yarışacağım aynı listede
Çörke otu olmasın o
Arkadaşlaaaarrr....wendy @prensesss016 medusa38 @gben @morordek fancynancy @bluedolphin lydznp ve daha etiketleyemeklerim..... Bugün biyorezonansa gittim. Gelin size neler olduğunu anlatayım.
Seanstan önce neler yapılacağıyla ilgili genel bilgi verildi. İlk iş olarak idrarımı aldılar. Bence işin en ilginç kısmı buydu. Bir bardak, bir damlalık, birde küçük parfüm şişesi gibi kapaklı bir şişe veriyorlar. Öncelikle idrarını bardağa yapıp (bu kadar detaylı anlattığım için özür ama çok ilginç geldi onun için paylaşıyorum.) damlalıkla o minik şişeyi idrar dolduruyorsun. Kapağını kapatıp veriyorsun ve seni bir odaya alıyorlar. O parfüm şişesi gibi duran idrarı makineye koyuyorlar şişesiyle beraber ağzı kapalı şekilde. Verilen dalgaların kişiyle etkileşime girmesi için idrarının oraya konması önemliymiş. Makinenin diğer kısmına da nelerden, yani hangi gıdalardan arınmak istiyorsan onları içeren yine parfüm şilesi gibi minik minik şişeleri koymuşlardı topluca. Benim için koyduklarında inek sütü, şeker, makarna, pilav, abur cuburlar...vs gibi maddeler vardı ama bu işi alerji tedavisinde de kullandıkları için polen fln da koyabiliyorlar kişinin durumuna göre. Hatta özellikle de sigara bırakmak için sıkça kullanılan bir yöntem.
Elime makineye bağlı olan 2 adet metal çubuk verip alnıma bant gibi birşey taktılar. O bant dalgaları yayıyor yani beyine sinyal yolluyor. Bu maddeleri ters frekans olarak yükleyip bir daha asla canının istememesini sağlıyorlarmış. Gördüğünde, koku duyduğunda veya bir pastanenin önünden geçtiğinde artık canın aslaaa böyle şeyler istemiyormuş! Ay hadi inşallaaahhhh!
Bugün bitki çayları içmemi, sıcak duş alarak gözenekleri açıp toksinleri vücuttan atmamı istediler. Uyku hali, içsel titreme olabilirdedi ki şu an dayak yemiş gibiyim. Yatsam kalkamam, inanılmaz halsizim. Tabii seanstan çıktıktan sonra hem sıcak duş hem lavanta-hibisküs çayı içtim. Ve bol su tabii... Yarın da bu tempoda olacağım muhtemelen.
Cumartesi de 2. Seansı yapacaklar. Zaten 2 seansta bitiyor.
Birley dikkatimi çekti. Bugün sadece sabah geç kahvaltı yapmıştım ve seans 2 de başladı eve geldiğimde saat 4’tü. Yemek hazırlamak zorundaydım bu yüzden uzun süre aç kaldkm. Dolanı açtım dukan da yapıyorum ya hani... O an bir parça peynir yiyeyim bari akşam yemeğine kadar idare edeyim dedim. Peynir kabını açtım midem bulandı sanki!yemedim geri koydum. Artık psikolojik mi nilmiyorum. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz... Ama bu iş tutarsa yaşadık kızlar!
O cumleyi ben degil kizlardan biri kurmustu kim oldugunu animsamiyorum ama beni de etkiledi hep aklimda
Biz en iyisi fethiyede falan bulusalim yazin gitmisken kamp yapariz gece oturup ates yakar sarkilar soyleriz
Bozim takimin diger yarisida A belki herkese uymaz ama tutan yonude cok
Benim bildiklerim
Domates ve kirmizi et pek yaramaz
Mideleri cok hassas zor sindiriyor o yuzden aksam gec yememeli
Aksamlari sebze agirlikli beslenirse daha iyi gibi kitabinda daha fazlasida vardir tabi
Bunu fırsata cevir ve psikolojik bile olsa devam et. Birde gerçekte kafanda bitirmek önemli.
Saat geç olunca şuur bulanıklığı yaşadın galiba. Kebap değil brüksel lahanası. Ay belkide canin brüksel çekmiş olmasın. Dur ayol yeni geldin
Günaydın herkese.
Sabah sabah şişimşişim falan diyorum ya bu sabah tartıldım 79o zaman dün 8omiydim ben
Bu nasıl bir ödem laneti bende
Çok sıkıldım ben. H.sonu yada normalde de çok kaçamak yapan biri değilim biliyorsunuz. Şu pirinç pilavını farkettigimden beri içinde pirinç olan hiçbirşeyi ağzıma da sürmüyorum. Ama bu ödem beni bırakmıyor. Gerçekten med cezir yaşıyoruz kendisiyle
Günaydın, günaydın, günaydın
Günaydın kızçeler
Ayy hiç keyfim yok
Gunaydinnn
Sanada geçmiş olsun canımcım
Enerji bulsam yollucam da
Dur ben bi silip süpüreyim takımı havalandırayım negatif enerjiler gidip pozitifler gelsin
Ohh miss oldu misss
Vucut bu yapmayacağım şey yok moni cim ama senden kurtulamaz :)Hadi bakalım güzel sonuçlar alacaksınız dukancılar
Mertime de geçmiş olsun
Banuşun ödem çayını mutlaka yap inş iyi gelecek
Aminn
Tamam
Çok teşekkür ederim canımcım,kırgınlık başladı inş daha iyi olucam
Aleyküm selam banum
Kız bahtsız bedevinin bi üst leveli ne acaba seni o na terfi ettim
Senin maceralarınla 3 sezon dizi çıkar
Beslenmem iyide hastalık çıktı başıma ,şu 79 u görmeyeyim diye başıma bi haller geliyo
Canım benim duygular ,kalpler karşılıklısende benim kaderdaşım .kızkardeşim oldun iyiki varsın
İyiki varsınız
Afiyet olsun canim krepler cok guzel gorunuyor. Tarifini yazar mısın?Eki Görüntüle 2099071 Salatalık fazla mı oldu acaba?
Süpersin canım.. TebriklerGünaydın kızlar..
Dün 79.2 olan tartım bugünnn 78.1 ....
Eki Görüntüle 2099074
Eki Görüntüle 2099071 Salatalık fazla mı oldu acaba?
Günaydın kızlar..
Dün 79.2 olan tartım bugünnn 78.1 ....
Eki Görüntüle 2099074
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?