- 23 Ağustos 2012
- 14.768
- 39.054
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.201
Kızlar
Biliyorsunuz kronik saç dökülmem var :) diyete bağlı olabilir diye ekstra tahliller de ekledi doktor. Umarım bu sorun çözülür ya kel kalmak istemiyorum :)
Sanırım benden kan istendi daha vermedim bilmiyorum ama saçtan bakmazlarsa isteyeyim canım teşekkür ederim.allah korusun denizcim, mutlaka saç'tan çinko tahlili yaptır, kandan net sonuç çıkmıyor.
Beni de yaa 69u gordum neden anlamadim hicbeni tartı sabah sabah güldürmedi, ama reglden dolayı olabilir gibi geldi, olmadı cumaya kadar gitmesin ödemim
Listeye cuma günkü kilolar ile girmiyor musunuz kuzum neden cumaya kadar gitmesin dedin ki?beni tartı sabah sabah güldürmedi, ama reglden dolayı olabilir gibi geldi, olmadı cumaya kadar gitmesin ödemim
Gördüm de meyve yemedim diye kafasını duvara vuran bir seni gördüm :)))Beni de yaa 69u gordum neden anlamadim hicHalbuki medusayi dinleyip meyve yemedim gece keske yeseymisim
Ben sorana kadar sen sordunListeye cuma günkü kilolar ile girmiyor musunuz kuzum neden cumaya kadar gitmesin dedin ki?
o zaman bir sebebim olurdu meyve yedim ya ondan derdim, simdi sebebini bilmiyorumGördüm de meyve yemedim diye kafasını duvara vuran bir seni gördüm :)))
Beni de yaa 69u gordum neden anlamadim hicHalbuki medusayi dinleyip meyve yemedim gece keske yeseymisim
Listeye cuma günkü kilolar ile girmiyor musunuz kuzum neden cumaya kadar gitmesin dedin ki?
Evet aslında haklısın ne gidecekse listeye girince gitsin bence deahaha, deli yesen 7'leri görecektin belki
kuzum 60,5 ile izne ayrıldığımdan ne olursa olsun eksi yüzdeyle giricem. ondan verdiğimin bi anlamı yok. şu an listede değilim.
İnşallahhh canım, ikimiz için deGünaydın Ferahcığım
Hadi inşallah hep daha aşağıları görürsündarısı benimde başıma
Aynı benGünaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazanadaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok
Nazarlara geldik takımca yaaa, geçmiş olsun canımGunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Kesinlikleeeee, artık ne çıkarsa bahtınaTamam canım yazarım. Çok da merak ediyorum bu kadar kilo verdim ne oldu diye :))
Senin ödem tam incelemelik idealist doktor aranıyor :)
Geçmiş olsun canım. Anladım ki annelik plansız hayatı gelişine yaşamak demek
Çok sağol tatlım, teşekkür ederimHadi bakalım güzel sonuçlar alacaksınız dukancılar
Mertime de geçmiş olsun
Boşuna demiyorlar her gün tartılmayın diye.. Kim bilir ne oldu şimdi düşün dur :) yarın farklı görebilirsin benceo zaman bir sebebim olurdu meyve yedim ya ondan derdim, simdi sebebini bilmiyorum
Gece Zeynep'le boğuştum hatta sabah telefonun alarmı çalıyor ve ben rüyamda ciddi ciddi Zeynep'le boğuşuyordum. Bu çocuk bende yan etki yapıyorNe olacak senin bu ödem şekerim, hayır tuz falan da yemiyorsundur.Br şey dokunuyor o zaman sana.
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazanadaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok
5.takımı komple yok etme kararı aldı bu mikroplar anlaşıldıGunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Bulursan hemen telefonumu ver bana ulaşsın idealist dr.Tamam canım yazarım. Çok da merak ediyorum bu kadar kilo verdim ne oldu diye :))
Senin ödem tam incelemelik idealist doktor aranıyor :)
Geçmiş olsun canım. Anladım ki annelik plansız hayatı gelişine yaşamak demek
Ödem çayını deneyeceğim canımHadi bakalım güzel sonuçlar alacaksınız dukancılar
Mertime de geçmiş olsun
Banuşun ödem çayını mutlaka yap inş iyi gelecek
Aminn
Tamam
Çok teşekkür ederim canımcım,kırgınlık başladı inş daha iyi olucam
Aleyküm selam banum
Kız bahtsız bedevinin bi üst leveli ne acaba seni o na terfi ettim
Senin maceralarınla 3 sezon dizi çıkar
Beslenmem iyide hastalık çıktı başıma ,şu 79 u görmeyeyim diye başıma bi haller geliyo
Canım benim duygular ,kalpler karşılıklısende benim kaderdaşım .kızkardeşim oldun iyiki varsın
İyiki varsınız
Geçmiş olsun. Kimsenin hatırı kalmasın diye herkesi yokluyor bu hastalıkGecmis olsun kizlar ya eskiden regli gunlerimiz ayni olurdu sim di de hastaliklarimiz ayni zaman bende bademcik yok ama bagazimdaki lenfler sismis durumda antibiyotiksiz olmaz ama antibiyotik yasak nasil gececekse
Ustune gece kucuk oglanda hastalandi
eksi yuzde miahaha, deli yesen 7'leri görecektin belki
kuzum 60,5 ile izne ayrıldığımdan ne olursa olsun eksi yüzdeyle giricem. ondan verdiğimin bi anlamı yok. şu an listede değilim.
gben cevap sana da geçerli o zaman.
Dukanın ilk gün sürprizi, sonraki günler daha ve daha da az verecekmişim. Öyle yazıyordu nette canım.Geçmiş olsun canım dikkat et kendine umarım bir an önce toparlarsın.
Geçmiş olsun canım.
Vay Ortime bak şaha kalkmış benim sabah -400 dü sadece :)
Gece Zeynep'le boğuştum hatta sabah telefonun alarmı çalıyor ve ben rüyamda ciddi ciddi Zeynep'le boğuşuyordum. Bu çocuk bende yan etki yapıyor
eksi yuzde mi
Kaptanim almasak mi listeye eksi yuzde diyor
Günaydın kızlar..
Dün 79.2 olan tartım bugünnn 78.1 ....
Eki Görüntüle 2099074
Benimde tek umudumGünaydınlaaaaar :)
ben okurken yazıyosunuz daha sona ulaşamadım bi türlü ya, 5 mesaj yazılacak fazlası değil 5 mesaj (özleme selamlar)
süper miyim, öpücem
ayy evet, bende heyecanlandım
lydznp sana katılıyorum canım, psikolojikse de gerçekse de bunu kullan, kurtul, çok güzel yazmışsın bu arada çok teşekkürler az ucuz olaymış iyiymiş ama çikolataya tatlıya o kadar para da veriyorumdur kesin (ben değilse de kocam, olmadı onu yollayım )
ben ben, nasıl unuttunuz, beni beni wendinizi
yaa hayali bile ne iyi geldi biliyo musun, gerçi ya çoşarız, ya kuşhan kampına döneriz
allahım aynen birebir doğru. nokta.
sana katılıyorum şekerim
ahahaha, deli ya, brüksel çekmemiştir, brüksel olsa duramazdı
senin sorunumedusa38 çözecek inanıyorum ben, baksana hangi sebzeleri yiyosun falan diye derine inmeye başladı bile. kendisi çözdü cidden bu işi.
wuhuu harikasın. maşallah
hala toparlanmadın mı monişim, geçmiş olsun
milyon tane kalp sana, hadi toparlan, güllacı dağıt konu komşuya.
valla iyi geldi yaa
Orticim tarife akşam netten baktım ben de. Krebi yapmadan önce yulaf kepeğini 3-4 saat önceden sütle ıslatın yazıyordu ben geceden sütle karıştırıp dolaba koydum.Afiyet olsun canim krepler cok guzel gorunuyor. Tarifini yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?