Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar
Biliyorsunuz kronik saç dökülmem var :) diyete bağlı olabilir diye ekstra tahliller de ekledi doktor. Umarım bu sorun çözülür ya kel kalmak istemiyorum :)

allah korusun denizcim, mutlaka saç'tan çinko tahlili yaptır, kandan net sonuç çıkmıyor.

Beni de yaa 69u gordum neden anlamadim hic Halbuki medusayi dinleyip meyve yemedim gece keske yeseymisim

ahaha, deli yesen 7'leri görecektin belki

Listeye cuma günkü kilolar ile girmiyor musunuz kuzum neden cumaya kadar gitmesin dedin ki?

kuzum 60,5 ile izne ayrıldığımdan ne olursa olsun eksi yüzdeyle giricem. ondan verdiğimin bi anlamı yok. şu an listede değilim.

gben cevap sana da geçerli o zaman.

Günaydın Ferahcığım
Hadi inşallah hep daha aşağıları görürsün darısı benimde başıma
İnşallahhh canım, ikimiz için de

Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazan adaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok
Aynı ben

Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Nazarlara geldik takımca yaaa, geçmiş olsun canım

Kesinlikleeeee, artık ne çıkarsa bahtına

Hadi bakalım güzel sonuçlar alacaksınız dukancılar
Mertime de geçmiş olsun
Çok sağol tatlım, teşekkür ederim

Ne olacak senin bu ödem şekerim, hayır tuz falan da yemiyorsundur.Br şey dokunuyor o zaman sana.
Gece Zeynep'le boğuştum hatta sabah telefonun alarmı çalıyor ve ben rüyamda ciddi ciddi Zeynep'le boğuşuyordum. Bu çocuk bende yan etki yapıyor
Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazan adaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok
Çok geçmiş olsun canım.
Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
5.takımı komple yok etme kararı aldı bu mikroplar anlaşıldı
Sana da geçmiş olsun canım
Bulursan hemen telefonumu ver bana ulaşsın idealist dr.
Ödem çayını deneyeceğim canım

Gecmis olsun kizlar ya eskiden regli gunlerimiz ayni olurdu sim di de hastaliklarimiz ayni zaman bende bademcik yok ama bagazimdaki lenfler sismis durumda antibiyotiksiz olmaz ama antibiyotik yasak nasil gececekse
Ustune gece kucuk oglanda hastalandi
Geçmiş olsun. Kimsenin hatırı kalmasın diye herkesi yokluyor bu hastalık

Gece Zeynep'le boğuştum hatta sabah telefonun alarmı çalıyor ve ben rüyamda ciddi ciddi Zeynep'le boğuşuyordum. Bu çocuk bende yan etki yapıyor

şu an ilaç kullanıyo musun ayşem?
eksi yuzde mi
Kaptanim almasak mi listeye eksi yuzde diyor

küser giderim görürsün bak

ayrıca bu hafta derece falan yapacak olursanız girmeyiz zaten, hıhh küsücem şimdi

selam kızlar günaydın.
medusacım sabah gelirken işe geçmişi okudum. ve kuşhan ve dukan ekspres diyetini araştırdım hemen. ikiside bana çok uygun diyetler ve çok beğendim. hele dukan ekspres tam benlik. bu hafta geçti artık ama önümüzdeki hafta bende yapmaya çalışıcam dukan ekspresi. ayrıca dün okadar dikkat etmeme rağmen sabah leslie akşamda 1000 ip atlamam rağmen tartıda sadece -200 gr gördüm gerçekten motivem sıfır şuan durakamayamı girdim bilmiyorum her 58 olduğumda kalıyorum daha fazla geri gidemiyorum. bana verebileceğiniz herhangi bi tavsiye varmı? şok diyet falanmı yapsam vücudumu nasıl şaşırtsam kaldım resmen

Günaydın kızlar..

Dün 79.2 olan tartım bugünnn 78.1 ....
Eki Görüntüle 2099074

Benimde tek umudum medusa38 onun çözeceğine inanıyorum. Medusa ayşeciğim benim ilk başladığımda sabahtan akşama 1kilo civarında ödem atıyorumdum. bol su ve yeşil çay ile ama sabah sil baştan yeniden başlıyor. Dahiliye dr. venöz yetmezliktir diye bir ilaç verdi onu 3 ay kullandım ve bu günde attığım 1kg'lik ödemler azaldı. Venöz yetmezlik için kalp ve damar cerrahisine gittim. Ana venöz damarlarda genişleme tespit ettiler. normalde 3,5-4 cm olamsı gereken damarlar bende 1i 6,2 diperi 7,1cm olmuş. dr.u da sürekli ameliyattayken yakaladığım için bir türlü gidemedim sonuç göstermeye. O dr.da çözemezse sen de çözemezzen ben bırakacağım bu ödemi alsın gitsin beni

Afiyet olsun canim krepler cok guzel gorunuyor. Tarifini yazar mısın?
Orticim tarife akşam netten baktım ben de. Krebi yapmadan önce yulaf kepeğini 3-4 saat önceden sütle ıslatın yazıyordu ben geceden sütle karıştırıp dolaba koydum.

1 çay bardağı yağsız süte ( Bende yarım yağlı vardı onu kullandım) 2 yk yulaf kepeği koyup, şişmesini bekliyorsun. Sonra 1 yumurta ve 1 çimdik tuzu da ekleyip karıştırıyorsun. Tavayı kızdırıp minnacık zeytinyağı koyup havlu kağıtla tavaya dağıtıyorsun, zaten yağdan eser kalmıyor sonra krebi döküp hafif kısık ateşte pişiriyorsun bebeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…