Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu an ilaç kullanıyo musun ayşem?

küser giderim görürsün bak

ayrıca bu hafta derece falan yapacak olursanız girmeyiz zaten, hıhh küsücem şimdi
yok canım ilaç kullanmıyorum. Hastalık kendi kendine geçecek diye ümit ediyorum. bi de sadece burun spreyi kullanıyorum.

ben bu sabah aynısını sütsüz ve yağsız yaptım. güzel oldu

hoşbuldum,inşallah hepimiz incecik olucaz
Merhabalar moni
Ben Gülden. 42 yaşındayım. Diyete 110 kg ile 15 Mayıs 2017'de başladım. Şu an 92 kg oldum. İlk başlarda sadece diyetle başlamıştım, biraz kilo verince yürüyüş ve egzersize de başladım. İnsülin direnci geçmişim var. Haşimato hipotiroidim var. Levotiron 100 kullanıyorum. Yavaş da olsa kilo verebiliyorum çok şükür.
İnşallah hep birlikte kurtulacağız bu fazla kilolarımızdan canım. Tartıda bol eksiler görmeni diliyorum.
Ne mutlu sana, genç Babaanne olmuşsun. Aynı Anneannem gibi. O da ben doğduğumda 43 yaşındaymış. Beni arabayla gezdirirken onun çocuğu zannederlermiş beni.
Sevgilerimle.

Bu şekilde kıtlık moduna sokarsın vücudu ve en ufak kaçırman da kilo olarak sana geri döner. Bu nasıl bir menü? max. 500-550 kalori yapıyor. yoğurt ayran süt hepsini tam yağlı olarak kabul edince. tostu da en kalorilisinden hesapladım bir de
sonrada hiçbir şey yemedim kilo aldım dersin

Ben de 80 kg ile başladığım serüvenime zor da olsa devam etmeye çalışıyorum. 1.800 gr vermişim yaklaşık 10 günde ama diyetisyene gitmem gerekli mi diye düşünüyorum. Diyabet olduğu için bazen bazı şeyleri ayarlayamıyorum. Bir de bu hafta evde full yatılı misafirlerim var. Gelsin poğaçalar, börekler ama ben yer miyiiim yemeeeeem yürüyüş yapmak için fırsat bulamıyorum yaa günler biraz daha uzayınca başlarım artık
Dünkü menümü de paylaşayım
Sabah uyanır uyanmaz bir bardak sıcak limonlu su
2 tane zeytinyağında beklemiş incir
bir avuç goji berry
ara öğünde bir tatlı kaşığı çörekotu ve 2 fincan yeşil çay

öğlen
bir kase tarhana çorbası
bir porsiyon fırında mantarlı patates
yoğurt

akşama kadar ara öğün yapmadım

akşam
bir kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı bezelye (patatesli havuçlu)
2 yemek kaşığı pilav
bir kase salata

saat 10 gibi çayın yanında bir avuç çekirdek yedim

00.45 gibi uyudum.

Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazan adaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah cumaya kadar baya toparlamış olurusun Dilekte tam düzeldi derken dün yine sesi çatallaşmaya başlamış yine boğazlarım fena diyordu

Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim

Sanada çok çok geçmiş olsun canım

Ordinaryüs Professör ilan edeceğim kendimi o konuda yakında
Kız en sonunda ben yazacağım zaten hayatımı sonra al sana seri halde kitaplar eeee birileride eşşek değil ya dizisini yapar Hayri Pıtır 'dan ( Harry Pottera ben öyle diyorum )
ne eksiğim var bak karışımlarla büyü olaylarına da el attım nasılsa

Banum su an calisiyo kombiniz dimi ama bu sogukta allah evsizlere yardim etsin

Yok ben güzelim hiç çalışmıyor artık Önceden su da kaçırsa az da olsa çalışıyordu gerçi ben çalıştırmıyordum ama seçenek vardı artık oda yok
Dediğin gibi halmize yine çok şükür en azından kuru dört duvarımız var sokakta yaşayanların yanında benim aslında söylenmem bile yanlış Rabbim onların yardımcısı olsun benimki eninde sonunda yapılacak sonuçta

Sibel'in bols alata'sı mii? O da ne? Bu neyin sifresi
Ahahhaha kilolari dogurarak veriyormusuz biyorezonans sonunda kitle halinde

O da iyiymiş, önce çubukla test, sonra doğur
Tam soracaktim ki okurken gordum bi arastiralim ordegim daha once ben sigarayi birakmistim 4 sene sonra tekrar basladim
4 sene de baya uzun aslında kaptanım ne güzel bırakmışken neden başladın tekrar?
Ne testi yaptıracaksın canım?
Kan verme dedin de aklıma geldi yaaa, Kızılay hep mesaj atıyor ama bir türlü kan vermeye gidemedim. Emziriyorum vs diye. Bir ara kan bağışlayayım yaaa.
Ferahim senin demir falan düşüktü sanki onları yükselt de öyle kan ver canım kendi sağlığından olma :)
Diyetisyen rutin tahlilleri istedi canım epey kilo gitti bakalım durumlar nasıl diye. Ben de dönünce yaptıracaktım ama burada diyeti ona göre verir diye yarın kan vermeye karar verdim.
Tsh'a da bakılacak mı canım? Ne halde senin şu çılgın tsh merak ettim
Geçmiş olsun kuzuya kıyamam
Günaydın, günaydın, günaydın
79,4 ile açılışı yapayım dukan kankileri
Supersinnnnn
Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Sana da geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar..

Dün 79.2 olan tartım bugünnn 78.1 ....
Eki Görüntüle 2099074
Oh bir süper de burda
Dukan size çok iyi geldi :)

şu an ilaç kullanıyo musun ayşem?

küser giderim görürsün bak

ayrıca bu hafta derece falan yapacak olursanız girmeyiz zaten, hıhh küsücem şimdi

Sizsiz dereceye derece demem benn ortim kusme takiliyorum
Onemli olan takimca yarismak, belki de izinde uyesi olmayan tek takim oluruz hepimiz yarista oluruz fensi de girince oohhh sonra izne cikmak yasak
Bak bak motivesi sifirmis Haftasonu ye ic yat sonra neymis efendim sok diyet Musaade etmiyoruz sok diyetlere takimcanakk di mi kizlar?
Ortim sabret bu hafta veremezsen sonraki hafta illa verirsin sadece bi hafta imzamda rezil olmak var
Daha ne sok diyeti yapacaksin insan gibi birseyler yemezsen nasil vercen kilo
Canim hosgeldin bize kendini unutturdun sen
Misafir cok etkiliyor kendini tutabilmene cok sevindim Menunde kahvaltida birsey yok en onemli ogunmus kizlar oyle diyor aman ihmal etme
Hergun 5 mesaj zorunlulugumuz var cumalari tarti bildirme sorumlulugumuz var lutfen daha sik katilki seni listeye alabilelim. Motivasyonu anca boyle saglarsin

Yemekler nerde neden veremedigin bence bu listede gizli

Günaydın kızlar..

Dün 79.2 olan tartım bugünnn 78.1 ....
Eki Görüntüle 2099074
canım yaaa harikasın çok tebrik etti seni

beni tartı sabah sabah güldürmedi, ama reglden dolayı olabilir gibi geldi, olmadı cumaya kadar gitmesin ödemim
ah canım yaaa o tartı benide tam 4 gündür memnun etmiyor malesef ama cumaya inşallah sizleride listede görmek çok mutlu edicek bizi. yeni bi motivasyon oluşturucak bize

yok canım yaaa ben bu diyet işini beceremiyorum sporda çok istikrarlıyım ama böyle bana liste falan olucak öbür türlü ne nezaman ne ile yenir hiç beceremiyorum ya abartıyorum yada tamamen kesiyorum. bugün sabahta süper kahvaltı yaptım 500 ip atladım işe gelmeden ama öğlene sadece yoğurt ve hurmam var yanımda dışardanda yemek istemiyorum

Evet Demir tedavim bitsin de öyle yapayım ben o işi. Beni benden çok düşünen arkadaşım valla hiç aklıma dahi gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…