- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.221
yok canım ilaç kullanmıyorum. Hastalık kendi kendine geçecek diye ümit ediyorum. bi de sadece burun spreyi kullanıyorum.şu an ilaç kullanıyo musun ayşem?
küser giderim görürsün bak
ayrıca bu hafta derece falan yapacak olursanız girmeyiz zaten, hıhh küsücem şimdi
ben bu sabah aynısını sütsüz ve yağsız yaptım. güzel olduOrticim tarife akşam netten baktım ben de. Krebi yapmadan önce yulaf kepeğini 3-4 saat önceden sütle ıslatın yazıyordu ben geceden sütle karıştırıp dolaba koydum.
1 çay bardağı yağsız süte ( Bende yarım yağlı vardı onu kullandım) 2 yk yulaf kepeği koyup, şişmesini bekliyorsun. Sonra 1 yumurta ve 1 çimdik tuzu da ekleyip karıştırıyorsun. Tavayı kızdırıp minnacık zeytinyağı koyup havlu kağıtla tavaya dağıtıyorsun, zaten yağdan eser kalmıyorsonra krebi döküp hafif kısık ateşte pişiriyorsun bebeyim.
Merhabalarhoşbuldum,inşallah hepimiz incecik olucaz
Bu şekilde kıtlık moduna sokarsın vücudu ve en ufak kaçırman da kilo olarak sana geri döner. Bu nasıl bir menü? max. 500-550 kalori yapıyor. yoğurt ayran süt hepsini tam yağlı olarak kabul edince. tostu da en kalorilisinden hesapladım bir dedünkü menümüde paylaşayım
sabah 30 dk leslie
kahvaltı 1 bardak süt
ara bitki çayı
ara yeşil çay
öğle tost+ ayran
ara yeşil çay
akşam pul biberli naneli yoğurt
1 hurma
3,5 litre su
1000 adet ip atladım.
Günaydın canım arkadaşım,
Nasılsın, iyi misin?
Sevgiler.
Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazanadaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok
Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Aleyküm selam banum
Kız bahtsız bedevinin bi üst leveli ne acaba seni o na terfi ettim
Senin maceralarınla 3 sezon dizi çıkar
Beslenmem iyide hastalık çıktı başıma ,şu 79 u görmeyeyim diye başıma bi haller geliyo
Canım benim duygular ,kalpler karşılıklısende benim kaderdaşım .kızkardeşim oldun iyiki varsın
İyiki varsınız
Banum su an calisiyo kombiniz dimi ama bu sogukta allah evsizlere yardim etsin
Sibel'in bols alata'sı mii? O da ne? Bu neyin sifresi
Ahahhaha kilolari dogurarak veriyormusuz biyorezonans sonunda kitle halinde
4 sene de baya uzun aslında kaptanım ne güzel bırakmışken neden başladın tekrar?Tam soracaktim ki okurken gordum bi arastiralim ordegim daha once ben sigarayi birakmistim 4 sene sonra tekrar basladim
Ferahim senin demir falan düşüktü sanki onları yükselt de öyle kan ver canım kendi sağlığından olma :)Ne testi yaptıracaksın canım?
Kan verme dedin de aklıma geldi yaaa, Kızılay hep mesaj atıyor ama bir türlü kan vermeye gidemedim. Emziriyorum vs diye. Bir ara kan bağışlayayım yaaa.
Tsh'a da bakılacak mı canım? Ne halde senin şu çılgın tsh merak ettimDiyetisyen rutin tahlilleri istedi canım epey kilo gitti bakalım durumlar nasıl diye. Ben de dönünce yaptıracaktım ama burada diyeti ona göre verir diye yarın kan vermeye karar verdim.
Geçmiş olsun kuzuya kıyamamHerkesler uyumuşşşşbende 30 dk eliptiğimi bitirdim, dişlerimi fırçaladım, kuruldum yatağa, size son kez bakıp uyuyacaktım ki; oneeooooooo Mertoş uyandı. Sürprriiizzzzz. Burnu kanamış o yüzden bağıra çağıra ağlayarak kalktı, ödü kopuyor burnu kanayınca. durdurdum, uyuttum tekrar ve şimdi bende yatıyorum ya da yatmayı umuyorum başka aksilik çıkmazsa.
İyi geceleeerrr kuzular. Dukan ekspress yolcuları sabaha güzel tartı rakamlarıyla başlayalımmmm inşallah.
SupersinnnnnGünaydın, günaydın, günaydın
79,4 ile açılışı yapayım dukan kankileri
Sana da geçmiş olsun canımGunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Oh bir süper de burdaGünaydın kızlar..
Dün 79.2 olan tartım bugünnn 78.1 ....
Eki Görüntüle 2099074
şu an ilaç kullanıyo musun ayşem?
küser giderim görürsün bak
ayrıca bu hafta derece falan yapacak olursanız girmeyiz zaten, hıhh küsücem şimdi
Bak bak motivesi sifirmisselam kızlar günaydın.
medusacım sabah gelirken işe geçmişi okudum. ve kuşhan ve dukan ekspres diyetini araştırdım hemen. ikiside bana çok uygun diyetler ve çok beğendim.hele dukan ekspres tam benlik. bu hafta geçti artık ama önümüzdeki hafta bende yapmaya çalışıcam dukan ekspresi. ayrıca dün okadar dikkat etmeme rağmen sabah leslie akşamda 1000 ip atlamam rağmen tartıda sadece -200 gr gördüm gerçekten motivem sıfır şuan durakamayamı girdim bilmiyorum her 58 olduğumda kalıyorum daha fazla geri gidemiyorum. bana verebileceğiniz herhangi bi tavsiye varmı? şok diyet falanmı yapsam vücudumu nasıl şaşırtsam kaldım resmen
Daha ne sok diyeti yapacaksindünkü menümüde paylaşayım
sabah 30 dk leslie
kahvaltı 1 bardak süt
ara bitki çayı
ara yeşil çay
öğle tost+ ayran
ara yeşil çay
1 hurma
3,5 litre su
1000 adet ip atladım.
Canim hosgeldin bize kendini unutturdun senBen de 80 kg ile başladığım serüvenime zor da olsa devam etmeye çalışıyorum. 1.800 gr vermişim yaklaşık 10 günde ama diyetisyene gitmem gerekli mi diye düşünüyorum. Diyabet olduğu için bazen bazı şeyleri ayarlayamıyorum. Bir de bu hafta evde full yatılı misafirlerim var. Gelsin poğaçalar, börekler ama ben yer miyiiim yemeeeeemyürüyüş yapmak için fırsat bulamıyorum yaa günler biraz daha uzayınca başlarım artık
Dünkü menümü de paylaşayım
Sabah uyanır uyanmaz bir bardak sıcak limonlu su
2 tane zeytinyağında beklemiş incir
bir avuç goji berry
ara öğünde bir tatlı kaşığı çörekotu ve 2 fincan yeşil çay
öğlen
bir kase tarhana çorbası
bir porsiyon fırında mantarlı patates
yoğurt
akşama kadar ara öğün yapmadım
akşam
bir kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı bezelye (patatesli havuçlu)
2 yemek kaşığı pilav
bir kase salata
saat 10 gibi çayın yanında bir avuç çekirdek yedim
00.45 gibi uyudum.
Biz top model olmadan bi buluştuk
Hiç bitmesin istediğim günlerden biriydi
Bir beyin yangını daha yaşandı ve bitti. Yangın kontrol altına alındı. Tehlike yok
Güzel fikir
o zaman bir sebebim olurdu meyve yedim ya ondan derdim, simdi sebebini bilmiyorum
Su mu koydun?ben bu sabah aynısını sütsüz ve yağsız yaptım. güzel oldu
Yemekler nerde neden veremedigin bence bu listede gizlidünkü menümüde paylaşayım
sabah 30 dk leslie
kahvaltı 1 bardak süt
ara bitki çayı
ara yeşil çay
öğle tost+ ayran
ara yeşil çay
1 hurma
3,5 litre su
1000 adet ip atladım.
canım yaaa harikasınGünaydın kızlar..
Dün 79.2 olan tartım bugünnn 78.1 ....
Eki Görüntüle 2099074
ah canım yaaa o tartı benide tam 4 gündür memnun etmiyor malesefbeni tartı sabah sabah güldürmedi, ama reglden dolayı olabilir gibi geldi, olmadı cumaya kadar gitmesin ödemim
yok canım yaaa ben bu diyet işini beceremiyorum sporda çok istikrarlıyım ama böyle bana liste falan olucak öbür türlü ne nezaman ne ile yenir hiç beceremiyorum ya abartıyorum yada tamamen kesiyorum. bugün sabahta süper kahvaltı yaptım 500 ip atladım işe gelmeden ama öğlene sadece yoğurt ve hurmam var yanımda dışardanda yemek istemiyorumBu şekilde kıtlık moduna sokarsın vücudu ve en ufak kaçırman da kilo olarak sana geri döner. Bu nasıl bir menü? max. 500-550 kalori yapıyor. yoğurt ayran süt hepsini tam yağlı olarak kabul edince. tostu da en kalorilisinden hesapladım bir de
sonrada hiçbir şey yemedim kilo aldım dersin
Evet Demir tedavim bitsin de öyle yapayım ben o işi. Beni benden çok düşünen arkadaşım
O da iyiymiş, önce çubukla test, sonra doğur
4 sene de baya uzun aslında kaptanım ne güzel bırakmışken neden başladın tekrar?
Ferahim senin demir falan düşüktü sanki onları yükselt de öyle kan ver canım kendi sağlığından olma :)
Tsh'a da bakılacak mı canım? Ne halde senin şu çılgın tsh merak ettim
Geçmiş olsun kuzuya kıyamam
Supersinnnnn
Sana da geçmiş olsun canım
Oh bir süper de burda
Dukan size çok iyi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?