Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazan adaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok

Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim

Arkadaşlar geçmiş olsun hemen bol sıvı takviyeler, bitki çayları ve tabii en etkilisi tavuk suyu limonlu-karabiberli bir çorba. En hızlı toparlayani bu oluyor genelde. Kızım hasta olduğu zaman bibersiz versiyonuyla hemen toparlıyorum onu.

Salatalığın ödem attırıcı etkisi var ve diyetisyenim sınırsız yiyenilirsin diyordu bana.

haklısınız valla bu hafta bana ne derseniz çok haklısınız...hatta bana ceza bile verebilirsiniz yani kaldı şurda tatıya 2 gün tutuştum tabi şok diyet falan bencede yok öyle

Kızlar
22 kilo verince şu testleri bir tekrarlayalım dedi diyetisyen, 5,6 olan insülin direnci düşmüş 2,3 e.. ( glukoz açlığım sınırda ama onu çözemedim soracağım ) 2,5 altı istenir genelde bitmiş bile diyebiliriz. 200 üstü olan total kolestrol düşmüş 170 e böylece normal değerlere gelmiş. Demir hafif düşük onun haricinde herşey gayet iyi görünüyor. Tahliller çıkmaya devam ediyor bakalım diğerleri nasıl gelecek

Herkese günaydın demek için foruma giriyorum, ben mesajları okuyana kadar öğle oluyor.
Tünaydın diyeyim şimdiden bari.

Kızlaaarrr.... Dünki rezonans seansımdan sonra üstünden tır geçmiş gibiyim. Gece ölü gibi uyumuşum. İnanılmaz derin ki kızım doğduğundan beri ben böyle hiç uyumadım. Kızım sabah erken uyanınca yanıma geldi beni uyandırmak için amaaa yataktan kazınarak kalktım resmen ve şu anda da gözlerim kapanıyor. İlk 2 gün halsizlik olması normalmiş. Bu arada bana bir kağıt verdiler okumam için ve nir de anket. 2. Seansta ruhsal rahatlama için “bach çiçekleri terapisi” yapıyorlarmış. 1930’larda bulunan bir yöntemmiş. 38 çiçeğin özü kullanılıyormuş sanırım bir sprey ama nasıl kullanıldığını, nasıl uygulandığını orada göreceğim. Ankette çiçeklerin etkilerine göre soruları gruplandırmışlar. Cevaplarına göre ihtiyaçlarını belirleyip mesela; “korku, öfke, panikatak, yeme bozukluğu, duygusal gel gitler... vs” gibi problemlerini belirleyip her birine etki edecek çiçeklerden bir buket terapi hazırlıyorlarmış.

Bu arada sizinle rezonans terapisi sonrası yapılacakların yazıldığı dosyayı da paylaşayım.

Bu arada sabah ki tartım 66.7 medusa38 ‘cım bana ne kadar uğurlu geldin sen yaaa :)))) Gerçekten uğuruna inanıyorum şu an! :)))

Sabah kahvaltım; otlu omlet.

Şimdi anneanneme gideceğim. Bu halsizlikle nasıl olacak bilmiyorum ama önceden geleceğim diye söylemiştim şimdi gitmemek olmaz.

Akşam detaylıca yazarım yine ancak şu dosya yükleme işini çözseydik hepiniz yararlanırdınız. :)

Evet Demir tedavim bitsin de öyle yapayım ben o işi. Beni benden çok düşünen arkadaşım valla hiç aklıma dahi gelmemişti
Kendimden biliyorum tatlım, ben de kan vermek isterim aslında ama kronik kansızlık var neredeyse hiç yüksek çıkmıyor. Seninkilerin de düşük olduğu geldi aklıma, o yüzden uyarayım dedim
Bu da sağlıklı beslenmenin nasıl etki ettiğine kanıt olmuş olsun :)
Arkadaşlar neden dosya yükleyemiyorum acaba? Dosya boyutu büyük diyor. Siz küçültüp mü ekliyorsunux dosyaları?
Fotoğrafsa kenarlarından falan kırpıp öyle yüklemeye çalış canım
Süpersin, bu gidişle sen de 2 haftan dolunca hemen gireceksin listeye :)

Bende tam merak ediyordum yazmissin cok sevindim
Bu arada 0zlem ve fancynancy cnm sizleride unutmadim supersiniz masallah nazar degmesin

haklısınız canım yaaa şimdi listeye bakınca çok boş geldi tamam spor ve su iyi ama yemeksiz bi gün olmuş. bu arada bişey sorucam akşam spor yapmak ödem yaparmı? yani sabah yapmak dahamı iyi sizce
Herkesin bunyesi bu konuda farkli isliyo bir gun gunduz ertesi gun gece yap farki gor derim ona gore devam edersin
Listelerini duzenlemene de yardimci olurum

Canım hoşgeldin. Yoktun uzun zamandır. Diyabetsen bence hem endokrine hemde bir diyetisyene git bence. Birde menün sanki olmamış gibi. Hep aynı grup besinleri yemişsin. Tarhana çorbası kh, patates bezelye nişasta içerikli, pilav desen o da aynı.

Gecmis olsun kizlar ya eskiden regli gunlerimiz ayni olurdu sim di de hastaliklarimiz ayni zaman bende bademcik yok ama bagazimdaki lenfler sismis durumda antibiyotiksiz olmaz ama antibiyotik yasak nasil gececekse
Ustune gece kucuk oglanda hastalandi
Çok geçmiş olsun canım. Dilerim kısa sürede
Gecmis olsun kizlar ya eskiden regli gunlerimiz ayni olurdu sim di de hastaliklarimiz ayni zaman bende bademcik yok ama bagazimdaki lenfler sismis durumda antibiyotiksiz olmaz ama antibiyotik yasak nasil gececekse
Ustune gece kucuk oglanda hastalandi
İkinize de çok geçmiş olsun canım. Dilerim kısa sürede iyileşirsiniz.

Medusacım sabah ki tartım 66.7 çıktı. Sana mesaj yazmıştım yukarda. Sen bana gerçekten uğurlu geldin, uğuruna inanıyorum şu an! :)))

haklısınız valla bu hafta bana ne derseniz çok haklısınız...hatta bana ceza bile verebilirsiniz yani kaldı şurda tatıya 2 gün tutuştum tabi şok diyet falan bencede yok öyle
Sok diyetle 3 kg verir
4 kg alirsin saglikli ve dengeli beslenmelisin hic yemezsen boyle metobolizmani bozarsin cnm dogru gidalari dogru zamanda yemelisin deneyerek en guzel sekilde ogrenirsin

Arkadaşlar neden dosya yükleyemiyorum acaba? Dosya boyutu büyük diyor. Siz küçültüp mü ekliyorsunux dosyaları?

whatsapptan kendi kendine göndermek ya da ekran resmi almakta boyutu küçültüyor bilgin olsun.

tamam canım.

Katiliyorum sabahta kahvalti yok sadece meyve var onlarda kh oldugu icin herhalde sonrasinda cok ac hissetti ve diyabet olan birinin yememesi gereken herseyi listesinde toplamis ama zamanla ogrenir bence yiyecekleri kombinlemeyi

Medusacım sabah ki tartım 66.7 çıktı. Sana mesaj yazmıştım yukarda. Sen bana gerçekten uğurlu geldin, uğuruna inanıyorum şu an! :)))
Olabilir cnm birde bazi insanlar yaninda biri olmasini beraber yurumeyi daha cok sever o yuzden yasam koclugu meslek haline gelmedi mi ben fahri yasam koclugu yapiyorum size iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…