- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.241
Günaydın kızçeler
Üzerimden kamyon geçmiş gibi uyandım,tüm kemiklerim ağrıyo ,hiçbir yerim tutmuyo ,başım zaten kazanadaçayı bal falan takviye yapıyorum
Ayy hiç keyfim yok
Gunaydinnn
Bogazim sisti hic guzel uyanmadim. Bana guzel enerji gonderin hemen iyilesiveriyim
Eki Görüntüle 2099071 Salatalık fazla mı oldu acaba?
haklısınız canım yaaa şimdi listeye bakınca çok boş geldi tamam spor ve su iyi ama yemeksiz bi gün olmuş. bu arada bişey sorucam akşam spor yapmak ödem yaparmı? yani sabah yapmak dahamı iyi sizceYemekler nerde neden veremedigin bence bu listede gizli
haklısınız valla bu hafta bana ne derseniz çok haklısınız..
Sizsiz dereceye derece demem benn ortim kusme takiliyorum
Onemli olan takimca yarismak, belki de izinde uyesi olmayan tek takim oluruz hepimiz yarista oluruzfensi de girince oohhh sonra izne cikmak yasak
Bak bak motivesi sifirmisHaftasonu ye ic yat sonra neymis efendim sok diyet Musaade etmiyoruz sok diyetlere takimcanakk di mi kizlar?
Ortim sabret bu hafta veremezsen sonraki hafta illa verirsinsadece bi hafta imzamda rezil olmak var
Daha ne sok diyeti yapacaksininsan gibi birseyler yemezsen nasil vercen kilo
Canim hosgeldin bize kendini unutturdun sen
Misafir cok etkiliyor kendini tutabilmene cok sevindimMenunde kahvaltida birsey yok en onemli ogunmus kizlar oyle diyor aman ihmal etme
Hergun 5 mesaj zorunlulugumuz var cumalari tarti bildirme sorumlulugumuz var lutfen daha sik katilki seni listeye alabilelim. Motivasyonu anca boyle saglarsin
Kendimden biliyorum tatlım, ben de kan vermek isterim aslında ama kronik kansızlık var neredeyse hiç yüksek çıkmıyor. Seninkilerin de düşük olduğu geldi aklıma, o yüzden uyarayım dedimEvet Demir tedavim bitsin de öyle yapayım ben o işi. Beni benden çok düşünen arkadaşımvalla hiç aklıma dahi gelmemişti
Bu da sağlıklı beslenmenin nasıl etki ettiğine kanıt olmuş olsun :)Kızlar
22 kilo verince şu testleri bir tekrarlayalım dedi diyetisyen, 5,6 olan insülin direnci düşmüş 2,3 e.. ( glukoz açlığım sınırda ama onu çözemedim soracağım ) 2,5 altı istenir genelde bitmiş bile diyebiliriz. 200 üstü olan total kolestrol düşmüş 170 e böylece normal değerlere gelmiş. Demir hafif düşük onun haricinde herşey gayet iyi görünüyor. Tahliller çıkmaya devam ediyor bakalım diğerleri nasıl gelecek
Fotoğrafsa kenarlarından falan kırpıp öyle yüklemeye çalış canımArkadaşlar neden dosya yükleyemiyorum acaba? Dosya boyutu büyük diyor. Siz küçültüp mü ekliyorsunux dosyaları?
Süpersin, bu gidişle sen de 2 haftan dolunca hemen gireceksin listeye :)Bu arada sabah ki tartım 66.7medusa38 ‘cım bana ne kadar uğurlu geldin sen yaaa :)))) Gerçekten uğuruna inanıyorum şu an! :)))
Sabah kahvaltım; otlu omlet.
Şimdi anneanneme gideceğim. Bu halsizlikle nasıl olacak bilmiyorum ama önceden geleceğim diye söylemiştim şimdi gitmemek olmaz.
Akşam detaylıca yazarım yine ancak şu dosya yükleme işini çözseydik hepiniz yararlanırdınız. :)
Bende tam merak ediyordum yazmissin cok sevindimBu arada sabah ki tartım 66.7medusa38 ‘cım bana ne kadar uğurlu geldin sen yaaa :)))) Gerçekten uğuruna inanıyorum şu an! :)))
Sabah kahvaltım; otlu omlet.
Şimdi anneanneme gideceğim. Bu halsizlikle nasıl olacak bilmiyorum ama önceden geleceğim diye söylemiştim şimdi gitmemek olmaz.
Akşam detaylıca yazarım yine ancak şu dosya yükleme işini çözseydik hepiniz yararlanırdınız. :)
Hep beraber süper işler becerir oldunuzBende tam merak ediyordum yazmissin cok sevindim
Bu arada0zlem ve fancynancy cnm sizleride unutmadim supersiniz masallah nazar degmesin
Herkesin bunyesi bu konuda farkli isliyo bir gun gunduz ertesi gun gece yap farki gor derim ona gore devam edersinhaklısınız canım yaaa şimdi listeye bakınca çok boş geldi tamam spor ve su iyi ama yemeksiz bi gün olmuş. bu arada bişey sorucam akşam spor yapmak ödem yaparmı? yani sabah yapmak dahamı iyi sizce
Canım hoşgeldin. Yoktun uzun zamandır. Diyabetsen bence hem endokrine hemde bir diyetisyene git bence. Birde menün sanki olmamış gibi. Hep aynı grup besinleri yemişsin. Tarhana çorbası kh, patates bezelye nişasta içerikli, pilav desen o da aynı.Ben de 80 kg ile başladığım serüvenime zor da olsa devam etmeye çalışıyorum. 1.800 gr vermişim yaklaşık 10 günde ama diyetisyene gitmem gerekli mi diye düşünüyorum. Diyabet olduğu için bazen bazı şeyleri ayarlayamıyorum. Bir de bu hafta evde full yatılı misafirlerim var. Gelsin poğaçalar, börekler ama ben yer miyiiim yemeeeeemyürüyüş yapmak için fırsat bulamıyorum yaa günler biraz daha uzayınca başlarım artık
Dünkü menümü de paylaşayım
Sabah uyanır uyanmaz bir bardak sıcak limonlu su
2 tane zeytinyağında beklemiş incir
bir avuç goji berry
ara öğünde bir tatlı kaşığı çörekotu ve 2 fincan yeşil çay
öğlen
bir kase tarhana çorbası
bir porsiyon fırında mantarlı patates
yoğurt
akşama kadar ara öğün yapmadım
akşam
bir kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı bezelye (patatesli havuçlu)
2 yemek kaşığı pilav
bir kase salata
saat 10 gibi çayın yanında bir avuç çekirdek yedim
00.45 gibi uyudum.
Çok geçmiş olsun canım. Dilerim kısa süredeGecmis olsun kizlar ya eskiden regli gunlerimiz ayni olurdu sim di de hastaliklarimiz ayni zaman bende bademcik yok ama bagazimdaki lenfler sismis durumda antibiyotiksiz olmaz ama antibiyotik yasak nasil gececekse
Ustune gece kucuk oglanda hastalandi
İkinize de çok geçmiş olsun canım. Dilerim kısa sürede iyileşirsiniz.Gecmis olsun kizlar ya eskiden regli gunlerimiz ayni olurdu sim di de hastaliklarimiz ayni zaman bende bademcik yok ama bagazimdaki lenfler sismis durumda antibiyotiksiz olmaz ama antibiyotik yasak nasil gececekse
Ustune gece kucuk oglanda hastalandi
Sok diyetle 3 kg verirhaklısınız valla bu hafta bana ne derseniz çok haklısınız...hatta bana ceza bile verebilirsiniz yani kaldı şurda tatıya 2 gün tutuştum tabi şok diyet falan bencede yok öyle
Arkadaşlar neden dosya yükleyemiyorum acaba? Dosya boyutu büyük diyor. Siz küçültüp mü ekliyorsunux dosyaları?
Katiliyorum sabahta kahvalti yok sadece meyve var onlarda kh oldugu icin herhalde sonrasinda cok ac hissetti ve diyabet olan birinin yememesi gereken herseyi listesinde toplamis ama zamanla ogrenir bence yiyecekleri kombinlemeyiCanım hoşgeldin. Yoktun uzun zamandır. Diyabetsen bence hem endokrine hemde bir diyetisyene git bence. Birde menün sanki olmamış gibi. Hep aynı grup besinleri yemişsin. Tarhana çorbası kh, patates bezelye nişasta içerikli, pilav desen o da aynı.
Olabilir cnm birde bazi insanlar yaninda biri olmasini beraber yurumeyi daha cok sever o yuzden yasam koclugu meslek haline gelmedi mi ben fahri yasam koclugu yapiyorum size isteMedusacım sabah ki tartım 66.7 çıktı. Sana mesaj yazmıştım yukarda. Sen bana gerçekten uğurlu geldin, uğuruna inanıyorum şu an! :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?