Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dukan Expressciler

[tr][/tr] [td]Dukancılar[/td]
[td]Başlangıç[/td]
[td]1. Gün[/td]
[td]2. Gün[/td]
[td]3. Gün[/td]
[td]4. Gün[/td]
[td]5. Gün[/td]
[td] medusa38 [/td]
[td]59,3[/td]
[td]59,0[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td] wendy [/td]
[td]71,4[/td]
[td]71,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td] fancynancy [/td]
[td]80,8[/td]
[td]79,4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td] balpamuk [/td]
[td]-[/td]
[td]66,7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td] 0zlem [/td]
[td]79,2[/td]
[td]78,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]

Son düzenleme:
Cok guzel olmus eline saglik ferah kg bildirmisti cnm

Kendimden biliyorum tatlım, ben de kan vermek isterim aslında ama kronik kansızlık var neredeyse hiç yüksek çıkmıyor. Seninkilerin de düşük olduğu geldi aklıma, o yüzden uyarayım dedim

Sağol tatlımmm kansızlık zaten kadınların kaçınılmaz rahatsızlığı. Demek ki eksik bilinen yapılan bir şey var değil mi bebeyim? Bizim tarafımızdan değil de genel bilgi bakımından.

Sabah ;
2 kk peynir , domates salata kırmızı biber 1 dilim ekmek

Öğlen : 2 haşlanmış yumurta, domates salata biber 1 dilim ekmek , 1 kepçe çorba var ama hiç bu menüye uymuyor belki atlarım

Ara ; 1 fincan cranberry

Ara ; sade kahve 2 ceviz

Akşam ; 8 kaşık ıspanak 1 dilim ekmek

Ara; 1 bardak kefir

-3 litre su
-1 Yeşilçay +1 bardak maden suyu+yarım limon

Sayende başardım @morordek , harikasın... :))
Tatlım benim eşimde bu koku şeysine gitmek istiyordu egzamaları içinde aman hurafedir bunlar demiştim. Senden öğreneceğiz artık ne kadar işe yarayacağını o zaman. Sen de sorsana egzamaların için faydalı olur mu diye?

prensesss016 ben de şöyle bir ekleme yapayım kendi tecrübelerime dayanarak. Senin böyle yeme nedenin haftasonu kaçamağı aslında. Ama öğlen tost var menüde. Oysa ekmek ve meyveler kısılmalı. Mesela öğlen bol salata ve bir et olabilirse tosttan daha iyi olabilir

Dünkü menümü paylaşayım:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Ara Öğün:
-
Öğle:
Zeytinyağlı tabağı (2 y.k. z. yağlı kereviz, 2 y.k. z.yağlı yer elması, 2 y.k. z.yağlı börülce, 2 y.k. z.yağlı fasulye) + 2 adet mercimek köftesi
Ara Öğün:
2 adet mandalina
Akşam:
Soğanlı kıymalı yumurta
Haşlanmış pancar
2 lt su içtim. 30 dakika yürüyebildim.

Cnm sedef hastaligi gecirdim butun vucudum ekleyebilirsem resimdeki gibiydi o donem emzirdigim icin antidepresanda veremiyorlardi o zaman baslamistim

Eklentiler

• Screenshot_20180123-125607.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 25
Şu an 1,05 canım.. beslenme ve spor ile ilgisi varsa çok şaşırırım. Hani troid hastası olduğunda dikkat ettiğin gıdalar oluyor ama bu kadar indirip çıkarır mı bilemedim. AA dün ölçümüm yapıldı ya metabolizma hızım kaç 1350.. neden çünkü spor yok. Çok önemli spor yapmak ya anladım. Bir de düzensiz beslenince 1500 lerdeki metabolizma yerlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…