- 23 Ağustos 2012
- 14.767
- 39.053
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.261
Çok yeni sayılmaz ekim gibi istanbul tayfası buluştu. En son yılbaşı öncesi ben ve fency ile buluştukAy harikasınız. Ne zaman buluştunuz ki yeni mi?
Olabilir cnm birde bazi insanlar yaninda biri olmasini beraber yurumeyi daha cok sever o yuzden yasam koclugu meslek haline gelmedi mi ben fahri yasam koclugu yapiyorum size iste
Cok guzel olmus eline saglik ferah kg bildirmisti cnmDukan Expressciler
[tr][/tr] [td]Dukancılar[/td]
[td]Başlangıç[/td]
[td]1. Gün[/td]
[td]2. Gün[/td]
[td]3. Gün[/td]
[td]4. Gün[/td]
[td]5. Gün[/td] [td]medusa38 [/td]
[td]59,7[/td]
[td]59,4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td] [td]wendy [/td]
[td]71,4[/td]
[td]71,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td] [td]fancynancy [/td]
[td]80,8[/td]
[td]79,4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td] [td]balpamuk [/td]
[td]-[/td]
[td]66,7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td] [td]0zlem [/td]
[td]79,2[/td]
[td]78,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
59.3 ve 59 olacak cnmsenin kilonu doğru yazdım mı?
59.3 ve 59 olacak cnm
Canim dunku kilonu yazarmisin tekrar wendi tabloya eklesinMedusacım sabah ki tartım 66.7 çıktı. Sana mesaj yazmıştım yukarda. Sen bana gerçekten uğurlu geldin, uğuruna inanıyorum şu an! :)))
Telin iphone 7 ya da üzeri di miArkadaşlar neden dosya yükleyemiyorum acaba? Dosya boyutu büyük diyor. Siz küçültüp mü ekliyorsunux dosyaları?
Kendimden biliyorum tatlım, ben de kan vermek isterim aslında ama kronik kansızlık var neredeyse hiç yüksek çıkmıyor. Seninkilerin de düşük olduğu geldi aklıma, o yüzden uyarayım dedim
Bende tam merak ediyordum yazmissin cok sevindim
Bu arada0zlem ve fancynancy cnm sizleride unutmadim supersiniz masallah nazar degmesin
Ay yüklemişsin çoktanSayende başardım @morordek , harikasın... :))
Tatlım benim eşimde bu koku şeysine gitmek istiyordu egzamaları içinde aman hurafedir bunlar demiştim.Sayende başardım @morordek , harikasın... :))
Hiçbirşey koymadım. Yulaf ezmesine. Yumurta 1 cimdik tuz. Iyide çırptım. Tavayı ısıtıp içine döktüm. Altını en kosova getirdim üstünede kapak kapattım. Krep gibi olduSu mu koydun?
Ay çok güldüm yaaaa çok alemsinÇok yeni sayılmaz ekim gibi istanbul tayfası buluştu. En son yılbaşı öncesi ben ve fency ile buluştukdaha doğrusu bi buluşamadık. Ben evine gittim. Zorla buluşurdum
Bu şekilde kıtlık moduna sokarsın vücudu ve en ufak kaçırman da kilo olarak sana geri döner. Bu nasıl bir menü? max. 500-550 kalori yapıyor. yoğurt ayran süt hepsini tam yağlı olarak kabul edince. tostu da en kalorilisinden hesapladım bir de
sonrada hiçbir şey yemedim kilo aldım dersin
Cnm sedef hastaligi gecirdim butun vucudum ekleyebilirsem resimdeki gibiydi o donem emzirdigim icin antidepresanda veremiyorlardi o zaman baslamistim
O da iyiymiş, önce çubukla test, sonra doğur
4 sene de baya uzun aslında kaptanım ne güzel bırakmışken neden başladın tekrar?
Ferahim senin demir falan düşüktü sanki onları yükselt de öyle kan ver canım kendi sağlığından olma :)
Tsh'a da bakılacak mı canım? Ne halde senin şu çılgın tsh merak ettim
Geçmiş olsun kuzuya kıyamam
Supersinnnnn
Sana da geçmiş olsun canım
Oh bir süper de burda
Dukan size çok iyi geldi :)
Şu an 1,05 canım.. beslenme ve spor ile ilgisi varsa çok şaşırırım. Hani troid hastası olduğunda dikkat ettiğin gıdalar oluyor ama bu kadar indirip çıkarır mı bilemedim. AA dün ölçümüm yapıldı ya metabolizma hızım kaç 1350.. neden çünkü spor yok. Çok önemli spor yapmak ya anladım. Bir de düzensiz beslenince 1500 lerdeki metabolizma yerlerde..
O da iyiymiş, önce çubukla test, sonra doğur
4 sene de baya uzun aslında kaptanım ne güzel bırakmışken neden başladın tekrar?
Ferahim senin demir falan düşüktü sanki onları yükselt de öyle kan ver canım kendi sağlığından olma :)
Tsh'a da bakılacak mı canım? Ne halde senin şu çılgın tsh merak ettim
Geçmiş olsun kuzuya kıyamam
Supersinnnnn
Sana da geçmiş olsun canım
Oh bir süper de burda
Dukan size çok iyi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?