Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlim zaten 5.takimda sok diyetler yasak oncelikle saglik

Biz aslında bu terapiyi egzamalarım için yapıyoruz zaten. Mesele egzamayla başladı. Bundan kurtulmak için yapıldı bu seans biraz da. Tabii bu besinlerden de kurtulmam gerektiği için kilo verme için olanı yapıp 2. Seansta bach terapisini de yapacak bana.

Pazar günü menüm şöyle idi:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
domates
1 dilim süzme beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kayısı marmelatı
* Annemin kayısı marmelatından az kalmış. Bitmeden 1 tatlı kaşığı aldım.
Ara Öğün:
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Öğle:
Salata (1/2 adet haşlanmış pancar, bolca marul, 1/3 adet havuç,turp, sadece hakiki nar ekşisi)
Akşam:
Balık
Salata
* 2,5 lt su içtim.

sanki sabahları yapınca daha iyi oluyo akşamları yatmadan önce ne zaman spor yapsam sabahına ya + çıkıyorum yada verememi oluyorum o yüzden sormak istedim. listelerim konusundada gerçekten yardıma çok ihtiyacım var. çalışıyorum ve en büyük problemim öğle yemeklerim. evden getirmezsem yandım

Sok diyetle 3 kg verir
4 kg alirsin saglikli ve dengeli beslenmelisin hic yemezsen boyle metobolizmani bozarsin cnm dogru gidalari dogru zamanda yemelisin deneyerek en guzel sekilde ogrenirsin
sizin listelerden ilham almaya çalışıyorum fikir alıyorum bide uygulamaya geçsem süper olucak.

harika yaaa bayıldım bidahaki tekrara bende girmek istiyorum. çok iyi vermişsiniz 1 günde hızlı kilo vermek tam benlik

59.3 ve 59 olacak cnm
seninle hemen hemen aynı kilolardayız canım takipteyim seni hedefin nedir?

aynen canım en büyük problemim hafta sonları hafta içleride hafta sonun telafi etmekle geçiyor öğrenicem ama ya öğrenicem yada bu diyardan gidicim

Cnm sedef hastaligi gecirdim butun vucudum ekleyebilirsem resimdeki gibiydi o donem emzirdigim icin antidepresanda veremiyorlardi o zaman baslamistim
çok geçmiş olsun canım düzeldimi şimdi geçtimi hastalığın ?

bugün sabah kahvaltıda abarttım sanki biraz 3 dilim ekmek ve cevizli tulum peyniri yedim
Canım günün kalanında dengelersin. Ama diyabet var demişsin aslında diyetisyen kontrolünde hem daha kolay kilo verir hem de nasıl besleneceğini, ne yersen ne yemeyeceğini dengelemeyi öğrenirsin..

Afiyet olsun canım suyunu 3 yaparsan daha iyi olur yine de iyi içmişsin tabiki
umarım senin için kaçamak kelimesinin anlam ifade etmediği
süper misiniz nesiniz :)))

Sen güzel sonuç alırsan bizde gideriz öyleyse.

Canım ben yemeğimi yanımda taşıyorum. Üstelik yemekhanemiz olduğu halde. Akşam kalan mı olu, ertesi güne yaparsın o mu olur. Götür kapaklı bir kapla. işyerinde ye.. Yoğurt hurma ara öğün yiyeceği.

Spor konusunda cozmussun zaten
Bu diyetin ilk gunu fazla verilir diger gunler 300-400 gramlara duser yani yine en azindan 2-2.5 kg gider birde herseyden yediginiz icin sonrasinda alma orani daha dusuk sende deneyebilirsin tabiiki haftaya belki tekrarlamak veya katilmak isteyenler olur

Yazmayı unutmuşum, Cumartesi günü Dukan Birası da içtim. 3 lt olmuştur suyum.

Dukan birasını 3,5 lt su, 3 poşet yeşil çay yarım limon ile yapıyorum arkadaşlar.
Miktarlar doğru, değil mi?
Kaynar suya 3 poşet yeşil çayı atıp demliyorum. Buzdolabında soğutuyorum.
Sonra üzerine maden suyu ve limon suyunu ekleyip karıştırıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
whatsapptan kendi kendine göndermek ya da ekran resmi almakta boyutu küçültüyor bilgin olsun.
Ay ben onu beceremedim ya kendime mesaj gönderemiyorum, siz nasıl yapıyosunuz :)
Sayılar müthiş
Ama her gün tartılmayın yahu sürpriz olsun
Sağol tatlımmm kansızlık zaten kadınların kaçınılmaz rahatsızlığı. Demek ki eksik bilinen yapılan bir şey var değil mi bebeyim? Bizim tarafımızdan değil de genel bilgi bakımından.
Evet sanırım canım
Benimki reglden diye düşünüyorum çünkü hamilelik öncesi ilaç kullanmama rağmen maksimum 30'ları görmüştüm ferritinde. Kasım ayında yine bakıldı 90 çıkmış Gerçi normal sınırlarda ama benim maksimum değerim. Regl ile çok kan kaybedip yerine koyamıyor demek ki vücudum diye bir çıkarım yaptım. Tabi hamilelikten beri aldığım demir ilacının da etkisi yok değil ama Umut'la paylaştığım için o da normal sanırım.
Cnm sedef hastaligi gecirdim butun vucudum ekleyebilirsem resimdeki gibiydi o donem emzirdigim icin antidepresanda veremiyorlardi o zaman baslamistim
Çok geçmiş olsun kaptanım yaa neyse ki geride kalmış o günler
Hmmm olabilir canım beslenme ve spor da tiroidin çalışmasını etkiliyordur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…