- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.281
Tatlim zaten 5.takimda sok diyetler yasak oncelikle saglik
Sizsiz dereceye derece demem benn ortim kusme takiliyorum
Onemli olan takimca yarismak, belki de izinde uyesi olmayan tek takim oluruz hepimiz yarista oluruzfensi de girince oohhh sonra izne cikmak yasak
Bak bak motivesi sifirmisHaftasonu ye ic yat sonra neymis efendim sok diyet Musaade etmiyoruz sok diyetlere takimcanakk di mi kizlar?
Ortim sabret bu hafta veremezsen sonraki hafta illa verirsinsadece bi hafta imzamda rezil olmak var
Daha ne sok diyeti yapacaksininsan gibi birseyler yemezsen nasil vercen kilo
Canim hosgeldin bize kendini unutturdun sen
Misafir cok etkiliyor kendini tutabilmene cok sevindimMenunde kahvaltida birsey yok en onemli ogunmus kizlar oyle diyor aman ihmal etme
Hergun 5 mesaj zorunlulugumuz var cumalari tarti bildirme sorumlulugumuz var lutfen daha sik katilki seni listeye alabilelim. Motivasyonu anca boyle saglarsin
Tatlım benim eşimde bu koku şeysine gitmek istiyordu egzamaları içinde aman hurafedir bunlar demiştim.Senden öğreneceğiz artık ne kadar işe yarayacağını o zaman. Sen de sorsana egzamaların için faydalı olur mu diye?
sanki sabahları yapınca daha iyi oluyo akşamları yatmadan önce ne zaman spor yapsam sabahına ya + çıkıyorum yada verememi oluyorum o yüzden sormak istedim. listelerim konusundada gerçekten yardıma çok ihtiyacım var. çalışıyorum ve en büyük problemim öğle yemeklerim. evden getirmezsem yandımKızlar
22 kilo verince şu testleri bir tekrarlayalım dedi diyetisyen, 5,6 olan insülin direnci düşmüş 2,3 e.. ( glukoz açlığım sınırda ama onu çözemedim soracağım ) 2,5 altı istenir genelde bitmiş bile diyebiliriz. 200 üstü olan total kolestrol düşmüş 170 e böylece normal değerlere gelmiş. Demir hafif düşük onun haricinde herşey gayet iyi görünüyor. Tahliller çıkmaya devam ediyor bakalım diğerleri nasıl gelecek[/QUOTEçok sevindim tahlillerinin güzel çıkmasına kilo insana ne kadarda çok hastalık yüklüyor. yediklerimiz anlık zevk veriyor ama kalıcı hasarlar bırakabiliyor. çok dikkat etmek gerek. boğazı tuttukmu hiçbir sorun kalmıcak aslında
selam cnım ilk defa duyuyorum rezonans seansını kusura bakma atlamış olabilirim sen neden ihtiyaç duydun buna "medusa38, post: 54483487, member: 449247"]Herkesin bunyesi bu konuda farkli isliyo bir gun gunduz ertesi gun gece yap farki gor derim ona gore devam edersinHerkese günaydın demek için foruma giriyorum, ben mesajları okuyana kadar öğle oluyor.
Tünaydın diyeyim şimdiden bari.
Kızlaaarrr.... Dünki rezonans seansımdan sonra üstünden tır geçmiş gibiyim. Gece ölü gibi uyumuşum. İnanılmaz derin ki kızım doğduğundan beri ben böyle hiç uyumadım.Kızım sabah erken uyanınca yanıma geldi beni uyandırmak için amaaa yataktan kazınarak kalktım resmen ve şu anda da gözlerim kapanıyor. İlk 2 gün halsizlik olması normalmiş. Bu arada bana bir kağıt verdiler okumam için ve nir de anket. 2. Seansta ruhsal rahatlama için “bach çiçekleri terapisi” yapıyorlarmış. 1930’larda bulunan bir yöntemmiş. 38 çiçeğin özü kullanılıyormuş sanırım bir sprey ama nasıl kullanıldığını, nasıl uygulandığını orada göreceğim. Ankette çiçeklerin etkilerine göre soruları gruplandırmışlar. Cevaplarına göre ihtiyaçlarını belirleyip mesela; “korku, öfke, panikatak, yeme bozukluğu, duygusal gel gitler... vs” gibi problemlerini belirleyip her birine etki edecek çiçeklerden bir buket terapi hazırlıyorlarmış.
Bu arada sizinle rezonans terapisi sonrası yapılacakların yazıldığı dosyayı da paylaşayım.
Listelerini duzenlemene de yardimci olurum
sizin listelerden ilham almaya çalışıyorum fikir alıyorum bide uygulamaya geçsem süper olucak.Sok diyetle 3 kg verir
4 kg alirsin saglikli ve dengeli beslenmelisin hic yemezsen boyle metobolizmani bozarsin cnm dogru gidalari dogru zamanda yemelisin deneyerek en guzel sekilde ogrenirsin
harika yaaa bayıldım bidahaki tekrara bende girmek istiyorum. çok iyi vermişsiniz 1 gündeDukan Expressciler
[tr][/tr] [td]Dukancılar[/td]
[td]Başlangıç[/td]
[td]1. Gün[/td]
[td]2. Gün[/td]
[td]3. Gün[/td]
[td]4. Gün[/td]
[td]5. Gün[/td] [td]medusa38 [/td]
[td]59,3[/td]
[td]59,0[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td] [td]@wendigo [/td]
[td]71,4[/td]
[td]71,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td] [td]fancynancy [/td]
[td]80,8[/td]
[td]79,4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td] [td]balpamuk [/td]
[td]-[/td]
[td]66,7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td] [td]@0zlem [/td]
[td]79,2[/td]
[td]78,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
seninle hemen hemen aynı kilolardayız canım takipteyim seni59.3 ve 59 olacak cnm
aynen canım en büyük problemim hafta sonları hafta içleride hafta sonun telafi etmekle geçiyor öğrenicem ama ya öğrenicem yada bu diyardan gidicimprensesss016 ben de şöyle bir ekleme yapayım kendi tecrübelerime dayanarak. Senin böyle yeme nedenin haftasonu kaçamağı aslında. Ama öğlen tost var menüde. Oysa ekmek ve meyveler kısılmalı. Mesela öğlen bol salata ve bir et olabilirse tosttan daha iyi olabilir
çok geçmiş olsun canım düzeldimi şimdi geçtimi hastalığın ?Cnm sedef hastaligi gecirdim butun vucudum ekleyebilirsem resimdeki gibiydi o donem emzirdigim icin antidepresanda veremiyorlardi o zaman baslamistim
Canım günün kalanında dengelersin. Ama diyabet var demişsin aslında diyetisyen kontrolünde hem daha kolay kilo verir hem de nasıl besleneceğini, ne yersen ne yemeyeceğini dengelemeyi öğrenirsin..bugün sabah kahvaltıda abarttım sanki biraz 3 dilim ekmek ve cevizli tulum peyniri yedim
Afiyet olsun canım suyunu 3 yaparsan daha iyi olur yine de iyi içmişsin tabikiPazar günü menüm şöyle idi:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
domates
1 dilim süzme beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kayısı marmelatı
* Annemin kayısı marmelatından az kalmış. Bitmeden 1 tatlı kaşığı aldım.
Ara Öğün:
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Öğle:
Salata (1/2 adet haşlanmış pancar, bolca marul, 1/3 adet havuç,turp, sadece hakiki nar ekşisi)
Akşam:
Balık
Salata
* 2,5 lt su içtim.
umarım senin için kaçamak kelimesinin anlam ifade etmediğiHerkese günaydın demek için foruma giriyorum, ben mesajları okuyana kadar öğle oluyor.
Tünaydın diyeyim şimdiden bari.
Kızlaaarrr.... Dünki rezonans seansımdan sonra üstünden tır geçmiş gibiyim. Gece ölü gibi uyumuşum. İnanılmaz derin ki kızım doğduğundan beri ben böyle hiç uyumadım.Kızım sabah erken uyanınca yanıma geldi beni uyandırmak için amaaa yataktan kazınarak kalktım resmen ve şu anda da gözlerim kapanıyor. İlk 2 gün halsizlik olması normalmiş. Bu arada bana bir kağıt verdiler okumam için ve nir de anket. 2. Seansta ruhsal rahatlama için “bach çiçekleri terapisi” yapıyorlarmış. 1930’larda bulunan bir yöntemmiş. 38 çiçeğin özü kullanılıyormuş sanırım bir sprey ama nasıl kullanıldığını, nasıl uygulandığını orada göreceğim. Ankette çiçeklerin etkilerine göre soruları gruplandırmışlar. Cevaplarına göre ihtiyaçlarını belirleyip mesela; “korku, öfke, panikatak, yeme bozukluğu, duygusal gel gitler... vs” gibi problemlerini belirleyip her birine etki edecek çiçeklerden bir buket terapi hazırlıyorlarmış.
Bu arada sizinle rezonans terapisi sonrası yapılacakların yazıldığı dosyayı da paylaşayım.
süper misiniz nesiniz :)))Dukan Expressciler
[td]Başlangıç[/td]
[td]1. Gün[/td]
[td]2. Gün[/td]
[td]3. Gün[/td]
[td]4. Gün[/td]
[td]59,3[/td]
[td]59,0[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]71,4[/td]
[td]71,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]80,8[/td]
[td]79,4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]66,7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]79,2[/td]
[td]78,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
Yemegini yavas yavas ye canim erken yediysen ara ogun yapsaydin olurduEki Görüntüle 2099202
Bir dukan maması dahaaaa, Of çok acıkmışım. Eliptikte yaptım diye mi acaba böyle oldum.
Sen güzel sonuç alırsan bizde gideriz öyleyse.Biz aslında bu terapiyi egzamalarım için yapıyoruz zaten. Mesele egzamayla başladı. Bundan kurtulmak için yapıldı bu seans biraz da. Tabii bu besinlerden de kurtulmam gerektiği için kilo verme için olanı yapıp 2. Seansta bach terapisini de yapacak bana.
Tamam canım.Afiyet olsun canım suyunu 3 yaparsan daha iyi olur yine de iyi içmişsin tabiki
umarım senin için kaçamak kelimesinin anlam ifade etmediği
süper misiniz nesiniz :)))
Kesinnnn@wendigo cnm balpamuk dun 67.8 mis
Ferah bugun 79.4
Ama bu liste yarismada ki liste olsa derece gelirdi herhalde
banada bi tabak göndersen nasıl iyi gelir. ıspanak sanırsam hemde yoğurtluEki Görüntüle 2099202
Bir dukan maması dahaaaa, Of çok acıkmışım. Eliptikte yaptım diye mi acaba böyle oldum.
Canım ben yemeğimi yanımda taşıyorum. Üstelik yemekhanemiz olduğu halde. Akşam kalan mı olu, ertesi güne yaparsın o mu olur. Götür kapaklı bir kapla. işyerinde ye.. Yoğurt hurma ara öğün yiyeceği.canım yaaa harikasınçok tebrik etti seni
ah canım yaaa o tartı benide tam 4 gündür memnun etmiyor malesefama cumaya inşallah sizleride listede görmek çok mutlu edicek bizi. yeni bi motivasyon oluşturucak bize
yok canım yaaa ben bu diyet işini beceremiyorum sporda çok istikrarlıyım ama böyle bana liste falan olucak öbür türlü ne nezaman ne ile yenir hiç beceremiyorum ya abartıyorum yada tamamen kesiyorum. bugün sabahta süper kahvaltı yaptım 500 ip atladım işe gelmeden ama öğlene sadece yoğurt ve hurmam var yanımda dışardanda yemek istemiyorum
Spor konusunda cozmussun zatensanki sabahları yapınca daha iyi oluyo akşamları yatmadan önce ne zaman spor yapsam sabahına ya + çıkıyorum yada verememi oluyorum o yüzden sormak istedim. listelerim konusundada gerçekten yardıma çok ihtiyacım var. çalışıyorum ve en büyük problemim öğle yemeklerim. evden getirmezsem yandım
sizin listelerden ilham almaya çalışıyorum fikir alıyorum bide uygulamaya geçsem süper olucak.
harika yaaa bayıldım bidahaki tekrara bende girmek istiyorum. çok iyi vermişsiniz 1 gündehızlı kilo vermek tam benlik
seninle hemen hemen aynı kilolardayız canım takipteyim senihedefin nedir?
aynen canım en büyük problemim hafta sonları hafta içleride hafta sonun telafi etmekle geçiyor öğrenicem ama ya öğrenicem yada bu diyardan gidicim
çok geçmiş olsun canım düzeldimi şimdi geçtimi hastalığın ?
İvit, ta kendisibanada bi tabak göndersen nasıl iyi gelir. ıspanak sanırsam hemde yoğurtlu
Ay ben onu beceremedim ya kendime mesaj gönderemiyorum, siz nasıl yapıyosunuz :)whatsapptan kendi kendine göndermek ya da ekran resmi almakta boyutu küçültüyor bilgin olsun.
Sayılar müthişDukan Expressciler
[td]Başlangıç[/td]
[td]1. Gün[/td]
[td]2. Gün[/td]
[td]3. Gün[/td]
[td]4. Gün[/td]
[td]59,3[/td]
[td]59,0[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]71,4[/td]
[td]71,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]80,8[/td]
[td]79,4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]66,7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]79,2[/td]
[td]78,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
Evet sanırım canımSağol tatlımmmkansızlık zaten kadınların kaçınılmaz rahatsızlığı. Demek ki eksik bilinen yapılan bir şey var değil mi bebeyim? Bizim tarafımızdan değil de genel bilgi bakımından.
Çok geçmiş olsun kaptanım yaa neyse ki geride kalmış o günlerCnm sedef hastaligi gecirdim butun vucudum ekleyebilirsem resimdeki gibiydi o donem emzirdigim icin antidepresanda veremiyorlardi o zaman baslamistim
Hmmm olabilir canım beslenme ve spor da tiroidin çalışmasını etkiliyordur bence.Şu an 1,05 canım.. beslenme ve spor ile ilgisi varsa çok şaşırırım. Hani troid hastası olduğunda dikkat ettiğin gıdalar oluyor ama bu kadar indirip çıkarır mı bilemedim. AA dün ölçümüm yapıldı ya metabolizma hızım kaç 1350.. neden çünkü spor yok. Çok önemli spor yapmak ya anladım. Bir de düzensiz beslenince 1500 lerdeki metabolizma yerlerde..
Ustundeki yumurtabanada bi tabak göndersen nasıl iyi gelir. ıspanak sanırsam hemde yoğurtlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?