- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.301
İvit, ta kendisi
Afiyet olsun ortimmm..Eki Görüntüle 2099202
Bir dukan maması dahaaaa, Of çok acıkmışım. Eliptikte yaptım diye mi acaba böyle oldum.
Canim bu diyete devam etmek istersen ilk haftaki sonuclar olmaz ama 1 kg civari verilir istedigin kiloya geldiginde sagli beslenme plani yaninda haftada bir gun protein gunu yapiliyor dukancilarin geri almasinda ki en onemli etken koruma kismini uygulamama wendi uygulasaydi bence hala 60 kg idimedusa38 cımmm ben bir şeyi merak ediyorum. Bu 1 hafta bitince yine başlıyoruz değiş mi 1.günden. Bir se mesela bıraktık bu diyeti, istediğimiz kiloya geldik, dukan korumayı mu yapıyoruz?
O zaman arada az yagli yogurt ye cnmAfiyet olsun ortimmm..
Ben de saat 10'da kahvalti ettim ve su an aclık basladı.. Yine evde degilim eve gidince daha pisirmesi var..
Yeme saatleri yine dunku gibi olabilir.
Yok kıymayla yumurta birleşince tadını sevemiyorum hocamYumurtali yapmadinmi
Sağol canımmm. Sende pratik bir şeyler hazırlarsın hemen. Biftek tarzı birşey al bari eve dönerken, tavada iki cıs cıs, yanına da yeşillik koyarsın biraz tamam.Afiyet olsun ortimmm..
Ben de saat 10'da kahvalti ettim ve su an aclık basladı.. Yine evde degilim eve gidince daha pisirmesi var..
Yeme saatleri yine dunku gibi olabilir.
Yok cnm kiymaliysa sorun yokYok kıymayla yumurta birleşince tadını sevemiyorum hocamama o sebzeye o protein az dersen hemen bi yumurta haşlayıp yiyebilirsin yaniiii
Yeni bitti yemeğim, yavaş ve sakince yumuldum guruldayan midemle
Hımmm 1 kilo 1 kilodur valla. Ona da okeyim benCanim bu diyete devam etmek istersen ilk haftaki sonuclar olmaz ama 1 kg civari verilir istedigin kiloya geldiginde sagli beslenme plani yaninda haftada bir gun protein gunu yapiliyor dukancilarin geri almasinda ki en onemli etken koruma kismini uygulamama wendi uygulasaydi bence hala 60 kg idi
Sağol canımmm. Sende pratik bir şeyler hazırlarsın hemen. Biftek tarzı birşey al bari eve dönerken, tavada iki cıs cıs, yanına da yeşillik koyarsın biraz tamam.
Canim sabah domates kullandim ogleden sonra tavuga da domates koysam olur mu?O zaman arada az yagli yogurt ye cnm
kendi kendimi kaydettim rehbere :)Ay ben onu beceremedim ya kendime mesaj gönderemiyorum, siz nasıl yapı
Sayılar müthiş
Ama her gün tartılmayın yahu sürpriz olsun
Dünden otlu hindim var onu yapacağım. Yanına da yeşil salata biraz. Yoğurtta yerim diyordum ama o hakkımı kahvelerimdeki sütle kullanacağım canım.Aksam ne yapacaksin
Bence bu diyet veya baska bir diyet.. Hep birlikte devam edelim..Hımmm 1 kilo 1 kilodur valla. Ona da okeyim benArada 1 hafta mola mı bırakmalı yoksa aynen devam mı ederiz? İsteyen olursa tabiii.
Vucudu sasirtmak amacli baska bir program uygulanabilir sonraki hafta tekrar ekspress olur ben son iki gunu yapsak bile nisasta ve odul eklemeyelim diyorum cunku verilecek kg cokHımmm 1 kilo 1 kilodur valla. Ona da okeyim benArada 1 hafta mola mı bırakmalı yoksa aynen devam mı ederiz? İsteyen olursa tabiii.
Bende seninle aynı fikirdeyim. 4 günlük protein günümde size eşlik edip c.tesi pazar yine sebzeye döneceğim benVucudu sasirtmak amacli baska bir program uygulanabilir sonraki hafta tekrar ekspress olur ben son iki gunu yapsak bile nisasta ve odul eklemeyelim diyorum cunku verilecek kg cok
14,30 diyor sonuç alma kağıdında ben de bakmadım kuzum bir saat sonra yazacağım :) Brüksel lahanası yaparsın artık bana karnem pekiyi ise :)dennisgo ortim diğer sonuçlar çıkmadı mı hala?
Hep beraber süper işler becerir oldunuzfancynancy ve 0zlem ile.. wendy size eşlik edecek bir kaç güne ekip tamamdır :) en güzel eksiler sizin olsun :)
Yazalım yaaaa, günlük ne kadar kaybediyoruz görmüş oluruz olmaz mı?kendi kendimi kaydettim rehbere :)
tartılalım yazmayalım o zaman.
Tamam miden doydu. Hadi kitap oku sen bebeyim, azıcıkta ruhunu doyurben çok açım, gayette güzel yedim aslında yemeğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?