Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2099202

Bir dukan maması dahaaaa, Of çok acıkmışım. Eliptikte yaptım diye mi acaba böyle oldum.
Afiyet olsun ortimmm..
Ben de saat 10'da kahvalti ettim ve su an aclık basladı.. Yine evde degilim eve gidince daha pisirmesi var..
Yeme saatleri yine dunku gibi olabilir.

medusa38 cımmm ben bir şeyi merak ediyorum. Bu 1 hafta bitince yine başlıyoruz değiş mi 1.günden. Bir se mesela bıraktık bu diyeti, istediğimiz kiloya geldik, dukan korumayı mu yapıyoruz?
Canim bu diyete devam etmek istersen ilk haftaki sonuclar olmaz ama 1 kg civari verilir istedigin kiloya geldiginde sagli beslenme plani yaninda haftada bir gun protein gunu yapiliyor dukancilarin geri almasinda ki en onemli etken koruma kismini uygulamama wendi uygulasaydi bence hala 60 kg idi

Afiyet olsun ortimmm..
Ben de saat 10'da kahvalti ettim ve su an aclık basladı.. Yine evde degilim eve gidince daha pisirmesi var..
Yeme saatleri yine dunku gibi olabilir.

Sağol canımmm. Sende pratik bir şeyler hazırlarsın hemen. Biftek tarzı birşey al bari eve dönerken, tavada iki cıs cıs, yanına da yeşillik koyarsın biraz tamam.

Hımmm 1 kilo 1 kilodur valla. Ona da okeyim ben Arada 1 hafta mola mı bırakmalı yoksa aynen devam mı ederiz? İsteyen olursa tabiii.

Hımmm 1 kilo 1 kilodur valla. Ona da okeyim ben Arada 1 hafta mola mı bırakmalı yoksa aynen devam mı ederiz? İsteyen olursa tabiii.
Vucudu sasirtmak amacli baska bir program uygulanabilir sonraki hafta tekrar ekspress olur ben son iki gunu yapsak bile nisasta ve odul eklemeyelim diyorum cunku verilecek kg cok

Vucudu sasirtmak amacli baska bir program uygulanabilir sonraki hafta tekrar ekspress olur ben son iki gunu yapsak bile nisasta ve odul eklemeyelim diyorum cunku verilecek kg cok
Bende seninle aynı fikirdeyim. 4 günlük protein günümde size eşlik edip c.tesi pazar yine sebzeye döneceğim ben

Hep beraber süper işler becerir oldunuz fancynancy ve 0zlem ile.. wendy size eşlik edecek bir kaç güne ekip tamamdır :) en güzel eksiler sizin olsun :)

kendi kendimi kaydettim rehbere :)

tartılalım yazmayalım o zaman.
Yazalım yaaaa, günlük ne kadar kaybediyoruz görmüş oluruz olmaz mı?

ben çok açım, gayette güzel yedim aslında yemeğimi.
Tamam miden doydu. Hadi kitap oku sen bebeyim, azıcıkta ruhunu doyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…