- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.321
Ortim sen bir şey paylaşma ya.. sen ne paylaşsan canım istiyor. Acaba ben seni kıskanıyor olabilir miyim :)Yarın akşama da bunu yapmayı planlıyorum;
Eki Görüntüle 2099230 Eki Görüntüle 2099231
Uyar değil mi? Bende A grubuyum ya, sebzelerimi beyaz etlerimi akşama almaya çalışıyorum dediğim gibi.
Sekersiz se sorun yok domateste sinirlama yok ama sen A kan grubusun aksam baska sebze kullan biber mantar gibi etkilemesin guzel yesil bir salata yaparsin sana daha iyi gelirCanim sabah domates kullandim ogleden sonra tavuga da domates koysam olur mu?
Bide siyah cay ictim serbest mi?
Ay evet yaaa, ama böyle katılım çok önemliBence bu diyet veya baska bir diyet.. Hep birlikte devam edelim..
Yazalım yaaaa, günlük ne kadar kaybediyoruz görmüş oluruz olmaz mı?
Tamam miden doydu. Hadi kitap oku sen bebeyim, azıcıkta ruhunu doyur
Bence tamamdirDünden otlu hindim var onu yapacağım. Yanına da yeşil salata biraz. Yoğurtta yerim diyordum ama o hakkımı kahvelerimdeki sütle kullanacağım canım.
bende yarından sonra öyle yapmaya karar verdim her öğlen için sebze yemeği getiricem onlar soğukta yeniyor akşamlar içinde et balık tavuk menüleri hazırlıcam. yoksa kaçamak üstüne kaçamak. tamam yarından itibaren menülerim güzel olucak.Canım ben yemeğimi yanımda taşıyorum. Üstelik yemekhanemiz olduğu halde. Akşam kalan mı olu, ertesi güne yaparsın o mu olur. Götür kapaklı bir kapla. işyerinde ye.. Yoğurt hurma ara öğün yiyeceği.
ben haftada 1 kilo vereyi öpüp başıma koyayım.Spor konusunda cozmussun zaten
Bu diyetin ilk gunu fazla verilir diger gunler 300-400 gramlara duser yani yine en azindan 2-2.5 kg gider birde herseyden yediginiz icin sonrasinda alma orani daha dusuk sende deneyebilirsin tabiiki haftaya belki tekrarlamak veya katilmak isteyenler olur
yok canım yoğurt gibi gördüm benUstundeki yumurta
Evet maalesefVucudu sasirtmak amacli baska bir program uygulanabilir sonraki hafta tekrar ekspress olur ben son iki gunu yapsak bile nisasta ve odul eklemeyelim diyorum cunku verilecek kg cok
Evet canim uyarYarın akşama da bunu yapmayı planlıyorum;
Uyar değil mi? Bende A grubuyum ya, sebzelerimi beyaz etlerimi akşama almaya çalışıyorum dediğim gibi.
Ay yapmaz mıyımmmmm14,30 diyor sonuç alma kağıdında ben de bakmadım kuzum bir saat sonra yazacağım :) Brüksel lahanası yaparsın artık bana karnem pekiyi ise :)
Pisİrme kagidiyla firinada veeilebilirYarın akşama da bunu yapmayı planlıyorum;
Ahahahaaa gel orticim birlikte yiyelimOrtim sen bir şey paylaşma ya.. sen ne paylaşsan canım istiyor. Acaba ben seni kıskanıyor olabilir miyim :)
Hımmm müzik dinle o zaman bebeyim. Ya da kahve yap kendine, açlığını bastırır.evde değilim mesaide de kitap okursam günah yaa. konsantre de olamıyom gerçi.
Bende aynısını düşünmüştüm.Tava yerine pi
Pisİrme kagidiyla firinada veeilebilir
Yalnız sadece senin yemeklere reaksiyon veriyorum.. sana sabahları ee bugün ne yiyoruz yazıp menü oluşturacağım artık :)Ahahahaaa gel orticim birlikte yiyelim
Canim senin odem sorunun altinda bir saglik sorunu oldugunu soylemistin onu tedavisini yaptirman gerekiyor oncelikleBende seninle aynı fikirdeyim. 4 günlük protein günümde size eşlik edip c.tesi pazar yine sebzeye döneceğim ben
Onu da yaptım ama gene de beceremedim mesajlarım gitmemişti :) Daha doğrusu attığım fotoyu bulamamıştım sonra telefonda. Ben çok beceriksizim sanırım :)kendi kendimi kaydettim rehbere :)
Yok kuzum yazın isterseniz bana bakmayın :)tartılalım yazmayalım o zaman.
Bence yazalim ki adim adim verdikleri kilolar diger arkadaslara da ornek olsun hemde motivasyon oluyorOnu da yaptım ama gene de beceremedim mesajlarım gitmemişti :) Daha doğrusu attığım fotoyu bulamamıştım sonra telefonda. Ben çok beceriksizim sanırım :)
Yok kuzum yazın isterseniz bana bakmayın :)
wendy
Bugun pek enerjisi dusuk geldin bana
Cok cabuk demoralize oluyorsun cnm
Su kotu enerjiden hemen kurtul
Bize ogrenilmis caresizligi ve kendini gerceklestiren kehaneti gosterme
Sen daha once yapmistin yine yaparsin
Bugun sebze gunuydu yine az sebzemi yedin yarin meyvede var hem daha mutlu hissedeesin bence
Tarcinli falan birseyler icte kendine gel olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?