Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim sabah domates kullandim ogleden sonra tavuga da domates koysam olur mu?
Bide siyah cay ictim serbest mi?
Sekersiz se sorun yok domateste sinirlama yok ama sen A kan grubusun aksam baska sebze kullan biber mantar gibi etkilemesin guzel yesil bir salata yaparsin sana daha iyi gelir

bende yarından sonra öyle yapmaya karar verdim her öğlen için sebze yemeği getiricem onlar soğukta yeniyor akşamlar içinde et balık tavuk menüleri hazırlıcam. yoksa kaçamak üstüne kaçamak. tamam yarından itibaren menülerim güzel olucak.

ben haftada 1 kilo vereyi öpüp başıma koyayım.

Ustundeki yumurta
yok canım yoğurt gibi gördüm ben

Bende seninle aynı fikirdeyim. 4 günlük protein günümde size eşlik edip c.tesi pazar yine sebzeye döneceğim ben
Canim senin odem sorunun altinda bir saglik sorunu oldugunu soylemistin onu tedavisini yaptirman gerekiyor oncelikle
Birde yediklerinle en azindan odem oranini azaltabilirsin
Birkac sorum olacak sana
Odem en cok nerelerde toplaniyor
Baska saglik sorunu kullandigin ilac var mi
Tahil grubundan neler yiyorsun
Ekmek varmi menulerinde
Sebze olarak neleri terxih ediyosun
Hangi icecekleri ne kadar tuketiyorsun
Paketli urun aliyor musun

Onu da yaptım ama gene de beceremedim mesajlarım gitmemişti :) Daha doğrusu attığım fotoyu bulamamıştım sonra telefonda. Ben çok beceriksizim sanırım :)

Yok kuzum yazın isterseniz bana bakmayın :)
Bence yazalim ki adim adim verdikleri kilolar diger arkadaslara da ornek olsun hemde motivasyon oluyor

wendy
Bugun pek enerjisi dusuk geldin bana
Cok cabuk demoralize oluyorsun cnm
Su kotu enerjiden hemen kurtul
Bize ogrenilmis caresizligi ve kendini gerceklestiren kehaneti gosterme
Sen daha once yapmistin yine yaparsin
Bugun sebze gunuydu yine az sebzemi yedin yarin meyvede var hem daha mutlu hissedeesin bence
Tarcinli falan birseyler icte kendine gel olmaz mi

hem regl, hem iş, hem açlık gibi bişi oldu yaa. tarçınlı yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi.

sabah peynirli omlet yemiştim, öğlen de ton balıklı salata yedim, sebzem az sayılmaz ondan bence. ama enerjim gerçekten çok düşük, hormonlardan belki de.

bi de regl dönemi vücudun harcadığı enerji artarmış, o yüzden tatlı krizimiz olurmuş, sanırım o yüzden enerjim düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…