- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.341
Metobolizmada hizlaniyor sen morali yuksek tut 4. Gun gercek kilon belli olacak hemdehem regl, hem iş, hem açlık gibi bişi oldu yaa. tarçınlı yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi.
sabah peynirli omlet yemiştim, öğlen de ton balıklı salata yedim, sebzem az sayılmaz ondan bence. ama enerjim gerçekten çok düşük, hormonlardan belki de.
bi de regl dönemi vücudun harcadığı enerji artarmış, o yüzden tatlı krizimiz olurmuş, sanırım o yüzden enerjim düşük.
Bizim vucudumuz enerjiyi kh dan aliyor canim bugun kh da yemissin enerji dusuklugun seni mutlu eden kuruyemis cikolata yiyemedigin icin olabilirhem regl, hem iş, hem açlık gibi bişi oldu yaa. tarçınlı yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi.
sabah peynirli omlet yemiştim, öğlen de ton balıklı salata yedim, sebzem az sayılmaz ondan bence. ama enerjim gerçekten çok düşük, hormonlardan belki de.
bi de regl dönemi vücudun harcadığı enerji artarmış, o yüzden tatlı krizimiz olurmuş, sanırım o yüzden enerjim düşük.
Bizim vucudumuz enerjiyi kh dan aliyor canim bugun kh da yemissin enerji dusuklugun seni mutlu eden kuruyemis cikolata yiyemedigin icin olabilir
Yiyeceklerin anlik hazlarin seni ele gecirmesine izin verme sen bir 57 kg ol beraber korumayida ogrenecegiz insallah
Olur yiyebilirsin yasak degil sen diyette miktarlari birde cok az tutuyorsun kendine eziyet etme al ye hemen aksam da ne varben yoğurda bağlıyorum, yoğurt yemedim ondan bence. gidip alıp yesem mi?
Olur yiyebilirsin yasak degil sen diyette miktarlari birde cok az tutuyorsun kendine eziyet etme al ye hemen aksam da ne var
Balik oglen yedigin icin tavuk ye derim salata cacik falan yapbalığım var, tavuğum var, şu an bilemiyorum hangisini yerim. muhtemelen kocaman salata eşliğinde yiycem yine.
Hatirlarsan dukanda ayni menu arka arkaya yenmiyorduBalik oglen yedigin icin tavuk ye derim salata cacik falan yap
Birde saglikci olsam seyda coskun olurdum herhaldeSiz bu isi cozdunuz
Tek ihtiyaciniz olan bir ogretmenmis megerse
Balik oglen yedigin icin tavuk ye derim salata cacik falan yap
Hatirlarsan dukanda ayni menu arka arkaya yenmiyordu
Birde saglikci olsam seyda coskun olurdum herhalde
Gel sen beni dinle uskumruyu yarin aksama saklaolur mantıklı.
evet aynı balık değil ama. öğleyin ton balığı yemiştim, akşam uskumru var.
tavuktansa balık daha işime geliyor, daha sağlıklı protein.
Biliyorum cnm ama ben saglikci olsam seyda coskun gibi olurdum demek istedim en bilinen ornek kendisiseyda coskun da ögretmen, beden eğitim öğretmeni. ne sağlıkçısı
Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz, nasıl gidiyor her şey yolundadir umarım.
Benim 3 haftadır durdurulamayan bir iştah patlamam var çok fenayim çoook mezun oldum ne güzel s3vinmistim kilolardan kurtuldum diye sonra regl im gecikti test yaptım hamileyim haftasonu kontrolüm var detaylari kontrolden sonra yazarım.
Burda kısa zamanda çok şey paylaştık sizinle inşallah her şey yolunda gider bu mutlulugumu paylaşmak istedim.
Oooo... Dr.'umuz ayağımıza geldiCanim senin odem sorunun altinda bir saglik sorunu oldugunu soylemistin onu tedavisini yaptirman gerekiyor oncelikle
Birde yediklerinle en azindan odem oranini azaltabilirsin
Birkac sorum olacak sana
Odem en cok nerelerde toplaniyor
Baska saglik sorunu kullandigin ilac var mi
Tahil grubundan neler yiyorsun
Ekmek varmi menulerinde
Sebze olarak neleri terxih ediyosun
Hangi icecekleri ne kadar tuketiyorsun
Paketli urun aliyor musun
Domates ve biber vazgeçilmezimiz bu arada.Canim senin odem sorunun altinda bir saglik sorunu oldugunu soylemistin onu tedavisini yaptirman gerekiyor oncelikle
Birde yediklerinle en azindan odem oranini azaltabilirsin
Birkac sorum olacak sana
Odem en cok nerelerde toplaniyor
Baska saglik sorunu kullandigin ilac var mi
Tahil grubundan neler yiyorsun
Ekmek varmi menulerinde
Sebze olarak neleri terxih ediyosun
Hangi icecekleri ne kadar tuketiyorsun
Paketli urun aliyor musun
5.Takımın Şeyda Coşkunu oldun sende canımBirde saglikci olsam seyda coskun olurdum herhalde
Ooooo kaçak dönmüş. Hemde 2 kişi olarakMerhaba arkadaşlar Nasılsıniz, nasıl gidiyor her şey yolundadir umarım.
Benim 3 haftadır durdurulamayan bir iştah patlamam var çok fenayim çoook mezun oldum ne güzel s3vinmistim kilolardan kurtuldum diye sonra regl im gecikti test yaptım hamileyim haftasonu kontrolüm var detaylari kontrolden sonra yazarım.
Burda kısa zamanda çok şey paylaştık sizinle inşallah her şey yolunda gider bu mutlulugumu paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?