Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Metobolizmada hizlaniyor sen morali yuksek tut 4. Gun gercek kilon belli olacak hemde
Beynine guzel sinyaller gonder ki enerjin dusmesin

Bizim vucudumuz enerjiyi kh dan aliyor canim bugun kh da yemissin enerji dusuklugun seni mutlu eden kuruyemis cikolata yiyemedigin icin olabilir
Yiyeceklerin anlik hazlarin seni ele gecirmesine izin verme sen bir 57 kg ol beraber korumayida ogrenecegiz insallah

ben yoğurda bağlıyorum, yoğurt yemedim ondan bence. gidip alıp yesem mi?

seyda coskun da ögretmen, beden eğitim öğretmeni. ne sağlıkçısı
Biliyorum cnm ama ben saglikci olsam seyda coskun gibi olurdum demek istedim en bilinen ornek kendisi
Nette detokslarini satan umay villa da pilates egitmeni ama ben bu isi yapacak olsam saglikci olmayi tercih ederim

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz, nasıl gidiyor her şey yolundadir umarım.
Benim 3 haftadır durdurulamayan bir iştah patlamam var çok fenayim çoook mezun oldum ne güzel s3vinmistim kilolardan kurtuldum diye sonra regl im gecikti test yaptım hamileyim haftasonu kontrolüm var detaylari kontrolden sonra yazarım.
Burda kısa zamanda çok şey paylaştık sizinle inşallah her şey yolunda gider bu mutlulugumu paylaşmak istedim.

aaaaa inanmıyorumm, gözün aydın canımm

araları ne kadar olacak?

sağlıkla al kucağına inşallah, doğum sonrası bekleriz seni

Oooo... Dr.'umuz ayağımıza geldi
Canım özellikle sabakları çok oluyor. Sabah parmağıma olan yüzük 2 saat sonra bol geliyor. Ayaklarım şiştiği için botlarım ayağımı sıktı ve ayağımda nasır oluşturdu. Yine öğleden sonra ayakta da sıkıntı yok. yüzüm sabahları şiş oluyor. Sanıyorum komple her yerimde ödem oluyor .
Normalde ilaç kullanmam. Mesela şimdi grip oldum yaa.. burun spreyi haricinde hiç ilaç kullanmadım. İlaç kullanmıyorum sevmiyorum.
Tahıl olarak tediğim çok az şey var. Tam buğday ekmeği protein gününde 1 dilim, sebze gününde de 4 dilim. yeşil mercimek, kinoa ara sıra, bulgur pilavı ekmek yerine. Pirincin ödemi arttırdığını farkettim ve tamamen kestim. Yalnız pazar günü ve dün hasta olduğumuz için ekmek yerine bol tavuklu, tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım içtim ki normalde çorbasız yemek yemeyen ben 1 yıldır çok nadir çorba içiyorum.
Ekmek dediğim gibi günde 5 dilim çok nadir olur. o da 1 dilimi kaçamak olarak
Sebzede ıspanak, kabak, beyaz lahana çok tükettiklerim. Ara sıra brokoli, kereviz, pırasa. her gün kıvırcık salata içinde domates olur mutlaka.
İçecek; genelde su, yeşil çay, günde 1 tane de sade kahve. Haftada 1 gün kafeinsiz gün yap demişti diyetisyenim. Onun için de pazarları kahve yok. Günde hiç içmesem 2,5lt su ve 2 büyük kupa yaklaşık 700ml yeşil çay içerim.
Paketli ürün hiç tüketmem. Bir ara etimek yazmıştı diyetisyen o zaman tükettim. hatta kh.ı az tüketiyorum diye akşam üstü 1 paket diyet bisküvi ve süt yazmıştı. Sırf o bisküviyi yememek için ekmek yemeye başladım.
Buradan bakınca herşey çok sağlıklı görünüyor ama...

Domates ve biber vazgeçilmezimiz bu arada.

Ooooo kaçak dönmüş. Hemde 2 kişi olarak
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…