- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.361
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah, haberlerini bekliyoruz, yaz bize mutlaka :)Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz, nasıl gidiyor her şey yolundadir umarım.
Benim 3 haftadır durdurulamayan bir iştah patlamam var çok fenayim çoook mezun oldum ne güzel s3vinmistim kilolardan kurtuldum diye sonra regl im gecikti test yaptım hamileyim haftasonu kontrolüm var detaylari kontrolden sonra yazarım.
Burda kısa zamanda çok şey paylaştık sizinle inşallah her şey yolunda gider bu mutlulugumu paylaşmak istedim.
Merhaba @wendigohem regl, hem iş, hem açlık gibi bişi oldu yaa. tarçınlı yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi.
sabah peynirli omlet yemiştim, öğlen de ton balıklı salata yedim, sebzem az sayılmaz ondan bence. ama enerjim gerçekten çok düşük, hormonlardan belki de.
bi de regl dönemi vücudun harcadığı enerji artarmış, o yüzden tatlı krizimiz olurmuş, sanırım o yüzden enerjim düşük.
Bizimle paylaştığın bu güzel habere çok sevindimMerhaba arkadaşlar Nasılsıniz, nasıl gidiyor her şey yolundadir umarım.
Benim 3 haftadır durdurulamayan bir iştah patlamam var çok fenayim çoook mezun oldum ne güzel s3vinmistim kilolardan kurtuldum diye sonra regl im gecikti test yaptım hamileyim haftasonu kontrolüm var detaylari kontrolden sonra yazarım.
Burda kısa zamanda çok şey paylaştık sizinle inşallah her şey yolunda gider bu mutlulugumu paylaşmak istedim.
Hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına al inşallahMerhaba arkadaşlar Nasılsıniz, nasıl gidiyor her şey yolundadir umarım.
Çok teşekkür ederim canım , amin inşallah 32 ay olacak aralarında. Oğlum kardes istemiyor Muşaaaaa inanmıyorumm, gözün aydın canımm
araları ne kadar olacak?
sağlıkla al kucağına inşallah, doğum sonrası bekleriz seni
Ben hepsini kullandim tavugu yaparken.Sekersiz se sorun yok domateste sinirlama yok ama sen A kan grubusun aksam baska sebze kullan biber mantar gibi etkilemesin guzel yesil bir salata yaparsin sana daha iyi gelir
Sen yoksun ortaliklarda??Siz bu isi cozdunuz
Tek ihtiyaciniz olan bir ogretmenmis megerse
Umay Villa'nin detoksu zordu ya cok bas agrisi cektim. Tekrar yapmayi dusunuyor musun?Biliyorum cnm ama ben saglikci olsam seyda coskun gibi olurdum demek istedim en bilinen ornek kendisi
Nette detokslarini satan umay villa da pilates egitmeni ama ben bu isi yapacak olsam saglikci olmayi tercih ederim
Amiinn canım inşallah 3 poğaça cı geri döndü. kontrole bir gideyim hele bogazimi uygun oranda tutmaya çalışacağım. Oglumda hiç bu kadar istahim acilmamisti Allah sonumu Hayır etsin doğuma kadar kapıdan sigarim umarımOoooo kaçak dönmüş. Hemde 2 kişi olarak
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Teşekkür ederim canım inşallah, hamilelik ve sonrasında da InşallahCanım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah, haberlerini bekliyoruz, yaz bize mutlaka :)
Yapalımmm, ben dünden hazırlamıştım bugünü. Yarını da planladım sayılırYalnız sadece senin yemeklere reaksiyon veriyorum.. sana sabahları ee bugün ne yiyoruz yazıp menü oluşturacağım artık :)
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin.Bizimle paylaştığın bu güzel habere çok sevindimkaanin annesi
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.
Sevgiler.
inşALLAH en kısa zamanda isterÇok teşekkür ederim canım , amin inşallah 32 ay olacak aralarında. Oğlum kardes istemiyor Muş
Aaaa... öyle hamileyim diye poğaçalara gömülmek yok. Bol bol süt ürünü tüket. Acıktıkça süt, yoğurt, peynir ye. Hem kilo almanı engeller hem de kemiklerini güçlendirir.Amiinn canım inşallah 3 poğaça cı geri döndü. kontrole bir gideyim hele bogazimi uygun oranda tutmaya çalışacağım. Oglumda hiç bu kadar istahim acilmamisti Allah sonumu Hayır etsin doğuma kadar kapıdan sigarim umarım
Amin. Mevlam herşeyi güzel eylesinTeşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin.
Biliyorsunuz bende Hipotiroidi var umarım sağlıkla gelir bu yüzden çok üzülüyorum ama sev8ncliyimde bir taraftan ailem büyüyor. Çok şükür bugunumuze diyelim mevlam neylerse güzel eyler.
İnşallah canım. Herşey iyi olacak, güzel olacak inşallah. Sen moralini hep yüksek tut, olumlu düşün.Teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin.
Biliyorsunuz bende Hipotiroidi var umarım sağlıkla gelir bu yüzden çok üzülüyorum ama sev8ncliyimde bir taraftan ailem büyüyor. Çok şükür bugunumuze diyelim mevlam neylerse güzel eyler.
Hosbuldum canım çok teşekkür ederim amin inşallah.Hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına al inşallah
Bizi habersiz bırakma senden paylaşım bekliyoruz bol bol
Ay canı sıkılmış benim dünürümün. Bende acıkmaya başladım hemde kocaman bir tabak yemek yememe rağmen.balığım var, tavuğum var, şu an bilemiyorum hangisini yerim. muhtemelen kocaman salata eşliğinde yiycem yine.
Hakkaten ya,Siz bu isi cozdunuz
Tek ihtiyaciniz olan bir ogretmenmis megerse
Selam canım. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniMerhaba arkadaşlar Nasılsıniz, nasıl gidiyor her şey yolundadir umarım.
Bence de bir gun onceden planlamak daha iyi oluyor..Yapalımmm, ben dünden hazırlamıştım bugünü. Yarını da planladım sayılır
Amin canim.. Hayirli olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insalllah..Özlemişim sizleri
5. Grup samimi muhabbetli sımsıcak...
Burda birlik var iyi niyet var. ..
Iyi ki varsınız Rabbim Herkesin evinden huzuru sağlığı eksik etmesin. Duygulandim heee
Afiyet olsun ortim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?