Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah, haberlerini bekliyoruz, yaz bize mutlaka :)

Merhaba @wendigo
Bugün aynı durum bende de var.
Reglimin 1. günü ve her yanım ağrıyor, dökülüyorum. Her öğlen en az 30-40 dakika yürüyordum; bugün işyerimde koltuğumdan kalkamadım. Yemeğimi bile odamda yedim.
Hormonlar çok etkiliyor vücudumuzu. Kahveyi çok severim, öğleden evvel içtiğim Türk kahvesi midemi bulandırdı nedense. Mide de hassas oluyor bu dönemde.
Tatlı isteği yok henüz; akşam eve gidince olursa tarçınlı süt yapacağım. O açlık krizlerine iyi geliyormuş.

Bizimle paylaştığın bu güzel habere çok sevindim kaanin annesi
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.
Sevgiler.

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına al inşallah
Bizi habersiz bırakma senden paylaşım bekliyoruz bol bol

Sekersiz se sorun yok domateste sinirlama yok ama sen A kan grubusun aksam baska sebze kullan biber mantar gibi etkilemesin guzel yesil bir salata yaparsin sana daha iyi gelir
Ben hepsini kullandim tavugu yaparken.
Aksama ispanak dusunuyordum alacagim yerde kalmamisti. Evde kurutulmus kabak var onu haslayip yogurtla yemeyi dusunuyorum. Bugun de oglen yemegimi gec yedim. Aksam hafif olsun dedim.
---

Siz bu isi cozdunuz
Tek ihtiyaciniz olan bir ogretmenmis megerse
Sen yoksun ortaliklarda??

Biliyorum cnm ama ben saglikci olsam seyda coskun gibi olurdum demek istedim en bilinen ornek kendisi
Nette detokslarini satan umay villa da pilates egitmeni ama ben bu isi yapacak olsam saglikci olmayi tercih ederim
Umay Villa'nin detoksu zordu ya cok bas agrisi cektim. Tekrar yapmayi dusunuyor musun?

Ooooo kaçak dönmüş. Hemde 2 kişi olarak
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Amiinn canım inşallah 3 poğaça cı geri döndü. kontrole bir gideyim hele bogazimi uygun oranda tutmaya çalışacağım. Oglumda hiç bu kadar istahim acilmamisti Allah sonumu Hayır etsin doğuma kadar kapıdan sigarim umarım

Bizimle paylaştığın bu güzel habere çok sevindim kaanin annesi
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.
Sevgiler.
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin.
Biliyorsunuz bende Hipotiroidi var umarım sağlıkla gelir bu yüzden çok üzülüyorum ama sev8ncliyimde bir taraftan ailem büyüyor. Çok şükür bugunumuze diyelim mevlam neylerse güzel eyler.

Çok teşekkür ederim canım , amin inşallah 32 ay olacak aralarında. Oğlum kardes istemiyor Muş
inşALLAH en kısa zamanda ister
Aaaa... öyle hamileyim diye poğaçalara gömülmek yok. Bol bol süt ürünü tüket. Acıktıkça süt, yoğurt, peynir ye. Hem kilo almanı engeller hem de kemiklerini güçlendirir.
Amin. Mevlam herşeyi güzel eylesin

İnşallah canım. Herşey iyi olacak, güzel olacak inşallah. Sen moralini hep yüksek tut, olumlu düşün.
Yanındayız.

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına al inşallah
Bizi habersiz bırakma senden paylaşım bekliyoruz bol bol
Hosbuldum canım çok teşekkür ederim amin inşallah.
Kontrol sonrasında bol bol paylaşım yapacağım inşallah. Istahim bu şekilde devam ederse diyetisyene de gideceğim. Hamilelik deyip yiyip yiyip sonrasında sıkıntı çekmek istemiyorum

balığım var, tavuğum var, şu an bilemiyorum hangisini yerim. muhtemelen kocaman salata eşliğinde yiycem yine.
Ay canı sıkılmış benim dünürümün. Bende acıkmaya başladım hemde kocaman bir tabak yemek yememe rağmen. Şimdi kahve yapacağım. Regl olduğun için kesin daha az vermiş gibi görünmüşsündür tartıda. Biliyorsun şişiyoruz maalesef. Ama tartıldıkça daha güzel rakamlar göreceksin canım yedin mi yoğurdunu?

Selam canım. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Yapalımmm, ben dünden hazırlamıştım bugünü. Yarını da planladım sayılır
Bence de bir gun onceden planlamak daha iyi oluyor..
--
ip atlican mı? Dizin nasil oldu?
Özlemişim sizleri
5. Grup samimi muhabbetli sımsıcak...
Burda birlik var iyi niyet var. ..
Iyi ki varsınız Rabbim Herkesin evinden huzuru sağlığı eksik etmesin. Duygulandim heee
Amin canim.. Hayirli olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insalllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…