- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.381
Önden planlayınca çok iyi gidiyor yarın menüde ne var peki?Yapalımmm, ben dünden hazırlamıştım bugünü. Yarını da planladım sayılır
Ay hormonlar coşmuuuşÖzlemişim sizleri
5. Grup samimi muhabbetli sımsıcak...
Burda birlik var iyi niyet var. ..
Iyi ki varsınız Rabbim Herkesin evinden huzuru sağlığı eksik etmesin. Duygulandim heee
Atlayamayacağım ortacim maalesef çok acıyor dizlerim. 30 dk eliptik yaptım. Daha da yapardım da zorlamak istemedimBence de bir gun onceden planlamak daha iyi oluyor..
--
ip atlican mı? Dizin nasil oldu?
Amin canim.. Hayirli olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insalllah..
Sabah soğanlı yumurtaÖnden planlayınca çok iyi gidiyor yarın menüde ne var peki?
Aman dikkat bebeim et gecmis olsunn.Atlayamayacağım ortacim maalesef çok acıyor dizlerim. 30 dk eliptik yaptım. Daha da yapardım da zorlamak istemedim
Meyve de var yarın unutma..Sabah soğanlı yumurta
Öğle et sote ve sebze + yoğurt
Akşam kabak mücver, hani tarifini attığım var ya.
Bir değişiklik olmazsa böyle menüm orticim
Çok teşekkür ederim canım , amin inşallah 32 ay olacak aralarında. Oğlum kardes istemiyor Muş
Ay canı sıkılmış benim dünürümün. Bende acıkmaya başladım hemde kocaman bir tabak yemek yememe rağmen.Şimdi kahve yapacağım. Regl olduğun için kesin daha az vermiş gibi görünmüşsündür tartıda. Biliyorsun şişiyoruz maalesef. Ama tartıldıkça daha güzel rakamlar göreceksin canım yedin mi yoğurdunu?
Özlemişim sizleri
Iyi ki varsınız Rabbim Herkesin evinden huzuru sağlığı eksik etmesin. Duygulandim heee
Aaaa süper bak onu unutuyordumAman dikkat bebeim et gecmis olsunn.
Meyve de var yarın unutma..
Arkadaşlar bugün "Ufak Tefek Cinayetler" var ya, yemeğimi erken yiyeyim de izleyeyim diyorum.Mert Fırat'ın aşkına izliyorum esas vallahi. Ama Merve, Oya diğer tüm oyuncular hepsi ayrı ayrı çok başarılılar.
Kankam da kahve içmeye gelecek, birlikte izleyeceğiz.
Akşam yemeği için mercimek yemeğim var, ayrıca biraz z.yağlı bakla yemeyi düşünüyorum.
Sabah 1 dilim light beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Ara öğünde 1 su bardağı light yoğurt ve 1 elma yedim. Öğlearasında da mercimek çorbası, beyaz etten yapılmış tavuk sote, 4 y.k. bulgur pilavı yedim.
Hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum. İyi akşamlar diliyorum.
Amin canım amin :)Özlemişim sizleri
Ben de her salı umarım Umut erken uyur ve çok sık uyanmaz diyorum dizi aşkınaArkadaşlar bugün "Ufak Tefek Cinayetler" var ya, yemeğimi erken yiyeyim de izleyeyim diyorum.Mert Fırat'ın aşkına izliyorum esas vallahi. Ama Merve, Oya diğer tüm oyuncular hepsi ayrı ayrı çok başarılılar.
Kankam da kahve içmeye gelecek, birlikte izleyeceğiz.
Akşam yemeği için mercimek yemeğim var, ayrıca biraz z.yağlı bakla yemeyi düşünüyorum.
Sabah 1 dilim light beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Ara öğünde 1 su bardağı light yoğurt ve 1 elma yedim. Öğlearasında da mercimek çorbası, beyaz etten yapılmış tavuk sote, 4 y.k. bulgur pilavı yedim.
Hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum. İyi akşamlar diliyorum.
canim hayirli olsun allah tamamina erdirsin cok sevindimMerhaba arkadaşlar Nasılsıniz, nasıl gidiyor her şey yolundadir umarım.
Benim 3 haftadır durdurulamayan bir iştah patlamam var çok fenayim çoook mezun oldum ne güzel s3vinmistim kilolardan kurtuldum diye sonra regl im gecikti test yaptım hamileyim haftasonu kontrolüm var detaylari kontrolden sonra yazarım.
Burda kısa zamanda çok şey paylaştık sizinle inşallah her şey yolunda gider bu mutlulugumu paylaşmak istedim.
Listeye girmek istiyorsan grup kurallarına uyacaksın, kurallardan biri de geçmişi okumakslm kızlar 300 msj olmuş okudum mu hayır tabikiönemli bişey varmı
Teşekkürler canım.Amin canım amin :)
Her zaman gel bekliyoruz tabi ki. Ben hamileliğimi bu takımda geçirdim, burada doğurdum resmen
Ben de her salı umarım Umut erken uyur ve çok sık uyanmaz diyorum dizi aşkına
İyi seyirler ve bol keyifler
Teşekkür ederim canım.İyi seyirler canım, oo kankayla dizi keyfi, en sevdiğimden :)
okudum da cevap veremedimListeye girmek istiyorsan grup kurallarına uyacaksın, kurallardan biri de geçmişi okumak
Canim sifir kan grubu oldugun icin soyleyebilirim ekmegin hic bir turu yaramiyor bize genelde bakinca yediklerin saglikli bir ve ya iki gun onerilerimi uygulamakla duzelme olurmu bilmiyorum en azindan bir hafta deneyebilirsin diyetisyen gununden sonra baslarsin ve o gune kadar devam edersin ne kadar odemin oldugunu goruruuzOooo... Dr.'umuz ayağımıza geldi
Canım özellikle sabakları çok oluyor. Sabah parmağıma olan yüzük 2 saat sonra bol geliyor. Ayaklarım şiştiği için botlarım ayağımı sıktı ve ayağımda nasır oluşturdu. Yine öğleden sonra ayakta da sıkıntı yok. yüzüm sabahları şiş oluyor. Sanıyorum komple her yerimde ödem oluyor .
Normalde ilaç kullanmam. Mesela şimdi grip oldum yaa.. burun spreyi haricinde hiç ilaç kullanmadım. İlaç kullanmıyorum sevmiyorum.
Tahıl olarak tediğim çok az şey var. Tam buğday ekmeği protein gününde 1 dilim, sebze gününde de 4 dilim. yeşil mercimek, kinoa ara sıra, bulgur pilavı ekmek yerine. Pirincin ödemi arttırdığını farkettim ve tamamen kestim. Yalnız pazar günü ve dün hasta olduğumuz için ekmek yerine bol tavuklu, tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım içtim ki normalde çorbasız yemek yemeyen ben 1 yıldır çok nadir çorba içiyorum.
Ekmek dediğim gibi günde 5 dilim çok nadir olur. o da 1 dilimi kaçamak olarak
Sebzede ıspanak, kabak, beyaz lahana çok tükettiklerim. Ara sıra brokoli, kereviz, pırasa. her gün kıvırcık salata içinde domates olur mutlaka.
İçecek; genelde su, yeşil çay, günde 1 tane de sade kahve. Haftada 1 gün kafeinsiz gün yap demişti diyetisyenim. Onun için de pazarları kahve yok. Günde hiç içmesem 2,5lt su ve 2 büyük kupa yaklaşık 700ml yeşil çay içerim.
Paketli ürün hiç tüketmem. Bir ara etimek yazmıştı diyetisyen o zaman tükettim. hatta kh.ı az tüketiyorum diye akşam üstü 1 paket diyet bisküvi ve süt yazmıştı. Sırf o bisküviyi yememek için ekmek yemeye başladım.
Buradan bakınca herşey çok sağlıklı görünüyor ama...
ekmeği bırakmak lazım bugun karatay neler dedi 1 dilim tbe 32 küp şeker yemiş gibi algılıyor vucud ve boşuna para israfı tbe bile yemeyin dediCanim sifir kan grubu oldugun icin soyleyebilirim ekmegin hic bir turu yaramiyor bize genelde bakinca yediklerin saglikli bir ve ya iki gun onerilerimi uygulamakla duzelme olurmu bilmiyorum en azindan bir hafta deneyebilirsin diyetisyen gununden sonra baslarsin ve o gune kadar devam edersin ne kadar odemin oldugunu goruruuz
Simdi sendeki sorun odem oldugu icin her sebze senin icin masum olmayabilir
Mesala ispanakta tuz orani yuksek
Pirasa da tuz orani yuksek
Zaten bulgur princ baklagiller 0 gruplarini sevmez sen ekstra su tutuyorsun
Menunde olabilecekler
Sebzelerden kereviz mantar domates salatalik yesil fasulye patlican kabak
Meyvelerden nar ayva muz ananas yesil elma
Proteine agirlik vereceksin cnm
Oglen ve aksam her ogunde yogurt yiyeceksin ama ev yapimi yada hazir olacaksa probiyotik yogurt
Ekmek turude hic ekmeksiz yspamam diyorsan bi sure misir ekmegi al icinde bugday olmayan diger ekmeklerde olur
Egxersiz olarak ta yatmadan once Ayaklarini tavana dikebilirsin gecen bolum sureyya yapmisti onun gibi
Mumkunse her gun dus al fazla odemi olanlar enfeksiyon kapmaya musait olur
Simdilik bunlar eger boyle bir program uygulamak istersen her an sorularini cevaplarim
Hayaller trabzon hurmasi gercekler ayva ananas elma narAaaa süper bak onu unutuyordum
Trabzon hurması olur mu ki acabaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?