Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Atlayamayacağım ortacim maalesef çok acıyor dizlerim. 30 dk eliptik yaptım. Daha da yapardım da zorlamak istemedim
Aman dikkat bebeim et gecmis olsunn.
Sabah soğanlı yumurta
Öğle et sote ve sebze + yoğurt
Akşam kabak mücver, hani tarifini attığım var ya.
Bir değişiklik olmazsa böyle menüm orticim
Meyve de var yarın unutma..

Çok teşekkür ederim canım , amin inşallah 32 ay olacak aralarında. Oğlum kardes istemiyor Muş

Bak sen bilmişe, kardeş istemiyormuş bi de :)

Kaç haftalık bebiş şimdi? Ay içimden kız olacak gibi geçti ya :)

Şu an yiyorum canım, ama modum düşük, bi de misafirim varmış Of.

Özlemişim sizleri
5. Grup samimi muhabbetli sımsıcak...
Burda birlik var iyi niyet var. ..
Iyi ki varsınız Rabbim Herkesin evinden huzuru sağlığı eksik etmesin. Duygulandim heee

Ya inanmazsın geçen seni düşündüm, mezun olmadı uğramadı bizde hiç etiketleyip sormadık napıyo dedim. Kalp kalbe karşıymış bak.

Arkadaşlar bugün "Ufak Tefek Cinayetler" var ya, yemeğimi erken yiyeyim de izleyeyim diyorum. Mert Fırat'ın aşkına izliyorum esas vallahi. Ama Merve, Oya diğer tüm oyuncular hepsi ayrı ayrı çok başarılılar.
Kankam da kahve içmeye gelecek, birlikte izleyeceğiz.
Akşam yemeği için mercimek yemeğim var, ayrıca biraz z.yağlı bakla yemeyi düşünüyorum.
Sabah 1 dilim light beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Ara öğünde 1 su bardağı light yoğurt ve 1 elma yedim. Öğlearasında da mercimek çorbası, beyaz etten yapılmış tavuk sote, 4 y.k. bulgur pilavı yedim.
Hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum. İyi akşamlar diliyorum.

İyi seyirler canım, oo kankayla dizi keyfi, en sevdiğimden :)

Özlemişim sizleri
5. Grup samimi muhabbetli sımsıcak...
Burda birlik var iyi niyet var. ..
Iyi ki varsınız Rabbim Herkesin evinden huzuru sağlığı eksik etmesin. Duygulandim heee
Amin canım amin :)
Her zaman gel bekliyoruz tabi ki. Ben hamileliğimi bu takımda geçirdim, burada doğurdum resmen
Ben de her salı umarım Umut erken uyur ve çok sık uyanmaz diyorum dizi aşkına
İyi seyirler ve bol keyifler

canim hayirli olsun allah tamamina erdirsin cok sevindim
Sik sik ugra ki seni dizginleyelim hamilelikte fazla kg alma

Teşekkürler canım. Sana da iyi seyirler diliyorum. Umut'u da öpüyorum yanaklarından. Bugün mışıl mışıl uyusun inşallah.

İyi seyirler canım, oo kankayla dizi keyfi, en sevdiğimden :)
Teşekkür ederim canım. Aynı şehirde olsaydık keşke, birbirimize kahve içmeye giderdik. Ankara'da olan ve Ankara'ya ziyarete gelen arkadaşlarım hepinizi beklerim bir gün kahve içmeye. Harika olur. Sevgiler.

Canim sifir kan grubu oldugun icin soyleyebilirim ekmegin hic bir turu yaramiyor bize genelde bakinca yediklerin saglikli bir ve ya iki gun onerilerimi uygulamakla duzelme olurmu bilmiyorum en azindan bir hafta deneyebilirsin diyetisyen gununden sonra baslarsin ve o gune kadar devam edersin ne kadar odemin oldugunu goruruuz
Simdi sendeki sorun odem oldugu icin her sebze senin icin masum olmayabilir
Mesala ispanakta tuz orani yuksek
Pirasa da tuz orani yuksek
Zaten bulgur princ baklagiller 0 gruplarini sevmez sen ekstra su tutuyorsun
Menunde olabilecekler
Sebzelerden kereviz mantar domates salatalik yesil fasulye patlican kabak
Meyvelerden nar ayva muz ananas yesil elma
Proteine agirlik vereceksin cnm
Oglen ve aksam her ogunde yogurt yiyeceksin ama ev yapimi yada hazir olacaksa probiyotik yogurt
Ekmek turude hic ekmeksiz yspamam diyorsan bi sure misir ekmegi al icinde bugday olmayan diger ekmeklerde olur
Egxersiz olarak ta yatmadan once Ayaklarini tavana dikebilirsin gecen bolum sureyya yapmisti onun gibi
Mumkunse her gun dus al fazla odemi olanlar enfeksiyon kapmaya musait olur
Simdilik bunlar eger boyle bir program uygulamak istersen her an sorularini cevaplarim

ekmeği bırakmak lazım bugun karatay neler dedi 1 dilim tbe 32 küp şeker yemiş gibi algılıyor vucud ve boşuna para israfı tbe bile yemeyin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…