- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.401
Birde iceceklerCanim sifir kan grubu oldugun icin soyleyebilirim ekmegin hic bir turu yaramiyor bize genelde bakinca yediklerin saglikli bir ve ya iki gun onerilerimi uygulamakla duzelme olurmu bilmiyorum en azindan bir hafta deneyebilirsin diyetisyen gununden sonra baslarsin ve o gune kadar devam edersin ne kadar odemin oldugunu goruruuz
Simdi sendeki sorun odem oldugu icin her sebze senin icin masum olmayabilir
Mesala ispanakta tuz orani yuksek
Pirasa da tuz orani yuksek
Zaten bulgur princ baklagiller 0 gruplarini sevmez sen ekstra su tutuyorsun
Menunde olabilecekler
Sebzelerden kereviz mantar domates salatalik yesil fasulye patlican kabak
Meyvelerden nar ayva muz ananas yesil elma
Proteine agirlik vereceksin cnm
Oglen ve aksam her ogunde yogurt yiyeceksin ama ev yapimi yada hazir olacaksa probiyotik yogurt
Ekmek turude hic ekmeksiz yspamam diyorsan bi sure misir ekmegi al icinde bugday olmayan diger ekmeklerde olur
Egxersiz olarak ta yatmadan once Ayaklarini tavana dikebilirsin gecen bolum sureyya yapmisti onun gibi
Mumkunse her gun dus al fazla odemi olanlar enfeksiyon kapmaya musait olur
Simdilik bunlar eger boyle bir program uygulamak istersen her an sorularini cevaplarim
Canim simdilik kendimiz yapalim detoks icin en iyi zaman mart gibi ozaman gruplarindan birine katilmayi dusunuyorum kendisi yonetiyor istersen o zman sanada soylerim beraber yaziliriz 40 cesit detoksu var zaten biri bize uyarBen hepsini kullandim tavugu yaparken.
Aksama ispanak dusunuyordum alacagim yerde kalmamisti. Evde kurutulmus kabak var onu haslayip yogurtla yemeyi dusunuyorum. Bugun de oglen yemegimi gec yedim. Aksam hafif olsun dedim.
---
Sen yoksun ortaliklarda??
Umay Villa'nin detoksu zordu ya cok bas agrisi cektim. Tekrar yapmayi dusunuyor musun?
Kısmet canım belki baska katılmak isteyenlerde olur.Hep birlikte deneriz..Canim simdilik kendimiz yapalim detoks icin en iyi zaman mart gibi ozaman gruplarindan birine katilmayi dusunuyorum kendisi yonetiyor istersen o zman sanada soylerim beraber yaziliriz 40 cesit detoksu var zaten biri bize uyar
Amin canım sadece bugün değil her gün uyusun inşallahTeşekkürler canım.Sana da iyi seyirler diliyorum. Umut'u da öpüyorum yanaklarından. Bugün mışıl mışıl uyusun inşallah.
Ben Umut'u da alıp geleyim ne keyif amaTeşekkür ederim canım.Aynı şehirde olsaydık keşke, birbirimize kahve içmeye giderdik. Ankara'da olan ve Ankara'ya ziyarete gelen arkadaşlarım hepinizi beklerim bir gün kahve içmeye. Harika olur. Sevgiler.
Sınav yapalım o zaman gerçekten okumuş musunokudum da cevap veremedim
32 küp şeker miekmeği bırakmak lazım bugun karatay neler dedi 1 dilim tbe 32 küp şeker yemiş gibi algılıyor vucud ve boşuna para israfı tbe bile yemeyin dedi
İnsallah canim 74 e gelince kendini salmazsan verirsin benceKısmet canım belki baska katılmak isteyenlerde olur.Hep birlikte deneriz..
insallah gozle gorulur derecede kilo veririm o zamana kadar.
Insallah canim.İnsallah canim 74 e gelince kendini salmazsan verirsin bence
oofff bende istiyorum kankayla dizi yaaaİyi seyirler canım, oo kankayla dizi keyfi, en sevdiğimden :)
Ara ogun yap cnm yogurtla hem daha tok olursunInsallah canim.
----
Meyve icin sabah ve oglen demissin yemeklere ek olarak mi ara ogun olarak mi yiyelim?
Bende simdi hem eliptik yapiyorum hem izliyorumm.Bende kadin dizisini izliyorum herkes dizi basinda galiba
balpamuk nerelerdesin bugun tekrar gelmedin nasil gidiyor diyet devam edebildinmi
Afiyet olsun şekerim de doydun mu sen onlarla?Eki Görüntüle 2099406
2 yk haslanmis kabak, 1 tatlı k. keten tohumu,1 kase yogurt..
Yine oglen yemegimi gec yedigim icin aksami hafif tutmak istedim.
Aaaaa yok artık. 1 dilim ekmek o kadar olamaz yaaaaekmeği bırakmak lazım bugun karatay neler dedi 1 dilim tbe 32 küp şeker yemiş gibi algılıyor vucud ve boşuna para israfı tbe bile yemeyin dedi
Hayaller trabzon hurmasi gercekler ayva ananas elma nar
Ay bu bizim için mi? Tam da alışıyordum dukan birayaBirde icecekler
Kafeinsizse kahve olur
Yesilcay ve baska odem atici caylarda olur
Kereviz suyu vs cogalabilir
Dukan bira iciyorsan bu donemde icme
Boyle yazinca sanki kortizon diyeti gibi olduamma yazsim
Ooo süper, yoğurt+chia+meyve kombosuBu arada meyve sekerinin kan sekerini hizli yukselttigini dusunerek yogurtla tarcin ve dokunmuyorsa chia ile yemenizi tavsiye ederim boylece tatli isteginizde biraz gecer
Valla dizlerimin ağrısının artmayacağını bilsem bende yapardım ama dinlendiriyorum ki, 5.6. Gün ip atlayabileyeyimBende simdi hem eliptik yapiyorum hem izliyorumm.
Cok sağol canım verdiğin bilgiler için. Bu önerilerini dikkate alacağım. Diyetisyen mutlaka kh tuketmemi istiyor. Kinoa ve yulaf ezmesi için ne dersin? Kh olarak onları tuketsem. Bugün çavdar ekmeği aldım ama içinde buğday unu varmis. Herşey sahtekarlık kokuyor. Bir de burada halk ekmekte glutensiz ekmek var. Ondan tüketme konusunda ne düşünüyorsun?Canim sifir kan grubu oldugun icin soyleyebilirim ekmegin hic bir turu yaramiyor bize genelde bakinca yediklerin saglikli bir ve ya iki gun onerilerimi uygulamakla duzelme olurmu bilmiyorum en azindan bir hafta deneyebilirsin diyetisyen gununden sonra baslarsin ve o gune kadar devam edersin ne kadar odemin oldugunu goruruuz
Simdi sendeki sorun odem oldugu icin her sebze senin icin masum olmayabilir
Mesala ispanakta tuz orani yuksek
Pirasa da tuz orani yuksek
Zaten bulgur princ baklagiller 0 gruplarini sevmez sen ekstra su tutuyorsun
Menunde olabilecekler
Sebzelerden kereviz mantar domates salatalik yesil fasulye patlican kabak
Meyvelerden nar ayva muz ananas yesil elma
Proteine agirlik vereceksin cnm
Oglen ve aksam her ogunde yogurt yiyeceksin ama ev yapimi yada hazir olacaksa probiyotik yogurt
Ekmek turude hic ekmeksiz yspamam diyorsan bi sure misir ekmegi al icinde bugday olmayan diger ekmeklerde olur
Egxersiz olarak ta yatmadan once Ayaklarini tavana dikebilirsin gecen bolum sureyya yapmisti onun gibi
Mumkunse her gun dus al fazla odemi olanlar enfeksiyon kapmaya musait olur
Simdilik bunlar eger boyle bir program uygulamak istersen her an sorularini cevaplarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?