Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
Uyaninca 400 ml su

10:00
Menemen ve maydonoz+nane

13:00
2 kup seker kadar peynir

16:00
Mantarli tavuk + 1kase kadar yogurt

Şu an yiyorum
1 kase yogurt + 2 yk haslanmis kabak + 1 tk keten tohumu

2 L su
1,5 L civari dukan bira bitecek (yeni yaptim simdilik 1 kupa ictim)

2 kupa siyah cay

3 kucuk t.kahvesi

Spor simdilik yok !! ip ve eliptik dusunuyorum. Yapinca yazarim...

Birde icecekler
Kafeinsizse kahve olur
Yesilcay ve baska odem atici caylarda olur
Kereviz suyu vs cogalabilir
Dukan bira iciyorsan bu donemde icme
Boyle yazinca sanki kortizon diyeti gibi oldu amma yazsim

Canim simdilik kendimiz yapalim detoks icin en iyi zaman mart gibi ozaman gruplarindan birine katilmayi dusunuyorum kendisi yonetiyor istersen o zman sanada soylerim beraber yaziliriz 40 cesit detoksu var zaten biri bize uyar

Canim simdilik kendimiz yapalim detoks icin en iyi zaman mart gibi ozaman gruplarindan birine katilmayi dusunuyorum kendisi yonetiyor istersen o zman sanada soylerim beraber yaziliriz 40 cesit detoksu var zaten biri bize uyar
Kısmet canım belki baska katılmak isteyenlerde olur.Hep birlikte deneriz..
insallah gozle gorulur derecede kilo veririm o zamana kadar.

Teşekkürler canım. Sana da iyi seyirler diliyorum. Umut'u da öpüyorum yanaklarından. Bugün mışıl mışıl uyusun inşallah.
Amin canım sadece bugün değil her gün uyusun inşallah
Teşekkür ederim canım. Aynı şehirde olsaydık keşke, birbirimize kahve içmeye giderdik. Ankara'da olan ve Ankara'ya ziyarete gelen arkadaşlarım hepinizi beklerim bir gün kahve içmeye. Harika olur. Sevgiler.
Ben Umut'u da alıp geleyim ne keyif ama
okudum da cevap veremedim
Sınav yapalım o zaman gerçekten okumuş musun
ekmeği bırakmak lazım bugun karatay neler dedi 1 dilim tbe 32 küp şeker yemiş gibi algılıyor vucud ve boşuna para israfı tbe bile yemeyin dedi
32 küp şeker mi

Ekspress diyetimizde 3.gun

Protein+sebze+ meyve
Arkadaslar protein sebze isini cozdunuz menuleriniz gayet guzel gorunuyor yarinda ayni sekilde devam ederken meyvenin getirebilecegi odemi de dusunerek menunuzde kereviz olsun derim
Bircok meyve var ve sizin yarin 2 meyve hakkiniz var
Aksam 7 den once meyveler bitmis olsun mumkunse sabah ve oglen yiyin
Ben istediginiz meyve demiyorum sundugum seceneklerden biri veya ikisini tercih edin
Bu arada nette bu meyveleein ozellikleeine bakarsaniz zayiflamaya faydalarinida gorursunuz
Ananas
Kivi
Elma
Ayva
Nar
Armut kis
Benim favorim elma ve ayva narada hayir demem
Ayvanin hem kalorisi az hemde tok tutuyor
Ayva pismis daha etkiliymis ayva kompostosu yapabilirsiniz

ekmeği bırakmak lazım bugun karatay neler dedi 1 dilim tbe 32 küp şeker yemiş gibi algılıyor vucud ve boşuna para israfı tbe bile yemeyin dedi
Aaaaa yok artık. 1 dilim ekmek o kadar olamaz yaaaa yıllardır yiyoruz bu ekmeği, Karatay ablacımı da severim candır ama arada fazla cozutuyor

Cok sağol canım verdiğin bilgiler için. Bu önerilerini dikkate alacağım. Diyetisyen mutlaka kh tuketmemi istiyor. Kinoa ve yulaf ezmesi için ne dersin? Kh olarak onları tuketsem. Bugün çavdar ekmeği aldım ama içinde buğday unu varmis. Herşey sahtekarlık kokuyor. Bir de burada halk ekmekte glutensiz ekmek var. Ondan tüketme konusunda ne düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…