Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birde icecekler
Kafeinsizse kahve olur
Yesilcay ve baska odem atici caylarda olur
Kereviz suyu vs cogalabilir
Dukan bira iciyorsan bu donemde icme
Boyle yazinca sanki kortizon diyeti gibi oldu amma yazsim
Kahveyi komple bırakabilirim. Dukan bira içmiyorum. Kortizon diyeti demek ki benim için

Canim simdilik kendimiz yapalim detoks icin en iyi zaman mart gibi ozaman gruplarindan birine katilmayi dusunuyorum kendisi yonetiyor istersen o zman sanada soylerim beraber yaziliriz 40 cesit detoksu var zaten biri bize uyar
21 mart diye okumuştum. Ender saraç da oyle tavsiye ediyor.

Canim bence glutensiz ekmek tuket bunu bir dene bakalim kinoa tuketebilirsin o cavdar ekmekleri gercek degil ki bende guvenmiyorum onlara misir ekmegide olur

Kahvaltı
Dukan krep
Beyaz peynir
2 salatalık
7-8 dal maydonoz

Öğle
Soğan, kıyma, ıspanak kavurma
1,5 yk yoğurt
Ayran

Ara
Filtre kahve sütlü

Akşam
Akdeniz otlu hindi, yağsız tavada
Yarım bardak ayran
Biraz göbek ve salatalık

Ara
Filtre kahve sütlü

Su: 2 lt. Daha içerim + 1 lt dukan bira
Spor: 30 dk eliptik

Kahveyi komple bırakabilirim. Dukan bira içmiyorum. Kortizon diyeti demek ki benim için
Ya ben sende en azindan bugday alerjisi olabilir diye dusunuyorum ve vucudun boyle reaksiyon veriyo olabilir hatta emin olmak icin yaptirmadiysan daha once test bile yaptirabilirsin biliyosun ileri seviyesi colyak simdiden bilip onlem almak lazim

Canim bence glutensiz ekmek tuket bunu bir dene bakalim kinoa tuketebilirsin o cavdar ekmekleri gercek degil ki bende guvenmiyorum onlara misir ekmegide olur
Mısır ekmeği sert geliyor yiyemiyorum. ben komple bırakabilirim benim için sağlıksız olduğunu bildiğim şeyleri. Gün de 2ltden fazla kola içen ben 1 anda bıraktım ve 15yildir ağzıma sürmüyorum renkli renksiz asitli hicbir içeceği. Meyve suyunu da yıllardır içmem. Ekmeğide yemesem olur.
Bu arada benim kh bağımlılığım vardı. Arada ekmek krizin tutar

Ya ben sende en azindan bugday alerjisi olabilir diye dusunuyorum ve vucudun boyle reaksiyon veriyo olabilir hatta emin olmak icin yaptirmadiysan daha once test bile yaptirabilirsin biliyosun ileri seviyesi colyak simdiden bilip onlem almak lazim
Onu bende düşündüm. Diyetisyen gerek yok onu diyete verdiğin reaksiyonlada tespit edebiliriz dedi. Ama şu glüten konusunu p.tesi konuşayım bi...

Bunu zaten deneme amacli yapacaksin ya belkide sana odem yapani hemen kesfederiz ankarada halk ekmek findik unundan ekmek yapiyor orda var mi bilmem

Kızlar menüler süper. Ben asıl bizim prensesin menüsünü merak ediyorum. Yine mi aç geçirdi diye.
Benim menü
Sabah 2yk yulaf ezmesi 2 yumurta ile omlet
Ara 220ml activa sade yoğurt
Öğlen 120gr hindi fume ve 2yk yoğurt
Ara 200ml süt
Akşam 1 fırın balık
3.2lt su
1 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
Şimdi 500 ip atlayıp 15-20dk bisiklete binmeyi ve birazda kol karın çalışmak istiyorum. Süreleri tabloya yazarım

Onu bende düşündüm. Diyetisyen gerek yok onu diyete verdiğin reaksiyonlada tespit edebiliriz dedi. Ama şu glüten konusunu p.tesi konuşayım bi...
Konus bakalim bence onemli bir konu belkide bu yonu kesfedince
Bugun sadece kh yulaf ezmesi yemissin yarin ki odem durumunu merak ediyorum yarinda odem olursa yulaf ezmesini de kes bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…