- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.421
Bende kadin dizisini izliyorum herkes dizi basinda galiba
@balpamuk nerelerdesin bugun tekrar gelmedin nasil gidiyor diyet devam edebildinmi
Yok canim korkma o kisiye ozelAy bu bizim için mi? Tam da alışıyordum dukan biraya
Kahveyi komple bırakabilirim. Dukan bira içmiyorum. Kortizon diyeti demek ki benim içinBirde icecekler
Kafeinsizse kahve olur
Yesilcay ve baska odem atici caylarda olur
Kereviz suyu vs cogalabilir
Dukan bira iciyorsan bu donemde icme
Boyle yazinca sanki kortizon diyeti gibi olduamma yazsim
21 mart diye okumuştum. Ender saraç da oyle tavsiye ediyor.Canim simdilik kendimiz yapalim detoks icin en iyi zaman mart gibi ozaman gruplarindan birine katilmayi dusunuyorum kendisi yonetiyor istersen o zman sanada soylerim beraber yaziliriz 40 cesit detoksu var zaten biri bize uyar
Canim bence glutensiz ekmek tuket bunu bir dene bakalim kinoa tuketebilirsin o cavdar ekmekleri gercek degil ki bende guvenmiyorum onlara misir ekmegide olurCok sağol canım verdiğin bilgiler için. Bu önerilerini dikkate alacağım. Diyetisyen mutlaka kh tuketmemi istiyor. Kinoa ve yulaf ezmesi için ne dersin? Kh olarak onları tuketsem. Bugün çavdar ekmeği aldım ama içinde buğday unu varmis. Herşey sahtekarlık kokuyor. Bir de burada halk ekmekte glutensiz ekmek var. Ondan tüketme konusunda ne düşünüyorsun?
Ya ben sende en azindan bugday alerjisi olabilir diye dusunuyorum ve vucudun boyle reaksiyon veriyo olabilir hatta emin olmak icin yaptirmadiysan daha once test bile yaptirabilirsin biliyosun ileri seviyesi colyak simdiden bilip onlem almak lazimKahveyi komple bırakabilirim. Dukan bira içmiyorum. Kortizon diyeti demek ki benim için
Yok canım benim için. Sen korkmadan içebilirsinAy bu bizim için mi? Tam da alışıyordum dukan biraya
ne bileyim ya kadını izlerken ekmekten soğuyorumAaaaa yok artık. 1 dilim ekmek o kadar olamaz yaaaayıllardır yiyoruz bu ekmeği, Karatay ablacımı da severim candır ama arada fazla cozutuyor
Ay kıyamam.Yok canım benim için. Sen korkmadan içebilirsin
Sen soğu yine canımne bileyim ya kadını izlerken ekmekten soğuyorum
Onu maden suyundan dolayi dedim icinde sodyum ve bir suru mineral var odemi artirabilirAy kıyamam.
Mısır ekmeği sert geliyor yiyemiyorum.Canim bence glutensiz ekmek tuket bunu bir dene bakalim kinoa tuketebilirsin o cavdar ekmekleri gercek degil ki bende guvenmiyorum onlara misir ekmegide olur
Onu bende düşündüm. Diyetisyen gerek yok onu diyete verdiğin reaksiyonlada tespit edebiliriz dedi. Ama şu glüten konusunu p.tesi konuşayım bi...Ya ben sende en azindan bugday alerjisi olabilir diye dusunuyorum ve vucudun boyle reaksiyon veriyo olabilir hatta emin olmak icin yaptirmadiysan daha once test bile yaptirabilirsin biliyosun ileri seviyesi colyak simdiden bilip onlem almak lazim
Bunu zaten deneme amacli yapacaksin ya belkide sana odem yapani hemen kesfederiz ankarada halk ekmek findik unundan ekmek yapiyor orda var mi bilmemMısır ekmeği sert geliyor yiyemiyorum.ben komple bırakabilirim benim için sağlıksız olduğunu bildiğim şeyleri. Gün de 2ltden fazla kola içen ben 1 anda bıraktım ve 15yildir ağzıma sürmüyorum renkli renksiz asitli hicbir içeceği. Meyve suyunu da yıllardır içmem. Ekmeğide yemesem olur.
Bu arada benim kh bağımlılığım vardı. Arada ekmek krizin tutar
Konus bakalim bence onemli bir konu belkide bu yonu kesfedince hizlica gidecek kilolatOnu bende düşündüm. Diyetisyen gerek yok onu diyete verdiğin reaksiyonlada tespit edebiliriz dedi. Ama şu glüten konusunu p.tesi konuşayım bi...
Mutlaka vardır. Istanbul halk ekmekte bir ben yokumBunu zaten deneme amacli yapacaksin ya belkide sana odem yapani hemen kesfederiz ankarada halk ekmek findik unundan ekmek yapiyor orda var mi bilmem
InşALLAH. Aslında sporla desteklediğimde en başta ayda 5kilo gibi gitmişti ama o zamanda neredeyse 100 kiloydum.Konus bakalim bence onemli bir konu belkide bu yonu kesfedince hizlica gidecek kilolat
Konus bakalim bence onemli bir konu belkide bu yonu kesfedinceOnu bende düşündüm. Diyetisyen gerek yok onu diyete verdiğin reaksiyonlada tespit edebiliriz dedi. Ama şu glüten konusunu p.tesi konuşayım bi...
Bugun sadece kh yulaf ezmesi yemissin yarin ki odem durumunu merak ediyorumKızlar menüler süper. Ben asıl bizim prensesin menüsünü merak ediyorum. Yine mi aç geçirdi diye.
Benim menü
Sabah 2yk yulaf ezmesi 2 yumurta ile omlet
Ara 220ml activa sade yoğurt
Öğlen 120gr hindi fume ve 2yk yoğurt
Ara 200ml süt
Akşam 1 fırın balık
3.2lt su
1 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
Şimdi 500 ip atlayıp 15-20dk bisiklete binmeyi ve birazda kol karın çalışmak istiyorum. Süreleri tabloya yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?