Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslinda yesilcayda iyi gelir kabizliga ev yapimi yogurdun varsa icine salatalik dograyip ye yoksa tek salatalikta olur
Canim 8-8:30 arasi yogurt yedim. Zaten yogurdum da ev yogurdudur her zaman..
Zamani degil diye salatalikta almiyorum.

Afiyet olsun şekerim de doydun mu sen onlarla?
Doydum doydum cok sukur..
Valla dizlerimin ağrısının artmayacağını bilsem bende yapardım ama dinlendiriyorum ki, 5.6. Gün ip atlayabileyeyim
Bende cok degil 200 tane atladim..

Bende kadin dizisini izliyorum herkes dizi basinda galiba
balpamuk nerelerdesin bugun tekrar gelmedin nasil gidiyor diyet devam edebildinmi

Merhaba medusacım. Bugün an eannemi ziyarete gittim. Teyzemle birlikte yaşıyorlar. Allahımmm... teyzem neler neler yapmış.... Tatlılar, börekler... Ancak ben bu ihtimale karşı yemeğimi yeyip öyle gitmiştim. Bu arada saat 13.30 gibiydi tavuk ciğerini sotelemiştim onu yedim. Ancak tabii tutturdular ben senin için yaptım bunları diye... Ben yemiyorum bilmiyor musun teyzecim deyince, biliyorum bu ihtimale karşı senin yiyebileceğini düşündüğüm şeyler de yaptım dedi.
Dukan da olduğumuz ve kısıtlamam olmaması da işime gelerek, 1 kase lahana çorbası içtim ve 1 porsiyon da sebzeli tavuk sote yedim. Saat 15.30 gibiydi.

Akşam saat 7’de ise; Deniz ürünlü salata yedim.

Ve günü kapattım.
Yeşil çay ve yasemin çayı içtim bugün. Tabii bol suyumu da ihmal etmedim...

Siz ne dersiniz bilmiyorum ama sanki herşey yolunda görünüyor. Tabii bugün detoks günüm olduğundan aslında öğünlerim fazla olmuş olabilir de o inanılmaz tatlıları nasıl yemedim ben ona hayret ediyorum...

Ama şunu belirteyim ki canım istemedi değil, istedi! Yemedim.

Rezonansın etkisi zaten 2. Seanstan sonra belli olacak. Onun için acil sonuç beklemiyorum şu an sabrediyorum sadece.

Bu arada eve geç geldiğim, bütün gün yoğun geçtiği için yazamadım size ancak bugünde ölü gibiyim. Anneanneme de söyledim, seanstan sonra böyle oldum diye ve bugün de sürekli bir esneme hali, gevşeme hali... bu saate nasıl kaldım bilmiyorum ama çocuğu uyutup sıcak duş yapmam gerektiği için sabrettim. Toksinleri atmak için 2 gün sıcak duş demişlerdi, gözenekler açık olsun diye. Bu saate ancak yapabildim. Şimdi de yatacağım. Yarın buralardayım. Mutlaka haberleşiriz medusa38

Senin dukan nasıl gidiyor bu arada?
gben @wendigo prensesss016 başka kim vardı dukancılardan ? :)) Nasıl gidiyor dukanexpresleriniz? :)

Beni unutmuşsun valla hepimizinki güzel gidiyor
Tatlıları ve cıssları yemediğin için tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…