- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.441
Aslinda yesilcayda iyi gelir kabizliga ev yapimi yogurdun varsa icine salatalik dograyip ye yoksa tek salatalikta olurmedusa38 Canim 3 gundur kabızlık sıkıntım var.
Şimdi dukan birasının icine form cayda mı demleyip eklesem acaba??
Birde suyu iki litre icmissin ya sen onu biraz daha artirAslinda yesilcayda iyi gelir kabizliga ev yapimi yogurdun varsa icine salatalik dograyip ye yoksa tek salatalikta olur
Canim 8-8:30 arasi yogurt yedim. Zaten yogurdum da ev yogurdudur her zaman..Aslinda yesilcayda iyi gelir kabizliga ev yapimi yogurdun varsa icine salatalik dograyip ye yoksa tek salatalikta olur
Doydum doydum cok sukur..Afiyet olsun şekerim de doydun mu sen onlarla?
Bende cok degil 200 tane atladim..Valla dizlerimin ağrısının artmayacağını bilsem bende yapardım ama dinlendiriyorum ki, 5.6. Gün ip atlayabileyeyim
Canim 8-8:30 arasi yogurt yedim. Zaten yogurdum da ev yogurdudur her zaman..
Zamani degil diye salatalikta almiyorum.
Suya yuklen canim sende spor yapiyosun ya su ihtiyacin fazladir az geldigi icin kabiz oluyosundur belki cunku hem kabak hem keten tohumu kullandin
Doydum doydum cok sukur..
Bende cok degil 200 tane atladim..
Onemli degil biliyorsam cevaplarim tabiikimedusa38
Evet keten tohumu ve kabak kabizliga iyi geliyormus insallah ise yarar.
---
Bilgiler icin sagol canim cok soru soruyoruz sana..
Ben kısa yoldan kh komple keseceğim galibaKonus bakalim bence onemli bir konu belkide bu yonu kesfedince
Bugun sadece kh yulaf ezmesi yemissin yarin ki odem durumunu merak ediyorumyarinda odem olursa yulaf ezmesini de kes bakalim
Amin canım.İnsallah canim 74 e gelince kendini salmazsan verirsin bence
oofff bende istiyorum kankayla dizi yaaaçok kıskandım
Bir ara ben de bir "Ufak Tefek Cinayetler" dizisine, bir "Kadın" dizisine bakıyordum TV'de. "Kadın" dizisi de başarılı.Bende kadin dizisini izliyorum herkes dizi basinda galiba
balpamuk nerelerdesin bugun tekrar gelmedin nasil gidiyor diyet devam edebildinmi
Bende kadin dizisini izliyorum herkes dizi basinda galiba
balpamuk nerelerdesin bugun tekrar gelmedin nasil gidiyor diyet devam edebildinmi
Ay evet canım5. takım üyeleri hepimiz aynı şehirde olsaydık keşke, buluşur hep birarada kahve içerdik.
Beni unutmuşsunBu arada eve geç geldiğim, bütün gün yoğun geçtiği için yazamadım size ancak bugünde ölü gibiyim. Anneanneme de söyledim, seanstan sonra böyle oldum diye ve bugün de sürekli bir esneme hali, gevşeme hali...bu saate nasıl kaldım bilmiyorum ama çocuğu uyutup sıcak duş yapmam gerektiği için sabrettim. Toksinleri atmak için 2 gün sıcak duş demişlerdi, gözenekler açık olsun diye. Bu saate ancak yapabildim. Şimdi de yatacağım. Yarın buralardayım. Mutlaka haberleşiriz medusa38
Senin dukan nasıl gidiyor bu arada?
gben @wendigo prensesss016 başka kim vardı dukancılardan ? :)) Nasıl gidiyor dukanexpresleriniz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?