Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi olmus cnm yemedigin bende de bir bas agrisi vardi yatacam birazdan yemekteyiz e takildim biraz
Dukan genel olarak grupta iyi gidiyor ben bugun pazar falan gezince yemegi az yemis oldum galiba 500 kalori bile olmamis

2.gun sonuclari herkes icin cok guzel olsu
Tamam cnm gorusuruz sabah detokstan cok farkli degil menun merak etme herkese iyi geceler

Herkese iyi geceleer.
Bugun buyuk misafirlerimiz vardi, temizlik hazirlik davet derken yazamadim ama firsat buldukca okudum. Eskilerden ugrayanlar artmis cok sevindim
Hatunlarim spor diyet tam gaz basladiniz ona ayrica mesudum, bi de eslik etsem size
Benim menum hic parlak degildi bugun.
Kahvalti: 2 krep, 2 kk peynir, 2 haslanmis yumurta, domates
Oglen: 1 dilim gullac, 1 etli borek
Aksam: 5 yk menemen, 2 dilim ekmek
Aralar: 1 portakal, yarim muz
Ne yogurt ne salata ne yemek
Yarin henuz kesinlesmedi ama ufak gunubirlik bir geziye gidebilirim, giremezsem merak etmeyin

Yorum yazacaktim vazgectim cuma gunu tartida alirsin bitmeyen gullacin karsiligini daha fazla moralin bozulmasin ama erken farkina var ki telafi edebilesin yoksa fena imza yazacak bizim kizlar sana

Tebrikler.
Gayet iradeli davranmışsın. Birde ben şunu yapmaya başladım. Çok ısrar ettiklerinde bana dokunuyor yiyemiyorum. O zaman ısrarı bırakıyorlar. Sana gerçekten dokunuyor börekler çörekler.

Beni unutmuşsun valla hepimizinki güzel gidiyor
Tatlıları ve cıssları yemediğin için tebrikler
Senide tebrik ediyorum Ferahım.
Sende takım ruhu var demek ki... bireyselde salıyorsun. Gözünden kaçmadı. Kendi kendine kaldığında kaçamak yaparken şimdi sende de büyük bir irade görüyorum. Bir aralar 2 takım yapıp yarışıyorduk. Gerçi sonuçlarını hicbir zaman hazırlayıp kazananı tayin etmedik ama hepimiz kazandık sonunda yine oyle yapalım. Seni bir an önce listeye sokmak lazım

Imzani değiştireceksin yani.
Takımın güllaçcısı geldi haa nıımmmm...

Günaydın 5.takim
medusa38 Canım sana özellikle gunaydin
Dün sabah 79.2 olan kilom 15gun önce görüp ödemler sayesinde bir daha göremediğin 77lere geldi
Bu sabah 77.8 kahvaltıda yulaf kullanmadım. Bugün hiç kh ve kahve tüketmeyeceğim bakalım yarın sabah ne olacak. Sabah gözlerimin altı yine şişti ama botlar ve yüzükler sıkmıyor bu ödemi geri almadığım sürece şimdilik yeterli bile olacaktır. Sonucda hala 20kilo fazlam var.

Tebrikler canım. Helal olsun sana.

Gunaydin senin adina cok sevindim canim masallah
Ama bu daha baslangic
2 gun daha boyle dikkat edersen 76 gorursun bence
İnşallah. Sebze protein takılacağım. C.tesi günü sebze+kh günüm onda da kinoa deneyeceğim ilk gün olmazsa p.tesi diyetisyene toplu bildirim yapacağım. bu khlar bana dokunuyor diye
Olur Ayşeciğim. Bende gül buketi yeşil çayı ve yaseminli yeşil çayı var. Hangisinden istersin ortim?
İkisini de çok beğenerek içiyorum hiç farketmez ortim.
Günaydın kızlarrr
--
lydznp Canım cok guzel bir sonuc almissin masallah..

Ben geçen hafta p.tesi 77.7yi gördüm. Çarşamba hoop 79 oldum. küsüratları boşverelim. Cumaya zar zor 78 geldim @gben'in diline düşmemek için yeniden sportif faaliyetlere ağırlık vermem lazım. 5dk ip atlamak yetmiyor Zeynep'te o 5 dkyı 15dk ya uzatıyor sağolsun. kendi ipin önüne geçmeye korkuyor cadı şemsiye açmış onunla önüme geliyor ağız burun dağılacak haberi yok birde ben yatmadan yatmaması çok kötü.

Ben Ankaradayim zaten
Ne güzel. Kahveye bekliyorum canım

Bu arada ben de sizin Dukan diyetinizden yapmak istiyorum; ama daha evvel yapmadığın için neler yapmam, nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Diyetisyen kontrolündeyim;ama sizlerle birlikte Dukan diyeti uygulayıp sonucınu bir görmeyi çok arzu ediyorum. Haşimato hipotiroid ve insülin direnci geçmişi olduğu için kilolarım yavaş gidiyor, ama eksileri görebiliyorum çok şükür gıdım gıdım da olda.
Bana yardımcı olabilir misin? Size ne zaman katılabilirim? P.tesi günümü?
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…