- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.461
İyi olmus cnm yemedigin bende de bir bas agrisi vardi yatacam birazdan yemekteyiz e takildim birazMerhaba medusacım. Bugün an eannemi ziyarete gittim. Teyzemle birlikte yaşıyorlar. Allahımmm... teyzem neler neler yapmış.... Tatlılar, börekler... Ancak ben bu ihtimale karşı yemeğimi yeyip öyle gitmiştim.Bu arada saat 13.30 gibiydi tavuk ciğerini sotelemiştim onu yedim. Ancak tabii tutturdular ben senin için yaptım bunları diye... Ben yemiyorum bilmiyor musun teyzecim deyince, biliyorum bu ihtimale karşı senin yiyebileceğini düşündüğüm şeyler de yaptım dedi.
Dukan da olduğumuz ve kısıtlamam olmaması da işime gelerek, 1 kase lahana çorbası içtim ve 1 porsiyon da sebzeli tavuk sote yedim. Saat 15.30 gibiydi.
Akşam saat 7’de ise; Deniz ürünlü salata yedim.
Ve günü kapattım.
Yeşil çay ve yasemin çayı içtim bugün. Tabii bol suyumu da ihmal etmedim...
Siz ne dersiniz bilmiyorum ama sanki herşey yolunda görünüyor. Tabii bugün detoks günüm olduğundan aslında öğünlerim fazla olmuş olabilir de o inanılmaz tatlıları nasıl yemedim ben ona hayret ediyorum...
Ama şunu belirteyim ki canım istemedi değil, istedi! Yemedim.
Rezonansın etkisi zaten 2. Seanstan sonra belli olacak. Onun için acil sonuç beklemiyorum şu an sabrediyorum sadece.
Tamam cnm gorusuruz sabah detokstan cok farkli degil menun merak etme herkese iyi gecelerBu arada eve geç geldiğim, bütün gün yoğun geçtiği için yazamadım size ancak bugünde ölü gibiyim. Anneanneme de söyledim, seanstan sonra böyle oldum diye ve bugün de sürekli bir esneme hali, gevşeme hali...bu saate nasıl kaldım bilmiyorum ama çocuğu uyutup sıcak duş yapmam gerektiği için sabrettim. Toksinleri atmak için 2 gün sıcak duş demişlerdi, gözenekler açık olsun diye. Bu saate ancak yapabildim. Şimdi de yatacağım. Yarın buralardayım. Mutlaka haberleşiriz medusa38
Senin dukan nasıl gidiyor bu arada?
gben @wendigo @prensesss016 başka kim vardı dukancılardan ? :)) Nasıl gidiyor dukanexpresleriniz? :)
Yorum yazacaktim vazgectim cuma gunu tartida alirsin bitmeyen gullacin karsiliginiHerkese iyi geceleer.
Bugun buyuk misafirlerimiz vardi, temizlik hazirlik davet derken yazamadim ama firsat buldukca okudum. Eskilerden ugrayanlar artmis cok sevindim
Hatunlarim spor diyet tam gaz basladiniz ona ayrica mesudum, bi de eslik etsem size
Benim menum hic parlak degildi bugun.
Kahvalti: 2 krep, 2 kk peynir, 2 haslanmis yumurta, domates
Oglen: 1 dilim gullac, 1 etli borek
Aksam: 5 yk menemen, 2 dilim ekmek
Aralar: 1 portakal, yarim muz
Ne yogurt ne salata ne yemek
Yarin henuz kesinlesmedi ama ufak gunubirlik bir geziye gidebilirim, giremezsem merak etmeyin
Bana yeşil çay lütfen. Bir müddet kafesinden uzak duracağım5. takım üyeleri hepimiz aynı şehirde olsaydık keşke, buluşur hep birarada kahve içerdik.
Tebrikler.Bu arada eve geç geldiğim, bütün gün yoğun geçtiği için yazamadım size ancak bugünde ölü gibiyim. Anneanneme de söyledim, seanstan sonra böyle oldum diye ve bugün de sürekli bir esneme hali, gevşeme hali...bu saate nasıl kaldım bilmiyorum ama çocuğu uyutup sıcak duş yapmam gerektiği için sabrettim. Toksinleri atmak için 2 gün sıcak duş demişlerdi, gözenekler açık olsun diye. Bu saate ancak yapabildim. Şimdi de yatacağım. Yarın buralardayım. Mutlaka haberleşiriz medusa38
Senin dukan nasıl gidiyor bu arada?
gben @wendigo @prensesss016 başka kim vardı dukancılardan ? :)) Nasıl gidiyor dukanexpresleriniz? :)
Senide tebrik ediyorum Ferahım.Beni unutmuşsunvalla hepimizinki güzel gidiyor
Tatlıları ve cıssları yemediğin için tebrikler
Imzani değiştireceksin yani.Herkese iyi geceleer.
Bugun buyuk misafirlerimiz vardi, temizlik hazirlik davet derken yazamadim ama firsat buldukca okudum. Eskilerden ugrayanlar artmis cok sevindim
Hatunlarim spor diyet tam gaz basladiniz ona ayrica mesudum, bi de eslik etsem size
Benim menum hic parlak degildi bugun.
Kahvalti: 2 krep, 2 kk peynir, 2 haslanmis yumurta, domates
Oglen: 1 dilim gullac, 1 etli borek
Aksam: 5 yk menemen, 2 dilim ekmek
Aralar: 1 portakal, yarim muz
Ne yogurt ne salata ne yemek
Yarin henuz kesinlesmedi ama ufak gunubirlik bir geziye gidebilirim, giremezsem merak etmeyin
KesinlikleYorum yazacaktim vazgectim cuma gunu tartida alirsin bitmeyen gullacin karsiliginidaha fazla moralin bozulmasin ama erken farkina var ki telafi edebilesin yoksa fena imza yazacak bizim kizlar sana
Bu sirada ayni mesaj iki kere yazmaya basladi@Iydznp Gunaydin senin adina cok sevindim canim masallah
Ama bu daha baslangic
2 gun daha boyle dikkat edersen 76 gorursun bence
Olur Ayşeciğim.Bana yeşil çay lütfen. Bir müddet kafesinden uzak duracağım
Tebrikler canım. Helal olsun sana.Günaydın 5.takim
medusa38 Canım sana özellikle gunaydin
Dün sabah 79.2 olan kilom 15gun önce görüp ödemler sayesinde bir daha göremediğin 77lere geldi
Bu sabah 77.8kahvaltıda yulaf kullanmadım. Bugün hiç kh ve kahve tüketmeyeceğim bakalım yarın sabah ne olacak. Sabah gözlerimin altı yine şişti ama botlar ve yüzükler sıkmıyor bu ödemi geri almadığım sürece şimdilik yeterli bile olacaktır. Sonucda hala 20kilo fazlam var.
Ben Ankaradayim zatenHer zaman beklerim Ankara'ya gelirseniz.
İnşallah. Sebze protein takılacağım. C.tesi günü sebze+kh günüm onda da kinoa deneyeceğim ilk gün olmazsa p.tesi diyetisyene toplu bildirim yapacağım. bu khlar bana dokunuyor diyeGunaydin senin adina cok sevindim canim masallah
Ama bu daha baslangic
2 gun daha boyle dikkat edersen 76 gorursun bence
İkisini de çok beğenerek içiyorum hiç farketmez ortim.Olur Ayşeciğim.Bende gül buketi yeşil çayı ve yaseminli yeşil çayı var. Hangisinden istersin ortim?
Günaydın kızlarrr
--
lydznp Canım cok guzel bir sonuc almissin masallah..
Ne güzel. Kahveye bekliyorum canımBen Ankaradayim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?