- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.481
günaydın canim yaaa sağol menümü merak ettigin için arkadaslarin tarafindan takip edilmek yanlışların duzeltilmesi ve uyarılmak gercekten güzel yok canim ev geçirmedim inanin hepinizin menüsünü tek tek okuyup örnek almaya çalışıyorum ve kendime uyarlamaya çalışıyorum. Bugunde yanimda salata ve yogurt getirdim ac gecirmemek ve gecistirmemek için ama yarin mutlaka sebze yemegi getiricem simdi paylaşıcam menümüKızlar menüler süper. Ben asıl bizim prensesin menüsünü merak ediyorum. Yine mi aç geçirdi diye.
Benim menü
Sabah 2yk yulaf ezmesi 2 yumurta ile omlet
Ara 220ml activa sade yoğurt
Öğlen 120gr hindi fume ve 2yk yoğurt
Ara 200ml süt
Akşam 1 fırın balık
3.2lt su
1 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
Şimdi 500 ip atlayıp 15-20dk bisiklete binmeyi ve birazda kol karın çalışmak istiyorum. Süreleri tabloya yazarım
Sizde bi Ankara buluşması yaparsınızBen Ankaradayim zaten
Harikasın canım. Tebrikler.Simdi tartıldım.. Kilom 77.8..
1. Gün: 79.2
2. Gün 78.1
3. Gün 77.8
Kabızlıgım gecseydi bugün daha guzel bir sonuc alirdim.
insallah yarın 6ları ucundanda olsa gorurum..
medusa38 canim simdi form cayı icim diyorum..
Canim ben dukan yapmiyorum simdilik malesef yetisemedim eksprese. Bidahaki sefere insallah yapicamBu arada eve geç geldiğim, bütün gün yoğun geçtiği için yazamadım size ancak bugünde ölü gibiyim. Anneanneme de söyledim, seanstan sonra böyle oldum diye ve bugün de sürekli bir esneme hali, gevşeme hali...bu saate nasıl kaldım bilmiyorum ama çocuğu uyutup sıcak duş yapmam gerektiği için sabrettim. Toksinleri atmak için 2 gün sıcak duş demişlerdi, gözenekler açık olsun diye. Bu saate ancak yapabildim. Şimdi de yatacağım. Yarın buralardayım. Mutlaka haberleşiriz medusa38
Senin dukan nasıl gidiyor bu arada?
gben @wendigo prensesss016 başka kim vardı dukancılardan ? :)) Nasıl gidiyor dukanexpresleriniz? :)
Ne deseniz haklisiniz neyse ki bittiYorum yazacaktim vazgectim cuma gunu tartida alirsin bitmeyen gullacin karsiliginidaha fazla moralin bozulmasin ama erken farkina var ki telafi edebilesin yoksa fena imza yazacak bizim kizlar sana
Dokunuyor iyiymis ya aklimdaTebrikler.
Gayet iradeli davranmışsın. Birde ben şunu yapmaya başladım. Çok ısrar ettiklerinde bana dokunuyor yiyemiyorum. O zaman ısrarı bırakıyorlar. Sana gerçekten dokunuyor börekler çörekler.
Normalde hic sevmezdim dogumdan sonra yapmisti annem ayila bayila yedim canim istemisti tekrarImzani değiştireceksin yani.
Takımın güllaçcısı geldi haa nıımmmm...
Yaaaa ne kadarrr guzel cok sahane bir rakamGünaydın 5.takim
medusa38 Canım sana özellikle gunaydin
Dün sabah 79.2 olan kilom 15gun önce görüp ödemler sayesinde bir daha göremediğin 77lere geldi
Bu sabah 77.8kahvaltıda yulaf kullanmadım. Bugün hiç kh ve kahve tüketmeyeceğim bakalım yarın sabah ne olacak. Sabah gözlerimin altı yine şişti ama botlar ve yüzükler sıkmıyor bu ödemi geri almadığım sürece şimdilik yeterli bile olacaktır. Sonucda hala 20kilo fazlam var.
Akilli bidik semsiyeyle gelmis demekİnşallah. Sebze protein takılacağım. C.tesi günü sebze+kh günüm onda da kinoa deneyeceğim ilk gün olmazsa p.tesi diyetisyene toplu bildirim yapacağım. bu khlar bana dokunuyor diye
İkisini de çok beğenerek içiyorum hiç farketmez ortim.
Ben geçen hafta p.tesi 77.7yi gördüm. Çarşamba hoop 79 oldum. küsüratları boşverelim. Cumaya zar zor 78 geldim @gben'in diline düşmemek içinyeniden sportif faaliyetlere ağırlık vermem lazım. 5dk ip atlamak yetmiyor Zeynep'te o 5 dkyı 15dk ya uzatıyor sağolsun. kendi ipin önüne geçmeye korkuyor cadı şemsiye açmış onunla önüme geliyor ağız burun dağılacak haberi yok birde ben yatmadan yatmaması çok kötü.
ortim gunaydinCanim ben dukan yapmiyorum simdilik malesef yetisemedim eksprese. Bidahaki sefere insallah yapicam
ayyy cok sevindim yaas senin adina cok iyi gitmiş keske bende 58 i tekrar gorebilsem hala göremedim tabi yine hala 1 gunde mucize bekliyorumGünaydın 5.takim
medusa38 Canım sana özellikle gunaydin
Dün sabah 79.2 olan kilom 15gun önce görüp ödemler sayesinde bir daha göremediğin 77lere geldi
Bu sabah 77.8kahvaltıda yulaf kullanmadım. Bugün hiç kh ve kahve tüketmeyeceğim bakalım yarın sabah ne olacak. Sabah gözlerimin altı yine şişti ama botlar ve yüzükler sıkmıyor bu ödemi geri almadığım sürece şimdilik yeterli bile olacaktır. Sonucda hala 20kilo fazlam var.
ooo süper missin canim sende bu cuma baya bi cekismeli olucak bence hadi hayirlisiSimdi tartıldım.. Kilom 77.8..
2. Gün 78.1
3. Gün 77.8
Sahane yaaa haftaya bende katilicam ekspresee pisman oldum bu hafta es gectigimeSimdi tartıldım.. Kilom 77.8..
2. Gün 78.1
3. Gün 77.8
Evet ortim yaaa yaptigim en buyuk hatam ac kalarak zayiflauacagimi dusunmek oldu bide ben kisa yoldan mucize bekleyenlerdenim bu yüzden 58den asagi inemedimya yillardir halbuki 1 ay duzenli diyet ve spor yapsam yiyerek tabi hersey çözülecek neyse yillardir ilk defa duzenli diyet denemeye larar verdim bakalim bu sefer nasil olucak..senin gullaclarda gozumden kacmiyor değil dua et emziriyosunda ondan millet pek sesini cikaramiyorortim gunaydin
Sen yemeklerini guzelce ye zaten vereceksn kilo bak medusa da yemek ye diyor
Bravo Özlem. Kilolar gittikçe aşka geldin yeniden kendini buldun. ALLAH bozmasınSimdi tartıldım.. Kilom 77.8..
2. Gün 78.1
3. Gün 77.8
Günaydıngünaydın canim yaaa sağol menümü merak ettigin için arkadaslarin tarafindan takip edilmek yanlışların duzeltilmesi ve uyarılmak gercekten güzel yok canim ev geçirmedim inanin hepinizin menüsünü tek tek okuyup örnek almaya çalışıyorum ve kendime uyarlamaya çalışıyorum. Bugunde yanimda salata ve yogurt getirdim ac gecirmemek ve gecistirmemek için ama yarin mutlaka sebze yemegi getiricem simdi paylaşıcam menümü
Teşekkür ederim. Ellerine sağlıkİkisinden de ikram edeyim canım.
Biraz daha iyiDünkü menüm
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Beyaz beynir
3 yesil 3 siyah zeytin
Domates salatalik maydanoz
1 bardak süt
Ara
Bitki cayi
Öğle
1 kiymali cantik
Ayran
Ara
2 gun kurusu
Yesil cay
Aksam
Kori soslu mantarli tavuk sote
Salata
Ara
Yesil çay
3 litre su ictim
500 adet ip atladım
herkesin gozu kalmis gullaclarimdaEvet ortim yaaa yaptigim en buyuk hatam ac kalarak zayiflauacagimi dusunmek oldu bide ben kisa yoldan mucize bekleyenlerdenim bu yüzden 58den asagi inemedimya yillardir halbuki 1 ay duzenli diyet ve spor yapsam yiyerek tabi hersey çözülecek neyse yillardir ilk defa duzenli diyet denemeye larar verdim bakalim bu sefer nasil olucak..senin gullaclarda gozumden kacmiyor değil dua et emziriyosunda ondan millet pek sesini cikaramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?