Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canim yaaa sağol menümü merak ettigin için arkadaslarin tarafindan takip edilmek yanlışların duzeltilmesi ve uyarılmak gercekten güzel yok canim ev geçirmedim inanin hepinizin menüsünü tek tek okuyup örnek almaya çalışıyorum ve kendime uyarlamaya çalışıyorum. Bugunde yanimda salata ve yogurt getirdim ac gecirmemek ve gecistirmemek için ama yarin mutlaka sebze yemegi getiricem simdi paylaşıcam menümü

Dünkü menüm
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Beyaz beynir
3 yesil 3 siyah zeytin
Domates salatalik maydanoz
1 bardak süt
Ara
Bitki cayi
Öğle
1 kiymali cantik
Ayran
Ara
2 gun kurusu
Yesil cay
Aksam
Kori soslu mantarli tavuk sote
Salata
Ara
Yesil çay

3 litre su ictim
500 adet ip atladım

Dünkü menüm
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Beyaz beynir
3 yesil 3 siyah zeytin
Domates salatalik maydanoz
1 bardak süt
Ara
Bitki cayi
Öğle
1 kiymali cantik
Ayran
Ara
2 gun kurusu
Yesil cay
Aksam
Kori soslu mantarli tavuk sote
Salata
Ara
Yesil çay

3 litre su ictim
500 adet ip atladım

Canim ben dukan yapmiyorum simdilik malesef yetisemedim eksprese. Bidahaki sefere insallah yapicam

Gunaydinn
Yorum yazacaktim vazgectim cuma gunu tartida alirsin bitmeyen gullacin karsiligini daha fazla moralin bozulmasin ama erken farkina var ki telafi edebilesin yoksa fena imza yazacak bizim kizlar sana
Ne deseniz haklisiniz neyse ki bitti Su son 2 gunu iyi degerlendiriyim bari 500grdan emin olayim
Tebrikler.
Gayet iradeli davranmışsın. Birde ben şunu yapmaya başladım. Çok ısrar ettiklerinde bana dokunuyor yiyemiyorum. O zaman ısrarı bırakıyorlar. Sana gerçekten dokunuyor börekler çörekler.
Dokunuyor iyiymis ya aklimda
Imzani değiştireceksin yani.
Takımın güllaçcısı geldi haa nıımmmm...
Normalde hic sevmezdim dogumdan sonra yapmisti annem ayila bayila yedim canim istemisti tekrar Bitti sukur
Yaaaa ne kadarrr guzel cok sahane bir rakam
Akilli bidik semsiyeyle gelmis demek

ayyy cok sevindim yaas senin adina cok iyi gitmiş keske bende 58 i tekrar gorebilsem hala göremedim tabi yine hala 1 gunde mucize bekliyorum

ooo süper missin canim sende bu cuma baya bi cekismeli olucak bence hadi hayirlisi

Sahane yaaa haftaya bende katilicam ekspresee pisman oldum bu hafta es gectigime

ortim gunaydin
Sen yemeklerini guzelce ye zaten vereceksn kilo bak medusa da yemek ye diyor
Evet ortim yaaa yaptigim en buyuk hatam ac kalarak zayiflauacagimi dusunmek oldu bide ben kisa yoldan mucize bekleyenlerdenim bu yüzden 58den asagi inemedimya yillardir halbuki 1 ay duzenli diyet ve spor yapsam yiyerek tabi hersey çözülecek neyse yillardir ilk defa duzenli diyet denemeye larar verdim bakalim bu sefer nasil olucak..senin gullaclarda gozumden kacmiyor değil dua et emziriyosunda ondan millet pek sesini cikaramiyor

Bravo Özlem. Kilolar gittikçe aşka geldin yeniden kendini buldun. ALLAH bozmasın
Günaydın
Sana küçük tavsiyelerde bulunayım canım. 3lü küçük boy light ton balığı al. haftada 1 gün salata ile 1 kutu. bu sana 3 hafta yetecek. Haftada 1 olmasının sebebi ton balığı civalı bir balık ve konserve olduğu için. Hindi füme al. 1 paket 60gr. akşama et varsa 1 paket yoksa 2 paketi 1 porsiyon yapıyor. yanına yine salata. 2gün çıktı bile aradan Ben salata malzemelerini akşamdan yıkayıp hazırlıyorum. Hatta herşeyi akşamdan hazırlayıp dolaba koyuyorum. büyük kolaylık

Biraz daha iyi

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah kepek ekmeğe peynirli tost
ara 1 hurma türk kahvesi
öğlen
1 dolma biber yoğurt
salata

ara yapamadım
akşam ızgara tavuk ayran

ara azcık çilek

su 2 litreyi geçmiştir

çok uykusuz kalıyorum 3 haftadır ve çok yoruluyorum vücudum kitledi sanırım kendini resmen tuvalete bile çıkamıyorum kemer ölçüm değişmiyor kızlar moralim bozuk

herkesin gozu kalmis gullaclarimdaSu cumayi gecelim hemen bi tepsi daha gomucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…