Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Simdilik form cayi icmedim. Dunden kalan 200ml dukan bira vardi.200ml de su kaynanıp icine ekledim ve onu ictim..

Amn canim dikkat et cok can yakiyor ip carptigi zaman. Hani sen jillan yapiyordun ne oldu?
Amin cnm aminn hepimiz boyle devam edelim insallah..

200gr garanti şimdilik
ayyy cok sevindim yaas senin adina cok iyi gitmiş keske bende 58 i tekrar gorebilsem hala göremedim tabi yine hala 1 gunde mucize bekliyorum

ooo süper missin canim sende bu cuma baya bi cekismeli olucak bence hadi hayirlisi
benim al gülüm ver gülümler olmasa sonuç süper olacak ama...
Emzirmeden değil o sessizlik bize savurduğu tehditler var ya güllaçların üstüne onları da yiyecek. onun sessizliği bu

Canim uyku cok onemli ondandir duzelince bir anda verirsin. Moral bozmaca yok yemeyince elbet gidecek 3 haftalik degil ya aldigimiz kilolar

Biraz hareket olmadan olmuyor o değişim. Spor şart. Az az da olsa evde kıpırdan biraz
herkesin gozu kalmis gullaclarimdaSu cumayi gecelim hemen bi tepsi daha gomucem
Afiyetle göm yavaş yavaş

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
CUmaya kaldı 2 çok dikkatli ve kaçamaksız devam ederiz hepimiz inşallah...Aminnn
Aleyküm selam canım. İnşALLAH
Jillian Zeynep engeline takıldı. Tvde çizgi filmi varmış. İzlese gam yemeyeceğim. izlemiyor da...

Aman gben yesin belki veremez de biz veremesek sesi cikmaz diyosunuz diiiig miiii yemezzlerrrr
Belki yemiyorum ama yedim yaziyorum

Canim yag olarak bi dahakine sıvı yag kullan bir yemek kasigi kadar tereyag dukana uygun degil az miktar kullanmisin
Aslinda az yagli istedigin peynir olur lor sart degil yagli peynir 5. Gun menuye ekleniyor sen biraz daha erken saatlerde yesen bence daha cok eksileceksin ama bugunki de kabizliga gore yinede iyi rakam

Biraz hareket olmadan olmuyor o değişim. Spor şart. Az az da olsa evde kıpırdan biraz

Afiyetle göm yavaş yavaş

canım oturamıyorum ki zaten dün mesela işten çıktım abimler taşındı onların evi yerleştirmeye yardım ettim bişeyler yedik eve geldik saat 11 di. gebericem vallahi yorgunluktan onca şeyde hareket sayılmazsa ben bilmiyorum artık ölem daha iyi

Sen sorunu yazmissin aslinda yorgunluk kabizlik az yemek yediklerinde kh agirlikli farkli sporlar denemelisin o zaman duraksama cozulur
Ayrica su ve proteini cogalt

inşallah canım ya doğru diyosun bir anda almadım ben bu 20 kiloyu
İşte bu doğru yolda olduğunun işareti. @prensesss016 da bir anda gitsin istiyor. Bende öyleydim. Ne zaman ben bu kiloyu 1 gecede almadığım gibi 1 gecede veremeyeceğim. Değişimi, işe yarayıp yaramadığını görmek için en az 1-2ay bozmamam gerektiğine karar verdim; o zaman kilo vermeye başladım. 1-2kilo verdim ödülü hakettim diye düşündüğün an ödül 1 fincan yeşil çay. Devam et. İstediğin kiloya gelmekten daha büyük nasıl bir ödül olabilir? Benimde son 20kilo hadi gayret beraber vereceğiz son 20 yi

Sen sorunu yazmissin aslinda yorgunluk kabizlik az yemek yediklerinde kh agirlikli farkli sporlar denemelisin o zaman duraksama cozulur
Ayrica su ve proteini cogalt
Evet pazartesi yeni grubu yapariz ekspresste o saydigin hastaliklara dokunan yiyeceklerden uzak olacagin icin iyi sonuclar alabilirsin bence ben grupta her turlu bilgi veriyorum cnm bir gun oncede ertesi gunun menusunu yaziyorum sorulariniz oldugundada cevaplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…