Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Odem sorunu olmazsa ayda 5 kg verirsin yani 4 aya tamam bu is

Kizlar
Seyda coskun u instegramda takip ediyorum ya 3 haftalik ask programi hazirlamis sevgililer gunune atifta bulunarak
AŞK insana kilo aldirmaz o duygu yogunlugunun insan metobolizmasini hizlandirdigini dusunuyorum
Biz evlenince o duyguyu unutuyoruz biraz SEVGİ aliyor yerini
Sevgiye verilen emek kendimizi unutturuyor bize bu bilinc alti yorgunluk da kilolari gonderiyor bize
Ogun 14 Subat kimden nerden ortaya cikmis olursa olsun o gunun ozelligi bence alisveris cilginligi degil birbirini seven insanlardan cikan enerji
Sevgili olmayan biri 364 gun degilde neden ozellikle o gun uzulur
O enerjiyi hissediyor insan ondan
Biz beraber birseyler yapmayi seviyoruz
Sosyal varliklariz
Bizde butun sevdiklerimiz icin ve en cok sevmemiz gereken kendimiz icin 3 hafta sonra 3 ay savasalim
Once kendinizi sevin deger verin ve asla pes etmeyin
Biz yeryuzune indigimiz andan itibaren mucadele halindeyiz fitratimiz bu
Kendinizin farkina varin

Kızlaaaaarrrr.... Sabah ki tartım; 66.00! Yuppiii..... Geçen haftaki moral bozukluğum yerini şenlik havasına bıraktı resmen hahahah
İkiniz için de çok sevindim, harikasınız

Çok teşekkür ederim. Haftaya Pazartesi aranıza katılayım.

Harika bir yazıymış. Bayıldım!

Tümaydın
Bugün çok daha iyiyim hamdolsun
Ay neydi dünkü halim çok fenaydım

Güzel sonuçlar alınmaya başlanmış hepinizi tek tek kutlarım
Ördekim de dediği gibi bu cuma listeler harika olacak bende sabırsızlıkla bekliyorum
ucundan da olsa 79 u görsem çok sevinicem

Monişim sende birkaç ay ekmek yemedim dimi listende yoktu

Sende guzel gidiyorsun bence sende bu hafta 7 lerdesin

ayy inşallah canım 5 ay ya ev fazla 5 ay öyle düşüneyim bir de

doğru diyosun diyetisyenin verdiği listeye göre sabah sütlü yulaf yemem gerekiyordu

şu yulafı da ne yaptıysam sevemedim yaa Allah beni affetsin

neyse bugün menüm süper gidiyor ara vs tam :)

doğru diyosun diyetisyenin verdiği listeye göre sabah sütlü yulaf yemem gerekiyordu

şu yulafı da ne yaptıysam sevemedim yaa Allah beni affetsin

neyse bugün menüm süper gidiyor ara vs tam :)
Sende diyetisyenine bu durumu ilet ona gore yazsin listeni
Kahvaltida mutlaka bence bir yumurta olmali omlet menemen haslanmis yada krep daha doyurucu olur agzina ilk olarak protein alarak baslarsan sonraki acikma suren uzar
Zahide yetise surekli cikan bir diyetisyende kahvalti da kh ve tatli turu yemenin diger yiyeceklerin vucuda girmesini engelledigini defalarca anlatti

@wendigo fancynancy kizlar nerdesiniz
Bildirimler ne alemde

78,6

Ama medusacım var ya abartmıyorum açlıktan karnım ağırıdı. Ama değdi mi? Kesinlikle değiyor. Birde vücut aç kaldığı zaman, bünyedeki çöpleri temizlemekle uğraşmayacağı için, hücreler kendi kendlerini yenilermiş bir yerlerde okumuştum bu şekilde kendimizi motive edebiliriz.

O yaziyi ben yazdim cnm seyda degil bu tarz motivasyon yazilarini alinti yapmiyorum benim kalemimden birazcik destek olsun yeter

Yemin ediyorum dedim ki Şeyda’dan böyle güzel bir yazı nasıl çıktı acaba birine mi yazdırdı diye düşünmüştüm ahahabanajajajanxsndndldksndösşwdhdb Ay krize girdim hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…