- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.521
Odem sorunu olmazsa ayda 5 kg verirsin yani 4 aya tamam bu isİşte bu doğru yolda olduğunun işareti. @prensesss016 da bir anda gitsin istiyor. Bende öyleydim. Ne zaman ben bu kiloyu 1 gecede almadığım gibi 1 gecede veremeyeceğim. Değişimi, işe yarayıp yaramadığını görmek için en az 1-2ay bozmamam gerektiğine karar verdim; o zaman kilo vermeye başladım. 1-2kilo verdim ödülü hakettim diye düşündüğün an ödül 1 fincan yeşil çay. Devam et. İstediğin kiloya gelmekten daha büyük nasıl bir ödül olabilir? Benimde son 20kilo hadi gayret beraber vereceğiz son 20 yi
Ay heyecanlandım birden yavaş yavaş söyleseydin harf harf yazsaydın banaOdem sorunu olmazsa ayda 5 kg verirsin yani 4 aya tamam bu is
Bunu tamda bu kadar motive olmusken soylemeliyim ki motivasyonun surekli tazelensin dimi ama yavas yavas soyleyince tadi kacarAy heyecanlandım birden yavaş yavaş söyleseydin harf harf yazsaydın bana
Bu akşam 1 saat spor yapmak zorundayım. Sarkmadan toparlanmak için
Günaydın 5.takim
medusa38 Canım sana özellikle gunaydin
Dün sabah 79.2 olan kilom 15gun önce görüp ödemler sayesinde bir daha göremediğin 77lere geldi
Bu sabah 77.8kahvaltıda yulaf kullanmadım. Bugün hiç kh ve kahve tüketmeyeceğim bakalım yarın sabah ne olacak. Sabah gözlerimin altı yine şişti ama botlar ve yüzükler sıkmıyor bu ödemi geri almadığım sürece şimdilik yeterli bile olacaktır. Sonucda hala 20kilo fazlam var.
İkiniz için de çok sevindim, harikasınızKızlaaaaarrrr.... Sabah ki tartım; 66.00! Yuppiii.....Geçen haftaki moral bozukluğum yerini şenlik havasına bıraktı resmen hahahah
Çok teşekkür ederim.Sen sorunu yazmissin aslinda yorgunluk kabizlik az yemek yediklerinde kh agirlikli farkli sporlar denemelisin o zaman duraksama cozulur
Ayrica su ve proteini cogalt
Evet pazartesi yeni grubu yapariz ekspresste o saydigin hastaliklara dokunan yiyeceklerden uzak olacagin icin iyi sonuclar alabilirsin bence ben grupta her turlu bilgi veriyorum cnm bir gun oncede ertesi gunun menusunu yaziyorum sorulariniz oldugundada cevaplarim
Kizlar
Seyda coskun u instegramda takip ediyorum ya 3 haftalik ask programi hazirlamis sevgililer gunune atifta bulunarak
AŞK insana kilo aldirmaz o duygu yogunlugunun insan metobolizmasini hizlandirdigini dusunuyorum
Biz evlenince o duyguyu unutuyoruz biraz SEVGİ aliyor yerini
Sevgiye verilen emek kendimizi unutturuyor bize bu bilinc alti yorgunluk da kilolari gonderiyor bize
Ogun 14 Subat kimden nerden ortaya cikmis olursa olsun o gunun ozelligi bence alisveris cilginligi degil birbirini seven insanlardan cikan enerji
Sevgili olmayan biri 364 gun degilde neden ozellikle o gun uzulur
O enerjiyi hissediyor insan ondan
Biz beraber birseyler yapmayi seviyoruz
Sosyal varliklariz
Bizde butun sevdiklerimiz icin ve en cok sevmemiz gereken kendimiz icin 3 hafta sonra 3 ay savasalim
Once kendinizi sevin deger verin ve asla pes etmeyin
Biz yeryuzune indigimiz andan itibaren mucadele halindeyiz fitratimiz bu
Kendinizin farkina varin
O yaziyi ben yazdim cnm seyda degilHarika bir yazıymış. Bayıldım!
Gluten diyetinin de sonuclari gelmeye basladi cok guzel gidiyosun nazar degmesinKızlaaaaarrrr.... Sabah ki tartım; 66.00! Yuppiii.....Geçen haftaki moral bozukluğum yerini şenlik havasına bıraktı resmen hahahah
Monişim sende birkaç ay ekmek yemedim dimi listende yoktuTümaydın
Bugün çok daha iyiyim hamdolsun
Ay neydi dünkü halim çok fenaydım
Güzel sonuçlar alınmaya başlanmış hepinizi tek tek kutlarım
Ördekim de dediği gibi bu cuma listeler harika olacak bende sabırsızlıkla bekliyorum
ucundan da olsa 79 u görsem çok sevinicem
Sende guzel gidiyorsun bence sende bu hafta 7 lerdesinTümaydın
Bugün çok daha iyiyim hamdolsun
Ay neydi dünkü halim çok fenaydım
Güzel sonuçlar alınmaya başlanmış hepinizi tek tek kutlarım
Ördekim de dediği gibi bu cuma listeler harika olacak bende sabırsızlıkla bekliyorum
ucundan da olsa 79 u görsem çok sevinicem
ayy inşallah canım 5 ay ya ev fazla 5 ay öyle düşüneyim bir deİşte bu doğru yolda olduğunun işareti. @prensesss016 da bir anda gitsin istiyor. Bende öyleydim. Ne zaman ben bu kiloyu 1 gecede almadığım gibi 1 gecede veremeyeceğim. Değişimi, işe yarayıp yaramadığını görmek için en az 1-2ay bozmamam gerektiğine karar verdim; o zaman kilo vermeye başladım. 1-2kilo verdim ödülü hakettim diye düşündüğün an ödül 1 fincan yeşil çay. Devam et. İstediğin kiloya gelmekten daha büyük nasıl bir ödül olabilir? Benimde son 20kilo hadi gayret beraber vereceğiz son 20 yi
doğru diyosun diyetisyenin verdiği listeye göre sabah sütlü yulaf yemem gerekiyorduSen sorunu yazmissin aslinda yorgunluk kabizlik az yemek yediklerinde kh agirlikli farkli sporlar denemelisin o zaman duraksama cozulur
Ayrica su ve proteini cogalt
Evet pazartesi yeni grubu yapariz ekspresste o saydigin hastaliklara dokunan yiyeceklerden uzak olacagin icin iyi sonuclar alabilirsin bence ben grupta her turlu bilgi veriyorum cnm bir gun oncede ertesi gunun menusunu yaziyorum sorulariniz oldugundada cevaplarim
Sende diyetisyenine bu durumu ilet ona gore yazsin listenidoğru diyosun diyetisyenin verdiği listeye göre sabah sütlü yulaf yemem gerekiyordu
şu yulafı da ne yaptıysam sevemedim yaa Allah beni affetsin
neyse bugün menüm süper gidiyor ara vs tam :)
O yaziyi ben yazdim cnm seyda degilbu tarz motivasyon yazilarini alinti yapmiyorum benim kalemimden birazcik destek olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?