Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu duzene alisinca geliyor devami cnm hem normalde biz cok yiyoruz asil olan boyle yiyip doymakki ozaman fazlaliklari verince korumada basarili olacaz yoksa diyet bitince sil bastan olur

Beni unutmuşsun valla hepimizinki güzel gidiyor
Tatlıları ve cıssları yemediğin için tebrikler

Seni nasıl unutabilirim fancycim. Rezonansın etkisine ver. Dün eşim; bu rezonans çarptı seni, değişik birşey oldun sen deyip gülüyor :)))) Yoksa seni unutmam mümkün değil fancycim.

Yemin ediyorum dedim ki Şeyda’dan böyle güzel bir yazı nasıl çıktı acaba birine mi yazdırdı diye düşünmüştüm ahahabanajajajanxsndndldksndösşwdhdb Ay krize girdim hahahahah
Nerdeyse seyda bilmeden fikir hirsizi olacakti yillarimi kitap okumaya verdim canim azcik okadar da bana katkisi olsun dimi

İyi olmus cnm yemedigin bende de bir bas agrisi vardi yatacam birazdan yemekteyiz e takildim biraz
Dukan genel olarak grupta iyi gidiyor ben bugun pazar falan gezince yemegi az yemis oldum galiba 500 kalori bile olmamis

Medusum 500 kalori ile nasıl ayakta durabilirsin. Bizi toparlarken kendini dağıtma lütfen... Kendine dikkat et, sağlığına dikkat et...

Medusa bir geldin pir geldin. Hepimizi çekip çevirdin. Ortalığı bir dağıttın, bir silkeledin! Bütün şampiyonluk kupaları senin olsun canımmmm Emeğine sağlık...
Hep beraber birinciyiz bu takim ruhu canim hepinizin emegine ve inancina saglik ama bi haftalik degil 3 ay tepenizdeyim herkes mezun olacak

Nerdeyse seyda bilmeden fikir hirsizi olacakti yillarimi kitap okumaya verdim canim azcik okadar da bana katkisi olsun dimi

Harikasın ama yaa, muhteşem... Medusacım sen nerede oturuyorsun, yaşın kaç, çalışıyor musun? Konuşuyoruz ancak hiç soramadım sana bunları...
Birde kitap önerin olursa arada bir paylaşalım. Lakin yeni eve taşınırken bu kitapları nasıl düzenleyeceğim konusunu halen çözemedim. Keşke hepimizin evinde bir kitap odası olabilse. Ne harika olurdu değil mi!??? :))

Bana yeşil çay lütfen. Bir müddet kafesinden uzak duracağım
Tatlım yeşil çayda da kafein var maalesef. Kafeinsiz yapmak için şöyle bir yöntem varmış; Yeşil çayını demleyeceğin suyun içinde 30 sn bekletip çıkartıyorsun ve varolan su kadar üzerine sıcak su ekliyorsun. Atıyorum 500 ml yaptın. Üzerine 500 ml daha ekliyorsun. Kafeinsiz kahvem de bitiği için böyle demliyorum.

Çözdün beni bebeyim sorumluluk almayınca amaaann üç günlük dünya diyip dünyevi tatlılara bırakıyorum kendimi

Süpersin lydznpcim! Başarın daim olsun, başacaksın inanıyorum. Hepimiz başaracağız... Özellikle ödemi atmana çok sevindim. Benim de doğumdan sonra tek tarafımda göz altımda hafif bir şişlik kaldı. Gülünce anlaşılıyor ve ne yaptıysam geçiremedim. Merak ediyorum kilo verince geçecek mi çünkü sanırım ödemle alakalı durum ancak yine de ekstra birşey yapmak gerekebilir tabii...

Eline emegine saglik canim..
Bebeim dun ve onceki kac kiloydunn? Orada yazan 83 eski kilon mu?

Sen yatmadan yatmamaaı insanı delirtiyor. Benim kızım da öyle. Hiç yoktan uyku moduna sokuyor beni. Kendime vakit ayırmak istediğim o kısıtlı vakitte de uyku moduna girip onu uyutacağım diye halsizleşiyorum.

Ayşecim alıntı yapmıştım ama gitmiş. Süpersin valla tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…