- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.541
Bu duzene alisinca geliyor devami cnm hem normalde biz cok yiyoruz asil olan boyle yiyip doymakki ozaman fazlaliklari verince korumada basarili olacaz yoksa diyet bitince sil bastan olurEki Görüntüle 2099653
78,6
Ama medusacım var ya abartmıyorum açlıktan karnım ağırıdı. Ama değdi mi? Kesinlikle değiyor. Birde vücut aç kaldığı zaman, bünyedeki çöpleri temizlemekle uğraşmayacağı için, hücreler kendi kendlerini yenilermiş bir yerlerde okumuştum bu şekilde kendimizi motive edebiliriz.
Beni unutmuşsunvalla hepimizinki güzel gidiyor
Tatlıları ve cıssları yemediğin için tebrikler
Nerdeyse seyda bilmeden fikir hirsizi olacakti yillarimi kitap okumaya verdim canim azcik okadar da bana katkisi olsun dimiYemin ediyorum dedim ki Şeyda’dan böyle güzel bir yazı nasıl çıktı acaba birine mi yazdırdı diye düşünmüştüm ahahabanajajajanxsndndldksndösşwdhdbAy krize girdim hahahahah
İyi olmus cnm yemedigin bende de bir bas agrisi vardi yatacam birazdan yemekteyiz e takildim biraz
Dukan genel olarak grupta iyi gidiyor ben bugun pazar falan gezince yemegi az yemis oldum galiba 500 kalori bile olmamis
Hep beraber birinciyiz bu takim ruhu canim hepinizin emegine ve inancina saglik ama bi haftalik degil 3 ay tepenizdeyim herkes mezun olacakMedusa bir geldin pir geldin. Hepimizi çekip çevirdin. Ortalığı bir dağıttın, bir silkeledin!Bütün şampiyonluk kupaları senin olsun canımmmm Emeğine sağlık...
Yok canim iyiyim bugun disarda pazar falan gezince bisey yemeye firsat olmadi ondanMedusum 500 kalori ile nasıl ayakta durabilirsin. Bizi toparlarken kendini dağıtma lütfen... Kendine dikkat et, sağlığına dikkat et...
Nerdeyse seyda bilmeden fikir hirsizi olacakti yillarimi kitap okumaya verdim canim azcik okadar da bana katkisi olsun dimi
Tatlım yeşil çayda da kafein var maalesef. Kafeinsiz yapmak için şöyle bir yöntem varmış; Yeşil çayını demleyeceğin suyun içinde 30 sn bekletip çıkartıyorsun ve varolan su kadar üzerine sıcak su ekliyorsun. Atıyorum 500 ml yaptın. Üzerine 500 ml daha ekliyorsun. Kafeinsiz kahvem de bitiği için böyle demliyorum.Bana yeşil çay lütfen. Bir müddet kafesinden uzak duracağım
Çözdün beni bebeyimSenide tebrik ediyorum Ferahım.
Sende takım ruhu var demek ki... bireyselde salıyorsun. Gözünden kaçmadı. Kendi kendine kaldığında kaçamak yaparken şimdi sende de büyük bir irade görüyorum. Bir aralar 2 takım yapıp yarışıyorduk. Gerçi sonuçlarını hicbir zaman hazırlayıp kazananı tayin etmedik ama hepimiz kazandık sonundayine oyle yapalım. Seni bir an önce listeye sokmak lazım
AhahahahaaaaaImzani değiştireceksin yani.
Takımın güllaçcısı geldi haa nıımmmm...
Günaydın 5.takim
medusa38 Canım sana özellikle gunaydin
Dün sabah 79.2 olan kilom 15gun önce görüp ödemler sayesinde bir daha göremediğin 77lere geldi
Bu sabah 77.8kahvaltıda yulaf kullanmadım. Bugün hiç kh ve kahve tüketmeyeceğim bakalım yarın sabah ne olacak. Sabah gözlerimin altı yine şişti ama botlar ve yüzükler sıkmıyor bu ödemi geri almadığım sürece şimdilik yeterli bile olacaktır. Sonucda hala 20kilo fazlam var.
Eline emegine saglik canim..Kizlar
Seyda coskun u instegramda takip ediyorum ya 3 haftalik ask programi hazirlamis sevgililer gunune atifta bulunarak
AŞK insana kilo aldirmaz o duygu yogunlugunun insan metobolizmasini hizlandirdigini dusunuyorum
Biz evlenince o duyguyu unutuyoruz biraz SEVGİ aliyor yerini
Sevgiye verilen emek kendimizi unutturuyor bize bu bilinc alti yorgunluk da kilolari gonderiyor bize
Ogun 14 Subat kimden nerden ortaya cikmis olursa olsun o gunun ozelligi bence alisveris cilginligi degil birbirini seven insanlardan cikan enerji
Sevgili olmayan biri 364 gun degilde neden ozellikle o gun uzulur
O enerjiyi hissediyor insan ondan
Biz beraber birseyler yapmayi seviyoruz
Sosyal varliklariz
Bizde butun sevdiklerimiz icin ve en cok sevmemiz gereken kendimiz icin 3 hafta sonra 3 ay savasalim
Once kendinizi sevin deger verin ve asla pes etmeyin
Biz yeryuzune indigimiz andan itibaren mucadele halindeyiz fitratimiz bu
Kendinizin farkina varin
Bebeim dun ve onceki kac kiloydunn? Orada yazan 83 eski kilon mu?Eki Görüntüle 2099653
78,6
Ama medusacım var ya abartmıyorum açlıktan karnım ağırıdı. Ama değdi mi? Kesinlikle değiyor. Birde vücut aç kaldığı zaman, bünyedeki çöpleri temizlemekle uğraşmayacağı için, hücreler kendi kendlerini yenilermiş bir yerlerde okumuştum bu şekilde kendimizi motive edebiliriz.
İnşallah. Sebze protein takılacağım. C.tesi günü sebze+kh günüm onda da kinoa deneyeceğim ilk gün olmazsa p.tesi diyetisyene toplu bildirim yapacağım. bu khlar bana dokunuyor diye
İkisini de çok beğenerek içiyorum hiç farketmez ortim.
Ben geçen hafta p.tesi 77.7yi gördüm. Çarşamba hoop 79 oldum. küsüratları boşverelim. Cumaya zar zor 78 geldim @gben'in diline düşmemek içinyeniden sportif faaliyetlere ağırlık vermem lazım. 5dk ip atlamak yetmiyor Zeynep'te o 5 dkyı 15dk ya uzatıyor sağolsun. kendi ipin önüne geçmeye korkuyor cadı şemsiye açmış onunla önüme geliyor ağız burun dağılacak haberi yok birde ben yatmadan yatmaması çok kötü.
İnşallah.Her zaman beklerim Ankara'ya gelirseniz.
Ayşecim alıntı yapmıştım ama gitmiş. Süpersin valla tebrik ediyorumİnşallah. Sebze protein takılacağım. C.tesi günü sebze+kh günüm onda da kinoa deneyeceğim ilk gün olmazsa p.tesi diyetisyene toplu bildirim yapacağım. bu khlar bana dokunuyor diye
İkisini de çok beğenerek içiyorum hiç farketmez ortim.
Ben geçen hafta p.tesi 77.7yi gördüm. Çarşamba hoop 79 oldum. küsüratları boşverelim. Cumaya zar zor 78 geldim @gben'in diline düşmemek içinyeniden sportif faaliyetlere ağırlık vermem lazım. 5dk ip atlamak yetmiyor Zeynep'te o 5 dkyı 15dk ya uzatıyor sağolsun. kendi ipin önüne geçmeye korkuyor cadı şemsiye açmış onunla önüme geliyor ağız burun dağılacak haberi yok birde ben yatmadan yatmaması çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?