- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.561
günaydın canim yaaa sağol menümü merak ettigin için arkadaslarin tarafindan takip edilmek yanlışların duzeltilmesi ve uyarılmak gercekten güzel yok canim ev geçirmedim inanin hepinizin menüsünü tek tek okuyup örnek almaya çalışıyorum ve kendime uyarlamaya çalışıyorum. Bugunde yanimda salata ve yogurt getirdim ac gecirmemek ve gecistirmemek için ama yarin mutlaka sebze yemegi getiricem simdi paylaşıcam menümü
Sahane yaaa haftaya bende katilicam ekspresee pisman oldum bu hafta es gectigime
Kizlar hava duzelsin bi ankara bulusmasi yapariz
SevgiliKazen gece gormustum takimlara guzel simgeler veriyorsun bizim takima ugur bocegi kelebek ya da kedi mumkun mudur?
İşte bu doğru yolda olduğunun işareti. @prensesss016 da bir anda gitsin istiyor. Bende öyleydim. Ne zaman ben bu kiloyu 1 gecede almadığım gibi 1 gecede veremeyeceğim. Değişimi, işe yarayıp yaramadığını görmek için en az 1-2ay bozmamam gerektiğine karar verdim; o zaman kilo vermeye başladım. 1-2kilo verdim ödülü hakettim diye düşündüğün an ödül 1 fincan yeşil çay. Devam et. İstediğin kiloya gelmekten daha büyük nasıl bir ödül olabilir? Benimde son 20kilo hadi gayret beraber vereceğiz son 20 yi
Selam kızlar tüm alıntılarım gitmiş.. Özetlersem medusa ile ekspres kilo veren herkesi tebrik ederim..Ayşe ödem gitmiş mis olmuş, monicim 7 lerle başlayan bir cumaya ne kaldı :)
Tüm yazışmaları okurken en eğlendiğim kısım zeynep in şemsiye ile ipin önüne geçmesiydi yalnız.. Hayal ettim çok eğlenceliydi :)
fancynancy ortim harika gidiyorsun yarıştışımığızı düşünürsek bana fena fark attın bende toplam kayıp 600 gr..sana şimdiden kupanı vermek istiyorum
SevgiliKazen gece gormustum takimlara guzel simgeler veriyorsun bizim takima ugur bocegi kelebek ya da kedi mumkun mudur?
Canim ben aslen kayseriliyim 39 yasindayim 2 oglum var 8 ve 3 yasinda 8 yasindaki oglum otizmliHarikasın ama yaa, muhteşem... Medusacım sen nerede oturuyorsun, yaşın kaç, çalışıyor musun? Konuşuyoruz ancak hiç soramadım sana bunları...
Birde kitap önerin olursa arada bir paylaşalım. Lakin yeni eve taşınırken bu kitapları nasıl düzenleyeceğim konusunu halen çözemedim.Keşke hepimizin evinde bir kitap odası olabilse. Ne harika olurdu değil mi!??? :))
Kilo olarak 97 den 2008 e kadar 47-55 kg arasindaydim boyum 164 2010 da dogumla ve sonraki hastalik ve ilaclarla kilo almistimCanim ben aslen kayseriliyim 39 yasindayim 2 oglum var 8 ve 3 yasinda 8 yasindaki oglum otizmli
Aslinda ilk universiteyi konyada okudum yonetim uzerine sonra 97 ile 2002 arasinda hep calistim tekrar sinava girdim calisirken ikinci ogretimde tarih okudum sonra gaziden de formasyon alsim 5-6 yil calistim ogretmen olarak 2014 den beri calismiyorum
Birkac ogretmen arkadasla engelliler icin bi yasam merkezi acacaz Ankarada 10 yildir Ankaradayim
Yazarlardan Dostoyoveski hayraniyim turk yazaelardan peyami safa dunya klasiklerinin tumunu okudum
Sairlerden ise ortaya karisik
Can yucel cemal sureyya
Ama en favorilerim yilmaz oadabasi ve ahmet telli idi
Son donemde pek okuyamiyordum yeni kitaplardan kahraman tazeoglu esimle favorimiz sizden yeni kitap tavsiyesi olursa okuyabilirim tabii
Yarismaci arkadaslara basarilar dileeim adimbayse bu arada
kediiiiiSevgili Kazen acaba kedi ile değiştirmen mümkün müdür? Görseli atıyorumEki Görüntüle 2099673
Takımımızı da hemen listeleyeceğim şimdi.
Çok doğru. Insanin içindeki sevgi kendisinden başlayarak çoğalır etrafa yayılır. O zaman kendimizi mutlu edecek şeyler yapalımKizlar
Seyda coskun u instegramda takip ediyorum ya 3 haftalik ask programi hazirlamis sevgililer gunune atifta bulunarak
AŞK insana kilo aldirmaz o duygu yogunlugunun insan metobolizmasini hizlandirdigini dusunuyorum
Biz evlenince o duyguyu unutuyoruz biraz SEVGİ aliyor yerini
Sevgiye verilen emek kendimizi unutturuyor bize bu bilinc alti yorgunluk da kilolari gonderiyor bize
Ogun 14 Subat kimden nerden ortaya cikmis olursa olsun o gunun ozelligi bence alisveris cilginligi degil birbirini seven insanlardan cikan enerji
Sevgili olmayan biri 364 gun degilde neden ozellikle o gun uzulur
O enerjiyi hissediyor insan ondan
Biz beraber birseyler yapmayi seviyoruz
Sosyal varliklariz
Bizde butun sevdiklerimiz icin ve en cok sevmemiz gereken kendimiz icin 3 hafta sonra 3 ay savasalim
Once kendinizi sevin deger verin ve asla pes etmeyin
Biz yeryuzune indigimiz andan itibaren mucadele halindeyiz fitratimiz bu
Kendinizin farkina varin
Bunu tamda bu kadar motive olmusken soylemeliyim ki motivasyonun surekli tazelensin dimi ama yavas yavas soyleyince tadi kacar
Ben mi gullaci yedim gullac mi beni yediHsftaya da 2. Grubu yapariz bi tepsi daha gullac yapmazsan sende katil
Ayyyyy sahaneeee yaaaa inanmiyorum cok sevindim ortimmm sallayacaksiniz bu hafta bireyselleriKızlaaaaarrrr.... Sabah ki tartım; 66.00! Yuppiii.....Geçen haftaki moral bozukluğum yerini şenlik havasına bıraktı resmen hahahah
Evet neyse ki yabanci birine gitmeyecek takimdaki herkesi taniyorumGbencim imzayı kaptıracaksın sanki bu hafta.
Gullac yemek haricÇok doğru. Insanin içindeki sevgi kendisinden başlayarak çoğalır etrafa yayılır. O zaman kendimizi mutlu edecek şeyler yapalım
O 65 ucundan da olsa bu cuma gelecek başka yolu yok bununKızlaaaaarrrr.... Sabah ki tartım; 66.00! Yuppiii.....Geçen haftaki moral bozukluğum yerini şenlik havasına bıraktı resmen hahahah
Sorma mördak'im birde derece gelseGünaydınlar, güzel bir gün olsun
Herkes ne güzel patır patır kilo vermeye başlamış, cuma günkü listeyi iple çekiyorum :)
Valla ne yalan söyleyeyimİkiniz için de çok sevindim, harikasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?