Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta gorunmezlerin görüneceği hafta olacak inşALLAH
Aç kalmak yok. O mideler küçülecek minicik olacak ve hep tok yaşayacağız

Hep beraber birinciyiz bu takim ruhu canim hepinizin emegine ve inancina saglik ama bi haftalik degil 3 ay tepenizdeyim herkes mezun olacak

ay ben o şanslı kişilerdenim. Benim öyle bir kitaplık odam var

Bilmiyordum bunu Benimki baya 10dk soğuyana kadar bekliyor
Sen yatmadan yatmamaaı insanı delirtiyor. Benim kızım da öyle. Hiç yoktan uyku moduna sokuyor beni. Kendime vakit ayırmak istediğim o kısıtlı vakitte de uyku moduna girip onu uyutacağım diye halsizleşiyorum.
Sabah 5e saat kurdum. Bide duyabilsem. Sabahın körü benim olacak ama
İnşallah. Pek yolumuz düşmüyor o taraflara ama kısmet belli mi olur? Kaptanımı @toplight ördekimi @morordek görme şansım da olur belkiii
Günübirlik ankara turu mu yapsak

Ayşecim alıntı yapmıştım ama gitmiş. Süpersin valla tebrik ediyorum
Sende süpersin canım
Kizlar hava duzelsin bi ankara bulusmasi yapariz
Kalp kalbe karşıymış
Sen yola yeni başladın sayılır emeklemedesin. Hele bir iyileş hepimize farkı atarsın yine. Senin bu ameliyat bize avans gibi oldu

Bilmiyordum bunu Benimki baya 10dk soğuyana kadar bekliyor

Sabah 5e saat kurdum. Bide duyabilsem. Sabahın körü benim olacak ama

Günübirlik ankara turu mu yapsak
Nisanda bulusalim Kizilcahamamda bi yerde toplu organizasyon yapalim hem bulusma hem stres atma olsun beraber guzel kizilcahamam agaclarinin arasinda sabah yuruyusu yapalim mezuniyetinizi kutlayalim

Aman aman ALLAH bozmasın. Daha iyi hallerin olsun inşALLAH

Nisanda bulusalim Kizilcahamamda bi yerde toplu organizasyon yapalim hem bulusma hem stres atma olsun beraber guzel kizilcahamam agaclarinin arasinda sabah yuruyusu yapalim mezuniyetinizi kutlayalim
ne güzel olur
okumaya vaktin oluyor mu bende salona oyle bir bolum yapmayi istiyorum sonra gidip dost kitap evini bosaltacam
Malesef okumaya vaktim pek olmuyor. Serviste akşamları 10-15dk okuyabiliyorum. Sabahları o da yok. Evde ise imkansız gibi bi kitabı elime aldığım an küçük kaynana başımda ben okuyacağım. Sıpa 3 yaşında bırak okumayı doğru düzgün konuşmayı bilmiyor ama

Hedef gunlerimiz kizlar
1.gun 14 Subat Sevgililer Gunu
2.Gun 21Mart Bahar bayrami
3.gun .....Nisan Mezuniyet Bulusmasi
Ortalama verilecek kilolar
1.Gune kadar en az 3 kilo
2.gune kadar en az 10 kilo
3.gune kadar en az 15 kilo
Herkesin vucut yapisi farkli oldugu icin degisebilir siz en aza ulasmaya calisin soyle hesaplayin bugun 80 kg olan nisanda 65 kg olacak muhtesem degil mi

Walla benim oglaninda senin kizdan pek farki yok

Çok bilmiş cook teyzesi birde yaramazki aksama kadar mahvediyor beni hem çok hareketli hemde çok konuşuyor başım şişiyor :)
6.hafta da bebis bulantilar başladı agrilarda var. Sanki zor bir hamilelik olacak gibi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…