Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım üzerine çörek otuda koymuştum bu kadar basit bir tarif nasıl bu kadar lezzetli olur diye şaşırdım bile

Bende tavuklu kereviz yapacam uzerine bir sarimsaktan yogurt yapip dokuyorum tamamen benim damak zevkim
Bende haslayip sarimsakli yogurtla yerim belki.Hafif olursa iyi olur bana.
Yarim kase yogurdum kaldi. Oglen mayaladim yarina kadar kesmek istemiyorum yogurdu. Onunla idare edecem artik.

Haklısın kesinlikle dikkat etmem lazım. Hamilelik güzelde sonrası çile işte.

Eline emegine saglik canim..

Bebeim dun ve onceki kac kiloydunn? Orada yazan 83 eski kilon mu?
Ay ödümü kopardın kızzzz 83 galan deyince tartıya derece eklemişler sağolsunlar fahrenheit biçiminde kalmış evin sıcaklığı. Yaklaşık 28 derece falanmış baktım da şimdi, zeminden kombi borusu geçiyor yoksa kendimizi buharlaştırma gibi bir niyetimiz yok asla

servey canım senin gibi bir gün önceden belirleyip hergünün listesini yapacağım daha motive edici olur yarına yapacaklarımı yazıp buzdolabıma asacağım sonra ne yesem diye düşünüp durmam
Nigün ne haber tatlım nasılsın
Sende benim gibi halâ sürünüyonmu buralarda :))

Çoookkk teşekkür ederim o zaman orticim, sevinç ve gururla teslim alıyorum ama istersen yine de cumayı bekleriz belki bir atak gelir senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…